Malaga
Retket/kierrokset

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Malaga: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Malaga? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Malaga : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 4 446 arvosteluun

Oli erittäin mukavaa ja suositeltavaa. Valitettavasti sää oli huono ja muutama tunti ennen sen varaamista seuraavaan päivään ilman ongelmia. GetyourGuiden ja Mundo Marinen kaverien tuki oli erittäin, erittäin mukavaa ja mukavaa. Varasimme ja maksoimme Get your Guide -oppaan kautta - mutta meidän oli silti maksettava 7 € lisämaksu per henkilö paikan päällä - mutta en tiedä miksi - ehkä uudelleenvarauksen takia? Kaikesta huolimatta - palaan seuraavalla kerralla! Oli todella mukavaa ja cava oli erittäin hyvä. On myös cocktaileja ja muita juomia, mutta niistä on maksettava erikseen. Terveisiä Itävallasta, Martina + Marcel

Suosituin retki - keskustan kohtaamispaikka Málagassa (ajoissa), bussikuljetus Gibraltarille, rajanylityspaikka, Gibraltarin rock -kiertue minibussilla - mutta ei saksaksi tilattuna (koskee bussikuljetusta ja minibussia) - useiden varausten jälkeen , olet tottunut siihen, että kiertue ei ole saksaksi, mutta ainakin englanniksi (olisi parempi tarjota se vain englanniksi)

Mikä hämmästyttävä kokemus ja hyvin järjestetty kävely Caminito del Reyssä. Nouto Malagasta helposti löydettävään paikkaan. Uusi ja erittäin mukava valmentaja upealla oppaalla, joka teki kokemuksesta hauskan ja informatiivisen. Suosittelen tätä kiertuetta ja yritystä Camino del Reyn varaamiseen.

Hieno matka! Olemme niin tyytyväisiä koko pakettiin! (Olimme kuitenkin myöhässä aamulla bussista. Tajusimme, että se oli bussi mr 11, joka lähti suurelta linja -autoasemalta ...)

This trip was awesome. Views are spectacular and atmosphere in this trip was amazing.