Malaga
Risteily- ja vesiretket

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Malaga, Risteily- ja vesiretket

Risteily- ja vesiretket: Mitä muuta kokemista on kohteessa Malaga?

Malaga: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Malaga? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Malaga : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 7 arvosteluun

Suosittelen lämpimästi Rios Travelia. Meillä oli hauskaa Gibraltarilla. Bussi oli tarkka ja mukava. Ensinnäkin emme osallistuneet Rock of Touriin ja pahoittelimme sitä, koska se vaikutti liian monimutkaiselta Gibraltariin asti. (köysirata oli kiinni) yritimme epätoivoisesti löytää polun, mutta onneksi tapasimme oppaamme Main Streetillä ja hän oli erittäin avulias ja ystävällinen. Emme voineet osallistua ryhmämme kanssa, koska he olivat menneet bussilla, mutta hän tuli kanssamme ja näytti Gibraltarin polun kävellen. Samalla saimme häneltä paljon mielenkiintoista tietoa alueesta. Tämä ohjelma oli aivan täydellinen ja toivon, että palaamme kerran. Kiitos!

Ihana matka, tein muutaman kierroksen maksimoidakseen tarjotun 1,5 tunnin ajan. Ihana raikas lasi cavaa nauttiaksesi upeiden auringonlaskunäkymien rinnalla! En tiedä miten se toimisi tai näyttäisi, jos sää ei olisi niin hyvä kuin meillä! Runsaasti tilaa ja mahdollisuus liikkua katamaraanissa ja ihmiset ovat mukavat vaihtamaan tilojen välillä, jos haluat istua verkoissa, jos et ole onnistunut nappaamaan sinne paikkaa. Mutta loppua kohti! Tulee viileä, mutta roiskeet takaisin eivät ole ollenkaan huonoja. Paras kohokohta, onnistui saamaan vilauksen delfiineihin! 10/10 suosittelen kaikille, perheille, sinkkuille tai pariskunnille!

Erittäin ystävällinen ja avulias henkilökunta. mukava vene, lähti ajoissa matkaan, näki korkean laivan ja risteilyaluksen lähtevän molemmat samaan aikaan. Lähde matkaan cava kädessä!! Ja maksubaari myös toiminnassa. Kaunis matka, ihana auringonlasku. Upea matka - ja erittäin hyvä hinta.

The sunset in the end of the trip is really beautiful.

Kiva retki, mukavaa nähtävää. Oppaalla kivat jutut.