Valitse päivämäärät

Malaga Ulkoilma-aktiviteetit

102 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/7

Malaga: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Malaga? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Malaga : Mitä vierailijat sanovat

Meillä oli upea päivä tyttäreni kanssa! Se oli jännittävä kokemus. Matkustimme mukavassa linja-autossa ja kävelimme sitten noin 2 tuntia kauniissa maisemissa. Pelkäsimme, koska kävelet vuorenseinään kiinnitettyä kävelytietä ja kaikkialla on jyrkänteitä, mutta se on niin jännittävää. Oppaamme Rachel ja Vivian olivat aivan ihania. Voin suositella tätä matkaa, jos et pelkää LIIAN korkeuksia. Olen niin ylpeä 11-vuotiaasta tyttärestäni, joka oli erittäin rohkea. Palaan ehdottomasti sinne joku päivä.

Mahtava paikka ja iso suositus vierailulle! Kuljetus oli hienosti järjestetty ja kaikki liikkuminen sujui helposti reissun alusta loppuun. Matkan opas toi tiedoillaan elämyksestä kokonaisemman ja oppi uutta myös historiasta. Tämä olisi jäänyt tutkimatta ilman, että matkan olisi suorittanut ilman häntä.

Helppo ja mukava tapa päästä Caminito del Reyyn. Selkein ohjein ja yrityksen jatkuvalla seurannalla tehtyä varausta. Tyytyväinen tarjottuihin palveluihin, oppaan kanssa, linja-autonkuljettaja Paco, toinen opas pienellä polulla... Täysin suositeltavaa

This trip was super! Special Thanks to our guide Ian, who leaded us through beautiful scenery.

Erittäin hieno reitti jylhissä maisemissa. Suosittelen Aurinkorannikolla matkaaville.