Malaga
Outdoor Sports

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Malaga, Ulkoilmaurheilu

Ulkoilmaurheilu: Mitä muuta kokemista on kohteessa Malaga?

Malaga: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Malaga? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Malaga : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 9 arvosteluun

Fantastinen kokemus. Varaus oli täydellinen … pienikokoinen 12 hengen ryhmä kuljetettiin minibussilla. Paikalla meidät jaettiin espanjan ja englanninkielisiin ryhmiin. Ryhmäkoko pysyi pienenä - muissa ryhmissä oli 20/30 henkilöä verrattuna meidän 10 hengen ryhmään. Englanninkielinen oppaamme oli erinomainen - hän kertoi paljon lisätietoa ja hänen innostuksensa aluetta kohtaan oli tarttuvaa. Korkeuksia pelkäävänä suosittelen silti tätä - näkymät ovat upeat!

Tämä oli matkamme kohokohta ja yllätti meidät todella! Kävely on upea ja luonnossa oleminen on ihanaa vaihtelua turistikaupunkiin. Ja vaikka ensimmäinen osa saattaa tuntua jo hämmästyttävältä, mikään ei valmista sinua näkemyksiin ja kokemukseen loppua kohden. Koko matka tuntui myös erittäin turvalliselta ja hyvin hoidetulta oppaan iloisen ja kevyen lähestymistavan huipulla. Paljon suositeltavaa!

Erinomainen retki ja hyvin toteutettu kaikilta osin paitsi menomatka ennen kuin olimme Malagan kaupungissa hakemassa viimeisiä retkeläisiä kesti kaksi tuntia, joka on mielestäni kohtuuton aika, varsinkin kun lähtö oli klo 06.35 aamulla. Tästä syystä en toista kertaa lähtisi järjestetylle retkelle.

Asiantunteva opas, kielivaihtoehtoja opastukselle, kätevä bussimatka ja el caminito del rey on aivan huikea kohde !

Upea reissu. Kannattaa käydä. Opas Ales oli loistava ja antoi hyvät ohjeet ja kertoo paikan historiasta. .