Malaga Ulkoilmaurheilu

  • Opastetut kierrokset
  • Päiväretket
  • Seikkailut
  • Yksityiskierrokset
  • Vesiaktiviteetit
26 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/2

Malaga: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Malaga parhaat nähtävyydet?

Kohteen Malaga parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Malaga?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Malaga ovat

Gibraltar

Malaga: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Malaga? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Malaga : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 9 arvosteluun

Upea matka, jos oleskelet Malagan alueella. Suositeltava! Olemme varanneet bussilla Torremolinoksesta, lyhyen tauon/pissapysähdyksen jälkeen ajetaan 15 minuuttia pidemmälle puistoon. Lyhyen kävelyn jälkeen saat kypärän ja selityksen. Sen jälkeen voit tehdä kierroksen oppaan kanssa tai yksittäin kuten teimme. Retki rotkoa pitkin on mahdollista myös rajoitetusti korkeudenpelkoiselle, osittain kävely kulkee myös laakson läpi. Polut ovat erittäin hyviä ja turvallisia. Upeat näkymät matkan varrella viimeisellä kävelyllä rotkon yli olevan sillan yli. Päätepisteessä, jossa kypärä palautetaan, on pienet kojut, joissa on ruokaa/juomaa ja terassi. Sielläkin on mahdollista käydä kylpyhuoneessa ennen kuin nouset bussiin Malagaan ja lähiseudulle. Kiertuettamme ohjasi innostunut shirley ja erittäin taitava kuljettaja paco.

Caminito del Ray is a complicated walk away and this service solved that. The destination was very impressive and I recommend it to everyone who wants an experience! Our guide was very good, took care of the group and explained the destination very comprehensively.

Unohtumaton kokemus. José ja Francesco olivat upeita matkaoppaita. Carlos oli epäilemättä hauskin opas, jonka olemme koskaan kokeneet. Reissu oli hyvin toteutettu, ajallaan ja vähällä vaivalla. Ehdottomasti 5* arvoinen

It was a really special experience. I can recomment this to everyone who don't fear high places.

This trip was super! Special Thanks to our guide Ian, who leaded us through beautiful scenery.