Malaga
Religious & Spiritual Activities

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Malaga, Uskonto ja henkisyys

Uskonto ja henkisyys: Mitä muuta kokemista on kohteessa Malaga?

Malaga: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Malaga? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Malaga : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 377 arvosteluun

Poikkeuksellinen! Erittäin rentouttava ja meditoiva kokemus! Kaunis kylpylä!

Rakastin sitä vähän, henkilökunta oli erittäin mukavaa, hieronta oli mielettömän hyvä! Laitos on suunniteltu täydellisyyteen, vaihtoehdot ovat monipuolisia ja tarkoituksenmukaisia! Täydellinen tytöille, jotka ovat vacay, mikä oli tapauksessani tai jopa vähän romanttinen päivä kumppanisi kanssa! Kadotat helposti ajan seuran, eikä parempaa tunnetta ole! Toivon voivani kokeilla sitä tulevaisuudessa uudelleen, suosittelen!

Kaikki taputteli ja oli hyvin järjestetty. Majoitimme Malagassa, koska olimme varanneet tietämättä hotellistamme, mutta matkan jälkeen meidät ajettiin suoraan hotellille, koska se oli matkalla viimeiseen pysäkkiin. Hyvä palvelu. Annabel oli taitava humoristinen opas ja paikallinen opas Al Hambrassa oli erittäin pätevä ja tehokas, puhui hyvin englantia ja oli informatiivinen tarvitsematta puhua koko ajan.

Tarvitsetko mattoja kaikissa portaissa

Hyvää aikaa. Toivotamme vain hierontaa. Oli pidempi ja parempilaatu. Ei paras, mitä minulla on koskaan ollut, Lisäksi se tarvitsee matot portaikkoon, porraskäytävä saa hieman liukas. mutta kaiken kaikkiaan se oli puhdasta ja täydellistä kaikilla muilla tavoin, suosittelin sitä pakolliseksi, jos menet Malagaan

Monipuolinen miellyttävä ilmapiiri ja erittäin miellyttävä tunnelma. Ystävällinen henkilökunta Ajattomuuden tunne ja uninen luonto säilyvät. Voit todella rentoutua täällä.

Classy place and friendly staff. Recommendable experience!