Malaga
Veneet ja huvijahdit

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Malaga, Veneet ja huvijahdit

Veneet ja huvijahdit: Mitä muuta kokemista on kohteessa Malaga?

Malaga: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Malaga? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Malaga : Mitä vierailijat sanovat

Ihana matka, tein muutaman kierroksen maksimoidakseen tarjotun 1,5 tunnin ajan. Ihana raikas lasi cavaa nauttiaksesi upeiden auringonlaskunäkymien rinnalla! En tiedä miten se toimisi tai näyttäisi, jos sää ei olisi niin hyvä kuin meillä! Runsaasti tilaa ja mahdollisuus liikkua katamaraanissa ja ihmiset ovat mukavat vaihtamaan tilojen välillä, jos haluat istua verkoissa, jos et ole onnistunut nappaamaan sinne paikkaa. Mutta loppua kohti! Tulee viileä, mutta roiskeet takaisin eivät ole ollenkaan huonoja. Paras kohokohta, onnistui saamaan vilauksen delfiineihin! 10/10 suosittelen kaikille, perheille, sinkkuille tai pariskunnille!

Erittäin ystävällinen ja avulias henkilökunta. mukava vene, lähti ajoissa matkaan, näki korkean laivan ja risteilyaluksen lähtevän molemmat samaan aikaan. Lähde matkaan cava kädessä!! Ja maksubaari myös toiminnassa. Kaunis matka, ihana auringonlasku. Upea matka - ja erittäin hyvä hinta.

Upea kokemus nauttia päivän lopusta upeassa Malagan kaupungissa. Meillä oli oikeus bonukseen: pystyimme tarkkailemaan delfiinejä. Suosittelen lämpimästi!

Kaunis purjehdus, kaunis auringonlasku ja kodikas tunnelma

Täydellinen lopetus lomallesi. Voin vain suositella! (: