Valitse päivämäärät

Malaga Veneet ja huvijahdit

22 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/2

Malaga: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Malaga parhaat nähtävyydet?

Kohteen Malaga parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Malaga?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Malaga ovat

Tanger

Malaga: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Malaga? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Malaga : Mitä vierailijat sanovat

Aivan uskomaton matka, ei ole mahdollista järjestää itse, koska se vaatii Marokon rajan ylittämistä. Kesti jonkin aikaa rajan ylittäminen molempiin suuntiin, mutta se on ehdottomasti sen arvoista. Suurin etu on oppaat. Paikallinen marokkolainen opas on hämmästyttävä henkilö, ystävällinen, hauska ja tuntee Tetuanin hyvin hänen asuessaan siellä! Guide Ales on ihania miehiä, tietää paljon paikoista, joissa vierailimme, ystävällinen, hauska ja puhuu paljon kieliä.

Ainutlaatuinen kokemus, kun matkustimme Marokkoon päiväksi. Suosittelisin tätä matkaa. Se upposi meidät Medinan kulttuuriin ja historiaan ja antoi meille välähdyksen siitä, millaista elämä siellä on. 10-vuotias rakasti sitä. Se oli yksi lomamme kohokohdista. Oppaiden 35 vuoden kokemus loisti hänen osaamisensa tietohistoriasta ja huumorista matkan varrella. 5

Pitkä päivä, mutta täynnä mielenkiintoisia sivustoja ja hahmoja. Minulla oli erinomainen opas Marokossa. Teki Kazbahista ja Medinasta paljon kiehtovampia. Nauti myöhään lounaasta ja teestä.

Jos joku Malagaan eksyy, niin kyllä tällaiseen kannattaa ottaa osaa. Hyvä ilta-aktiviteetti, joka virkistää eikä niin kamalan kalliskaan ole.

Me and my friend like a lot! It was nice to see Malaga from sea at evening.