Malaga
Vesiurheilu

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Malaga, Vesiurheilu

Vesiurheilu: Mitä muuta kokemista on kohteessa Malaga?

Malaga: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Malaga? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Malaga : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 3 arvosteluun

Se oli mahtavaa! Suosittelen el caminitoa. Sinun täytyy ehdottomasti nähdä se! Kiertue oli mahtava .. mutta opas tai matkatoimisto ei itse asiassa tehnyt paljon. He olivat erittäin mukavia ja kaikkia, mutta eivät vaikuttaneet paljon. Minun on sanottava, että vuokrasimme auton, joten otimme matkan Málaasta Caminitoon omillaan. Kun olimme siellä, tapasimme matkaoppaamme, joka johdatti meidät sisäänkäynnin läpi ja päästi sitten meidät yksin. Oli kiva tutkia, mutta se ei ole hintansa arvoinen. Jos voit saada lippuja el caminitoon suoraan, se on halvempaa ja parempaa.

Kaunis kävelymatka

Helppo matka Malagan keskustasta El Chorroon bussilla. Ihana opas kulkemaan rotkon läpi. Upeat näkymät sisään. Hyvin rento kiertue, joka antaa sinulle vapauden vaeltaa ja kokea sivustoja. Ota pieni lounas ja juomia, koska löydät mukavat varjostetut alueet matkalla pysähtymään piknikille ... mutta ota kaikki roskat mukanasi!

Kannattaa mennä

Retki oli yli odotusten, järjestelyt hyvät! Ei ollut ollenkaan pelottava, vaikka kuvista voisi niin päätellä.1,5 km kävely lähtöpaikalle, rotkokävely ja noin 2 km kävely bussiparkkiin El Chorroon.

Erittäin nautittava matka Caminito Del Reylle. Upeat näkymät kävellen pienellä polulla rotkojen yläpuolella.

Rakasta kevyttä vaellusta, raitista ilmaa, henkeäsalpaavia näkymiä.