Suosittelemamme elämykset kaupungissa Malesia

Kuala Lumpurista: Batu-luolien puolen päivän kierros

1. Kuala Lumpurista: Batu-luolien puolen päivän kierros

Kun sinut on noudettu, aloitat päiväsi kaupungin laitamilla Ambassador Rown varrella, Istana Sharif Alissa ja malay-kylissä. Pysähdy Royal Selangorissa, jossa sijaitsee maailman suurin ja modernein tinatehdas. Se on myös maailmankuulu korkeasta laadustaan ja ammattitaidostaan. Tehdaskierroksella opit lisää tämän tehtaan erilaisista prosesseista, kuten valannasta, viilaamisesta, kiillottamisesta, juottamisesta, vasaroinnista ja kaivertamisesta. Seuraavaksi pysähdyt batiikkitehtaalla nähdäksesi kuinka batiikkikankaita suunnitellaan ja kuvioidaan. Viimeisellä pysähdyksellä suuntaat Batu-luolien kalkkikivikukkuloille, jotka muodostuvat kolmesta suuresta luolasta ja useammista pienemmistä luolista. Ohita korkealle kohoava Muruganin patsas kiivetessäsi 272 porrasta luolapyhätölle ja seuraa hindujen pyhien kirjoitusten eloisia seinämaalauksia. Bongaa makakeja, jotka elävät rehevillä kallion seinämillä, ja liity hindu-pyhiinvaeltajien joukkoon heidän matkallaan kohti kullattuja alttareita. Kierros päättyy kuljetuksella takaisin Kuala Lumpurin hotellillesi.

Kuala Lumpurista: Päivän retki historialliseen Malaccaan

2. Kuala Lumpurista: Päivän retki historialliseen Malaccaan

Vieraile UNESCO-listatussa Malaccassa tällä koko päivän kierroksella Kuala Lumpurista. Näe paikka, josta Malesia sai alkunsa. Näe Pyhän Paavalin kirkon rauniot ja Punainen aukio sekä vaaleanpunaiset hollantilaiset hallintorakennukset, joista löytyy nykyään Malaccan museo ja hallintovirastot. Nauti lounaaksi aitoa peranakanilaista ruokaa. Näe sitten Cheng Hoon Tengin temppeli, jossa kolme kiinalaista merkittävintä uskoa palvoo saman katon alla. Kävele sitten Malaccan Jonker-kadulla, joka päättyy Malacca-joen törmälle. Tutustu Malaijin sulttaanikuntaan, Malaccan rooliin tärkeänä kaupankäynnin satamana sekä portugalilaisten ja hollantilaisten vaikutuksiin 1500-luvun alussa.

4 tunnin vesiskootterikierros Dayang Bunting 8 saarta, Langkawi

3. 4 tunnin vesiskootterikierros Dayang Bunting 8 saarta, Langkawi

Vietä jännittävät 4 tuntia tutustumalla Dayang Buntingin 8 kauniiseen saareen omalla vesiskootterillasi. Vesiskootterihiihto on hauskin tapa tutustua saariin, ja lyhyen opastuksen jälkeen voit vapaasti liukua rauhallisten vesien pinnalla omaan tahtiisi. Yhdellä saarista asuu aktiivinen apinapopulaatio, jonka näet leikkivän puiden välissä lähestyessäsi. Sitten voit kellua ja tutustua saaren makean veden järveen, joka on Malesian suurin. Pregnant Maiden -järvi on saanut nimensä kukkuloiden ja kalliopaljastumien ääriviivoista, jotka muistuttavat selällään makaavan raskaana olevan neidon muotoa. Ui sitten sen raikkaassa vedessä, joka legendan mukaan edistää hedelmällisyyttä. Neljän tunnin aikana sinulla on mahdollisuus osallistua monenlaisiin aktiviteetteihin. Jätä vesiskootterisi ja vaella runsaan viidakon läpi tai hyppää kajakkiin tutustuaksesi tarkemmin saarta ympäröiviin vesiin. Päätitpä mitä tahansa, tulet ihastumaan ympäröiviin upeisiin maisemiin.

Langkawi: Mangrove-venesafari

4. Langkawi: Mangrove-venesafari

Neljän tunnin matkalla seikkailet Langkawin mangrovemetsien läpi, ja voit löytää eksoottisia kasveja ja eläimiä. Useat niistä elävät nerokkaiden menetelmien avulla dynaamisessa ympäristössä, jota vuorovesi muokkaa. Aja lyhyt matka laiturille, hyppää aluksen kannelle ja tutustu mangrovemetsiin ja muinaisiin kalkkikivimuodostelmiin saaren koillisosissa. Mangrovemetsät ovat olennaisia maailman ekologisen tasapainon säilyttämisessä. Ne vaikuttavat ilmastoon, tarjoavat suojaa ja toimivat kalojen ja katkarapujen kotina. Mangrovemetsissä voit nähdä mielenkiintoisia käveleviä kaloja. Pidä silmällä kuningaskalastajia, kotkia ja haukkoja. Jos olet onnekas, voit nähdä uteliaita saukkoja ja leikkisiä delfiinejä. Älä unohda muita otuksia, jotka ryömivät jännittävästi. Ne ovat olennainen osa tätä ainutlaatuista ympäristöä. Valinnainen lounas koostuu Tom Yum -keitosta kasviksilla, paistetusta riisistä ja kanasta, ranskanperunoista, vesimelonista ja  appelsiinimehusta. Kierros sisältää 30 minuutin pysähdyksen rannalla riippuen meri- ja sääolosuhteista. Kierroksen kesto on kuusi tuntia, joka sisältää kahden tunnin meno-paluumatkan hotelliltasi.

Petronas Towers: ohita jonot -liput hotellille toimitettuna

5. Petronas Towers: ohita jonot -liput hotellille toimitettuna

Petronas Twin Towersista on muodostunut Kuala Lumpurin tunnetuin maamerkki; tornit kohoavat uskomattomaan 451,9 metrin korkeuteen. Nouset 170 metriä futuristisella ja nopealla hissillä 86. kerrokseen, josta ihailet henkeäsalpaavia näkymiä Malesian pääkaupunkiin. Astu maailman korkeimmalle kaksikerroksiselle sillalle, joka yhdistää tornit 41. ja 42. kerroksista. Opi kierroksella tornien rakentamisesta ja historiasta, ja valitse matkamuisto lahjapuodista. Tällä vaihtoehdolla lippusi tuodaan hotellillesi Kuala Lumpurissa, joten voit mennä suoraan jonoon vierailullasi. Saavuthan torneille 15 minuuttia ennen sisäänpääsyaikaasi.

Kuala Lumpur Tower: Avoimen päivämäärän pääsylippu

6. Kuala Lumpur Tower: Avoimen päivämäärän pääsylippu

Kuala Lumpur Tower, joka tunnetaan myös nimellä Menara Kuala Lumpur, on yksi Kuala Lumpurin ikonisimmista nähtävyyksistä. Sen voi nähdä useimmista osista kaupunkia ja se on noin 452 metriä korkea, mikä tekee siitä yhden maailman korkeimmista televiestintätorneista. Pääsylippusi avulla voit vierailla mihin tahansa sinulle sopivaan aikaan aukioloaikojen puitteissa. Nouse huippunopealla hissillä täysin suljetulle näköalatasanteelle, joka sijaitsee noin 276 metrin korkeudessa maan pinnan yläpuolella, ja nauti Kuala Lumpurin panoraamanäkymästä. Nauti pääsystä XD-teatteriin kokeaksesi 6D-elokuvaelämyksen (omakustanteinen). Katsele elokuvaa erityisestä nojatuolista, joka liikkuu synkronoidusti elokuvan tahtiin. Tyypillisesti katsottavana on kahdeksan elokuvaan, joista jokainen kestää noin viisi minuuttia.

Kuala Lumpurista: Taman Negaran kansallispuiston päiväretki

7. Kuala Lumpurista: Taman Negaran kansallispuiston päiväretki

Vietä päivä ulkona Taman Negaran kansallispuistossa opastetulla retkellä, johon sisältyy edestakainen kuljetus Kuala Lumpurista. Tutustu sademetsän kasveihin ja villieläimiin ja uskaltaudu maailman pisimmälle latvuskävelylle. Aja veneellä koskien läpi jännittävän pika-ammuntakokemuksen aikana. Lähde Kuala Lumpurista ja matkusta Taman Negaran kansallispuistoon varhain aamulla noudon jälkeen. Nauti upeista näkymistä maisemallisella ajomatkalla ohi tyypillisten kampung (kylä)talojen. Saavuttuasi Kuala Tahaniin saat maahantuloluvan ja kameralisenssin (kustannukset eivät sisälly hintaan). Kävele Canopy Walkway -reittiä pitkin (sulkujen mukaan), joka on maailman pisin riippusilta. Vaellus Teresek-kukkulalle ennen lounasta. Lähde lounaan jälkeen veneretkelle kokemaan nopeaa kuvaustoimintaa. Risteile ja risteile koskien läpi, kun suuntaat kohti Tembeling-jokea. Vieraile lopuksi Orang Asli -kylässä, jonka jälkeen lähdet myöhään iltapäivällä takaisin Kuala Lumpuriin.

Kuala Selangor: Batu-luolat & tulikärpästen katselua

8. Kuala Selangor: Batu-luolat & tulikärpästen katselua

Nauti iltapäivä- ja iltakierroksesta dramaattisille 400 miljoonaa vuotta vanhoille Batu-luolille ja näe satojatuhansia välkkyviä tulikärpäsiä venekierroksella Selangor-joella. Jatka Batu-luolille, nouse 272 porrasta ja kulje esihistoriallisissa luolissa. Näe hindutemppeleitä, jotka ovat olleet täällä 1900-luvun alusta saakka. Temppeleitä on tehty muun muassa Lord Muruganille, Sivalle ja Ganeshille. Seuraavaksi menet Kuala Selangoriin, yhteen Malaijin sulttaanikunnan Selangorin alkuvaiheiden historiallisimmista alueista. Se on myös kuuluisa kalaravintolastaan, jossa nautit illallisen. Mutta ennen illallista pysähdy Bukit Malawatiin, Kuala Selangorin korkeimmalle kohdalle ja ihaile linnaketta, joka tarkkaili laivoja Malakansalmella ja Selangor-joella. Alue on röyhkeiden töyhtölanguriapinoiden koti, jotka ovat ystävällisempiä ja kesympiä kuin apinat Batu-luolilla. Istahda herkulliselle illallisella kalaravintolaan ja nauti upean auringonlaskun näkymistä Selangor-joen yllä. Kasvis- ja kanavaihtoehdot ovat saatavilla mereneläväerikoisuuksien lisäksi. Lopulta aja Kampung Kuantan tulikärpäspuistoon ja kiipeä kanootin kyytiin. Ajelehdi hiljaa nähdäksesi maailman suurimman tulikärpäsyhdyskunnan uskomattomat välkkeet. Ihaile näiden ihmeellisten salamaötököiden kykyä synkronisoida valokuvionsa, ennen kuin palaat Kuala Lumpuriin noin klo 21.30.

KUL Kuala Lumpurin kansainvälinen lentokenttä: Premium Lounge -pääsy

9. KUL Kuala Lumpurin kansainvälinen lentokenttä: Premium Lounge -pääsy

Rentoudu ja virkistäydy ennen lähtöäsi, lentojen välissä tai saapuessasi mukavasti Plaza Premium Loungessa Kuala Lumpurin kansainvälisellä lentokentällä satelliittiterminaalissa ja terminaalissa KLIA2. Nauti mukavista istuimista, ilmaisesta WiFi:stä sekä paikallisista ja kansainvälisistä sanoma- ja aikakauslehdistä lentoasi odotellessa. Valitse laajasta ruokavalikoimasta sekä avoimesta baarista, jossa on valikoima juomia. Valitse 3 tunnin, 6 tunnin tai 12 tunnin pääsy loungeen useissa paikoissa lentoasemalla aikataulusi mukaan. Nauti entistä paremmasta palvelusta käyttämällä Plaza Premium First Loungea.

Kuala Lumpur: Keittiömestarin suunnittelema pienryhmän ruokakierros

10. Kuala Lumpur: Keittiömestarin suunnittelema pienryhmän ruokakierros

Malesialainen keittiö on monimutkainen peto. Onneksi voit lähteä katuruokakierrokselle luottavaisin mielin, kun liityt tähän päivittäiseen neljän tunnin mittaiseen ruokaillalliseen. Vain 8 vierasta pääsee tutustumaan Kuala Lumpurin parhaisiin, vain paikallisten tuntemiin ruokapaikkoihin kaukana turistijoukoista. Matkan varrella sukellat yhteen kaupungin parhaista märkätoreista ja tutustut malesialaisten ruokien raaka-aineisiin, ennen kuin maistat 13-14 erilaista ruokalajia ja välipalaa. Sen lisäksi, että opas tarjoaa hienoja esimerkkejä klassikoista, kuten rendangista, nasi lemakista ja liekillä grillatuista kanavartaista, joissa on runsaasti maapähkinäsatayta, hän ohjaa sinut tutustumaan KL:n vähemmän tunnettuihin herkkuihin, kuten viilentävään cendol-durianiin, banaaninlehdillä grillattuun makrilliin sambalin kera ja nasi kerabuun, sinisellä riisillä maustettuun ruokalajiin, joka on terästetty sinisillä herneen kukilla. Jos haluat todella päästä kaupungin keittiön ytimeen, ei ole parempaa tapaa kuin tämä kokin johtama kulinaarinen seikkailu. Pakene turistirysät ja laita makunystyrät valmiiksi matkaan. Et tule katumaan.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Malesia

Kaikki aktiviteetit

225 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 15

Kaupungit: Malesia:

Malesia: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Malesia? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Malesia : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 7 818 arvosteluun

Es war interessant, sowohl die Brücke als auch die Spitze der Petronas Zwillingstürme zu besichtigen. Es ist aber auch nicht schlimm, wenn man das nicht tut, da die Sicht AUF die Türme immer noch schöner ist. Die Ticketorganisation uber GetYourGuide war etwas chaotisch. Wir erhielten Unmengen an Emails mit gegenteiligen Aussagen, wo die Tickets zu bekommen seien (im Hotel, direkt vor Ort nach Einlösung des Vouchers, als Emailanhang). Am Ende waren die richtigen Liput jene, die in einer Email angehängt waren. Vor Ort wäre es auch kein Problem gewesen mit etwas Wartezeit Tickets zu bekommen...

Nouto ja paluu hotelliin,aikataulu piti myös hyvin.Opas reipas ja hyväntuulinen,kertoi myös tavallisesta elämisestä maassa. Retki mielenkiintoinen

Kevin was a great, funny and informative guide! We had a great time and highly recommend this tour :)