Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Mallorca

Tämä espanjalainen rannikkokaupunki tarjoaa rantoja, viehättäviä kaupunkeja, seikkailuja ja yöelämää.

Aktiviteetit saatavilla

322 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/21

Mallorca: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Mallorca parhaat nähtävyydet?

Mallorca: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Mallorca? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Mallorca : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 32 158 arvosteluun

Aiemmat raportit antoivat sopivan vaikutelman, jotta tiesimme miten matka etenee ja että vieraat kerätään ensin kolmelta muulta asemalta. Se ei haitannut itse matkaa ja kokemusta laivalla - ajoimme pitkin Alcudian pohjoispuolta ja saimme nauttia maisemista ja käydä uimassa 30 minuuttia. Siellä oli joitain kaloja nähdä, joten snorklausvarusteet ovat järkeviä. Siellä oli jäätelöä, välipaloja ja juomia pienellä rahalla ja 2,5 tunnin kuluttua olimme takaisin Alcudiassa satamassa. Hintaansa nähden oli ehdottomasti sen arvoista! Mielellään taas!

Super siisti reissu! Kauniit näkymät, mukava bbq ja erittäin ystävällinen miehistö. Uintipaikalla on 3 pysäkkiä, joissa voi myös kanootilla tai seisten meloa kerran. Kanootteja ei ole valtavasti, mutta jos kaikki jakavat, se toimii. Erittäin suositeltavaa!

Super katedraali on ehdottoman välttämätöntä vierailla siinä! Leikatut liput, jotka otimme, auttoivat suuresti, siellä oli tunnin jono lippujen saamiseksi… saavuimme ei ollut ketään, menimme suoraan!! Suosittelen lämpimästi….

Sataprosenttisesti suositeltavaa. Hyvä tiimi, joka vastaa katamaraanista ja hyvästä ruoasta. Vaihtaisin vain pysäkit niin, että ne olisivat kauniimmissa poukamissa.

WAU! Täysi vastine rahoille ja vielä enrmmänkin! Ehdottoman iso suositus