Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Mallorca

Tämä espanjalainen rannikkokaupunki tarjoaa rantoja, viehättäviä kaupunkeja, seikkailuja ja yöelämää.

Mallorca: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Mallorca parhaat nähtävyydet?

Kohteen Mallorca parhaat nähtävyydet ovat:

Millä kohteen Mallorca kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Mallorca: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Mallorca? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Mallorca : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 27 564 arvosteluun

Lähtö klo 8, jos et pidä nopeudesta merellä, en suosittele! Noin 1 tunti merellä ennen delfiinien kohtaamispaikkaan saapumista. Valitettavasti troolari oli hieman liian kaukana (se on se, joka houkuttelee delfiinejä kalastaessaan), mutta näimme useita niistä, mukaan lukien kolme, jotka olivat hyvin lähellä. Se oli maaginen kokemus, varsinkin kun he ovat omassa ympäristössään. 30 minuutin havainnon jälkeen suuntaa Col baixin rannalle ja olemme hämmästyneitä! Kaunis ranta ja ylevä veden väri! Mutta valitettavasti aika ei riitä uimaan. Palaamme kotiin kauniiden videoiden ja valokuvien kera ja paljon muistoja! Tehdään uudestaan!

Erittäin suositeltavaa! Ostin lipun lyhyellä varoitusajalla aivan kirkon edestä, eikä minun tarvinnut jonottaa (sisäänkäynti kirkon oikealla puolella). Hinta paikan päällä on täsmälleen sama kuin täällä. Terassi ei kuitenkaan ollut mukana. Kirkko on vaikuttava, varsinkin ikkunoiden mosaiikki/valoleikki.

Super katedraali on ehdottoman välttämätöntä vierailla siinä! Leikatut liput, jotka otimme, auttoivat suuresti, siellä oli tunnin jono lippujen saamiseksi… saavuimme ei ollut ketään, menimme suoraan!! Suosittelen lämpimästi….

Mukava, turvallinen ja erittäin kätevä tutustua väsymättä

Mukava kiertue minulle mukavia kohokohtia ja näkymiä