Suosittelemamme elämykset kaupungissa Malmö

Malmö: Rundan Sightseeing Boat Tour

1. Malmö: Rundan Sightseeing Boat Tour

Vietä 50 minuuttia veneellä kanavia pitkin ja siltojen alitse ja ihaile Malmön nähtävyyksiä vedestä käsin. Aluksella oleva opas kertoo kaupungin historiasta, tärkeistä henkilöistä ja maamerkkirakennuksista matkan varrella. Matkustat avoveneessä, joka takaa esteettömät näkymät kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin. Lähtöpaikalla on kahvila, jossa tarjoillaan leipomotuotteita, pannukakkuja kermavaahdolla ja hillolla sekä paljon muuta. Halutessasi voit koota oman piknik-korisi kahvilan ruokalistalta löytyvistä tuotteista ja ottaa sen mukaan kiertoajelulle.

Lund & Malmö: Opastettu kierros kahdessa maassa yhdessä päivässä

2. Lund & Malmö: Opastettu kierros kahdessa maassa yhdessä päivässä

Lähde opastetulle päiväretkelle Kööpenhaminasta naapurimaiden Ruotsin historiallisiin Malmön ja Lundiin. Vieraile Hamletin linnassa, nauti vapaa-ajasta Helsingørissä, lähde venematkalle Juutinrauman yli ja tutustu Lundin katedraaliin ennen kuin shoppailet Malmössä. Aloita seikkailupäiväsi tapaamalla paikallista oppaasi Grand-hotellin edessä. Lyhyen tapaamisen jälkeen hyppää mukavaan ajoneuvoosi ja lähde päiväretkelle. Aloita kiertueesi vierailulla Hamletin linnassa. Pian tämän jälkeen ota luonnonkaunis ajomatka Strandvejenin rannikkotietä pitkin ja saavu Helsingørin viehättävään vanhaankaupunkiin, joka tunnetaan myös nimellä Elsinor. Nauti vapaa-ajasta kävelläksesi tämän kauniin kaupungin kaduilla ennen kuin nouset veneeseen Ruotsiin. Lähde purjehtimaan Juutinrauman yli ja matkusta Ruotsin rannoille. Saavuttuasi Ruotsiin aja maalauksellisia maanteitä pitkin muinaiseen Lundiin. Vieraile Lundin katedraalissa. Katedraalin takana on mahdollisuus tutustua pieniin kaduihin, joiden talot ovat peräisin 1700-luvulta. Jatka matkaa Malmöön, jossa on vapaata aikaa tehdä ostoksia. Ruotsin alhaisempien ostoverojen ansiosta tämä on loistava paikka saada edullisia tavaroita mukaan vietäväksi. Lopeta kiertueesi Kööpenhaminassa ohittamalla vaikuttava Juutinrauman silta paluumatkalla.

Malmö: Inhottava ruokamuseo Pääsylippu

3. Malmö: Inhottava ruokamuseo Pääsylippu

Saavut museoon ja saat lipun oksennuspussin muodossa. Kun olet lukenut hieman tietoa inhon luonteesta, aloita tutustuminen tähän omituiseen ja vastenmieliseen näyttelyyn. Haistele purkkeja, jotka on täytetty joillakin haisevimmista ihmiselle tunnetuista elintarvikkeista, kokeile inhon valokuvakoppia ja ihmettele näyttelyesineitä. Vierailun päätteeksi lähesty epäröivästi maistiaispalkkia, jossa henkilökunta opastaa sinua ämpärilistan arvoisissa tuotteissa eri puolilta maailmaa. Maista kuivattuja hyönteisiä, haisevia juustoja, käymisteitse valmistettua haita ja pelättyä surströmmingiä - kaikki sisältyy lipun hintaan. Jos löydät uuden suosikkiruokasi, suuntaa lahjatavarakauppaan, joka on ääriään myöten täynnä pakastettuja härän kiveksiä ja suolaisinta lakritsia, mitä tiedetään olevan olemassa. Lippusi on voimassa koko päivän, ja painettu kellonaika on vain viitteellinen.

Malmö: Kohokohdat Self-Guided Old Town Walking Tour

4. Malmö: Kohokohdat Self-Guided Old Town Walking Tour

Kierros alkaa rautatieasemalta ja vie sinut ensin Malmön erittäin suositulle valokuvauskohteelle, majakalle, ennen kuin suuntaat Malmön vanhimpaan rakennukseen, Pyhän Pietarin kirkkoon, ja edelleen Malmön kaupunginteatteriin. Teatterisali on erityisen näkemisen arvoinen, sillä se rakennettiin hippodromiksi jo vuonna 1899. Kierros jatkuu historiallisten kauppahallien läpi historialliselle Stortorgetin torille, ennen kuin suuntaat kaupungintalolle ja edelleen Gamla Stadenin, Malmön vanhan kaupungin sydämeen. Elämä sykkii täällä, sillä Lilla Torg on myös suosittu viihdepaikka. Vierailet Gustavilla, paikallisten ja turistien suosimalla aukiolla, ennen kuin katselet kenkiä sillalla ja vierailet kissan luona portaikossa. Jatka kanavaa pitkin Malmöhusin linnaan, ennen kuin kierros päättyy lähelle lähtöpaikkaa. Pysähdyspaikoilla on viihdyttäviä tehtäviä ratkaistavana ja hauskoja kysymyksiä vastattavana. Kuka tietää esimerkiksi, mitä ... mutta ei, emme kerro vielä! Kierros on loistava tapa päästä ulos ja löytää uusia asioita perheen, ystävien tai yksin. Se on kuin hyvä ystävä esittelisi Malmön. Monet anekdootit rikastuttavat kävelykierrosta kaupungin läpi. Voit aloittaa kierroksen milloin tahansa ja niin usein kuin haluat älypuhelimen selaimella. Paikan päällä tai vaikka mukavasti sohvalta käsin. Nauti ajastasi Malmössä!

Kööpenhamina: Lundiin ja Malmöhön.

5. Kööpenhamina: Lundiin ja Malmöhön.

Ihaile vaikuttavaa Öresundin siltaa, joka on yksi Euroopan pisimmistä silloista, matkalla Kööpenhaminasta Ruotsiin. Tutustu Lundin historialliseen kaupunkiin ja käytä aikasi mielesi mukaan Malmössä, Ruotsin kolmanneksi suurimmassa kaupungissa. Aloita matkasi Hotel Astoriasta Kööpenhaminassa ja matkusta Öresundin sillan yli. Suuntaa Lundiin, joka on niin vanha kaupunki, että se on peräisin ainakin viikinkiajalta. Tutustu Lundin katedraaliin, jonka rakentaminen saatiin päätökseen vuonna 1145, ja tutustu sitä ympäröiviin pieniin mukulakivikatuihin. Matkusta sitten takaisin etelään Malmöhön ja päätä, miten vietät aikasi. Etsi oppaasi kanssa suuntaa Malmön suurimmalla aukiolla, Stortorgetilla, joka tarkoittaa sopivasti Isoa toria. Ruokaile Malmön suosituimmissa ravintoloissa Lilletorgetilla eli Pikku-aukiolla, joka sijaitsee aivan Stortogetin takana. Nauti pariisilaisesta tunnelmasta ja tutustu historiallisiin rakennuksiin ja vanhaan puhelinkoppiin. Voit myös suunnata Stortogetin luoteispuolelle ja päästä Sodergatanille, Malmön pääostoskadulle ja kävelykadulle. Shoppaile tavaratalo Ahlensissa tai monissa muissa laadukkaissa vaatekaupoissa. Tutustu myös Sodergatanin toisessa päässä sijaitsevaan Stora Nygataniin, sillä sieltä löytyy Hansa-ostoskeskus. Jos kulttuuri on enemmän sinun juttusi, voit valita useista museoista. Tutustu nykytaiteeseen Malmön modernin taiteen museossa tai sukella historiaan Malmön luonnonhistoriallisessa museossa. Jälkimmäinen sijaitsee Malmöhusin linnassa, joka on peräisin renessanssiajalta ja jossa sijaitsee myös Malmön taidemuseo, jonka kokoelmat kattavat 1500-luvulta 1900-luvulle. Ihaile lopuksi Malmössä sijaitsevaa Turning Torsoa, joka on Skandinavian korkein rakennus, ennen kuin palaat Kööpenhaminaan. Huomaathan, että Turning Torsoon ei pääse sisään, eikä sisäänpääsy Malmön museoihin sisälly retkeen.

Malmön kummitustarina: itseopastettu kävelykierrospeli

6. Malmön kummitustarina: itseopastettu kävelykierrospeli

Haluatko lähteä aavekävelylle Malmössä? Tämä itseopastettu kävelykierrospeli kutsuu sinut tutustumaan kaupungin kuuluisimman aaveen, Karna Möllerin, tarinaan. Kun olutpanimon omistaja Per Nilsson Möller menee uudelleen naimisiin ensimmäisen vaimonsa Karnan kuoltua vuonna 1736, hänen Kalendegatanilla sijaitsevassa talossaan ja sen ympäristössä alkaa tapahtua odottamattomia asioita. Ensin hänen tyttärensä Kiersti näkee Karnan haamun heidän kodissaan. Myös pelästyneet naapurit ja työntekijät ilmoittavat nähneensä hänet. Paikalliset viranomaiset aloittavat tutkimuksen Kalendegatanin kummituksista. He haluavat tietää, miksi Karna kummittelee naapurustossaan ja miten he voivat saada hänet lopettamaan. Lähde aavemaiselle äänikävelykierrokselle Malmön halki tämän itseohjautuvan kaupunkitutkimuspelin avulla ja tutustu kaupungin kuuluisimpaan kummitukseen. Käy Malmön paikoissa, joissa Karnan tarina tapahtuu. Digitaalinen oppaasi ja kertojasi on Henriette, Malmön kaupunginteatterin Hippodromenin näyttelijä. Teatteri on rakennettu samalle paikalle, jossa Möllerin koti ja panimo sijaitsivat 1700-luvulla. Henriette on aistinut Karnan läsnäolon ollessaan näyttämöllä, ja hän on tehnyt tutkimusta Karnan kummittelusta, jonka hän haluaa jakaa kanssasi. Tämä äänikierros on itseopastettu älypuhelimeesi ladattavan gps-pohjaisen sovelluksen avulla. Kun ostat kierroksen, saat sähköpostitse ohjeet siitä, miten voit ladata StoryTourist-sovelluksen, joka toimii oppaanasi ja kertojana. Kun olet asentanut sovelluksen, suuntaa kierroksen lähtöpaikalle, avaa sovellus, laita kuulokkeet päähäsi ja valmistaudu Malmön kummituskävelyyn! Kuuntelet tarinaa kävellessäsi, ja äänet, kuvitukset ja pelielementit tulevat näkyviin matkapuhelimesi näytölle, kun pääset niiden lähelle. Vieraile karmivissa paikoissa, kuten Karnan hautapaikalla ja kirkossa, jossa pappi yritti torjua aaveen. Tämä kävelykierros sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat tutustua Malmön nähtävyyksiin hauskasti ja itsenäisesti, sekä niille, jotka nauttivat pelottavista tarinoista. Tämä kokemus on täysin joustava: voit aloittaa, keskeyttää ja lopettaa sen silloin, kun sinulle sopii.

Malmö: Self-Guided Food Tour

7. Malmö: Self-Guided Food Tour

Ei ole parempaa tapaa kuin tutustua uuteen kaupunkiin sen keittiön ja ruoan kautta. Maista Malmössä koko maailma, kävele pitkin katuja ja löydä kaikkea aidosta ruotsalaisesta ruoasta muiden maiden ruokiin. Vieraile Malmön keskeisimmissä paikoissa ja laajenna tietämystäsi kaupungin taustoista samalla, kun saat mahdollisuuden kokeilla erilaisia paikallisia makuelämyksiä. Maistiaiskierroksella pysähdytään, kun pääset maistamaan aitoa ruotsalaista kahvia ja paikallisesti pyydettyä kalaa Fiskehoddorna-ravintolasta. Tapaat ystävällisen henkilökunnan kaikilla maistelupysäkeillä, joissa he kertovat sinulle lyhyen tarinan ruoasta ja heidän yrityksestään. Tutustu 4 ihanaan ruokapysäkkiin, joissa suurin osa ruoasta on tuotettu paikallisesti ja joissa on luomuvaihtoehtoja. Käytä matkan varrella oppaana tietovihkoa, joka annetaan sinulle matkan alussa. Ilmoitathan meille tiedot erityisvaatimuksista. Kuten tiedot tietyistä ruokavaliorajoituksista. (Kasvissyöjä, maitoproteiini, vegaani. jne.)

Malmö: Sherlock Holmesin itseopastettu älypuhelinkaupunkipeli

8. Malmö: Sherlock Holmesin itseopastettu älypuhelinkaupunkipeli

Koe salapoliisina olemisen jännitys ja osallistu jännittävään Sherlock Holmes -peliin tiimisi kanssa. Vapautta juhlitaan Liberty Festivalissa, kun Balthazar-niminen mies, kotimaan turvallisuuden johtaja, löydetään kuolleena veitsi selässään. Poliisi on ottanut kiinni neljä epäiltyä, ja sinun tehtäväsi on ratkaista tapaus ja paljastaa totuus. Liikkumalla ympäri kaupunkia saat avattua tehtäviä. Täältä löydät hahmoja, jotka ovat valmiita auttamaan. Mutta tiedolla on hintansa! Ratkaise heidän arvoituksensa, jahdaa syyllisiä ja pelaa mukana, jotta pääset lähemmäksi murhan ratkaisua. Tämän murhamysteerin aikana voit tarkistaa edistymisesi epäiltyjen taululta. Pystytkö ratkaisemaan murhan? Pelaa Sherlock Holmesia! TÄRKEITÄ TIETOJA - Päivämäärä: varataksesi tämän pelin sinun on valittava päivämäärä, MUTTA voit pelata, keskeyttää ja jatkaa milloin haluat. - Henkilöt: 1 pelaaja edustaa 1 joukkuetta. - Huomautus: Tässä kaupunkipelissä kaupunkia käytetään interaktiivisena pelikenttänä, mutta se ei anna mitään tietoa kaupungista!

Malmö: 3 tunnin opastettu kävelykierros

9. Malmö: 3 tunnin opastettu kävelykierros

Tapaa oppaasi Malmön päärautatieasemalla. Sieltä voit tutustua kaupungin keskiaikaiseen osaan ja kuulla tarinoita Malmön linnasta sekä kahdesta tärkeästä puistosta, Kungsparkenista ja Slottsparkenista. Suuntaa sen jälkeen Ribersborgin rannalle ja opi, miten Malmön paikalliset nauttivat rannasta. Ihaile rannalta upeita näkymiä Ørensundin sillalle, joka yhdistää Tanskan ja Ruotsin. Opi, mitä Tanskan ja Ruotsin välillä tapahtui ja miten Tanska aikoinaan menetti Ruotsin eteläosan. Päätä kierros tutustumalla yhteen Malmön moderneimmista ja vihreimmistä kaupunginosista, Västra Hamneniin.

Iloinen Malmön kävelykierros pariskunnille

10. Iloinen Malmön kävelykierros pariskunnille

Tule mukaan romanttiselle 2 tunnin kävelykierrokselle Malmön viehättävään kaupunkiin, jossa sinä ja kumppanisi voitte tutustua sen tärkeimpiin maamerkkeihin ja kokea tämän kauniin kaupungin taikaa. Kierroksenne alkaa upealta Sankt Petri Kyrkalta (Pietarinkirkolta), joka on Malmön rikkaan historian ja arkkitehtonisen perinnön symboli. Sieltä suuntaat Malmön kaupungintalolle (Malmo Radhus), joka on mahtava rakennus ja toimii kaupungin hallituksen kotipaikkana. Sen jälkeen suuntaat Stortorgetille (pääaukiolle), joka on vilkas alue täynnä katusoittajia ja ulkoilmakahviloita. Seuraavaksi vierailet rauhallisessa Kungsparkenissa (Kuninkaanpuisto), joka on ihastuttava viheralue ja tarjoaa rauhallisen pakopaikan kaupungin vilinästä. Kierroksesi päättyy Malmön mahtavalle linnalle, joka on upea linnoitus ja josta avautuvat henkeäsalpaavat näkymät ympäröivään kaupunkiin.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Malmö

Parhaat aktiviteetit

Malmö: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

22 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 2

Immersiivisiä elämyksiä

Malmö: Koe enemmän

Näytä kaikki

Malmö: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Malmö? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.