Malpensan lentoasema

Malpensan lentoasema: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Malpensan lentoasema? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Malpensan lentoasema : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 821 arvosteluun

Se oli erittäin helppo löytää. Koska bussit ovat aivan uloskäynnin kohdalla. QR-koodi skannattu lentokentällä ja siinä se. Ainoa asia on, että kuvauksessa lukee lähtö Milano Centrosta klo 16:00-20:30 20 minuutin välein. Tämä on hieman pelottavaa, koska lähdöt eivät pysähdy ennen klo 16 ja ymmärtävät, että bussit eivät lähde Milano Centrosta ennen klo 16. Meidän tapauksessamme kävi näin, olimme vielä klo 14 Milano Centron linja-autoasemalla ja bussi lähti ajallaan.

Todella tyytyväinen palveluun ja kuljetuskustannuksiin lentokentältä Milanoon. Se oli kustannustehokkain ja matka oli sujuvaa sekä lentokentälle että lentokentältä, koska olin nähnyt yksityisen kuljetuksen vähintään 60 puntaa yhteen suuntaan!! On myös hienoa, että linja-autot saapuvat edelleen usein myös myöhempien aikojen jälkeen, koska meillä oli 22.30 lento takaisin. Suosittelen ehdottomasti hakemaan valmentajaa noin klo 6.30, jotta saat tarpeeksi aikaa.

Bussi on aivan uloskäynnin kohdalla. Suosittelemme hankkimaan sen netistä, koska niin sinulla on jo lippu kännykässäsi ilman, että sitä tarvitsee esittää painettuna ja muuten säästät 2 eu. Voit maksaa sen tällä hetkellä, mutta vain käteisellä bussin juurella. Taksi on erittäin kallis samoin kuin uber (150 eu!). Ainoa asia on, että se pysähtyy muutaman minuutin kotimaan lentoterminaalissa ja lähtee sitten suoraan, mutta matka on pitkä, noin 1 tunti.

Lentomme myöhästyi, joten otin yhteyttä ajan suhteen ja he sanoivat, että lippu oli voimassa koko päivän. Nousimme seuraavaan bussiin, joka saapui nopeasti ja lähti nopeasti. Sinun täytyy ladata omat matkatavarat bussiin ja lastata ne pois. Kaikki meni odotetusti. Ainoa haittapuoli oli, että bussi ei ollut päällä ja ilmastointi päällä odottaessa 15 minuuttia, mikä kesällä Italiassa oli julmaa. Muuten kaikki hyvin.

Perheeni ja minun piti muuttaa Milanon keskusasemalta Malpensaan, terminaaliin 2, ja meillä oli myös erittäin tiukat määräajat! Bussi oli erittäin tarkka matkalla ulos, 50 min ja olimme lentokentällä, kun taas paluumatkalla, iltapäivän ruuhkana, kesti noin puolitoista tuntia, mutta silti moitteeton ja mukava palvelu!