Suosittelemamme elämykset kaupungissa Mandurah

Mandurah: Nähtävyysristeily, delfiinit ja lounasvaihtoehto

1. Mandurah: Nähtävyysristeily, delfiinit ja lounasvaihtoehto

Tapaa delfiinit ja ihaile läntisen Australian vesialueita tällä erinomaisen hinta-laatusuhteen risteilyllä. Tämän elämyksen aikana voit ihailla Mandurahin upeita maisemia. Aktiviteetin tarjoajan valikoimaan kuuluu myös lounasvaihtoehto, jonka voit ostaa. Astu aluksen kannelle ja suuntaa kirkkaille vesille. Alueella asuu yli 100 pullonokkadelfiiniä, joka on läntisen Australian suurin delfiinijoukko. Kierroksella voit ihailla taatusti delfiinejä. Voit kokea kaksi kertaa Sydneyn sataman kokoisen valtavan suistoalueen. Näe vaikuttavat kanavat, luksustalot sekä suuri merisatama. Bongaile ainutlaatuisia lintuja ja ihaile maamerkkejä. Lapset voivat nauttia aluksen kannen tarjonnasta, johon kuuluu venesäätimet, todenmukainen konehuone, ruori sekä kiikarit. Aktiviteetin tarjoajan lounaan varatessasi voit herkutella fish and chips -annoksella. Vain Perthistä tunnin päästä sijaitsevaan Mandurahiin lähteviä risteilyitä järjestetään joka päivä.

Mandurah: Itseohjautuva BBQ-venevuokraamo

2. Mandurah: Itseohjautuva BBQ-venevuokraamo

Ole oma kapteeni ja risteily Mandurahin Ocean Marinan ja Venetian Canalin kautta tyylikkäästi Länsi-Australian ainoilla donitsimaisilla sähköveneillä tällä vuokrauspalvelulla. Tälle kiertueelle ei tarvita veneilykokemusta. Valitse 10-paikkainen BBQ-vene 2 tunnin ajaksi tai 6-paikkainen BBQ-vene 1,5 tunniksi. Tapaa miehistö ja kuuntele 20 minuutin veneilyturvallisuustiedotus ennen veneeseen nousua. Aja vaikuttavien jahtien sekä trendikkäiden baarien ja ravintoloiden ohi. Suuntaa delfiinialtaaseen, joka on pieni sisääntulo, jossa on matalia lahtia ja kiinnityspaikkoja. Risteile, grillaa ja rentoudu samalla kun nautit kauniista näkymistä. Pullonokkadelfiinejä, joutsenia ja pelikaaneja tavataan säännöllisesti tällä alueella. Kuuntele suosikkikappaleitasi yhdistämällä älylaitteesi sisäiseen Bluetooth-musiikkijärjestelmään. Tunne olosi turvalliseksi risteilyllä mukana tulevilla turvavarusteilla. Tuo oma ruokasi syötäväksi kertakäyttöisen palvelulaatikon mukana, mukaan lukien ruokailuvälineet, lautaset, lautasliinat ja kupit sekä ruoanlaittovälineet käytettäväksi. Jos haluat BBQ:n laivalla, sovi se aktiviteetin tarjoajan kanssa ennen kierrosta lisämaksusta. Palauta vuokrakalusto kohtaamispaikkaan kiertueesi lopussa.

Mandurahin merirosvoristeily

3. Mandurahin merirosvoristeily

Ahoi, kaveri! Istu alas, kun lähdet itäiseltä rannalta ja kuljeskelet Mandurahin kauniiden sisävesiväylien ja kanavien läpi hauskalla merirosvoristeilyllä. Lapsia kannustetaan pukeutumaan suosikkimerirosvopukuihinsa (ei toimiteta) ja kuvittelemaan, että he purjehtivat seitsemällä merellä. Tämän 45 minuutin seikkailun aikana he voivat ohjata merirosvopyörää, katsoa kaukoputken läpi ja ottaa valokuvia ystävällisen kapteenin kanssa, kun taas aikuisia viihdyttävät maisemat, kuten kanavien varrella sijaitsevat arvokkaat talot. Älä unohda ottaa kameraa mukaan, sillä Länsi-Australian suurin Indo-Tyynenmeren pullonokkadelfiinien asuinkanta elää vesiväylillä ympäri vuoden.

Mandurah: 1,5 tunnin lounasristeily merirosvolaivalla

4. Mandurah: 1,5 tunnin lounasristeily merirosvolaivalla

Liity 1,5 tunnin risteilylle Mandurahin kauniilla vesistöillä tällä puolivälin lounaserikoisuudella. Istu paikkasi, kun lähdet itäiseltä vuorovesilaiturilta kohti Mandurahin venesatamaa. Pue merirosvohattu ja pääse merirosvohenkeen. Vastaanota pahoinpidelty fish and chips heti kyytiin tulon jälkeen, tämä tilataan etukäteen. Lapset saavat kananuggetteja ja -lastuja nauttiakseen koko risteilyn ajan. Tee täysi silmukka kanavissa, jossa näet ylelliset kanavakodit, ennen kuin palaat suistoon ja uuden liikennesillan alle. Näe villieläimiä, kuten pelikaaneja, joutsenia ja merimetsoja, sekä kuuluisia pullonekkadelfiinejä.

Mandurah: 1,5 tunnin Sundowner-risteily

5. Mandurah: 1,5 tunnin Sundowner-risteily

Nauti illasta merirosvolaivalla tällä 1,5 tunnin risteilyllä Mandurahista. Nauti merirosvoisäntäsi viihdyttämisestä laivalla ja nauti upeista näkymistä rannoille ja luonnonympäristöön. Aloita seikkailusi lähtemällä East Foreshoresta. Suuntaa pohjoiseen kohti venesatamaa nähdäksesi kaikki upeat veneet, ennen kuin käännyt Dolphin Quayssa ennen kuin palaat suistoon ja Port Mandurahin kanaviin. Astu alas muutamaa kanavaa pitkin ja katsele upeita paikallisia koteja ennen kuin poistut kanavista suiston huipulle katsomaan auringonlaskua ennen kuin palaat samalle laiturille. Tuo omat juomasi ja pikkupurtavasi nauttiaksesi koko risteilyn ajan kokemuksen täydentämiseksi.

1 tunnin Deluxe maisemallinen delfiiniristeily

6. 1 tunnin Deluxe maisemallinen delfiiniristeily

Tutustu Mandurahin upeisiin sisävesiväyliin! Risteile mukavasti ja rentoudu White Pearl -aluksella tällä tunnin mittaisella luonnonkauniilla delfiinien katseluristeilyllä. Tutustut Mandurahin sisävesiväyliin, jotka ovat kaksi kertaa Sydneyn sataman kokoisia. Risteily vie sinut venesataman läpi katsomaan delfiinilaituria ja erilaisia veneitä, minkä jälkeen pääset Mandurahin kuuluisille kanaaleille, joissa voit katsella vaikuttavia miljoonien dollarien taloja, ennen kuin suuntaat suistoa pitkin Creeryn kosteikkoalueille ja rajasaarelle. Mandurahissa on myös runsaasti villieläimiä, kuten mustia joutsenia ja merimetsoja, ja siellä asuu yli sata delfiiniä, joten pidä silmäsi auki koko risteilyn ajan, et voi koskaan tietää, mitä saatat nähdä.

City Tour Hop-on Hop-Off koko päivän

7. City Tour Hop-on Hop-Off koko päivän

ASEMA 1 "Itäinen rannikko" MITÄ ON LÄHELLÄ: Infokeskus, "Mini Toot", leikkikenttä, kahvila, pubeja, ravintoloita, grillipaikkoja. ASEMA 2: "Kulttuurikeskus" MITÄ ON LÄHELLÄ: Esitystaidekeskus, Yaburgurt Memorial. Asema 3: "Stingray Point". MIKÄ ON LÄHELLÄ: Lähistöllä sijaitsee maisemallinen näköalapaikka Pavilion Jetty ja Moreton Bayn viikunapuu Stingray Pointissa. STATION 4: "Keith Holmes Reserve". MITÄ ON LÄHELLÄ: Grillauspaikkoja, kahviloita, ravintoloita ja kauppoja. Muihin nähtävyyksiin kuuluu varjoisa, hiekkapohjainen, tarkoitusta varten rakennettu lasten ranta. ASEMA 5: "Mandurah Ocean Marina MITÄ ON LÄHELLÄ: Maailmanluokan Mandurah Ocean Marina, jossa on kahviloita, ravintoloita ja kauppoja suositulla Dolphins Quay -laiturilla. STATION 6: "Breakwater Road" MITÄ ON LÄHELLÄ: Comet Bayn kaupungin ranta. STATION 7: "Smart Street Mall" MIKÄ ON LÄHELLÄ: Mandurahin kaupungin keskuskaupunki ja yli 150 vuotta vanha Christ's Church Anglican Church. Ostoskeskuksen länsipäässä on leikkikenttiä, grillipaikkoja, kahviloita, ravintoloita ja "Mini Toot". STATION 8: "Mandurah War Memorial/Kings Carnival" (Mandurahin sotamuistomerkki/Kuninkaiden karnevaali). MITÄ ON LÄHELLÄ: King Carnival, Hall's Cottage ja War Memorial. minigolf. BBQ. Ranta, perheiden uimapaikka. STATION 9: " Mandurah Skatepark". MITÄ ON LÄHELLÄ: Läntinen ranta-alue, joka sisältää skeittipuiston, koripallokentän, leikkikenttiä, uima-altaan ja viereisen Hall Parkin, jossa on "Frisby"-discgolf. Historiallinen Sutton's Farm & Graveyard, joka on peräisin vuodelta 1861, on aivan lähellä. Asema 10: "Tidal Pool". MITÄ ON LÄHELLÄ: Eastern Foreshore Tidal Pool on julkinen uima-allas Mandurahin kaupungissa. Mandurahin museo, kahvila, pubeja, ravintoloita, grillipaikkoja ja sunnuntaimarkkinat.

Mandjar Bay Fun Train-Mini Toot

8. Mandjar Bay Fun Train-Mini Toot

Hei, nimeni on "MiniToot".Työskentelen joka päivä klo 10-16. En tietenkään työskentele, jos sataa tai jos rannalla ei ole ketään. Olen käytettävissä erikoisvarauksiin, syntymäpäiville, häihin ja sosiaalisten ryhmien retkille. Anna minun esitellä sinulle kaunista itäistä rantaamme, ja saatat nähdä ystävällisiä delfiinejämme, mustia joutsenia, pelikaaneja ja monia muita, tai vain nauttia kyydistä "Mini Tootilla" ja pitää hauskaa perheen kanssa. Osta lippu kuljettajalta tai käy osoitteessa https://touristfuntrain.com/mini-toot

Giants Tour-Big Toot

9. Giants Tour-Big Toot

Giants Tour - Iso Toot Mukaan lukien: Thomas Dambon ikonisiin jättiläisiin. Kesto: Kierroksen kesto: 1: (varoitus: 20 minuuttia jalkaisin). Viikonloppuisin ja koulujen loma-aikoina: 16:00-17:45 Osoite: Big toot Station one. 73 Mandurah Terrace, Mandurah WA 6210. Käytettävissä erikoisvarauksiin, syntymäpäiville, häihin ja sosiaalisten ryhmien retkille. Lisätietoja ja tapahtumia löydät meiltä Facebookissa ja Instagramissa.

Rentoudu 90 minuutin auringonlaskun risteilyllä Mandurahissa

10. Rentoudu 90 minuutin auringonlaskun risteilyllä Mandurahissa

Nauti rentouttavasta illasta tällä 90 minuutin risteilyllä. Koe Länsi-Australian auringonlasku, joka lähtee lauantai-iltana tammikuusta huhtikuuhun. Tällä 90 minuutin risteilyllä näet upeat kanaalitalot Peel Harveyn suistossa ja Mandurahin venesataman, ennen kuin katselet auringonlaskua ystäviesi ja perheesi kanssa. Ota mukaan eväitä ja juomia nautittavaksi. Alus ei ole lisensoitu. Huomaa, että lähtöaika perustuu auringonlaskuun ja muuttuu koko kauden ajan, tarkista lähtöaika varauksen yhteydessä.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Mandurah

Mandurah
12 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Mandurah: Koe enemmän

Näytä kaikki

Mandurah: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Mandurah? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.