Manhattan Bridge

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Manhattan Bridge: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Manhattan Bridge? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Manhattan Bridge : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 5 695 arvosteluun

Erittäin hieno. Kuitenkin tarkastelemme veneen oikeudenmukaisia lähtöpäiviä, emme tienneet silloin, että he lähtivät vain kerran päivässä klo 10.30, jonka ohitsimme. Voit myös lunastaa tositteesi näkemällä Times Squaren lipunmyyjät. Big Bus -asiakaspalvelulla ei koskaan näyttänyt olevan tarkkaa sijaintia, joka todella sai todella ärsyttävää. Vaikka bussimatkaoppaat olivat ystävällisiä antamaan meille hissin lippukuponkiin. * Jos sinulla on Empire State -rakennuspassi, et todellakaan voi lunastaa lippujasi agenttien kanssa, sen sijaan sinun täytyy nähdä heidän edustajansa Madame Tussauds New Yorkissa, Times Square, Big Bus linja 3: lla. En tiennyt mitään tästä joten se kulutti paljon aikamme kaupungissa, mutta varauspäivämäärällä ei ollut heille merkitystä, joten pystyimme lunastamaan liput toisena päivänä, mikä oli siistiä, koska olimme jo viettäneet koko päivän linja-autoilla.

Tarvittiin lisää ohjeita

Tyttäreni ja minä teimme äskettäin tämän ja nautin siitä. Minusta tuntuu, että he olisivat voineet antaa enemmän ohjeita - Löysin vain päättymisajat tältä sivustolta, joka sanoi kello 5.00, mutta sitten he pudottivat ihmisiä edelleen pysähdyksissä kello 5:20. Olisin päässyt pois, jos olisin tiennyt, tulossako toinen bussi. Linja-autojen aikataulun ja tiheyden tietämättä jättäminen oli hankalaa. Odotimme 30 minuuttia noutoa.

Satama oli helppo löytää suoraan Manhattanilta lähdettäessä. Risteily itsessään oli sopivan pituinen ja maisemat oli kyllä koko rahan arvoisia!

Mukava risteily

Vajaan tunnin risteilyllä ehti hyvin nähdä Vapaudenpatsaan ja sai otettua hyviä kuvia. Selkeä selostus.

Mukavasti tilaa veneessä, mutta musiikki ja kuulutukset aivan liian kovalla.