Manhattan Bridge

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Manhattan Bridge: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Manhattan Bridge? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Manhattan Bridge : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 5 168 arvosteluun

Erittäin hieno. Kuitenkin tarkastelemme veneen oikeudenmukaisia lähtöpäiviä, emme tienneet silloin, että he lähtivät vain kerran päivässä klo 10.30, jonka ohitsimme. Voit myös lunastaa tositteesi näkemällä Times Squaren lipunmyyjät. Big Bus -asiakaspalvelulla ei koskaan näyttänyt olevan tarkkaa sijaintia, joka todella sai todella ärsyttävää. Vaikka bussimatkaoppaat olivat ystävällisiä antamaan meille hissin lippukuponkiin. * Jos sinulla on Empire State -rakennuspassi, et todellakaan voi lunastaa lippujasi agenttien kanssa, sen sijaan sinun täytyy nähdä heidän edustajansa Madame Tussauds New Yorkissa, Times Square, Big Bus linja 3: lla. En tiennyt mitään tästä joten se kulutti paljon aikamme kaupungissa, mutta varauspäivämäärällä ei ollut heille merkitystä, joten pystyimme lunastamaan liput toisena päivänä, mikä oli siistiä, koska olimme jo viettäneet koko päivän linja-autoilla.

Näkymät olivat kauniita. Olen todella iloinen, että meillä oli mahdollisuus osallistua kiertueelle. David kuitenkin ärsytti. Hän antoi paljon ylimääräistä, turhaa tietoa "stand up" -rutiininsa aikana. Monta kertaa tietyt rakennukset olivat takanamme, ennen kuin hän kykeni osoittamaan ne, koska hän kertoi toista henkilökohtaista tarinaa. Kyllä, TIEDÄMME, että tulit NYC:hen vuonna 1985! Olisin voinut tehdä vähemmän ääntämiskorjauksillasi. Tulit omahyväisemmäksi. En todellakaan odottanut köyhän miehen Jay Lenon (myös hassu) tarjoavan mitä nautinnollisempaa kommentointia. "Jokaiselle sielulle on kulho." Ole kiltti!

meitä oli 10, laitoin tositteet puhelimeeni ja sisäänkirjautuminen oli saumatonta. Saavuimme laiturille 40 ennen lähtöä ja yläkansi oli 2/3 täynnä. Saimme silti istuimet vinosti toisistamme, joten se toimi. Risteily oli hyvin kerrottu ja sujuvaa. Ainoa negatiivinen mielestäni oli, että olimme itäisellä joella auringonlaskun aikaan ja missasin sen, mutta muuten meillä oli hauskaa.

Mukava risteily

Vajaan tunnin risteilyllä ehti hyvin nähdä Vapaudenpatsaan ja sai otettua hyviä kuvia. Selkeä selostus.

Mukava risteily jolla näkee kaupungin nähtävyydet hyvin. Valokuvaus helppoa laivalta.