Tekemistä kohteessa

Marbella

Aurinko, lämpimät vedet, kultainen hiekka ja ylellisyys dottavat Costa del Solin tunnetuimmassa kohteessa.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Peruuta aktiviteetti ilmaiseksi jopa 24 tuntia ennen kierroksesi alkua saadaksesi täyden hyvityksen.

Marbella: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Marbella? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Marbella : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

3.9 / 5

perustuen 2 357 arvosteluun

Yllätys valmentajamatka poikkeuksellisilla näkymillä

Ronda Valmentajan nimen opas oli José. Hän puhuu 7 kieltä ja ylpeä kaikesta. Hän oli erittäin informatiivinen jokaisesta läpikäymästämme kaupungista. Matkalla Rondaan oli upeat näkymät pysähtyen Setenil-nimiseen kylään, jossa meitä kohdeltiin, koska se oli festivaali, ihmiset paikallisessa pukeutumisessa, ratsastajat ja hevoset ja kulkue. Muutettuaan Rondalle, sama festivaali oli Rondassa, mutta mukana oli enemmän ihmisiä ja aina kehitetty miesten ja naisten pukeutuminen. Ensimmäinen pysähdyspaikka oli härkätaistelu, härkätaistelujen historian läpi käyminen ja itse käveleminen ympäri härkätaistelua. Muutimme viinitilaan, jossa meillä oli maistella viiniä valkoisesta, punaisesta makeaan sherryyn. Sitten näemme mitä kaikki tulevat katsomaan Rondan siltaa sen sijaan, että seuraisimme kaikkia muita, jos saat vain rajoitetun kuvan, menimme alas toiseen näkökulmaan ja saimme upeat näkymät ja upeita valokuvia. Lounasaamisen jälkeen kahvilassa ylös yhden sivukadun päältä välttyi Pääkadulta, ko

Opas Marceollo opasti meidät rotkon läpi erinomaisesti tiedoillaan ja korkeutta pelkäävien kanssa! Se on loistava pakopaikka, jos olet Mallagassa, tee se ehdottomasti!

Tämä oli täydellinen tapa nähdä Gibralter Malagasta. Sain tutkia maata ja tehdä verottomia ostoksia. Matkusin yksin, mutta minulla oli yhtä hauskaa kuin muilla!

Opas oli loistava, puhuen englantia ja ranskaa. Vierailut olivat mielenkiintoisia. Bussi oli erittäin mukava. Suosittelen täysin.

Retki oli nähtövyyksiltään erinomainen.

Ihmisten pitää tulla ajoissa sovittuun lähtöaikaan. Jouduimme useaan eri otteeseen odottamaan bussissa joitakin ihmisiä. Ikävää!