Suosittelemamme elämykset kaupungissa Margarites

Rethymnosta: Rethmarno: Arkadi, Melidoni, ja Margarites Tour: Arkadi, Melidoni, ja Margarites Tour

1. Rethymnosta: Rethmarno: Arkadi, Melidoni, ja Margarites Tour: Arkadi, Melidoni, ja Margarites Tour

Hyödy noutamisesta hotellistasi Rethymnon alueella ja tutustu sitten Kreetan perinteiseen elämäntapaan ja historialliseen perintöön. Tutustu Melidonin luolan neoliittiseen historiaan ja tutustu Margaritesin kylän keramiikkaperinteisiin. Tutustu Kreetan vanhimpaan luostariin 1500-luvulla rakennetussa Arkadin luostarissa ja käy sitten Apostolin kylässä tutustumassa vanhaan oliiviöljytehtaaseen. Nauti lounas perinteisessä tavernassa ja kuuntele elävän kansanmusiikin kaunista sointia ennen kuin suuntaat Pyhän Antonioksen rotkoon. Pysähdy Fragma Potamon padolla ennen kuin palaat takaisin Rethymnoon.

Rethymnosta: Arkadi- Margarites - Melidonin luola - Axos

2. Rethymnosta: Arkadi- Margarites - Melidonin luola - Axos

Kun sinut noudetaan aamulla hotelliltasi Rethymnonissa, tämä ainutlaatuinen kyläkierros alkaa Arkadista. Siellä vierailet historiallisessa Arkadin luostarissa, joka on tunnettu keskeisestä roolistaan turkkilaisten vastaisessa vastarinnassa. Opit paljon paikallishistoriasta siellä olevista ikoneista ja aseista. Tämän rikastuttavan vierailun jälkeen nautit majesteettisesta reitistä kohti Eleuthernaa, jossa pysähdyt lasittamaan maisemaa ja nauttimaan näkymistä. Seuraava pysäkki on Margaritesin kylä, jossa voit tutustua keramiikkataiteeseen ja valmistaa oman keramiikkasi heidän paikallisessa keramiikkapajassaan. Keramiikkaperinne ulottuu tässä kylässä monien sukupolvien taakse, ja sikäläiset naiset perehdyttävät sinut mielellään kreetalaiseen keramiikkataiteeseen. Sen jälkeen suuntaat Melidonin luolaan, jota kutsutaan myös nimellä "Gerodospilios" ja joka on historiallinen luola, joka on täynnä tippukiviä ja tippukiviä. Tämä 220 metrin korkeudessa sijaitseva luola oli palvontapaikka Talokselle, Kreetan pronssiselle jättiläisvartijalle, joka suojeli Kreetan saarta vihollisilta. Sinulla on tunti aikaa tutustua luolaan. Ennen kuin suuntaat takaisin Rethymnoniin, pysähdyt Axosin kylässä, jossa sinulla on mahdollisuus kokea omakohtaisesti tuorejuuston valmistusprosessi. Paikallisten asukkaiden kanssa voit osallistua lypsyprosessiin, seurata paikallisten juustopiirakoiden ja juustojen valmistusta ja tietysti maistella tuoreita perinteisiä käsintehtyjä välipaloja. Kun olet viettänyt rentouttavaa aikaa välipalojen ja lepäämisen parissa, olet valmis lähtemään ja sinut jätetään hotellillesi Rethymnonissa, ja saat täyden kokemuksen Kreetan historiasta, taiteesta ja mauista.

Kreeta: Kreetan kulttuurikierros ja keramiikkapaja

3. Kreeta: Kreetan kulttuurikierros ja keramiikkapaja

Katso Kreeta opastetulla kierroksella, jossa historia ja käsityö yhdistyvät käytännön kokemukseen. Vieraile saaren historiallisimmissa paikoissa, opi niiden historiaa ja nauti keramiikkatunnista ja oliiviöljyn maistelusta. Vieraile muinaisen Elefthernan museossa, Melidonin luolassa ja muissa. Aloita nouto majoituksestasi Rethymnonissa ja saavu sitten Kreetan tärkeimpään luostariin: Arkadin luostariin. Tutustu museoon, jossa monet ikonit, luostarijäännökset ja aseet paljastavat luostarin historian. Nauti tunnin vapaa-ajasta. Seuraavaksi vieraile muinaisen Elefthernan museossa, jossa on historiallisia löytöjä Homeroksen aikakaudelta. Tämä on Kreetan ensimmäinen arkeologinen museo. Museossa on esillä koko Elefthernan historia vuodesta 3000 eKr. aina vuoteen 1300 jKr Jälkeenpäin tutustu keramiikkapajaan “TSIKALARIO” Margariteen kylässä, jossa opit keramiikasta ja luo oma keramiikkasi. Tässä huvilassa keramiikkaperinne ulottuu useiden sukupolvien taakse. Myöhemmin vieraile Margaritesin kylässä, jossa sinulla on vapaa-aikaa lounaalle tai kävelylle. Suuntaa seuraavaksi oliiviöljytehtaan. Opi kuinka kreetalaiset valmistivat oliiviöljyä menneisyydessä ja katso kehitystä tähän päivään asti. Osallistu oliiviöljyn maisteluun ennen kuin suuntaat seuraavalle pysäkille, Melidonin luolalle. Saavu lopuksi Melidoniin, jota kutsutaan myös "Gerodospilioksiksi", historialliseen luolaan, joka on täynnä tippukivikiviä ja stalagmiiteja. Tätä 220 metrin korkeudessa sijaitsevaa luolaa käytettiin uskonnollisiin seremonioihin ja palvontapaikkana. Opi luolan arkeologinen ja historiallinen merkitys ennen kuin lähdet takaisin Rethymnoon.

Rethymno:Yksityinen retki Arkadi-Margaritesiin ja Melidoniin

4. Rethymno:Yksityinen retki Arkadi-Margaritesiin ja Melidoniin

Tutustu kreetalaisen keramiikan historiaan ja taiteeseen tällä retkellä Rethymnosta. Opi paikallisesta hunajasta ja mehiläisistä hunajamuseossa. Tutustu luonnon tippukiviin Melidonin luolassa. Tutustu kyliin ja koe kreetalainen vieraanvaraisuus.Hyvästi. Nauti siitä, että sinut noudetaan kätevästi majapaikastasi Rethymnossa. Istu alas ja rentoudu maisemallisella ajomatkalla maaseudun halki. Saavu Margaritesiin ja tee kierros keramiikkapajassa. Uppoudu paikallisiin käsityötaitoihin keramiikan aikana. Tule opastetulle kierrokselle hunajamuseoon ja tutustu yhden Kreetan suosituimman elintarvikkeen salaisuuksiin. Matkusta Melidoniin tutustumaan Melidonin luolan maanalaisiin kammioihin ja tippukiviin. Kuule tämän luolan kiehtovasta historiasta. Palaa lopuksi retken päätteeksi majapaikkaasi Rethymnonissa.

Kreeta: Argyroupoli: Margarites, Rethymnon, Argyroupoli kokopäiväretki.

5. Kreeta: Argyroupoli: Margarites, Rethymnon, Argyroupoli kokopäiväretki.

Vieraile Margaritesin kuuluisassa keramiikkakylässä Länsi-Kreetalla. Tämä tärkeä alueellisen keramiikan keskus kutsuu sinut tutustumaan sen kapeisiin katuihin ja piilotettuihin kahviloihin. Nauti upeista näkymistä ja vanhan ja uuden harmonisesta rinnakkaiselosta. Vieraile kiehtovassa Rethymnonin kaupungissa, joka on säilyttänyt ainutlaatuisen tunnelmansa. Venetsialainen linnoitus on erityisen vaikuttava, samoin kuin kaupungin satamassa sijaitseva niin kutsuttu "Fortezza" ja turkkilaiselta ajalta peräisin olevat minareetit. Kävele kaupungin keskustassa ja imeydy erityiseen tunnelmaan. Vieraile lopuksi Argyroupolissa ja sen kauniilla vesiputouksilla. Nauti kahvia mahtavien plataanipuiden varjossa ja opi lisää entisestä muinaisesta Lappan kaupungista, jonka myytin mukaan Agamemnon loi. Ihaile roomalaiselta ajalta peräisin olevaa mosaiikkia ja tutustu olemassa olevaan venetsialaiseen portaaliin, jossa on teksti "Kaikki tämän maailman asiat ovat savua ja varjoja".

Yksityinen viiniyhdistelmä brunssille

6. Yksityinen viiniyhdistelmä brunssille

Lähde intiimimmälle ja eksklusiivisimmalle kreetalaiselle brunssimatkalle rakkaasi tai ystäväporukan kanssa. Tutustu viinitarhaan, kellariin ja tuotantotiloihin viinintekijän kanssa ennen kuin sukellat kotitekoisen kreetalaisen brunssin pariin. Asetelma on suunniteltu miellyttämään silmiä! Paikallisen tavernan valmistama ruoka perustuu vain paikallisiin ja perinteisiin tuotteisiin, ja sen seurana on 5 viiniä. Kaikki ruukut ja lautaset ovat paikallisen keraamikon huolella käsintehtyjä luonnonsavesta. Yksityinen sommelier opettaa sinulle, miten maistat viinejä kuin asiantuntija, ja perehdyttää sinut ruoan ja viinin yhdistämisen salaisuuksiin; Tämän herkullisen kokemuksen jälkeen ja jos sää sallii, käy tutustumassa läheiseen ja piilotettuun helmiin, joka tunnetaan nimellä Patsosin rotko, jonka sisällä on lukuisia kävelyteitä ja piilotettuja alttareita.

Kreeta: Rethymno Opastettu pyöräretki & Arkadin luostari.

7. Kreeta: Rethymno Opastettu pyöräretki & Arkadin luostari.

Ensin haemme sinut bussilla hotelliltasi ja ajamme Arkadin luostariin. Ennen kuin lähdemme pyörillä liikkeelle, sinulla on mahdollisuus vierailla historiallisessa ja erittäin kuuluisassa luostarissa. Arkadilla oli erittäin tärkeä rooli Kreetan historiassa, kun se vastusti turkkilaisia, ja voit myös nähdä museossa kiehtovan kokoelman ikoneita, aseita ja kirkollisia esineitä. Sitten nousemme pyörillemme ja pyöräilemme läpi upeiden maisemien, oliivilehtojen ja appelsiinipuiden läpi Amnatoksen, Kyriannan, Loutran ja Asterin kylien läpi. Täällä saat vilauksen siitä, miten kreetalaiset yhä elävät ja työskentelevät perinteisellä tavalla. Sitten kuljemme Hamalevrin läpi ja saavumme lopulta Stavromenokseen ja sitten Scaletaan. Pysähdymme kahvitauolle ihastuttavaan Scaletan kylään rannan viereen juuri ennen kuin lastataan kaikki pyörät takaisin perävaunuun ja ajetaan Margaritesin keramiikkakylään. Heti kylän ulkopuolella nousemme takaisin pyörien selkään, ja saat tilaisuuden tutustua tähän kauniiseen paikkaan, joka on ollut kuuluisa keramiikastaan vuosisatojen ajan. Sitten tapaamme ja nautimme rentouttavan välipalan viehättävässä maalaismaisemassa ja johanneksenleipäpuun alla. Välipalan jälkeen pyöräilemme alas Peramaan, ennen kuin hyppäämme takaisin bussiin ja ajamme Melidoniin ja käymme kuuluisassa luolassa. Tämän hämmästyttävän arkeologisen kohteen historia ulottuu tuhansien vuosien taakse, ja sen sanotaan olevan Talosin, Kreetan jättimäisen pronssisen suojelijan, myyttinen koti. Täältä palaamme takaisin bussiin ja käymme hiekkarannalla, jossa voit uida tai vain laiskotella auringossa, ennen kuin viemme sinut takaisin hotelliisi täydellisen päivän päätteeksi.

Iraklion: Melidonin luola: Länsi-Kreetan rantaretki & Melidonin luola

8. Iraklion: Melidonin luola: Länsi-Kreetan rantaretki & Melidonin luola

Lähde lumoavalle pienryhmäretkelle, joka on suunniteltu erityisesti risteilyalusten vieraille, ja koe Kreetan monipuolinen kauneus. Paikallisen asiantuntijan johdolla voit tutustua saaren piilotettuihin helmiin ja kiehtovaan historiaan ja luoda unohtumattomia muistoja. Aloita sukeltamalla Balin kristallinkirkkaisiin vesiin, viehättävään merenrantasatamaan, joka tarjoaa täydelliset puitteet rentoutumiseen. Matkusta seuraavaksi kiehtovaan Melidonin luolaan, joka on täynnä historiaa ja luonnonkauneutta. Anna sen menneisyyden tarinoiden avautua, kun uskaltaudut sen salaperäisiin syvyyksiin. Margaritesin viehättävä kylä odottaa sinua ja esittelee perinteistä keramiikkaa ja paikallista käsityötaitoa. Kuljeskele kapeilla kaduilla ja ihaile aitoa kreetalaista elämäntapaa ennen kuin pidät tauon Heraklion Marinan kauniissa vanhassa satamassa. Nauti kuppi kahvia, teetä tai tuoretta appelsiinimehua nauttiessasi upeista näkymistä. Seikkailusi päättyy, kun palaat Heraklionin satamaan Kreetan kauneuden, historian ja elinvoimaisen kulttuurin rikastuttamana. Tämä retki tarjoaa täydellisen tasapainon rentoutumisen ja tutkimusmatkan välillä, ja se jättää sinulle uuden arvostuksen saaren aarteita kohtaan.

Iraklion: Rethymnon ja Länsi-Kreeta: Päiväretki: Rethymnon ja Länsi-Kreetan kohokohdat

9. Iraklion: Rethymnon ja Länsi-Kreeta: Päiväretki: Rethymnon ja Länsi-Kreetan kohokohdat

Lähde matkalle tutustumaan Länsi-Kreetan piilotettuihin helmiin, joissa koet alueen rikkaan historian, viehättävät kylät ja henkeäsalpaavat maisemat. Tutustu asiantuntijaoppaamme kanssa aitoon Kreetaan ja sen ainutlaatuisiin puoliin, mikä takaa ikimuistoisen seikkailun. Aloita retki kiehtovaan Melidonin luolaan, joka on täynnä kiehtovia geologisia piirteitä ja muinaisia legendoja. Vaeltele sitten viehättävässä Margaritesin kylässä, joka on tunnettu perinteisestä keramiikkatuotannostaan. Osallistu keramiikan valmistusnäytökseen paikallisen käsityöläisen kanssa ja tutustu viehättäviin kujiin. Suuntaa Kournas-järvelle, joka on Kreetan ainoa luonnollinen makean veden järvi, ja ihaile sen seesteistä kauneutta. Hyödynnä tilaisuus nähdä paikallisia villieläimiä ja nauttia rauhallisesta ilmapiiristä, joka ympäröi tätä ainutlaatuista paikkaa. Uppoudu Rethymnon, läntisen pääkaupungin, eloisaan ilmapiiriin, jossa on upeaa venetsialaista arkkitehtuuria ja rikas historiallinen menneisyys. Kävele sen lumoavilla kaduilla ja nauti paikallisen elämän nähtävyyksistä ja äänistä. Tutustumispäivän jälkeen sinut jätetään hotellillesi ja saat unohtumattomat muistot Kreetan piilotetuista aarteista.

Rethymnon: Yksityinen matka Arkadi -Eleftherna-Margarite-Melidoni

10. Rethymnon: Yksityinen matka Arkadi -Eleftherna-Margarite-Melidoni

Tee yksityinen päiväretki Mercedes Vito -pakettiautolla Rethymnosta Arkadin luostariin - Muinaisen Elefternan museoon - Margaritesin kylään ja Melidonin luolaan. Arkadin luostari Tärkein ja historiallisin venetsialainen kirkko Kreetan historiassa. Kreetalaisten sankarillisella vallankumouksella aina täydelliseen vapautumiseen asti on oma kiintopisteensä, eikä se ole mikään muu kuin Arkadin luostari. Muinaisen Eleuthernan museo Kreetan ensimmäinen arkeologisen kohteen museo, Museum of Ancient Eleftherna, kattaa 1700 neliömetriä, kun taas arkeologisen kohteen kokonaispinta-ala on 13 hehtaaria. Vuonna 2012 alkaneen museon rakentaminen käsittää kolme huonetta, joissa on esillä koko kaupungin historiaa vuodesta 3000 eKr. vuoteen 1300 jKr. arkielämän esineitä ja taideteoksia esihistorialliselta, geometriselta, arkaaiselta, klassiselta, hellenistiseltä, roomalaiselta, varhaisbysanttilaiselta ja bysanttilaiselta ajalta. Margaritesin kylä Keramiikkaperinne ulottuu tässä kylässä monien sukupolvien taakse, ja voit löytää vanhimman, joka näyttää sinulle, miten ruukut heitetään käsin. Kylään, jossa on erikoista arkkitehtuuria ja ihastuttavia kapeita mutkittelevia katuja, kannattaa tutustua. Kesto 6 tuntia Jos valittu Melidonin luola Melidonioun luola, tunnettu Gerontospelios Rethymnonin prefektuurissa, on yksi eniten Kreetan tärkeimpiä historiallisia luolia. Ihailtava luonnon luomus 220 metrin korkeudessa, jotta Kouloukona-vuoren eteläpuolella, lähellä samannimistä kylää. Kesto 8 tuntia

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Margarites

15 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Margarites: Koe enemmän

Näytä kaikki

Margarites: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Margarites? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.