Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Marrakech

Tämä pääkaupunki tarjoaa souk-markkinoillaan ja perinteisillä kylpylöillään herkkuja kaikille aisteille.

Marrakech: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Marrakech parhaat nähtävyydet?

Kohteen Marrakech parhaat nähtävyydet ovat:

Marrakech: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Marrakech? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Marrakech : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 42 699 arvosteluun

Saat retkiä edeltävänä iltana viestin, jossa on kaikki mitä tarvitset. He ovat ajoissa hakemassa sinut. Upea vaellus, joka oli informatiivinen. Venematka oli ehdottomasti kohokohta, kun kuljettaja kirjaimellisesti meni vesiputousten alle ja otti kuvia kaikista upeasta kuvakulmasta. Ruoka oli hienoa, tangine oli hieman kuiva, mutta näkymä oli henkeäsalpaava. Sitten menimme tapaamaan berber-apinoita, mikä oli hieno kokemus ja saimme vähän vaihtorahaa apinoiden maapähkinöiden maksamiseen. Ota käteistä mukaan lounaaksi ja juomarahaksi kuljettajalle/oppaalle tai ostoksille. Ehkä vaihtovaatteet veneretkelle tai mahdollisuus mennä uimaan.

Se oli ensimmäinen kiertue, jonka teimme ja yksi parhaista, oppaamme oli nimeltään Hakim, upea mies, erittäin mukava, ystävällinen ja erittäin omistautunut näyttämään kaikki monumentit, häneltä ei puuttunut yksityiskohtia, hän jopa pidensi kiertuetta 2 tuntia lisää. jossa meillä oli mahdollisuus löytää monia piilotettuja ja maagisia paikkoja. erittäin kiitollinen herra hakimille, jäämme kaipaamaan häntä.

Erittäin mukava päivä. Se oli 3 tunnin bussimatkan arvoinen Arnakchechista. Erittäin ystävällinen opas. Puhuu ranskaa erittäin hyvin. Vaikuttavia vesiputouksia, superkitsch-veneitä, mutta tekemistä. Ravintola perunoilla, kokin tulee olla belgialainen. Kauniita ja edullisia hennatatuointeja. Erinomaisia kauppiaita, koska eivät ollenkaan invasiivisia.

Kuljettaja ja opas ovat mahtavia ihmisiä! Matkamme oli mukava ja vaellus kaunis! Opas on erittäin asiantunteva ja vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin :) emme tienneet, että voit uida vesiputouksen pohjalla, mutta meillä ei silti olisi (vähän tungosta) mutta jos haluat, ota uimapuku mukaan!

kokemus on uskomaton, alue on kaunis, bussi on mukava, oppaamme noureddine oli ystävällinen ... hän pystyi selittämään ja näyttämään meille paikan monilla selityksillä ja hymyillä. Suosittelen häntä 1000% älä epäröi kiitos hänelle kiitos vielä kerran ja nähdään ensi kerralla