Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Marrakech

Tämä pääkaupunki tarjoaa souk-markkinoillaan ja perinteisillä kylpylöillään herkkuja kaikille aisteille.

Aktiviteetit saatavilla

340 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/22

Marrakech: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Marrakech parhaat nähtävyydet?

Kohteen Marrakech parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Marrakech?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Marrakech ovat

Essaouira

Marrakech: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Marrakech? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Marrakech : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 64 201 arvosteluun

Vau. Tämä kiertue oli paras yksittäinen elämänkokemus, jonka minulla on koskaan ollut. Herkullista ruokaa, kauniita nähtävyyksiä, uskomattomia kokemuksia ja ainutlaatuisia ihmisiä. Kiitos oppaallemme Hichamille siitä, että hän navigoi meidät turvallisesti mutkaisilla teillä, samalla kun hän sekoitti kanssamme ryhmämme DJ @SMARTIE.rmx:n kuratoimaan soittolistaan. Hicham toi vain hyviä fiiliksiä ja positiivista energiaa! Kaikki paikalliset oppaat berberikylissä, joissa kiersimme, olivat myös ihania ihmisiä. Erityismainintoja ovat Zaid ja Hamid, kaksi oppaista, jotka olivat myös osa bändiä leirillä. He tekivät kokemuksesta erityisen taianomaisen muutamille meistä, jotka pysyivät myöhään ja uskaltautuivat leirintäalueen ulkopuolella oleville dyyneille. Auringonlaskun/auringonnousun kameliratsastus Saharassa, elävää musiikkia avoimen nuotion ympärillä, kaikkea sydämesi toivomaa naurua. Mitä muuta voisit pyytää?! Kiitos paljon, Marrakech Travel Service ja Camp La Source! En koskaan unohda tä

Kun olet Marokossa, sinun täytyy kokea aavikko. Pidin todella siitä, että oli aikaa saada maistaa siellä asuvien ihmisten aitoutta. Tietysti kaupallinen puoli tulee aina esille, mutta en olisi koskaan tehnyt toisin, esimerkiksi kävellen berberien (jako)puutarhojen läpi. Aavikko itsessään on tietysti maaginen, varsinkin kun aurinko laskee ja nousee. Kamelilla (dromedaarilla) ratsastus oli mukava kokemus. Tehty ja ei tekisi sitä uudestaan. Yksinkertaisesti siksi, että kokemus on riittänyt minulle. Berberiteltassa nukkuminen ei ollut liian huono. Tunnelma telttaleirillä oli kodikas ja rento. Kaikki juttelivat mukavasti toistensa kanssa. Bussi oli mukava ja meillä oli mukava kuljettaja. Pysähdyksiä oli tarpeeksi, joskus mielestäni liian monta. Lounaat eivät olleet mahtavia, mutta hei, se on osa sitä. Luulen myös, että et voi odottaa sitä. Kaiken kaikkiaan matka ikimuistoinen ja iloinen, että tein tämän.

ainutlaatuinen seikkailu ... he hakevat sinut hotellilta ajoissa ... aamiainen paikan päällä tyypillisessä berberiteltassa ja matkaan ... katso kuinka he valmistavat ilmapallon ... ja sitten lentävät ... kanssa tuuli ... nähdä auringon laskun ja autiomaa ylhäältä ... todella jännittävää ja erittäin romanttista ... paluumatkalla super aamiainen ja sitten he vievät sinut takaisin hotelliin ... kokemusta tehdä, se kannattaa se. Halutessasi saat videon lennosta tehtyä alle 30€:lla. erinomainen organisaatio

Suosittelen ehdottomasti tätä kiertuetta. Kaikki paikat, joissa vierailimme, erityisesti auringonlasku autiomaassa, olivat erittäin kauniita. Matka oli hyvin järjestetty. Kuljettajamme Bada ajoi meidät turvallisesti ja varmisti, että koko matka oli mukava. Majoitus erämaassa ja ruoka matkalla olivat melko perus, mutta se on odotettavissa, koska tämä ei ollut luksuskiertue. Kaiken kaikkiaan ehdottomasti hintansa arvoinen.

Hassan nouto ajoissa kohtaamispaikalta, 40 minuutin tien jälkeen, saapuminen paikalle, pieni croissant-kahvi, sitten lennon suunta, erittäin hyvä kokemus, upea maisema, pieni pilvi, Pierre le pilotti antaa erittäin hyvää tietoa , palauta paikan päällä aamiainen teltan alle ja palaa takaisin. Suosittelen tätä toimintaa, erittäin rauhallinen ja upeat näkymät.