Suosittelemamme elämykset kaupungissa Marrakech

Marrakeshista: Agafayn aavikon auringonlasku, kameliratsastus ja illallinen.

1. Marrakeshista: Agafayn aavikon auringonlasku, kameliratsastus ja illallinen.

Tutustu Agafayn aavikon upeisiin maisemiin kameliretkellä tällä retkellä, joka alkaa Marrakeshista. Opi, miten arganöljyä valmistetaan vierailemalla paikallisella valmistajalla, ja pysähdy nauttimaan perinteinen kuppi teetä. Ihaile auringonlaskun värejä ja nauti aito illallinen. Matkusta mukavalla bussilla Marrakeshista ja saavu Agafayn autiomaahan vain 40 minuutin ajomatkan jälkeen. Jätä meluisa kaupunki taaksesi ja uppoa luontoon. Ihaile ainutlaatuisia kumpuilevia kukkuloita ohittaessasi berberikyliä matkalla Agafayn aavikolle. Vieraile paikallisessa arganöljyosuuskunnassa ja avaa laadukkaan arganöljyn valmistuksen salaisuudet. Kiipeä kamelin selkään ja matkusta paikkaan, jossa voit siemaista tervetuliaislasillisen marokkolaista teetä. Seuraa polkua satoja vuosia vanhojen mutatalojen läpi. Pysähdy kauniin leirin lähelle nauttimaan auringonlaskun näkymistä ja nauti samalla marokkolaisia makeisia. Koe paikallisia makuja maukkaalla illallisella, johon kuuluu salaatteja, tajineja, leipää ja couscousia. Katsele illallisen jälkeen perinteinen esitys ja kuuntele berberimusiikkia leirinuotion äärellä. Palaa Marrakechiin tämän uskomattoman retken jälkeen.

Marrakechista: Ouzoudin vesiputoukset, patikointi, veneretki

2. Marrakechista: Ouzoudin vesiputoukset, patikointi, veneretki

Lähde koko päivän retkelle Ouzoudin vesiputouksille pienen, enintään 20 hengen ryhmän kanssa tai yksityisryhmässä. Aloita noudolla hotellista tai riadista, ja suuntaa sitten yhdelle Pohjois-Afrikan upeimmista vesiputouksista, joka sijaitsee 150 km Marrakechista pohjoiseen. Saavuttuasi Ouzoudin kylään voit ihailla näkymiä kaskadeille, jotka ulottuvat 110 metriä (360 jalkaa) alla olevaan altaaseen. Tapaa paikallinen opas, joka vie sinut kävelylle oliivipuuviljelmien läpi, kertoo paikallisesta berberikulttuurista ja vie sinut vierailulle paikalliseen arganöljytilalle.  Kävele sitten oppaasi kanssa alas johtavien polkujen verkostoa pitkin. Nauti etapista luonnonkauniilla näköalapaikalla, jossa voit ostaa tuoretta appelsiinimehua, ennen kuin nouset perinteiseen veneeseen lyhyelle ajelulle vesiputousten pohjalla olevalla altaalla. Nauti lounas paikallisessa ravintolassa, josta on näköala putouksille. Ruokalista koostuu perinteisestä berberien ruokalistasta. Lounaan jälkeen sinulla on 20 minuuttia vapaa-aikaa ottaa valokuvia, ihailla maisemia tai tutkia matkamuistomyymälöitä. Iltapäivän puolivälissä kävelet portaita ylös minibussiin, jolla sinut kuljetetaan takaisin Marrakechiin.

Marrakech: Jbilatin autiomaahan ja Palm Oasisiin.

3. Marrakech: Jbilatin autiomaahan ja Palm Oasisiin.

Kuljettaja noutaa sinut hotellista tai nimetystä tapaamispaikasta, ja nauti 20-25 minuutin minibussimatkasta quad-aktiviteettialueelle. Perillä kokenut oppaasi antaa sinulle 10 minuutin perehdytyksen Quadin käytöstä ja turvallisuusohjeista. Pue sitten kypärä ja suojalasit päähäsi ja lähde mönkijäajelulle tutkimaan Marrakechin aavikkoa ja keidasta. Nauti 2 tunnin tutkimusretkestä Marrakechin alueen aavikkomaisemiin ja palmupeltoihin mönkijällä ja nauti henkeäsalpaavista näkymistä. Radat soveltuvat kaikille tasoille, aloittelijoista kokeneimpiin kuljettajiin. Pidä kaksi lyhyttä taukoa kierroksen aikana. Ensimmäisellä tauolla voit nauttia minttuteetä ja hunajaista leipää perinteisessä ympäristössä ja latautua samalla, kun tutustut marokkolaiseen kulttuuriin. Myöhemmin pysähdy palmupeltojen luona, jotta voit ottaa unohtumattomia valokuvia toisen taukosi aikana. Retken jälkeen kuljettajasi vie sinut takaisin hotelliisi tai alkuperäiseen tapaamispaikkaan.

Kolmen päivän aavikkosafari Marrakechista Zagoraan

4. Kolmen päivän aavikkosafari Marrakechista Zagoraan

Yöpyminen Saharan autiomaassa on unohtumaton elämys Marokossa vieraileville. Tällä kolmen päivän kierroksella voit kokea tavallista enemmän. Vieraile UNESCO-listatussa Ait Ben Haddoussa, Ruusujen laaksossa ja Tinghirissä. Pysähdy Todra-solan ympärillä olevissa perinteisissä berberikylissä. Matkaa kamelin selässä Erg Chebbin dyyneille, ja nuku aavikon tähtien alla berberileirissä. Päivä 1: Marrakech - Tinghir Jaettu kolmen päivän aavikko kierros Marrakechista Merzougaan alkaa aikaisin aamulla. Lähde liikkeelle Marrakechistä klo 7.30. Matkaa Ait Ben Haddouun Tiki Ntichkan kautta ja Atlasvuorten läpi. Matkalla tehdään useita pysähdyksiä. Vieraile UNESCO-maailmaperintökohteessa Ait Ben Haddoussa, joka on tuttu useista Hollywood-elokuvista. Jatka Ouazazateen ja Kasbah Taourirteen ennen lounasta. Iltapäivällä ajat Tinghiriin Ruusujen laakson läpi. Nauti illallinen ja yövy Tinghirissä. Päivä 2: Tinghir - Merzouga Nautittuasi aamiaisen hotellillasi Tinghirissä, matkasi alkaa ajolla pitkin 1001-tietä Ouasis of Tinghiriin, josta siirryt pienemmälle tielle joen varrelle. Vietä hetki vapaa-aikaa kallioiden lomassa ja nauti lounas paikallisessa kahvilassa. Jatka kohti Rissania ja sen kuuluisaa taatelitoria. Se oli myös muinainen aloituspiste karavaaneille, jotka ylittivät aavikon kohti Tomboctoua. Nopean pysähdyksen jälkeen jatkat kohti Merzougaa, ajaen kivisten aavikkomaisemien läpi. Jatka Erg Chebbin dyyneille, tapaa kamelikaravaanisi ja ratsasta kamelilla auringonlaskussa upeassa ympäristössä. Saavut aavikkoleirille juuri ennen pimeän tuloa. Katsele upeita hiekkadyynejä, ja valmistaudu marokkolaiseen illalliseen nuotion äärellä. Nauti illalla berberimusiikkia ja kuuntele rumpujen rytmejä. Päivä 3: Merzouga - Marrakech Varhaisen aamiaisen jälkeen matkaat kamelilla päätielle, ja tapaat oppaasi ajaaksesi takaisin Ouarzazteen. Nauti lounas ja jatka iltapäivällä Marrakechiin korkeiden Atlasvuorien läpi. Kolmen päivän jaettu aavikkosafari päättyy Marrakechiin noin klo 19.00.

Marrakesh: Aikaisin aamulla 40 minuutin ilmapallolento

5. Marrakesh: Aikaisin aamulla 40 minuutin ilmapallolento

Nouse kuumailmapallolla Marrakeshin pohjoisen Palmeraien yläpuolelle. Saavut leirille 30 minuutin ajomatkan jälkeen Marrakechin keskustasta ja saat turvallisuustiedotuksen. Nauti lämpimästä vastaanotosta teen, kahvin ja croissanttien kera ennen lentoa. Leirillä sinulla on kaksi jännittävää vaihtoehtoa. Voit nousta kuumailmapallon kyytiin tai liittyä takaa-ajotiimiin ja lähteä jännittävälle pusikkoajelulle pallon laskeutumispaikalle. Koe henkeäsalpaava 40 minuutin lento ja nauti Marokon upeista maisemista taivaalta käsin. Palatessasi pääleiriin voit nauttia runsaan aamiaisen, jossa on tyypillisiä marokkolaisia pannukakkuja ja muita paikallisia herkkuja.

Marrakech: 3 päivän aavikkosafari Merzougaan, ruoat

6. Marrakech: 3 päivän aavikkosafari Merzougaan, ruoat

Koe elämyksellisen kolmen päivän kierros alkaen Marrakechista. Budjettiystävällinen kierros Ouarzazareen ja Dadesin laaksoon esittelee sinulle upeita Saharan aavikkomaisemia. Hyppää kamelin selkään, ratsasta Erg Chebbin dyyneillä ja vietä yö tähtien alla aavikkoleirissä.  Päivä 1: Marrakech, Ait Ben Haddou, Dades Elämyksesi alkaa suurten Atlasvuorien ylittämisellä. Maksaa berberikylien ohitse kohti Ait Ben Haddoun maailmanperintökohdetta. Kylä tunnetaan sen linnoituksesta ja kasbahista. Se on toiminut lukuisten lehtikuvauksien ja elokuvien kuvauspaikkana. Vietettyäsi hetken aikaa vapaasti alueeseen tutustuen, herkuttele paikallisessa ravintolassa lounaalla. Suuntaa sitten kohti Saharan porttia, Ouarzazatea. Suuntaa kohti Boumalne Dadesia samalla, kun katselet Dadesin laakson näkymiä. Nauti illallinen ja vietä yö joko Hotel Chemsissä tai Kasbah Amazighissä.  Päivä 2: Dades , Todghan rotkot, Merzouga Nauti aamupala ja suuntaa sitten kohti Tinghiriä. Ihaile Todghan rotkoja ja tutustu kanjoneihin hetken ajan vapaasti. Lounas tarjoillaan paikallisessa kahvilassa, jonka jälkeen matkaat tapaamaan kamelijoukon Merzougassa. Hyppää kamelin selkää ja katsele auringonlaskua Erg Chebbin hiekkadyyneillä. Ennen pimeyden saapumista suuntaa nauttimaan paikallinen illallinen tähtien alla. Katsele paikallista viihdettä paimentolaisten johdolla ja opi soittamaa Tam Tam -rumpua. Yövy leirissä illallisen nauttimisen jälkeen.  Päivä 3: Merzouga Ouarzazate, Marrakech  Herää varhain aamulla ihaillaksesi auringonnousua. Nauti valinnainen aamupala, jonka jälkeen opas vie sinut takaisin Marrakechiin. Matkan varrella voit nauttia paikallisessa ravintolassa lounaan. Kierros päättyy klo 20.00 joko Djemaa el Fnaan tai kierroksen noutopaikalle. Halutessasi voit varata kierrokseen yöpymiselämyksen luksusluokan beduiinileirissä, jossa on yksityisteltta, suihku, kylpyhuone ja viiden tähden palvelut. Kyseiset päivitykset pitää varata osallistujakohtaisesti.

Marrakech: Oasiria Water Park Sisäänpääsylipun.

7. Marrakech: Oasiria Water Park Sisäänpääsylipun.

Lippujonon ohi ja suoraan Oasiria-vesipuistoon. Nauti täydestä pääsystä puiston uima-altaisiin ja tubing-jokeen. Puistossa on useita vesiliukumäkiä kaikenikäisille, laiska joki ja Afrikan suurin aaltoallas. Napatkaa eväät mistä tahansa paikan päällä olevista ravintoloista.Haukkaa jotain syötävää. Siellä aallot voivat nousta leukoja pudottavaan 150 metrin korkeuteen. Lapsille on tarjolla merirosvolaguuni sekä lukuisia pienempiä liukumäkiä - kaikki hengenpelastajien valvovan silmän alla. Lipullasi pääset käyttämään kahdeksaa sisä- ja ulkouima-allasta, 600 metriä pitkää putkijokea ja yhteensä 10 hehtaaria rentouttavia puutarhoja, puita ja oliivilehtoja. Kun olet valmis välipalalle, suuntaa johonkin paikan päällä sijaitsevista ravintoloista tai kahviloista, joista voit ostaa jotain syötävää.

Mönkijäkierros Marrakechin aavikolla ja palmuilla

8. Mönkijäkierros Marrakechin aavikolla ja palmuilla

Tämä jännittävä elämys tarjoaa hauskan ja turvallisen tutustua kuuluisaan aavikkomaahan. Tutustu Jbiletsin aavikkoon, joka tunnetaan sen vaikuttavasta valaistuksesta. Yhdistä historia ja kiehtova luonto tällä kierroksella, jolla voit unohtaa arkielämän murheet. Matkaa vain 30 minuutin päähän Marrakechistä ja nauti marokkolaisesta vieraanvaraisuudesta, asukkaista ja laajoista tiloista. Voit myös vierailla Jbiletsin aavikkoalueella ja ihaille vaikuttavia näkymiä Atlasvuorille. Kierroksella voit pitää lyhyen tauon pienessä kylässä, siemailla teetä ja nauttia berberien vieraanvaraisuudesta. Opas esittelee sinulle alueen parhaat kohteet ja reitit. Pyydettäessä tämä perheystävällinen puolen päivän kierros voidaan räätälöidä sinun ja ryhmäsi jäsenten toiveiden mukaisesti. Kierrokseen kuuluu ohjelman esittely, laitteiden esittely sekä ajo-opastus turvallisuuden takaamiseksi. Asiantunteva henkilökunta, huippuluokan varusteet sekä täysi luotettavuus tekevät elämyksestä ainutlaatuisen.

Marrakechista: Agafayn aavikon auringonlasku illallinen & kameliratsastus

9. Marrakechista: Agafayn aavikon auringonlasku illallinen & kameliratsastus

Käy Agafayn aavikolla auringonlaskun retkellä Marrakechista. Tutustu henkeäsalpaaviin aavikkomaisemiin, berberikyliin ja oliivipeltoihin Atlasvuorten taustalla. Nauti kameliratsastuksesta ja illallisesta aavikon tähtien alla. Nouto hotelliltasi Marrakechissa ja lähde minibussilla vuorten halki. Kolmenkymmenen minuutin kuluttua saavut leiriin, jossa vaihdat Saharan asusi.Vaihda vaatteet. Käy 20 minuutin kameliretkellä ihailemassa aavikkomaisemia. Sen jälkeen voit siemailla tuoretta minttuteetä ja ihailla auringonlaskua. Auringon laskeuduttua voit istahtaa illalliselle kirkkaan yötaivaan alla. Kuuntele musiikkia nuotion ympärillä ja nauti tunnelmasta nauttiessasi ateriastasi. Kun olet syönyt illallisen loppuun, sinut viedään takaisin hotelliisi Marrakechissa.

Marrakech: Agafayn aavikko-illallinen musiikin ja tulishow'n kera.

10. Marrakech: Agafayn aavikko-illallinen musiikin ja tulishow'n kera.

Tutustu berberikulttuurin ihanuuteen, kun lähdet Marrakechista Agafayn autiomaahan yöpymään tähtien alla. Ihaile upeita aavikkonäkymiä ja nauti ympäristön tyyneydestä nauttiessasi perinteisen musiikin, ruoan ja viihteen illasta. Marrakechin hotellin noutamisen jälkeen lähdet Agafayn autiomaahan. Saapuessasi nauti lämpimästä, perinteisestä vastaanotosta ja aromaattisesta marokkolaisesta teestä, joka on vieraanvaraisuuden symboli, ja asetu viihtyisälle istuinalueelle. Kun aurinko alkaa laskeutua, voit seurata auringonlaskun eläviä sävyjä, jotka maalaavat aavikon näkymät. Valmistaudu seuraavaksi gastronomiseen seikkailuun, kun sinulle tarjoillaan runsas perinteinen illallinen. Nauti herkullisesta ateriasta, joka sisältää aitoja marokkolaisia ruokia, jotka on valmistettu huolellisesti aistejasi kiusaamaan. Maut, aromit ja koostumukset vievät sinut marokkolaisen keittiön sydämeen. Kun nautit ateriastasi, muusikot nousevat lavalle ja täyttävät yöilman lumoavilla berberimelodioilla. Sitten voit seurata, kuinka taitavat esiintyjät manipuloivat tulisia liekkejä yön tummaa samettia vasten. Ihmettele, kun he luovat uuden maailman spektaakkelia, tanssivia valoja ja mystistä taituruutta. Illan päätteeksi voit palata majapaikkaasi Marrakechissa ja päättää seikkailusi.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Marrakech
Tämä pääkaupunki tarjoaa souk-markkinoillaan ja perinteisillä kylpylöillään herkkuja kaikille aisteille.

Parhaat aktiviteetit

Marrakech: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

820 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 52

Immersiivisiä elämyksiä

Marrakech: Koe enemmän

Näytä kaikki

Marrakech: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Marrakech parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Marrakech?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Marrakech ovat

Essaouira

Marrakech: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Marrakech? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Marrakech : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 64 201 arvosteluun

Vau. Tämä kiertue oli paras yksittäinen elämänkokemus, jonka minulla on koskaan ollut. Herkullista ruokaa, kauniita nähtävyyksiä, uskomattomia kokemuksia ja ainutlaatuisia ihmisiä. Kiitos oppaallemme Hichamille siitä, että hän navigoi meidät turvallisesti mutkaisilla teillä, samalla kun hän sekoitti kanssamme ryhmämme DJ @SMARTIE.rmx:n kuratoimaan soittolistaan. Hicham toi vain hyviä fiiliksiä ja positiivista energiaa! Kaikki paikalliset oppaat berberikylissä, joissa kiersimme, olivat myös ihania ihmisiä. Erityismainintoja ovat Zaid ja Hamid, kaksi oppaista, jotka olivat myös osa bändiä leirillä. He tekivät kokemuksesta erityisen taianomaisen muutamille meistä, jotka pysyivät myöhään ja uskaltautuivat leirintäalueen ulkopuolella oleville dyyneille. Auringonlaskun/auringonnousun kameliratsastus Saharassa, elävää musiikkia avoimen nuotion ympärillä, kaikkea sydämesi toivomaa naurua. Mitä muuta voisit pyytää?! Kiitos paljon, Marrakech Travel Service ja Camp La Source! En koskaan unohda tä

Kun olet Marokossa, sinun täytyy kokea aavikko. Pidin todella siitä, että oli aikaa saada maistaa siellä asuvien ihmisten aitoutta. Tietysti kaupallinen puoli tulee aina esille, mutta en olisi koskaan tehnyt toisin, esimerkiksi kävellen berberien (jako)puutarhojen läpi. Aavikko itsessään on tietysti maaginen, varsinkin kun aurinko laskee ja nousee. Kamelilla (dromedaarilla) ratsastus oli mukava kokemus. Tehty ja ei tekisi sitä uudestaan. Yksinkertaisesti siksi, että kokemus on riittänyt minulle. Berberiteltassa nukkuminen ei ollut liian huono. Tunnelma telttaleirillä oli kodikas ja rento. Kaikki juttelivat mukavasti toistensa kanssa. Bussi oli mukava ja meillä oli mukava kuljettaja. Pysähdyksiä oli tarpeeksi, joskus mielestäni liian monta. Lounaat eivät olleet mahtavia, mutta hei, se on osa sitä. Luulen myös, että et voi odottaa sitä. Kaiken kaikkiaan matka ikimuistoinen ja iloinen, että tein tämän.

ainutlaatuinen seikkailu ... he hakevat sinut hotellilta ajoissa ... aamiainen paikan päällä tyypillisessä berberiteltassa ja matkaan ... katso kuinka he valmistavat ilmapallon ... ja sitten lentävät ... kanssa tuuli ... nähdä auringon laskun ja autiomaa ylhäältä ... todella jännittävää ja erittäin romanttista ... paluumatkalla super aamiainen ja sitten he vievät sinut takaisin hotelliin ... kokemusta tehdä, se kannattaa se. Halutessasi saat videon lennosta tehtyä alle 30€:lla. erinomainen organisaatio

Suosittelen ehdottomasti tätä kiertuetta. Kaikki paikat, joissa vierailimme, erityisesti auringonlasku autiomaassa, olivat erittäin kauniita. Matka oli hyvin järjestetty. Kuljettajamme Bada ajoi meidät turvallisesti ja varmisti, että koko matka oli mukava. Majoitus erämaassa ja ruoka matkalla olivat melko perus, mutta se on odotettavissa, koska tämä ei ollut luksuskiertue. Kaiken kaikkiaan ehdottomasti hintansa arvoinen.

Hassan nouto ajoissa kohtaamispaikalta, 40 minuutin tien jälkeen, saapuminen paikalle, pieni croissant-kahvi, sitten lennon suunta, erittäin hyvä kokemus, upea maisema, pieni pilvi, Pierre le pilotti antaa erittäin hyvää tietoa , palauta paikan päällä aamiainen teltan alle ja palaa takaisin. Suosittelen tätä toimintaa, erittäin rauhallinen ja upeat näkymät.