Suosittelemamme elämykset kaupungissa Matala

Rethymnosta: Spili, Agia Galini, ja Matala Tour

1. Rethymnosta: Spili, Agia Galini, ja Matala Tour

Lähde ryhmämatkalle Rethymnosta vierailemaan Kreetan viehättäviin muinaisiin kyliin. Vieraile viehättävässä Spilin kylässä, tutustu Agia Galinin luoliin ja nauti Matalan hiekkarannasta, ja sinulla on runsaasti aikaa tutustua omatoimisesti. Aloita nouto hotelliltasi ilmastoidulla bussilla ja tee ensimmäinen pysähdys Spilin kylässä, jossa sinulla on 1 tunti vapaa-aikaa. Kävele mukulakivikaduilla kylässä, jossa on tunnetut leijonanpäiset suihkulähteet. Tutustu lukuisiin kauppoihin ja näyteikkunoihin, joissa myydään perinteisiä kreetalaisia tuotteita. Seuraava pysähdys on amfiteatterimaisesti rakennetussa Agia Galinin kylässä. Täällä sinulla on 1,5 tuntia aikaa tutustua kylään. Ihaile näkymiä pienistä, perinteisistä taloista ja satamasta, joka on täydellinen paikka kahvitauolle. Jatka seuraavaksi Matalaan, jossa sinulla on 2,5 tuntia vapaata aikaa nauttia kultaisesta hiekkarannasta. Kun olet ottanut hieman aikaa aurinkoa rannalla, bussi vie sinut takaisin hotellillesi.

Iraklion: Gortyn: Matalan ranta, Hippien luolat ja Gortynin päiväretki

2. Iraklion: Gortyn: Matalan ranta, Hippien luolat ja Gortynin päiväretki

Tee ilmastoidulla bussimatkalla Etelä-Kreetan halki tällä päiväretkellä, jonka nouto tapahtuu Heraklionista. Matkusta ajassa taaksepäin, kun tutustut Kreetan historiaan Gortysin arkeologisella alueella, ja sinulla on runsaasti vapaa-aikaa nauttia Matalan värikkäässä merenrantakaupungissa.Vapaa-aikaa on runsaasti. Nouto majoituspaikastasi valituissa paikoissa Kreetalla aamulla. Aja 1,5 tuntia Gortysin arkeologiselle kohteelle. Osta lippu kohteeseen ja tutustu nähtävyyksiin 5000 vuoden ajalta Kreetan historiasta. Aja lyhyellä ajomatkalla Matalaan ja vietä 4,5 tuntia vapaa-aikaa, jonka aikana voit käydä uimassa, ottaa aurinkoa rannalla, ostaa lipun paikallisiin luoliin tai syödä lounasta viehättävässä rantakahvilassa.Hetkellä voit nauttia lounaan viehättävässä rantakahvilassa. Palaa majapaikkaasi Kreetalla Matalassa vietetyn vapaa-ajan päätteeksi.

Heraklionista: Matalan ranta ja Hippien luolat

3. Heraklionista: Matalan ranta ja Hippien luolat

Lyhyen ajomatkan jälkeen Messaran tasangon läpi saavut Matalaan. Tunnettu 60-luvun hippien siirtokunnasta, jossa he asuivat vuorelle muodostuneissa suurissa koloissa. Kivet ovat reikiä, joissa on roomalainen hautaus. Matalassa jää aikaa virkistäytymiseen veteen, syömiseen tai vain drinkin nauttimiseen rannalla. Tämä on paikka, jossa Zeus, otettuaan härän muodon, ui rantaan Europa selässään ennen kuin raahasi hänet Gortysille. Sekä minolaiset että roomalaiset käyttivät paikkaa satamanaan. Siitä huolimatta useimmille Matala tarkoittaa vain yhtä asiaa: hippejä. 1960-luvun lopulla - 1970-luvulla tämä pieni kaupunki oli "kukkalasten" siirtomaa, jotka asuivat luolissa, jotka olivat entisiä roomalaisia hautoja.

Agia Galinista/Matalasta: Galina Galala: Islands Boat Cruise with Swim Stops: Islands Boat Cruise with Swim Stops

4. Agia Galinista/Matalasta: Galina Galala: Islands Boat Cruise with Swim Stops: Islands Boat Cruise with Swim Stops

Ihastuttava matka alkaa luonnonkauniista Agia Galinin kylästä. Vene purjehtii Libyanmerelle kohti kahta pientä saarta, jotka sijaitsevat noin 12 kilometriä Agia Galinista etelään ja tunnetaan myös nimellä "Paximadia". Paikalliset ovat antaneet niille herttaisen lempinimen "pieni norsu", koska ne muistuttavat uivaa norsua, kun niitä tarkastellaan kaukaa ja tietystä kulmasta. Vaikka saarilla ei ole ihmisasutusta, monet etelärannikolla vierailevat eivät tiedä, että kallioiden ja karun maan lisäksi niillä on myös upeita rantoja, jotka houkuttelevat pulahtamaan ja snorklaamaan kristallinkirkkaissa vesissä. Jos olet tarpeeksi onnekas, saatat nähdä matkan aikana delfiinejä tai kuuluisan kilpikonnan, Karetta-Karettan. Kun vene saapuu viehättävään poukamaan, jossa voit uida, ja olet virkistäytynyt viileässä vedessä, miehistö valmistaa sinulle herkullisen lounaan. Hyppää kyytiin ja tunne, kuinka virkistävä tuulenvire sivelee kasvojasi purjehtiessasi!

Heraklionista: Matalan hippiranta ja luolat

5. Heraklionista: Matalan hippiranta ja luolat

Saavumme kuuluisalle Matalan rannalle. Tämä on paikka, jossa Zeus, joka oli ottanut muodon härkä, ui rantaan Europa selässään ennen kuin raahasi hänet Gortysin luo. Sekä minolaiset että roomalaiset käyttivät paikkaa satamana. Useimmille ihmisille Matala merkitsee kuitenkin vain yhtä asiaa. hippiä. Vielä 1960-1970-luvuilla tämä pikkukaupunki oli "kukkalasten" siirtokunta, jotka asuivat luolissa, jotka olivat entisiä roomalaisten hautakammioita. Täällä nautimme kristallivesistä, lämpimästä auringosta ja lounaasta meren äärellä, ja myöhemmin voimme tutustua esihistoriallisiin luoliin, jotka on kaiverrettu kallioon. alueen jyrkkiä kallioita. 11:00 Saapuminen Matalaan - vapaa-aikaa. 15:00 Lähtö Matalasta 16:15 Saapuminen Iraklioniin. Reitti: 90 km Kesto: n. 8 tuntia Lisämaksut: 1: Matalan luolat (valinnainen): 2,00 € Nouto Malia: 08:30 Stalis: 08:35 Hersonisos: 08:45 Anissaras: 08:55 Analipsi: 09:10 Gouves: 09:20 Gournes: 09:30 Kokkini Hani: 09:30 Karteros: 09:35 Heraklion: 09:45 Ammoudara: 09:55

Heraklionista: Festos ja Matala lounaalla

6. Heraklionista: Festos ja Matala lounaalla

Tutustu eteläisen Kreetan kohokohtiin opastetulla kokopäiväretkellä Heraklionista. Nauti pienryhmäretkestä, jonka aikana tutustut alueen suosituimpiin nähtävyyksiin. Tapaat oppaasi hotellissasi ja hyppäät bussiin, joka vie sinut ensimmäiselle pysäkillesi, Phaistokselle. Nauti matkan varrella maisemallisista näkymistä Messaran viininviljelyalueen vuorille ja viinitarhoille. Phaistoksessa voit tutustua keskiaikaisen kaupungin raunioihin ja Kreetan toiseksi suurimpaan palatsiin. Opas kertoo sinulle lisää kompleksin historiasta ja nauti panoraamanäkymistä Idan vuorille ja Lassithin massiiville.Hyvästi. Sitten voit uida Libyanmeren kristallinkirkkaissa vesissä Matalan entisessä kalastajakylässä ja tehdä kävelyretken maailmankuuluisille kallioluolille. Nauti sitten herkullinen lounas, josta avautuu näkymä lahdelle.Hyvä on, että voit nauttia lounasta. Paluumatkalla Heraklioniin pysähdy Odigitrian luostarissa. Täällä voit todistaa kahta tholos-haudan hautaa ja antaa luostarin viehätyksen lumota itsesi, ennen kuin suuntaat takaisin hotelliisi.

Agia Galinista/Matalasta: Gal Galai Galia Galala: Rethymnon City Tour: Rethymnon City Tour

7. Agia Galinista/Matalasta: Gal Galai Galia Galala: Rethymnon City Tour: Rethymnon City Tour

Tutustu lumoavaan Rethymnonin kaupunkiin, jota pidetään yhtenä Kreikan kauneimmista kohteista. Kuljeskele kaupungin mutkittelevilla kujilla ja värikkäillä kaduilla vanhassakaupungissa, josta löydät lukuisia herkullisia ravintoloita ja kahviloita. Kävele Rethymnonin tarinallisessa historiassa vierailemalla sen hyvin säilyneissä venetsialais- ja ottomaaniaikaisissa maamerkeissä. Et voi jättää väliin venetsialaista Fortezzaa, 1500-luvulla turkkilaisia vastaan puolustautumiseksi rakennettua linnoitusta. Tutustu Rimondin suihkulähteeseen, jonka venetsialainen kuvernööri Rimondi rakennutti vuonna 1626 juomaveden saamiseksi. Tutustu rauhassa kaupungin viehätykseen ja rentoudu virkistävällä uinnilla rannalla. Rethymnon on kaupunki, joka vain odottaa löytämistä!

Agia Galinista/Matalasta: Samarian rotko vaellusretki

8. Agia Galinista/Matalasta: Samarian rotko vaellusretki

Aja rannikkoa pitkin Haniaan ja nouse sitten Omalosin tasangolle Valkoisille vuorille. Sieltä voit lähteä vaellukselle Samarian rotkoon, joka on 18 kilometriä pitkä, 3-150 metriä leveä ja jopa 700 metriä syvä. Samarian kansallispuisto on merkittävä luonnonsuojelualue, joka esittelee erilaisia luonnonihmeitä, kuten villikukkia, vuosisatoja vanhoja puita, kalliomuodostelmia ja kristallinkirkkaita lähteitä. Vaellus alkaa 1200 metrin korkeudesta Omalosin tasangolta ja kestää noin 4-6 tuntia. Kuljet Euroopan pisimmän rotkon läpi, jossa on henkeäsalpaavaa kauneutta ja monipuolisia maisemia. Kurun kapein kohta on vain 3 metriä leveä, ja kallioseinämät kohoavat tässä kohtaa jyrkästi 350 metriä. Huomaa, että polku rotkon läpi on karu, kivinen ja epätasainen, joten se ei sovellu huonokuntoisille henkilöille tai asiakkaille, joilla on sydänongelmia, korkea verenpaine tai raskaus. Matkan varrella on lukuisia taukopaikkoja, joissa on vessoja ja juomavettä. Iltapäivällä saavut Libyanmeren rannalla sijaitsevaan Agia Roumelin viehättävään kalastajakylään, jossa voit rentoutua tavernoissa tai uida kristallinkirkkaassa, turkoosissa meressä vaelluksen jälkeen. Myöhemmin päivällä teet tunnin venematkan Agia Roumelista Chora Sfakioniin ohi Kreetan etelärannikon upeiden kallioiden, jossa bussimme odottaa sinua kotiinkuljetusta varten.

Kreeta: Matala: Land Rover Safari lounaalla Agiofaragossa ja Matalassa.

9. Kreeta: Matala: Land Rover Safari lounaalla Agiofaragossa ja Matalassa.

Matkusta Kreetan villiin ja kesyttömään puoleen Land Roverilla. Vieraile rauhallisessa, hengellisessä Agiofaragossa, jossa on villiä kauneutta, ja koe sitten kontrasti meluisassa Matalassa, jossa on hippityyliä. Kun sinut on noudettu hotellistasi, aja etelään Messaran tasangon läpi Agiofaragoon: Pyhimysten rotkoon. Nauti drinkki perinteisessä Sivan kylässä ja pysähdy sitten 14. vuosisadan Odigitrian luostarissa. Sieltä karut hiekkatiet vievät sinut Agiofaragoon. Venyttele jalkojasi 30 minuutin mittaisella polulla, joka kulkee oleanteri- ja oliivipuiden sirotteleman rotkon halki. Tutustu kauniiseen, Libyanmerelle ulottuvaan rantaan, jossa voit uida ja snorklata. Jatka Matalaan, pieneen mutta ruuhkaiseen kylään, jossa on pitkä hiekkaranta ja kristallinkirkkaat syvät vedet. Tutustu veistettyihin roomalaisiin hautoihin, ui rannalla ja syö lounasta perinteisessä paikallisessa tavernassa.

Eteläinen matka: Faistos, Ag. Galini, Matala, Spili

10. Eteläinen matka: Faistos, Ag. Galini, Matala, Spili

Eteläinen matka on mielenkiintoinen matka, kun näet paljon kyliä, kuten Arkadi, Agia Galini, Matala ja Spili.Arkadi on kuuluisa ortodoksisesta luostaristaan, joka on hyvin vanha, jossa on barokkia ja roomalaisia elementtejä, jossa on suuri piha ja paljon puita ja kukkia.Luostari oli paikka tieteelliselle taiteelle, ja siellä oli koulu, jossa oli suuri kirjasto.Toinen kohde on Agia Galini, suuri kylä, jossa on mukavia rantoja, baareja ja ravintoloita.Matala on seuraava erittäin mielenkiintoinen ja kaunis kylä jossa on keinotekoisia luolia,se oli kalastajakylä ja se oli täynnä hippejä,kirkkaita vesiä kukka piirustuksia kaikkialla ja lainausmerkit ympäri kylää,voit nauttia tuoretta ruokaa samalla kun katselet luolia.Viimeinen asema on Spili jossa voit nauttia viilentävästä varjoisista plateioista ja juoksevista vesistä.koko matka kestää 10 tuntia se alkaa klo 8 aamulla ja paluu on klo 6 iltapäivällä.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Matala

Kaikki aktiviteetit

23 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 2

Immersiivisiä elämyksiä

Matala: Koe enemmän

Näytä kaikki

Matala: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Matala parhaat nähtävyydet?

Matala: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Matala? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.