Mauerpark: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Berliini: Hop-on Hop-off -bussikierroslippu

1. Berliini: Hop-on Hop-off -bussikierroslippu

Tutustu Berliiniin ja opi kaupungin historiasta ja nähtävyyksistä äänikommenttien avulla, jotka ovat saatavilla useilla kielillä. Koe metsien, puistojen, puutarhojen, jokien ja järvien kauneus, jotka peittävät lähes kolmanneksen kaupungista. Tämä kaupunki on nähnyt monia uraauurtavia historiallisia tapahtumia. Katso vastaavat paikat sekä kaupungin kuuluisimmat kadut ja aukiot lipullasi tälle hop-on hop-off -kierrokselle. Classic Route antaa sinulle mahdollisuuden nähdä kaikki kaupungin tärkeimmät nähtävyydet, mukaan lukien Brandenburgin portti, Checkpoint Charlie ja East Side Gallery, vain muutamia mainitakseni. Kierroksen pysäkit Classic Routella: 1. Tauentzienstraße 2. KaDeWe 3. Lützowplatz 4. Kulturforum 5. Potsdamer Platz 6. Gropiusbau 7. Checkpoint Charlie 8. Gendarmenmarkt 9. Neptunbrunnen 10. Alexanderplatz 11. Karl-Marx-Allee 12. East Side Gallery 13. Ostbahnhof 14. Neptunbrunnen 15. Lustgarten 16. Unter den Linden / Friedrichstraße 17. Brandenburger Tor 18. Reichstag 19. Hauptbahnhof 20. Schloss Bellevue 21. Siegessäule 22. Eläintarha / Elefantentor 22. Café Kranzler 23. Kurfurstendamm 236

Berliini: Pyöräretki: Koe Berliinin historia opastetulla pyöräretkellä

2. Berliini: Pyöräretki: Koe Berliinin historia opastetulla pyöräretkellä

Kulje Saksan pääkaupungin vilkkailla kaduilla opastetulla kaupunkipyöräretkellä. Kierrä jopa 15 kilometriä maailmanhistoriaa muokanneiden kohteiden äärellä Berliinin muurin jäännöksistä Checkpoint Charlieen. Valitse pyöräsi laajasta valikoimasta ja lähde opastetulle seikkailullesi Berliiniin. Aloita kierroksesi Kulturbrauerei-keskuksesta, joka on Prenzlauer Bergin kaupunginosassa sijaitseva merkittävä 1800-luvun panimo. Pyöräile sen jälkeen entistä rajaa pitkin, joka aikoinaan erotti Itä- ja Länsi-Berliinin toisistaan. Tutustu Berliinin muurin jäänteisiin ja entisiin rajanylityspaikkoihin, kuten Bornholmerstraßeen ja pahamaineiseen Checkpoint Charlieen. Ihaile yhtä viimeisistä vartiotorneista ja kuule tarinoita sekä onnistuneista että traagisista pakoyrityksistä. Lue lisää siitä, miten Berliinin muuri kaatui yhdessä yössä lähes 30 vuoden jälkeen, ja sen pysyvästä vaikutuksesta berliiniläisiin. Polje Mauerparkista Bernauerstraßen kautta aina historialliselle Brandenburgin portille asti. Ihaile tätä pääkaupungin ikonista symbolia, kun oppaasi kertoo sen 1700-luvun alkuperästä. Palaa lopuksi takaisin myymälään ja jätä pyöräsi.

Berliini-paketti: Kaupunkikierros & venekierros Spree-joella

3. Berliini-paketti: Kaupunkikierros & venekierros Spree-joella

Tutustu Berliinin mielenkiintoisimpiin nähtävyyksiin tällä käytännöllisellä hop-on hop-off-bussikierroksella, johon yhdistyy laivamatka Spree-joella. Hyppää vain kyytiin ensimmäisellä pysäkillä, istu alas ja tutustu kaupunkiin. Nouse kyytiin ja poistu niin usein kuin haluat ja vietä aikaa jokaisella nähtävyydellä niin paljon kuin haluat. Kävele Kurfürstendammia pitkin, tutustu Checkpoint Charlien historialliseen taustaan, ihaile Brandenburgin porttia ja nauti Gendarmenmarktista. Nauti tunnin mittaisesta veneretkestä Spree-joella. Tutustu Berliiniin eri näkökulmasta, kun liu'utat ohi kaupungin keskustan ikonisten nähtävyyksien. Bussit pysähtyvät seuraavilla pysäkeillä:- Kurfürstendamm- KaDeWe- Lützowin aukio- Kulttuurifoorumi- Potsdamer Square- Checkpoint Charlie- Gendarmenmarkt- Neptunuksen suihkulähde/punainen kaupungintalo- Alexanderplatz lähellä Fix Bus Café- Karl-Marx-Allee- East Side Gallery- East Side Gallery/East Station- Neptunuksen suihkulähde- DomAquarée - vaihda täällä laivamatkalle: Laituri Nikolaiviertel- Berliinin tuomiokirkko/Humboldt Forum- Unter den Linden - vaihda täällä venekierrokselle: Laituri Friedrichstraße- Brandenburgin portti/Reichstag- Berliinin päärautatieasema- Voiton pylväs/Bellevue Palace- Eläintarha ja akvaario/Elefanttiportin sisäänkäynti- Kurfürstendamm/Muistomerkkikirkko Kuljetus Charlottenburgin palatsiin:- Kurfürstendamm- Charlottenburgin palatsi- Näyttelyalue

Berliini: Berliinin muurin graffiti-työpaja: Graffiti-työpaja Berliinin muurilla

4. Berliini: Berliinin muurin graffiti-työpaja: Graffiti-työpaja Berliinin muurilla

Tule mukaan graffiti-työpajaan ymmärtämään graffitikulttuuria ja opettelemaan graffititaiteen tekemistä spraymaaleilla. Opettajasi antaa mielenkiintoisia näkemyksiä ja hyödyllisiä ohjeita, kun jätät jälkesi Berliinin muuriin. Tapaat Mauerparkissa, jossa on osa alkuperäistä Berliinin muuria, ja liityt ohjaajasi ja muiden osallistujien seuraan. Työpaja alkaa kiehtovalla keskustelulla graffitikulttuurista. Kysy ohjaajaltasi kysymyksiä ja saat vastauksia, joita et muualta saa. Päätä sen jälkeen ohjaajan kanssa, mitä maalaat seinälle. Olipa kyseessä lause, ilmaisu tai iskulause, ohjaaja jäljittää valintasi ja selittää sitten, miten spraymaaleja käytetään vaihe vaiheelta graffitin tekemiseen. Koko ryhmä maalaa yhdessä. Maalaamisen aikana ammattivalokuvaaja ottaa teistä myös kuvia toiminnan aikana ja lähettää teille valikoiman muokattuja kuvia. Kun maalaus on valmis, poseeraa ryhmäkuvassa alkuperäisen Berliinin muurin graffitin edessä.

Berliini: Jans Echternachtissa: Luo oma spin-maalaus.

5. Berliini: Jans Echternachtissa: Luo oma spin-maalaus.

Tauota Mauerparkin monien kojujen selaaminen, suunnittele ja luo oma spin-taiteesi Jans Echternachtin yksityistilaisuudessa. Luo teos yksin tai kehitä ystävien kanssa spin art -mestariteos muistoksi Berliinissä vietetystä ajasta. Levität nestemäistä akryylimaalia suurelle, halkaisijaltaan 80 cm:n pyöreälle kankaalle, joka asetetaan taidekoneen päälle. Kangas on pyöreän puukehyksen päällä. Pyöritämme kangasta nopeasti useita kertoja, jotta värit sekoittuvat pyörimisvoimien vaikutuksesta ainutlaatuisiksi värikompositioiksi. (Jans Echternachtin kehittämän taidekoneen sisällä on huipputekninen sähkömoottori). Luovuudellasi ja taidekoneen tuella luot ainutlaatuisen, kauniin taideteoksen, josta tulet aina nauttimaan. Et tarvitse mitään aiempaa osaamista tai erityisiä kykyjä, jokainen maalaus on ainutlaatuinen ja kaunis.Minusta ei tarvita. Pyöräytysmaalauksen suunnittelu on hieno kokemus, joka tuo paljon iloa ja johon liittyy monia kauniita tunteita. (Vanhempien tuella myös lapset voivat maalata). Jos vierailet Berliinissä lentokoneella, voit luoda 2 maalausta, joiden halkaisija on 50 cm, yhden halkaisijaltaan 80 cm:n maalauksen sijaan. 50 cm:n taulujen kuljettamista varten saat laatikon, jonka voit ottaa mukaan lentokoneeseen. Kaksi 50 cm:n maalausta maksavat saman verran kuin yksi 80 cm:n maalaus. Sinun tarvitsee varata vain yksi lippu. Hinta koskee henkilökohtaista maalaustapaamista ja oman pyörömaalauksen suunnittelua enintään kolmen seuralaisesi kanssa, jotka voivat auttaa maalauksen suunnittelussa. Sinun tarvitsee varata vain 1 lippu enintään 4 hengelle. Maalauksen kuivuminen kestää noin päivän. Sen jälkeen Jans käsittelee sen suojalakalla. Maalauksen voi noutaa 24 tunnin kuluttua.

Berliinin muuri: Berliini: Pienryhmäopastus

6. Berliinin muuri: Berliini: Pienryhmäopastus

Sukella suoraan Berliinin historiaan. Kävele Berliinin muuria kiertävällä kävelykierroksella, joka alkaa Bornholmer Strasselta, joka on täynnä historiaa: täällä ensimmäiset itä- ja länsiberliiniläiset tapasivat ja iloitsivat yhdessä päivänä, jolloin muuri murtui ja yhdistynyt Saksan kansakunta syntyi uudelleen. Kävellessäsi entisellä kuoleman kaistaleella näet muurin jälkiä, jotka ovat joskus vain asiantuntijoiden havaittavissa. Tutustu siihen, miten näitä jälkiä dokumentoidaan, ja opi muurin varrella kasvaneiden kirsikkapuiden kummallinen historia. Vieraile muurin muistomerkillä ja Mauerparkissa, joka on nykyään yksi pääkaupungin vilkkaimmista kulttuuri- ja sosiaalikeskuksista. Rentoudu kahvin äärellä matkan varrella ja tee lopuksi jälkiä Nordbahnhofille, entiselle aaveasemalle, jonne kierros päättyy.

Berliini: Prenzlauer Bergin kierros

7. Berliini: Prenzlauer Bergin kierros

Koe hienostunut ja rentouttava kierros Berliinin Prenzlauer Bergin kaupunginosan läpi. 1800-luvun puoleenväliin saakka täällä oli kauas ulottuvia peltoja ja tuulimyllyjä. Nykyään Prenzlauer Berg on Berliinin luovin ja trendikkäin kaupunginosa. Kierros kulkee pitkin Prenzlauer Bergin tärkeintä katua, Schönhauser Alleeta, ja ainutlaatuisten Saksan postmodernismin aikaisten asuinalueiden läpi. Berliinin muurin murruttua tämän entisen työläisalueen ilme on muuttunut dramaattisesti. Opi kuinka pitkä ja kivinen historia on yhdistänyt kaupunginosan nykyisen vaurauden ja monimuotoisuuden, josta on muovautunut moderni Prenzlauer Berg. Kierroksen tavoitteena on nostaa tietoisuutta kaupungin uskomattomista osista, jotka harvoin nousevat esille ensisilmäyksellä. Kohtaa kontrastit ja näe salaisuudet. Kuule aitoja käsityksiä ja mielenkiintoisia taustatietoja. Jokainen kierros on mahtava mahdollisuus kokea kaupunki kaikilla aisteilla ja käydä vuoropuhelua.

Berliini: Mitte: E-Bike Tour Berliinin muurin ja Mitte kohokohtien kiertoajelulla

8. Berliini: Mitte: E-Bike Tour Berliinin muurin ja Mitte kohokohtien kiertoajelulla

Ole aktiivinen, kun lomailet Berliinissä sähköpyöräretkellä. Pyöräile kuuluisille kohteille, jotka liittyvät Berliinin muuriin ja ikonisiin Berliinin maamerkkeihin, kuten Reichstagiin ja Brandenburgin porttiin. Opi matkan varrella paikalliselta oppaaltasi Berliinin rikkaasta ja toisinaan synkästä historiasta.Matkalla voit tutustua Berliinin rikkaaseen ja joskus synkkäänkin historiaan. Tutustu Berliinin keskeiseen Mitten kaupunginosaan, jossa sijaitsee suurin osa kaupungin historiallisista maamerkeistä, ja pyöräile entiseen Berliinin muuriin liittyville tärkeille paikoille. Aloita kierroksesi lähellä ikonista entistä rajanylityspaikkaa Bornholmer Strassella, jossa Itä- ja Länsi-Berliinin asukkaat ryntäsivät riemuiten avattujen porttien läpi muurin murtuessa marraskuun 9. päivän yönä 1989. Pyöräile edelleen Mauerparkiin, jossa muuri jakoi puiston kahtia Itä- ja Länsi-Berliinin välillä. Jatka Bernauer Strassea pitkin muurin muistomerkille ja sovinnon kappelille, ennen kuin suuntaat entiselle aavajuna-asemalle, Nordbahnhofille. Siirry Mitten kaupunginosaan tutustumaan Berliinin kuuluisaan ja pitkäaikaiseen Charitén sairaalaan, hallituskortteliin, jossa on mahtava Reichstag, Brandenburgin portti ja vehreä Tiergarten. Tauota Holokaustin muistomerkillä ja tee muistokäynti toisen maailmansodan aikana kaatuneille Euroopan juutalaisille, ennen kuin suuntaat historialliselle ja mahtavalle Gendarmenmarktille ja Bebelplatzille. Pyöräile pitkin suurta ja pitkää Unter den Lindenin kujaa nähdäksesi Berliinin katedraalin, kunnostetun Berliinin palatsin ja viehättävät Nikolaiviertelin kadut - alkuperäisen Berliinin muodostaneen kylän. Kierroksen päätteeksi modernilla keskusta-alueella näet ikonisen televisiotornin, Marien-kirkon, Rotes Rathausin, Alexanderplatzin ja maailmankellon.

Berliinin muurin historia pienryhmäpyöräilykierros

9. Berliinin muurin historia pienryhmäpyöräilykierros

Lähde mielenkiintoiselle ja historialliselle pyöräkierrokselle, joka kulkee Berliinin muurin reitillä Mauerwegillä. Muurista ei ole jäljellä kovinkaan paljoa, mutta voit silti löytää osia siitä Bornholmer Straßen ja Checkpoint Charlien välillä. Historiallinen kierroksesi alkaa aukiolta, jossa itäberliiniläiset ensimmäisen kerran ylittivät rajan 9. marraskuuta 1989. Näe Bornholmer Straßen kirsikkapuut sekä alkuperäinen vartiotorni ja kuoleman käytäväksi kutsuttu kaistale. Seuraa maassa olevia kanien kuvia Brandenburgin portille, Tränenpalastille sekä Friedrichstraßelle. Aja Friedrichstadtin palatsin, Museosaaren, Neue Synagogen sekä Berliinin vanhan postitoimiston ohi.

Berliini Prenzlauer Berg: Scavenger Hunt itseopastettu kierros

10. Berliini Prenzlauer Berg: Scavenger Hunt itseopastettu kierros

Koe jännittävä ja mielenkiintoinen kaupunkipeli, joka vie sinut Berliinin sydämeen. Tutustu Prenzlauer Bergiin omatoimisesti ja opi lisää kaupungin historiasta. Tässä ainutlaatuisessa aarteenmetsästysretkessä sinä otat ohjat käsiisi - pysyttele paikoissa niin kauan kuin haluat ja tutustu nähtävyyksiin, joista olet erityisen kiinnostunut. Lue lisää Getsemanen kirkon historiasta, kävele Mauerparkin läpi ja nauti currywurstia kaupungin luultavasti kuuluisimmassa Konnopke-ruokakojuissa. Tutustu Prenzlauer Bergin entiseen maamerkkiin Dicker Hermanniin (Paksu Hermann) ja koe pala historiaa Saksan suurimmassa synagogassa. Jokaisen 16 kirjekuoren avulla saat syvemmän käsityksen Berliinin historiasta leikkisällä ja arvoituksellisella tavalla. Nauti todella erityisestä kaupunkikierroksesta - erityisesti perheille ja ryhmille. City Game Box sisältää 16 sinetöityä ja numeroitua kirjekuorta, joissa on arvoituksia, jotka on ratkaistava. Selkeiden ja yksiselitteisten ohjeiden ohjaamana kuljette jalan Prenzlauer Bergin läpi. Ratkaise arvoitukset ja anna vihjeiden johdattaa sinut seuraavaan määränpäähäsi. Päätä itse, milloin aloitat Scavenger Hunt -kaupunkikierroksen ja kuinka paljon aikaa käytät kussakin paikassa. Pidä taukoa kaupunkipelissäsi Seductive Berlin aina kun siltä tuntuu, tai jatka aarteenmetsästystä vaikka eri päivänä - se on täysin sinusta kiinni.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Mauerpark

Mauerpark
12 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Mauerpark: Koe enemmän

Näytä kaikki

Mauerpark: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Mauerpark? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.