Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Mauritius

Saari on muutakin kuin rantaparatiisi, sillä se tarjoaa myös patikointia, sukellusta ja paikallista ruokaa.

Parhaat aktiviteetit

Mauritius: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Mauritius parhaat nähtävyydet?

Mauritius: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Mauritius? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Mauritius : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 5 469 arvosteluun

Me yksinkertaisesti A-DO-RE tänä päivänä. Se alkaa kahvilla ja appelsiinimehulla, sitten mennään nopeasti aperitiiville (kyllä, Mauritiuksella se alkaa aikaisin). Scott ja Giovann sekä muu tiimi olivat mahtavia kaikkien matkustajien kanssa. He olivat hyvin välittäviä. Tarjottu ateria oli erittäin mukavaa. Juo alkoholin kanssa tai ilman sitä mielesi mukaan. Juhlamusiikkia kaikkialla. Kerran Ile aux Cerfsillä monet aktiviteetit ovat mahdollisia (maksulla), kuten hinattava poiju tai jopa purjelautailu. Sitten takaisin juomien ja musiikin kera. Voit jopa valita kappaleen! Suosittelemme.

Kokemus on pakko kokeilla. Melko pitkä matka kahdelle saarelle (noin 1h30), jos on tuulinen päivä, kuten meille kävi, matka on aaltojen takia hieman karkea, mutta koko miehistö on hyvin koulutettua ja ammattitaitoista, ainoa asia sanoisin, että ei suositella niille, jotka kärsivät veneestä; Kuitenkin kun pääset île Plateen ja îlot Gabrieliin, huomaat, että se on ehdottomasti sen arvoista. Miehistön poikien valmistama herkullinen lounas. Paluumatkalla he vievät sinut loistavaan snorklauspaikkaan.

Hieno retki! Ensinnäkin haluan korostaa, että varattu kuljetus sujui esimerkillisesti, kuljettajat olivat ajoissa ja ystävällisiä. Paluumatka katamaraanilla oli myös erittäin mukava, sillä vietät suurimman osan matkasta, itse Île aux Cerfsillä vietät noin 1-1,5 tuntia. Katamaraanimiehistö oli erittäin mukava ja tarkkaavainen, juomia tarjottiin milloin tahansa tai voit vain auttaa itseäsi. Ruoka oli myös erittäin herkullista, kaikkea oli enemmän kuin tarpeeksi.

Erittäin hyvin järjestetty kiertue, kaikki oli täsmällistä ja ajallaan. Katamaraani ei ollut liian täynnä tai liian täynnä, ja kyydissä olleet kaverit saivat ennakoivasti juomia. Pääset snorklaamaan keskellä merta, pääset näkemään vesiputouksen ja lopuksi laitaudut saarelle noin 90 minuutiksi, mikä oli todella mukavaa. Kaiken kaikkiaan erittäin hyvä kokemus kiertueesta, mukaan lukien grilli ja rajoittamattomat juomat noin. 8 tunnin päiväretki

Täydellinen retki! Kaikki järjestelyt toimivat hyvin, hyvä ruoka ja ei liikaa porukkaa. Tämä katamaraani lähti klo 8 ja saapui ensimmäisenä saarelle joten oli hienoa kokea hetki ihan rauhassa upea valkohiekkainen paratiisi. Hyvää snorklausta ja paljon erilaisia kaloja ja kilpikonnakin näkyi.