Suosittelemamme elämykset kaupungissa Mauritius

Grand Baie: 3 pohjoisen saaren katamaraanikierros ja saaristolounas

1. Grand Baie: 3 pohjoisen saaren katamaraanikierros ja saaristolounas

Tämä on pakollinen kokemus. Täynnä tuntemuksia ja viboja. Upeaa ja fantastista heti alusta alkaen. Risteily itsessään on suuri nautinto. Nauti meren eri väreistä. Näe se, mitä et näe maasta käsin. Upeat merinäköalat ja näkymät saarille jo ennen rantautumista saarille, Ile Plate ja Ilot Gabriel. Katamaraanimme laskee ankkurin saarten läheisyyteen siihen asti, mihin se voi mennä veden syvyyden mukaan. Kuljetamme teidät sitten jollalla Ilot Gabrielille noin 45-60 minuuttia. Noudamme teidät sitten ja tuomme teidät Ile Plate -saarelle, jossa huolehdimme teistä ja tarjoilemme teille ruokaa ja lounasta. Tämä on upeaa. Tarjoamme mahdollisuuden paitsi rantautua saarelle, myös syödä saarella. Ole täydessä rytmissä ja viritetty luontoon ja vihreään ympäristöön. Tarjolla myös juomia. Sen jälkeen voit vapaasti snorklata toiveesi ja kykyjesi ja kykyjesi mukaan. Rentoudu ja nauti. Pidä siesta saarella ennen kuin nouset jälleen katamaraanille purjehtimaan Coin de Mireen, kolmannelle saarelle. Katamaraani kulkee läheltä, mahdollisimman läheltä. Saareen astumista ei tehdä. Sitten jatkamme matkaamme. Nautinto merellä jatkuu, ja maalle saavuttuasi olet enemmän kuin onnellinen siitä, että olet viettänyt ainutlaatuisen ja ikimuistoisen päivän.

Mauritius: Koko päivän katamaraaniristeily pohjoissaarille

2. Mauritius: Koko päivän katamaraaniristeily pohjoissaarille

Tutustu Mauritiuksen kolmeen pohjoissaareen tällä koko päivän katamaraaniristeilyllä. Ihaile Mauritiuksen saarilomanviettopaikkoja, luonnonsuojelualueita, hiekkarantoja, kirkasta vettä, koralleja, lintuja ja rannikon maisemia. Nauti teetä, kahvia ja kakkua Wind Dancer -katamaraanille saapuessasi, ja lähde sitten Grand Baien julkiselta rannalta klo 8.00 kapteenin alustuksen jälkeen. Risteile noin tunnin matka maagiselle Flat Islandille. Vieraile saarella ennen paluuta katamaraanille, jossa voit nauttia grillilounaan ja juomia. Lounaan jälkeen voit kokea Gabriel Islandin kauneuden. Snorklaa kauniissa laguunissa tai rentoudu rannalla, josta saari tunnetaan. Matkalla kohti Grand Bayta voit pysähtyä Coin de Miren luonnonakvaariossa, ja uida riuttakalojen parissa. Katamaraani palaa takaisin lahdelle klo 16.30. Kierrokselle on saatavia sekä jaettuja että yksityisiä vaihtoehtoja.

Mauritius: Ile Aux Cerfs katamaraaniretki w/ Lounas & kuljetus

3. Mauritius: Ile Aux Cerfs katamaraaniretki w/ Lounas & kuljetus

Seikkailullinen katamaraaniretkesi Ile Aux Cerfille alkaa noutamalla sinut hotellista majapaikastasi missä tahansa päin Mauritiusta. Sertifioitu oppaamme toivottaa teidät tervetulleeksi ja noustuanne mukavaan ajoneuvoonne voitte lähteä Trou D'eau Douceen. Saavut sinne klo 09.15, nousette katamaraaniinne nauttiaksenne tästä ikimuistoisesta katamaraaniristeilystä Trou D'eau Doucesta Ile Aux Cerfsiin. Katamaraaniristeily alkaa klo 09.30, lähtö Trou D'eau Doucesta Mauritiuksen itärannikolla. Miehistön jäsenet huolehtivat siitä, että sinulla on hauskaa, ja he kertovat mielellään paikallisia tarinoita, vitsejä ja soittavat paikallista mauritialaista musiikkia, joka kohottaa kaikkien laivalla olevien mielialaa. Aloitat matkasi vierailemalla Grand River South Eastin vesiputouksella ennen kuin lähdet purjehtimaan Ile Aux Cerfs -saarelle. Kun saavut Grand-joelle, lähdet pikaveneellä käymään vesiputouksilla, jotka sijaitsevat noin 500 metriä ylävirtaan. Jos olet onnekas, voit nähdä uteliaita apinoita hyppimässä joen rannalla olevien suurten vanhojen puiden välissä. Tarkkaile korkeimmissa puissa lepääviä mauritanialaisia hedelmälepakoita, kun lähestyt vesiputousta. Vesiputouksella käynnin jälkeen suuntaat takaisin katamaraanille. Katamaraani purjehtii sitten laguunin kristallinkirkkaassa vedessä, kunnes pysähtyy snorklaus- ja uimatauolle, jossa henkeäsalpaavat koralliriutat ja trooppiset kalat ovat näkyvästi esillä. Snorklauksen jälkeen nautit herkullisen BBQ-lounaan rannalla tai katamaraanilla. Tarjoilemme 3 ruokalajin menun aluksella. Saat myös valikoiman paikallisia juomia, kuten virvoitusjuomia, mehua, vettä, olutta, viiniä ja paikallista rommia. Sitten suuntaat Ile aux Cerfs -saarelle, joka on kaunis saari lähellä Mauritiuksen itärannikkoa. Tämä upea saari on täydellinen ympäristö rentouttavaan auringonpalvontaan. Kun lähestyt saarta katamaraanilla, näet huojuvat palmupuut ja kirkkaan turkoosin veden reunustamat puhtaanvalkoiset rannat. Ile aux Cerfin saarella sinua odottavat erilaiset virkistävät aktiviteetit, kuten laskuvarjohyppy, putkiratsastus ja vedenalainen kävely (valinnainen). Aktiviteettien tekemisen jälkeen voit kävellä ja nauttia koskemattomasta luonnosta, istua alas ja rentoutua valkoisilla hiekkarannoilla. Ile aux Cerfs -saarella voit varmasti rentoutua ja pitää hauskaa jollakin kuvankauniista rannoista tai nauttia uimisesta taivaansinisessä meressä. Ile Aux Cerfs on valoisa kasvistonsa ja eläimistönsä, esteettömän tuulen ja auringon sekä lukemattomien oikkujasi palvelevien tilojensa ansiosta täydellinen pakopaikka kaikille, jotka etsivät harvinaisen mukavaa pakomatkaa. Vierailun jälkeen Ile aux Cerfsillä nautit kauniista purjehduksesta takaisin Trou D'Eau Douceen. Sinun odotetaan saapuvan takaisin Trou D'Eau Douceen klo 16:00. Sen jälkeen kuljettajamme vie sinut takaisin hotellillesi.

Île aux Bénitiers: Delfiinien kanssa snorklaaminen Veneretki & lounas

4. Île aux Bénitiers: Delfiinien kanssa snorklaaminen Veneretki & lounas

Aloita 7-8 tunnin retki: Benitier-saareke ja lounas, ja ilmainen nouto hotellista majoituspaikastasi missä tahansa Mauritiuksella. Sertifioitu oppaamme toivottaa sinut tervetulleeksi, ja kun olet noussut mukavaan ajoneuvoosi, lähdemme kohti La preneuse/ flic en flac -kylää, joka sijaitsee Mauritiuksen länsiosassa. Perillä nousette pikaveneeseenne ja lähdette risteilemään avomerelle nähdäksenne delfiinejä ja uimaan niiden kanssa. Risteilyn aikana kipparimme ja oppaamme selittävät sinulle, miten näitä kauniita nisäkkäitä lähestytään ja miten uintisääntöjä noudatetaan, jotta voit kunnioittaa näitä ihania delfiinejä ja niiden luonnollista ympäristöä. Kun saavut paikalle, sinulla on mahdollisuus uida delfiinien kanssa, mikä on uskomattoman koskettava kokemus, joka tuo sinut kosketuksiin silmiinpistävän kauniiden maisemien, koskemattomien maisemien ja ihanien eläinten kanssa. Sukellat näiden voimakkaiden merinisäkkäiden ihmeelliseen maailmaan ja tulet kasvokkain delfiinien kanssa. Kun olet uinut delfiinien kanssa, suuntaat kuuluisalle ja luonnolliselle Kristallikalliolle. Siellä sinulla on mahdollisuus snorklailla puhtaassa kristallilaguunissa ja ottaa upeita kuvia. Kristallikallio on kaunis luonnonilmiö, joka esiintyy saaren lounaisosassa Le Mornen laguuneissa. Tämä alavireinen kalliomuodostelma sijaitsee vain parin sadan metrin päässä rannasta ja tarjoaa upean näkymän jokaiselle, joka laskee silmänsä siihen. Uimisen jälkeen suuntaat Benitierin saarelle nauttimaan 3 ruokalajin lounasta, Ihanat kokit alkavat valmistaa lounasta heti, kun olet saarella, ja tunnin sisällä syöt herkullista ruokalistaa, joka koostuu grillatuista merenelävistä ja kalasta, kanasta, makkaroista, valkosipulileivästä, salaateista ja jälkiruoasta: Banaani Flambe. Sinulla on laaja valikoima rajoittamattomia paikallisia juomia, joita on saatavilla saarella lounasaikaan. Lounaan jälkeen voitte nauttia rentoutumisesta - voitte rusketella rannalla, kävellä saaren loputtomalla rannalla tai tutkia saaren upeita laguuneja ja koralliriuttoja. Ainutlaatuinen kokemus uintitoiminnasta delfiinien kanssa niiden luonnollisessa ympäristössä! Keskitymme toki yritysten sosiaaliseen vastuuseen ja varmistamme, ettei snorklaussessioiden aikana vahingoiteta yhtään eläintä. Delfiinien kanssa uiminen tarjoaa palkitsevan, opettavaisen, terapeuttisen ja hämmästyttävän kokemuksen kaikille!

Kokopäiväristeily Ile aux Cerfsille, sisältää grillilounaan

5. Kokopäiväristeily Ile aux Cerfsille, sisältää grillilounaan

Hyppää 45-jalkaisen Island Hopper - katamaraanin kannelle ja risteile Pointe Jeromesta yksityisomisteiselle Ile aux Cerfsin saarelle. Saavut hämmästyttävään snorklauspaikkaan, jossa voit joko uida tai snorklailla värikkäiden riuttakalojen seurassa. Nauti auringosta tai vain rentoudu syrjäisessä paikassa. Nauti sitten herkullinen grillilounas, jonka ystävällinen miehistö tarjoilee kannella. Vietä vapaa-aikaa ja tutki Ile aux Cerfsiä itsenäisesti. Kävele  upeilla rannoilla tai rentoudu viileä juoma kädessäsi ennen paluupurjehdusta Pointe Jeromeen.

Mauritius: Yleinen päiväretki saareen villiin lounaisosaan

6. Mauritius: Yleinen päiväretki saareen villiin lounaisosaan

Lähde tälle kahdeksan tunnin retkelle Mauritiuksen lounaisosan villiin luontoon pysähtyen upeilla nähtävyyksillä, kuten Chamarelin Seitsemän värin maassa, sekä uudella Macondén sillalla. Lähde vauhdikkaalle ajelulla Mauritiuksen lounasosaan pysähtyen Macondén sillalla ihailemaan maisemia Baie Du Cap -joelle. Jatka Chamarelin kylään ja ihaile 90 metrin pituista Chamarelin vesiputousta ja Seitsemän värin maata, luonnonihmettä, jossa laava on värjännyt mineraalit niin punaisiksi, ruskeiksi, liiloiksi, vihreiksi, sinisiksi ja keltaisiksi. Vieraile La Rhumerie de Chamarelissa oppimassa paikallisen rommin valmistuksesta ja maista sitten itse! Paikallisessa ravintolassa tarjoillaan sene jälkeen herkullinen gourmet-lounas. Jatka lyhyen ajomatkan päähän Black River Gorgesille, jolla elää useita saaren endeemisiä kasci- ja eläinlajeja. Matka jatkuu Grand Bassinin pyhälle järvelle, joka on Mauritiuksen hindujen tärkeä uhripaikka. Pysähdy Trou Aux Cerfsin tuliperäiselle kraatterille ja ihaile maisemia lähes koko saarelle. Päätä kierros pysähtymällä venepienoismallitehtaalla, jonka käsityöläiset ovat miniatyyrirakentamisen ja näköiskopioiden tekemisen ammattilaisia.

Trou D'eau Douce: Ile aux Cerfsiin suuntautuva katamaraaniristeily

7. Trou D'eau Douce: Ile aux Cerfsiin suuntautuva katamaraaniristeily

Vietä päivä risteillen Mauritiuksen edustan kristallinkirkkailla vesillä ylellisellä katamaraanilla. Ota aurinkoa, ui ja nauti houkutteleva BBQ-lounas aluksella. Aamulla Trou D'eau Doucesta lähdettyäsi lähde purjehtimaan hyvin varustetulla katamaraanilla Mauritiuksen kristallinkirkkaiden vesien halki. Suuntaat kohti upeita GRSE-vesiputouksia ja liukastelet meren halki, jolloin sinulla on aikaa ottaa aurinkoa ja rentoutua leveän katamaraanin kannella. Jos olet onnekas, näet matkalla jopa apinoita. Kun olet ihastellut vesiputouksen upeutta, hyppäät veteen snorklaamaan täydellisessä, piilossa olevassa paikassa. Nauti sitten grilliruokaa laivalla matkalla paratiisimaiselle Ile aux Cerfsille, jossa voit viettää aikaa rentoutuen koskemattomalla rannalla. Hengaile trooppisella ihmemaalla ennen kuin palaat veneeseen ja lähdet takaisin laituriin.

Grand Bay: Honeymoon/Lovers Sunset Cruise wz Romantic Dinner: Honeymoon/Lovers Sunset Cruise wz Romantic Dinner

8. Grand Bay: Honeymoon/Lovers Sunset Cruise wz Romantic Dinner: Honeymoon/Lovers Sunset Cruise wz Romantic Dinner

Pakene Mauritiuksen henkeäsalpaavaan kauneuteen ja lähde matkalle, jollaista ei ole vielä nähty. Liity mukaan unohtumattomalle auringonlaskun katamaraaniristeilylle Pohjoissaarille, jossa vietät lumoavan illan, joka on täynnä upeita auringonlaskuja, herkullista ruokaa ja Intian valtameren seesteisiä vesiä. 🌴 Auringonlaskun katamaraaniristeilyn kohokohdat: 🌅 Upeat auringonlaskunäkymät: Todista, kuinka taivas maalataan oranssin ja vaaleanpunaisen sävyihin auringon laskiessa horisontin taakse. Sieppaa Instagramin arvoisia hetkiä, jotka jättävät sinut sanattomaksi. 🍽️ Gourmet-ruokailukokemus: Nauti lahjakkaiden kokkiemme valmistama runsas illallinen. Nauti suussa sulavasta buffetista, jossa on ihastuttava valikoima paikallisia ruokia. Erityisesti merenelävien ystävät ovat herkuttelemassa! 🍹 Nauti rajattomasti juomia avoimesta baaristamme. Siemaile trooppisia cocktaileja, virvoitusjuomia ja paikallisia juomia rentoutuessasi ja rentoutuessasi paratiisissa. 🎶 Elävää musiikkia ja viihdettä: Groovea elävän musiikin tahtiin, joka täydentää täydellisesti risteilyn lumoavaa tunnelmaa. Tanssi ilta loppuun Mauritian tähtitaivaan alla. 🪶 Tilavissa katamaraaneissamme on mukavat istuimet ja nykyaikaiset mukavuudet, jotka takaavat parhaan mahdollisen mukavuuden matkan aikana. 🛳️ Lähtötiedot: - Kesto: 1: Kesto: Noin 4-5 tuntia - Lähtöaika: 17.00 - Kokoontumispaikka: Grand Baie, Mauritius Kokousaika: 16.30-16.50. Älä missaa tätä tilaisuutta luoda pysyviä muistoja paratiisissa. Olitpa sitten juhlimassa erityistä tilaisuutta, viettämässä häämatkaa tai yksinkertaisesti etsimässä taianomaista iltaa, auringonlaskun katamaraaniristeily on täydellinen valinta. Varaa Sunset Catamaran Cruise with Dinner -risteily illallisineen Mauritiuksen pohjoissaarille jo tänään ja lähde elämäsi matkalle.

Mauritius: Ile aux Cerfsille & grillaaminen

9. Mauritius: Ile aux Cerfsille & grillaaminen

Vietä koko päivä tutustumalla Mauritiuksen kauniiseen paratiisisaareen pikaveneellä. Lähde klo 09:30 ja pysähdy hetken kuluttua uimaan ja snorklaamaan kristallinkirkkaissa vesissä. Nauti vedenalaisesta merielämästä ja ui upeiden korallien ja kirkkaanväristen trooppisten kalojen keskellä. Jatka purjehdusta ja näe d' Alblair -aluksen hylky vuodelta 1902 korallivallilla ja pysähdy lyhyesti vanhalla majakkasaarella. Sen jälkeen pikavene vie sinut itärannikkoa pitkin ja sitten Grand-jokea (Mauritiuksen pisin joki) ylävirtaan, joka päättyy kauniille vesiputoukselle. Seuraavaksi grillataan grillattua kanaa ja kalaa jollakin kuvankauniin rannalla: Île aux Cerfsin saarella. Île aux Cerfs -saari. Täällä sinulla on aikaa rentoutua ja nauttia uimisesta ennen kuin risteilet viimeiselle pysähdyspaikalle Ile aux Aigrettesille. Ile aux Aigrettes -saarella nautit viimeisen juoman luonnon uima-altaassa, jossa on runsaasti meritähtiä. Aluksella on koko päivän ajan saatavilla virvoitusjuomia, paikallista olutta ja rommia. Saapuminen takaisin Shandrani-hotellin rannalle on noin klo 16.00-16.30..

Mauritius: Yksityinen Lounais-päiväretki

10. Mauritius: Yksityinen Lounais-päiväretki

Tutustu Mauritiuksen eteläiseen alueeseen yksityisellä päiväretkellä, jossa on nouto ja kyyditys koko saarella. Ihaile upeita näkymiä Trou aux Cerfsin tulivuorikraatterista, vuoristomaisemia, putoavia vesiputouksia, saaren kasvistoa ja eläimistöä, Grand Bassin hindutemppeliä ja koe herkullinen rommimaistiainen. Aloita seikkailusi hotelliltasi kätevällä noutopalvelulla. Riippuen majoituspaikkasi sijainnista, suuntaat Trou aux Cerfs -kraatterille katsomaan sammunutta tulivuorta, jonka on nyt vallannut rehevä metsä. Ihaile alkuperäisiä kasvilajeja, jättimäisiä vihreitä mäntyjä ja lumoudu 360 asteen näköalasta Curepipen kaupunkiin ja vuoristoon. Jatka Grand Bassiniin tutustumaan hindutemppeliin, jota ympäröi kraatterijärvi. Tutustu Mauritiuksen hindukulttuuriin Ganga Talaon läsnäollessa. Jatka Black River Gorgesin näköalapaikalle ihailemaan maisemallista ja panoraamanäkymää saaren eteläisistä maisemista ja vuorista sekä upeaa näkymää Alexandran vesiputouksesta. Pysähdy ja nauti lounas paikallisessa ravintolassa nauttimalla mauritialainen 3 ruokalajin ateria, joka sisältää tuoreita salaatteja, riisiä, keittoja, kanacurrya tai kalaa ja vihanneksia. Nauti viimeisestä pysähdyksestä Chamarelissa sijaitsevalla 7 Colored Earths -vuorella, jossa näet 100 metriä korkean vesiputouksen, joka on Mauritiuksen korkein vesiputous. Vaihtoehtoisesti voit vierailla Chamounyssa sijaitsevassa Valley des Couleurs'ssa katsomassa 23 värillistä maapalloa, johon liittyy paljon paikallisia aktiviteetteja. Päätä seikkailusi ajamalla takaisin hotelliisi.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Mauritius
Saari on muutakin kuin rantaparatiisi, sillä se tarjoaa myös patikointia, sukellusta ja paikallista ruokaa.

Parhaat aktiviteetit

Mauritius: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

196 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 13

Immersiivisiä elämyksiä

Mauritius: Koe enemmän

Näytä kaikki

Mauritius: usein kysytyt kysymykset

Mauritius: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Mauritius? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Mauritius : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 5 469 arvosteluun

Täydellinen retki! Kaikki järjestelyt toimivat hyvin, hyvä ruoka ja ei liikaa porukkaa. Tämä katamaraani lähti klo 8 ja saapui ensimmäisenä saarelle joten oli hienoa kokea hetki ihan rauhassa upea valkohiekkainen paratiisi. Hyvää snorklausta ja paljon erilaisia kaloja ja kilpikonnakin näkyi.

Tämä matka on ehdottomasti sen arvoinen. Ylitys oli erittäin myrskyisä. Aallot erittäin korkealla. Mutta saaret korvaavat sen. Ovat vain mahtavia. Koska aloitimme hyvin aikaisin, meillä oli saaria veneellemme tunnin ajan. Snorklaus coin de miressa oli hienoa. Ruoka laivalla oli hyvää.

Päivä oli erittäin onnistunut kaikin puolin. Näimme jopa valaita, joka oli super bonus jo onnistuneen päivän päälle. Vahva suositus!

Perfect timing at the islands! First at place before all the other boats. Very friendly crew.

Perfectly organized and very nice quide with good knowledge