Tämä aktiviteetti on automaattisesti käännetty. Katso alkuperäinen teksti kielellä englanti täältä.
Päivämatka

Port Louis & Pohjois-Mauritius kokopäiväinen opastettu kierros

Aktiviteetin tarjoaja: Turquoise Voyages / Samtours

Port Louis & Pohjois-Mauritius kokopäiväinen opastettu kierros

Aktiviteetin tarjoaja: Turquoise Voyages / Samtours

alkaen 80 € per henkilö

Tutustu Mauritiuksen pääkaupunkiin ja tärkeimpiin nähtävyyksiin pohjoisrannikon kiertomatkalla koko päivän kestävällä opastetulla kiertomatkalla yksityisen oppaan johdolla. Vieraile kauniissa kasvitieteellisissä puutarhoissa, siirtomaa-aikaisissa linnoissa, vilkkailla markkinoilla ja sokeritehtaalla.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot.
Kesto 8 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Opas
englanti, ranska, hindi
Sisältää noudon.
Port Louisissa sijaitsevan hotellisi aula

Elämys

Kohokohdat
 • Tutustu Mauritiuksen pohjoiseen alueeseen koko päivän kestävällä opastetulla kierroksella.
 • Vieraile Mauritiuksen pohjoisrannikon tärkeimmissä turistikohteissa.
 • Nauti saaren parhaasta ostoskokemuksesta.
Koko kuvaus
Vietä päivän ensimmäinen osa tutustumalla Mauritiuksen pääkaupunkiin Port Louisiin. Kiipeä ylös Fort Adelaideen, joka tunnetaan myös nimellä "Citadel". Se on 1800-luvulla rakennettu sotilaslinnoitus, jossa on muurien ympäröimä sisäpiha ja josta on panoraamanäkymät kaupunkiin. Lähde sitten keskustorille, Grand Port Louise Bazaariin ja China Towniin kiertelemään. Ihaile vaikuttavaa valikoimaa vaatteita, paikallisia vihanneksia ja eksoottisia mausteita. Jatka ostosretkeäsi upealla Caudan Waterfrontilla. Vieraile iltapäivällä Grapefruit Botanical Paradisen kauniissa puutarhoissa. Jatka sitten luoteisrannikkoa pitkin Tamilin temppelin, Choisyn rannan ja Grand Baien kautta. Pysähdy Cap Malheureux'ssa, Rivière du Rempartin alueella sijaitsevassa kylässä, ja käy katsomassa The Palatial Red Churchia, roomalaiskatolista kirkkoa, joka on kuuluisa kirkkaan punaisesta katostaan kirkkaan turkoosia merta ja taivaansinistä vasten. Käväise myös L'Aventure Du Sucre -museossa tai sokeritehtaan museossa, jossa voit tutustua Mauritiuksen sokerintuotannon historiaan ja maistella paikallisia tuotteita. Tai ehkä pysähdyt majesteettisessa Chateau de Labourdonnais'ssa, joka on yksi saaren kauneimmista siirtomaataloista, joka on saanut vaikutteita italialaisesta uusklassisesta arkkitehtuurista. Lounasmaksut eivät sisälly retkeen, mutta kuljettajasi antaa sinulle kuitenkin erilaisia ravintolavinkkejä makusi mukaan. Voit vapaasti pyytää pysähdystä missä tahansa muussa valitsemassasi ravintolassa missä vaiheessa päivää tahansa.
Sisältää
 • Matkaopas/kuljettaja
 • Hotellin nouto ja kyyditys
 • Sisäänpääsymaksut vain kasvitieteelliseen puutarhaan
 • Lounas
 • Sisäänpääsymaksut kaikkiin nähtävyyksiin

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tärkeää tietoa

Ota mukaasi

 • Mukavat jalkineet

Ei sallittu

 • Ylisuuret matkatavarat

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • - Sisäänpääsymaksut eivät sisälly, ja kokonaisbudjetti on noin 1000 RS per aikuinen, lisätietoja saat matkanjärjestäjältä.
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,6 /5

perustuen 35 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  4,8/5
 • Kuljetus
  4,9/5
 • Hinta-laatusuhde
  4,1/5
 • Turvallisuus
  4,7/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Oppaamme Kevin suunnitteli päivän tarpeidemme mukaan. Halusimme nähdä tamilitemppelin, hän vei meidät temppeliin, halusimme nähdä rannikon, hän sisällytti pohjoisrannikon kiertueeseen. Oli tosi hauskaa. Ainoa haittapuoli, joka oli myös etu... teimme kiertueen sunnuntaisin ja kaikki kaupat olivat kiinni. Keskustori oli kuitenkin auki ja saimme ottaa tunnelman mukaan. Sunnuntain etuna oli se, että meillä ei juuri ollut liikennettä (jossa muuten olisi jumissa vähintään tunnin ajan) ja saimme katsella paikallisten juhlimista rannalla. Erittäin suositeltava kiertue

Lue lisää

19. syyskuuta 2022

Erittäin hyvä päiväretki, täysin tyytyväinen. Meillä oli "yksityinen kiertue", vain me (parit) ja opas. Ennen kaikkea kuljettajamme / opas "Raj" auttoi paljon upeaan päivään. Erittäin kohtelias, kohtelias ja hyväsydäminen henkilö. Meidät noudettiin hotellilta täsmällisesti sovittuna aikana, reissun aikana oli jo paljon tietoa kasvistosta ja eläimistöstä ja kaikkiin kysymyksiimme myös vastattiin. Pysähdyksillä meillä oli aina tarpeeksi aikaa kysyä, katsoa ja lukea jne. Matkat pysäkkien välillä eivät myöskään olleet koskaan tylsiä, juttelimme paljon, joten se oli erittäin viihdyttävää. Tunsimme olomme erittäin turvalliseksi ja mukavaksi koko matkan ajan, ja suosittelemme retkiä puhtaalla omallatunnolla.

Lue lisää

30. toukokuuta 2022

Nautimme todella retkestä. Oli mielenkiintoista tutustua pääkaupunkiin. Pidimme myös todella kasvitieteellisestä puutarhasta. Varaus ja nouto toimi täydellisesti. Valitettavasti meidän piti ottaa uudelleen yhteyttä palveluntarjoajaan kysyäksemme lopullista noutoaikaa. Opas puhui hyvää englantia, mutta sitä oli toisinaan erittäin vaikea ymmärtää. Suosittelemme retkiä vähäisistä puutteista huolimatta.

Lue lisää

17. syyskuuta 2022

Tuotteen tunnus: 219120