Melbourne
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat nähtävyydet: Melbourne

Melbourne: Kaikki retket ja aktiviteetit

Melbourne: huippunähtävyydet

Melbournen parhaat aktiviteetit ja nähtävyydet

Melbournen nähtävyydet eivät kenties ole niin tunnettuja kuin Sydneyn, mutta se vetää silti puoleensa vierailijoita joka puolelta maailmaa. Melbournilaiset osaavat pitää hauskaa - niin osaat sinäkin, kunhan tiedät mitä tehdä ja missä!

Melbourne Cricket Ground
Valokuva: Sascha Wenninger @Flickr (CC BY-SA 2.0)

Melbourne Cricket Ground

Täällä syntyi nk. Test Cricket, ja stadionia pidetään myös Australian Rules Football -lajin syntypaikkana. Melbourne Cricket Ground -stadion on vierailemisen arvoinen kohde vaikket tietäisikään näistä lajeista mitään.

Queen Victoria Market

Queen Victoria Market

Queen Victoria Market on eteläisen pallonpuoliskon suurin ulkoilmatori, joka on ollut Melbournen sielu aina vuodesta 1878 saakka. Maista torilla kuuluisaa kuumaa donitsia!

Eureka Tower

Eureka Tower

Australian demokratiaan johtaneen Eureka-vallankumouksen mukaan nimetty Eureka Tower -torni on kaupungin korkein rakennus, jonka näköalatasanteelta avautuu upeat näkymät.

Melbourne Aquarium -akvaario
Valokuva: jupiterfirelyte @Flickr (CC BY 2.0)

Melbourne Aquarium -akvaario

Yarra-joen pohjoistörmällä sijaitseva Sea Life Melbourne Aquarium -akvaario on yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä, jossa on jopa 2 000 lajia 12 eri elinympäristöstä!

Melbourne Zoo
Valokuva: Chris Phutully @Flickr (CC BY 2.0)

Melbourne Zoo

Älä huolestu, jos et ehdi matkustaa Australian takamaille! Voit tutustua maan eläimistöön Australian suurimmassa eläintarhassa.

Melbournen keskusta

Melbournen keskusta

Käy kierroksella Melbourne City Centressä, jossa on upeita nähtävyyksiä, kuten Fitzroy Gardens sekä historiallinen Hoddle Grid.

Melbourne Museum
Valokuva: Francisco Anzola @Flickr (CC BY 2.0)

Melbourne Museum

Melbourne Museum -museossa voit oppia lisää kaupungista ja paljon muustakin! Museossa on kaikkea aina dinosauruksista ensimmäisiin tietokoneisiin, joten sen kokeminen ja näkeminen yhden iltapäivän aikana voi olla haastavaa!

Suunnittele käyntisi paikassa Melbourne

Paras matkustusaika

Melbournessa kannattaa vierailla syksyllä (maaliskuusta toukokuuhun). Sää on tuolloin miellyttävimmillään ja syksyn värit luovat ainutlaatuisen viehättävyyden kaupungin viktoriaanisille rakennuksille. Mikäli mahdollista, osallistu vuosittaiseen ruoka- ja viinifestivaaliin, joka järjestetään maaliskuun alkupuolella.

Suositeltu matkan kesto

Melbournen nähtävyyksien kokemiseen kannattaa varata ainakin kaksi tai kolme päivää. Melbournessa järjestetään mielenkiintoisia festivaaleja ympäri vuoden, ja niiden kokemiseen kannattaa varata muutama lisäpäivä!

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Englanti
 • Rahayksikkö
  Australian dollari ($)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+10:00)
 • Maakoodi
  +61
 • Paras aika vierailla
  Melbourne on miellyttävimmillään Australian syksyn, eli maaliskuun ja toukokuun välisenä aikana!

Tekemistä: Melbourne

Huippunähtävyydet kohteessa Melbourne

Kaupungit: Australia

Melbourne: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Melbourne? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.