Suosittelemamme elämykset kaupungissa Melbourne

Melbournessa: Great Ocean Road ja Wildlife Tour

1. Melbournessa: Great Ocean Road ja Wildlife Tour

Kun sinut on noudettu Melbournen keskustan majoituspaikasta, voit tutustua maailmankuuluun Great Ocean Roadiin tällä kokopäiväretkellä. Seuraa mukana monilla eri kielillä sovelluksen kautta, jotta et jää mistään paitsi. Vietä päivä ilmastoidussa ajoneuvossa tutustumalla paitsi rannikon ominaisuuksiin myös näkemällä ensikäden koaloja ja lintuja niiden luonnollisessa elinympäristössä. Lähde opastetulle metsäkävelylle, jossa näet joitakin maailman korkeimmista puista. Aamutee sisältyy myös hintaan. Pysähdy Torquay Surf Beachilla ja koe omakohtaisesti ikoniset rannat ja rannikkonäkymät. Olet myös vapaan näköetäisyyden päässä maailmankuulusta Bells Surfing Beachista. Ota rannikkokuvia ja haistele raikasta meri-ilmaa. Virkistäydy aamuteellä ennen kuin suuntaat Pole Houseen. Nauti tienvarsikuvasta Great Ocean Roadin kuvatuimmasta talosta. Se on ripustettu 40 metriä maanpinnan yläpuolelle yksittäisen betonipylvään avulla, ja sen ainutlaatuinen arkkitehtuuri maksimoi upean rannikkonäkymän. Nappaa selfie ikonisen Great Ocean Road -kyltin luona ja lähetä se ystävillesi. Näe sitten koaloja ja papukaijoja niiden luonnollisessa elinympäristössä. Kokenut oppaasi vie sinut parhaille katselupaikoille. Pysähdy Great Ocean Roadin varrella sijaitsevassa paikassa ja nauti ikonisesta rannikkonäkymästä Cape Pattonissa. Suuntaa sitten Apollo Bayn rannikkokaupunkiin, jossa voit ostaa lounaan monista tarjolla olevista ravintoloista ja kahviloista. Voit myös kävellä rannikkokaupungissa tai jopa käydä uimassa rannalla, jos sää sopii. Seuraa opastasi metsäkävelylle, jossa näet joitakin maailman korkeimmista puista. Voit myös nauttia puiden tarjoamista ihanan raikkaista luonnontuoksuista. Gibson Stepsin portailla voit vuoroveden ja tuulen salliessa nähdä osan 12 apostolista merenpinnan tasolta rannalta. Tuntuu kuin voisit kurottautua ja koskettaa niitä. Tutustu rauhassa maailmankuuluun 12 apostoliin. Mahtava näky ja upeat valokuvausmahdollisuudet. Katso itse, miksi nämä kalkkikivikaunottaret tunnetaan kaikkialla maailmassa. Viimeinen retkipysäkki on Loch Ard Gorge. Todista omakohtaisesti tätä upeaa kallioiden ja vyöryvän meren muodostumaa. Nauti maanpinnan tasoisesta näkymästä, joka saa sinut innostumaan sen luonnon ihanuudesta. Tutustu ainutlaatuiseen rosoiseen partaveitsenterävään muodostumaan ja sen jälkeen Island Archwayyn. Alkuperäinen Archway romahti vuonna 2009, mutta jäljellä on vielä kaksi vaikuttavaa pinoa, jotka ovat lähes yhtä korkeita kuin Apostolit. Osta illallinen yhdestä Colacin monista ravintoloista ja kahviloista.

Puffing Billy Railway: Perinnehöyryjunamatkat

2. Puffing Billy Railway: Perinnehöyryjunamatkat

Asu asemalle autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla ja valmistaudu matkustamaan historiallisella veturilla luonnonkauniin Dandenong Rangesin läpi. Vuonna 1900 rakennettu ja yhdeksi maailman hienoimmista säilyneistä höyryjunista tunnustettu Puffing Billy kulkee edelleen alkuperäisellä vuoristoradallaan Belgraven ja Gembrookin välillä. Puffing Billy tarjoaa perinteisiä junamatkoja, ensiluokkaisia viini- ja ruokailuelämyksiä ja paljon muuta tutkittavaa raiteiden ulkopuolella. Tutustu uuteen huipputekniseen laitokseen, joka sijaitsee Emerald Lake Parkin luonnonkauniissa ympäristössä. Uusi Lakeside Visitor Centre parantaa Puffing Billy -kokemusta, ja siellä on kahvila, juhlasali, huomattavasti parannetut tilat, laaja vähittäiskauppa, ruokailumahdollisuuksia ja tulkkaustiloja, joista voit nauttia.

Melbournesta: Pingviiniparaati ja suloiset koalat

3. Melbournesta: Pingviiniparaati ja suloiset koalat

Lähde Melbournesta kohti Phillip Islandia ja näe maailman pienin pingviinilaji taapertamassa rannalla auringonlaskussa. Ennen saapumista saarelle pysähdyt Maru Koala & Wildlife Parkissa, jossa pääset lähempääkin lähemmäs suloisia pussieläimiä. Syötä mm. kenguruita, wallabeita ja emuja. Näe tasmanian paholainen (ei suositella ruokittavan kädestä) ja ihastuttavat koalat. Saavuttuasi Phillip Islandille voit suunnata Cape Woolamaihin ja Woolamai Beachille. Anna hiekan kulkea varpaidesi läpi kulkiessasi luonnonrannalla, ja katso paikallisten surffaajien leikkivän aalloissa. Suuntaa sitten saaren länsipuolelle nähdäksesi The Nobbiesin sammuneen tulivuoren jäänteet. Seikkaile kävelysilloilla tutustuaksesi kauniiseen rannikkoon. Jos olet onnekas, voit jopa nähdä pingviinejä koloissaan tai piiloissaan. Koe päiväsi kohokohta Phillip Islandin pingviiniparaatissa. Vieraile palkitussa vierailijakeskuksessa ennen jatkamista rannikolle. Katsele auringon laskeutuessa pienten pingviinien aloittavan vaarallinen matkansa Summerland Beachin keltaisen hiekan yli. Näe miten linnut kerääntyvät merenrannalle ryhmiin ja piiloutuvat sitten hiekkadyyneihin. Lukuisat pingviinit kerääntyvät näin joka ilta yhteen. Kuuntele niiden suhahtelevan toisiaan vasten ja kaivautuvan vierekkäin illan saapuessa. Tätä ainutlaatuista kokemusta et saa jättää välistä!

Melbourne: Puffing Billy & Healesville Sanctuary Scenic Tour (maisemakierros)

4. Melbourne: Puffing Billy & Healesville Sanctuary Scenic Tour (maisemakierros)

Aja keskeiseltä majoituspaikaltasi mukavassa ilmastoidussa ajoneuvossa maailmankuuluun Puffing Billy -höyryjunaan. Aja Puffing Billyllä Belgravesta Emerald Lake Parkiin. Nauti tästä ikonisesta höyryjunamatkasta upean Dandenong Rangesin halki, joka on yksi Victorian suosituimmista matkailukohteista. Nauti aamutee luonnonkauniilla Emerald Lake -järvellä ja kävele sitten leppoisasti puiston ympäri. Tutustu sitten Healesvillen suojelualueeseen, jossa voit vaeltaa ympäriinsä ja tarkkailla paikallisia eläimiä, kuten koaloja, kenguruita, platypuksia, petolintuja ja muita. Istahda eläinkoulutustunneille ja live-esityksiin. Täältä voit myös ostaa lounaan. Päätä kierros vierailemalla Yarra Valley Chocolaterie -ravintolassa, jossa voit maistella ilmaisia suklaita. Palaa takaisin majapaikkaasi Melbournen keskustassa.

Pingviiniparaati - Phillip Islandin ekokierros ja lounas

5. Pingviiniparaati - Phillip Islandin ekokierros ja lounas

Tule mukaan tälle Phillip Islandin 12 tunnin kierrokselle ja näe ilahduttava pingviinien paraati sekä Victorian luonnon ja villieläinten parhaat palat. Päivän aikana pääset lähelle Moonlit Sanctuary -villieläintensuojelupuiston ystävällisiä asukkaita. Voit syöttää kenguruita ja vallabeja, ottaa kuvan koalan kanssa sekä tutustua näiden rakastettavien alkuperäisten eläinten suojeluun. Eco-sertifioidussa turvapaikassa näet myös joitakin vähemmän tunnettuja, mutta yhtä suloisia, uhanalaisia lajeja. Voit nähdä esimerkiksi lännen kaniinikenguruita, idän pussinäätiä sekä harvinaisia pörröisiä pussiliito-oravia. Täältä matka jatkuu historiallisella Churchill Islandille. Täällä näet lampaiden keritsemistä ja sinulla on aikaa tutkia historiallisia rakennuksia. Vieraile upealla Cape Woolamain suffausrannalla (ajan niin salliessa) ja Nobbiesissa ennen saapumistasi Summerlandin rannalle näkemään illan Pingviiniparaatin. Summerlandin ranta on Victorian suurimman pingviiniyhdyskunnan koti ja se tarjoaa upean taustan maailmankuululle pingviinien paraatille. Katsele, kun sadat pienet pingviinit kulkevat rannan läpi päästäkseen yöksi kotiin. Tule ja nauti Phillip Islandin kauneudesta sekä alkuperäisten villieläinten näkemisestä ja tee tästä ikimuistoinen matka.

Melbournesta: päiväretki Great Ocean Roadia pitkin

6. Melbournesta: päiväretki Great Ocean Roadia pitkin

Nautiskele Melbournen ja Port Phillipin lahden aamuisista maisemista, kun ylität Australian pisimmän sillan - reilut kaksi ja puoli kilometriä pitkän Westgate Bridgen. Matka yhdellä maailman upeimmista ajoreiteistä voi alkaa! Maisemamatkasi Great Ocean Roadilla vie sinut uskomattomien rannikkomaisemien halki. Matkalla on paljon pysähdyksiä, kuten valokuvaushetki Great Ocean Road Memorial Archilla Eastern View'ssä, sekä seisahdus Kennet-joella, jossa asustaa paljon suloisia villejä koaloita. Eukalyptuksen lehtiä popsivien koalakarhujen näkeminen on lähestulkoon varmaa. Seuraavaksi jatkat Apollo Baylle, jossa voit syödä lounasta, ja tutustua kuuluisaan rantakaupunkiin kävellen. Pysähdyksen jälkeen matka jatkuu pitkin Great Ocean Roadia poispäin mereltä ja kohti vuoria. Aja halki mahtavien Otway Ranges -vuorijonojen, ja nauti raikkaasta ilmasta kävelyllä Maits Restin lauhassa sademetsässä. Jatka matkaa Port Campbellin kansallispuistoon ja näe ikoniset kivimuodostelmat. Ihaile 12 apostolin mahtavia monoliittejä. Matkalla takaisin Melbourneen pysähdyt illallisella kauniissa Colacin kunnassa. Sieltä matka kulkee takaisin kohti illassa kimmeltäviä kaupungin ja Westgate Bridgen valoja.

Melbourne: Werribee Open Range Zoo Pääsylippu

7. Melbourne: Werribee Open Range Zoo Pääsylippu

Kokeile afrikkalaista seikkailua kauniissa luonnonympäristössä Werribee Open Range -eläintarhassa, vain 30 minuutin päässä Melbournesta. Lähde ilmaiselle opastetulle safarille ainutlaatuiselle avosavannille ja näe sarvikuonoja, kirahveja ja seeproja. Tule kasvokkain leijonalauman kanssa, vieraile yhdessä maailman suurimmista gorillanäyttelyistä, näe röyhkeitä apinoita leikkimässä ja tutustu virtahepoperheeseen kosteikkokodissaan. Matkalla pidä silmäsi auki ja bongaa kenguruita, emuja, brolgoja, koaloja ja muita australialaisia eläimiä kauniilla kävelyretkellä Australian Journey-ruohokentillä.

Melbourne: MCG ja Australian Sports Museumin opastettu kierros

8. Melbourne: MCG ja Australian Sports Museumin opastettu kierros

Koe Melbournen krikettikentän kohokohdat kiertueella, joka sisältää vierailun kuuluisaan MCC Long Roomiin, pelaajien pukuhuoneisiin, krikettipelaajien katseluhuoneeseen ja Ron Casey Media Centreen. Kun olet käynyt opastetun kävelyn areenan läpi, tutustu Cricket Victoria Bill Lawry Centreen ja suuntaa Melbourne City Terracelle ihailemaan upeaa horisonttia. Seuraavaksi vieraile täysin uudessa Australian Sports Museumissa saadaksesi todella ikimuistoisen kokemuksen. Tämä ei ole tyypillinen museosi: se on jännittävä, interaktiivinen ja jatkuvasti muuttuva kokemus, jossa uusinta teknologiaa on käytetty mukaansatempaavien näyttelyiden ja gallerioiden luomiseen.

Yhden päivän pääsylippu Melbournen eläintarhaan

9. Yhden päivän pääsylippu Melbournen eläintarhaan

Tämän yhden päivän pääsylipun avulla pääset tutustumaan Melbournen eläintarhassa yli 320 eläinlajiin, jotka ovat kotoisin ympäri maailmaa. Nauti kävelyretkestä läpi vehreiden aasialaisten ja afrikkalaisten sademetsien, joissa tiikerit vaeltavat ja apinat hyppivät puissa. Näe leijonan ylpeys silmästä silmään erityisessä näyttelyssä leijonarotkossa ja jatka sitten matkaa elefanttien jälkiä pitkin. Pääset lähelle Australian villieläimiä, kuten koaloita, kenguruita, vompatteja ja emuja Australialle tyypillisessä ympäristössä. Suuntaa vedenalaiseen maailmaan nähdäksesi Victorian ikonisia sinipingviinejä ja australianmerikarhuja. Tänä talvena Melbournen eläintarhassa järjestetään Australian ensimmäinen National Geographic Photo Ark, joka on eksklusiivinen valokuvanäyttely. Valokuvan voimaa käytetään inspiroimaan ihmisiä pelastamaan eläimiä, ennen kuin on liian myöhäistä.

Koko päivän Yarra Valley -viinikierros sekä lounas

10. Koko päivän Yarra Valley -viinikierros sekä lounas

Tätä hauskempaa ja edullisempaa viiniretkeä olet saanut etsiä! Tällä kokopäivän viiniretkellä vierailet Victorian parhailla viinitiloilla Yarra Valleyn hurmaavalle alueella, vain tunnin ajomatkan päässä Melbournesta. Aloita kierros viinituntijan seurassa, joka opettaa, miten aistia, haistella ja arvostella viini oikeiaoppisesti. Kokeile sitten taitojasi viinikellarissa. Jatka lounaalle seuraavalle viinitilalle. Nauti ravintolalounas ja sen kanssa lasi herkullista viiniä. Iltapäivällä matkustat uskomattomien maisemian halki pienelle viinitilalle ja -myymälälle, jolla osallistut maistiaisiin. Päätä retki Domaine Chandonilla, legendaarisen Moet & Chandonin valmistajalla. Vieraile viinitiloilla ja rentoudu viinilasi kädessäsi. Palaa unohtumattoman päivän jälkeen Yarra Valleyssa takaisin Melbourneen. Yksityiskohtainen matkasuunnitelma Klo 9.00-9.40: Nouto valitulta tapaamispaikalta ja lähtö kohti Yarran laaksoa (alle tunnin bussimatkan päässä). Klo 11.00-Steels Gate Wines on viinitila Dixons Creekin kuvankauniilla kukkuloilla. Tilan lukuisat viinit kasvatetaan alueella ja ne ovat hienostuneita sekä maukkaita. Nauti rennosta ilmapiiristä, joka tekee paikasta täydellisen Yarra Valleystä nauttimiseen. Klo 12.00- Balgownie Estate: Yksi Yarra Valleyn helmistä, Balgonie Estate, toimii samana ravintolana. Täällä nautit herkullisen lounaan ja lasin tilan viiniä. Balgownien kellarissa on luonnollisesti lisää hienoja viinejä maisteltavaksi. Klo 13.30- Yering Farm: Tämä pysäkki on yksi Yarra Valleyn hurmaavimmista viinitiloista. Yering Farm sijaitsee upeissa maisemissa, joissa tunnet historian huminan. Viinikellarissa pääset maistelemaan perinteisiä viinejä ja näet antiikkisia viininvalmistustarvikkeita. Klo 14.15 - Domaine Chandon: Mikä olisikaan parempi tapa lopettaa päivä kuin vierailla Moet & Chandonin tilalla. Jos olet ikinä ihmetellyt, mistä kaikki ne kuplat juomaan syntyvät, saat vihdoinkin vastauksen. Opastetulla kierroksella paljastetaan kuuluisan kuplivan salaisuuksia. Jätä viininsäilytys tilat ja ihaile henkeäsalpaavia maisemia lasillisella Australian parasta kuohuvaa. Klo 15.30: Lähtö Yarra Valleystä Melbourneen. Klo 16.30-17.00: Paluukuljetus tapaamispaikalle.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Melbourne
Tyylikäs kulttuuripääkaupunki sisältää annoksen hipster-energiaa sekä modernismin ja sähköisyyden yhdistelmän.

Parhaat aktiviteetit

Melbourne: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

273 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 18

Immersiivisiä elämyksiä

Melbourne: Koe enemmän

Näytä kaikki

Melbourne: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Melbourne parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Melbourne?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Melbourne ovat

Great Ocean Road

Melbourne: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Melbourne? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.