Suosittelemamme elämykset kaupungissa Merida, Meksiko

Riviera Maya: Tulumin rauniot ja 2 Cenotes puolipäiväinen retki: Tulumin rauniot ja 2 Cenotes puolipäiväinen retki

1. Riviera Maya: Tulumin rauniot ja 2 Cenotes puolipäiväinen retki: Tulumin rauniot ja 2 Cenotes puolipäiväinen retki

Lähde retkelle Tulumiin, joka on viehättävä, turkoosin meren rannalla sijaitseva Maya-arkeologinen alue, jota ei kannata jättää näkemättä. Nauti hotellista nouto ja kyydistä Riviera Mayassa ja vieraile kahdessa henkeäsalpaavassa cenotessa. Sinut haetaan hotellistasi ja suuntaat kohti Tulumin arkeologista aluetta viehättävällä Karibianmeren rannikolla. Lähde kattavalle opastetulle kävelykierrokselle. Vapaa-aikaa on tutustua muinaiseen auringon observatorioon Freskojen temppelissä ja meren rannalla sijaitsevaan Tuulen jumalan temppeliin. Nappaa kerran elämässä -valokuvia El Castillon pyramidista ja koskemattomista valkohiekkaisista rannoista. Pysähdy cenote Mariposassa ja uppoa luolan kristallinkirkkaisiin vesiin. Katsele ylöspäin ihaillaksesi viidakon rehevää latvustoa uidessasi ja yritä havaita oksien välissä eläviä villieläimiä. Pysähdy Chen-Han cenotessa ennen kuin palaat majapaikkaasi.

Méridasta: Chichén Itzá, Izamal, Valladolid, & Cenote Matka

2. Méridasta: Chichén Itzá, Izamal, Valladolid, & Cenote Matka

Vietä päivä täynnä kulttuuria, historiaa ja ruokakulttuuria usean pysähdyksen mittaisella opastetulla kiertomatkalla Méridasta Izamaliin, Valladolidiin, Cenote Chichikaniin ja Chichén Itzáan, joka on yksi maailman seitsemästä ihmeestä. Tutustu perinteiseen ruoanlaittoon suorassa esittelyssä. Nauti aamiaisesta, buffetlounaasta ja pääsylippujen hinnasta. Tavatessasi oppaasi Méridassa, suuntaa Chichén Itzán arkeologiselle alueelle. Kävele tämän tuhat vuotta vanhan paikan keskustassa ja tutustu kohokohtiin, kuten Soturien temppeliin. Nauti aamupalaksi pakattu ateria.Hyvä on, että voit nauttia aamiaisen. Kuljeta myöhemmin aistisi alueellisen keittiön, yhden mayakulttuurin suurimmista perinnöistä, juurille alueen ainutlaatuisen gastronomian esittelyn aikana. Tutustu kasvien, vihannesten ja luonnonvaraisen eläimistön käyttöön liittyviin perinteisiin ja innovaatioihin. Nauti paikallisista tuotteista koostuva buffetlounas ja anna sitten seuraavien pysähdysten aikana kahden maagisen Jukatanin kaupungin tarinan ja kulttuurisen rikkauden lumota itsesi. Tutustu Valladolidiin, joka tunnetaan luonnonkauneudestaan, mukulakivikaduistaan, kahviloistaan, ravintoloista ja herkullisesta ruoastaan. Pysähdy pääaukiolla, jossa sinulla on vapaata aikaa kuljeskella, ennen kuin jatkat matkaa Izamaliin. Opi, miksi kaupungin talot on maalattu keltaisiksi, ja ihastu sen 1500-luvulta peräisin olevaan siirtomaa-arkkitehtuuriin. Vietä aikaa tärkeimmän maamerkin, Convento de San Antonio de Paduan luostarin luona. Valladolidin ja Izamalin pysähdysten välissä voit käyttää tilaisuutta hyväksenne ja pulahtaa Chichikan Cenoten viileisiin vesiin.

Riviera Mayasta: Akumal: Cenotes & Akumal Turtle Swim Retki

3. Riviera Mayasta: Akumal: Cenotes & Akumal Turtle Swim Retki

Tutustu Tulumin ja Akumalin vaikuttaviin luonnonihmeisiin Riviera Mayasta käsin retkellä, joka vie sinut uimaan cenoteissa ja merikilpikonnien kanssa. Aloita matkasi vierailemalla Cenote Mariposassa, joka on avoin cenote ja joka kutsuu sinua auringon alla kimalteleviin kristallinkirkkaisiin vesiinsä. Uppoudu tämän geologisen ihmeen koskemattomaan kauneuteen ja ihastele sen monimutkaisia kalliomuodostelmia ja elinvoimaista vesielämää. Jatka tutkimusmatkaasi lumoavaan Chen Ha cenoteen. Tämä puoliksi luolamainen cenote lupaa tuonpuoleisen kokemuksen, jossa auringonvalon säteet tunkeutuvat yläpuolella olevien aukkojen läpi ja heittävät eteerisen hehkun alla olevaan veteen. Uppoudu cenoten smaragdinvihreän veden viileään syleilyyn, jota ympäröivät kiehtovat stalaktiitit ja tippukivet, jotka todistavat ajan kulumisesta. Mutta tämän seikkailun todellinen kohokohta odottaa sinua Akumalin taivaansinisissä vesissä - taianomainen kohtaaminen lempeiden merikilpikonnien kanssa. Sukella turkoosiin mereen kokeneiden ohjaajien opastuksella ja ui näiden sirojen otusten rinnalla niiden luonnollisessa elinympäristössä. Palaa takaisin Riviera Mayaan koettuasi Meksikon luonnon parhaimmillaan.

Merida: Hacienda Sotuta de Peon w/ Cenote & Henequen Tour: Hacienda Sotuta de Peon w/ Cenote & Henequen Tour

4. Merida: Hacienda Sotuta de Peon w/ Cenote & Henequen Tour: Hacienda Sotuta de Peon w/ Cenote & Henequen Tour

Sotuta de Peón Hacienda Viva sijaitsee Jukatanin niemimaalla, vain 45 minuutin päässä Meridan kaupungista, henequen-peltojen ja vehreän kasvillisuuden ympäröimänä. Se rakennettiin 1800-luvun puolivälissä, se aloitti toimintansa vuonna 1858, ja sen alkuperäisen sisalintuotantoon liittyvän 100 vuoden vaurauden jälkeen se hylättiin kolmeksi pitkäksi vuosikymmeneksi, mutta myöhemmin se pelastettiin ajan hammasta purren ja siitä tuli rakastava restaurointihanke, joka vuosien tinkimättömän omistautumisen, sinnikkyyden ja yksityiskohtiin kohdistuvan intohimon ansiosta antoi elämän nykyiselle Sotuta de Peón Hacienda Vivalle, joka on täysin restauroitu, joka työskentelee niin kuin se toimi kukoistuskaudellaan ja joka pelastaa henequen-maatalouden perinteet. Hacienda Sotuta de Peón tarjoaa sinulle laajan valikoiman kulttuurisia, historiallisia, matkailullisia, gastronomisia ja majoituksellisia kokemuksia luonnonmaisemissa, jotka jäävät mieleesi ja sydämiisi pitkäksi aikaa. Kun kuljeskelet Sotuta de Peónin läpi, matkustat ajassa taaksepäin "kuorma-autoiksi" kutsuttujen puisten lavojen kyydissä, joita muulit vetävät Decauville-kiskoilla, aivan kuten työläiset alun perin käyttivät niitä. Sisalikierrosten aikana voit todistaa Henequenin (jota kutsutaan tällä alueella myös "vihreäksi kullaksi") jalostusprosessin jokaisen vaiheen, kasvista kuituun ja sitten kuidusta valmiiseen tuotteeseen. Sinulla on myös tilaisuus nähdä vanhoja koneita, jotka on rakennettu uudelleen täsmälleen toimintakykyisiksi. Kierroksellasi vieraillaan myös tyypillisessä mayatalossa. Ja lisää tähän vielä ainutlaatuiset geologiset muodostelmat salaiset nähtävyydet, cenotit, kauniit maanalaiset, makean veden joet, joissa on kristallinkirkasta ja erittäin haluttua emäksistä vettä. Ota virkistävä pulahdus matkasi lopussa, jossa voit turvallisesti uida cenoten "Dzul- Ha" (veden herra) virkistävässä vedessä. Tai jos haluat, meillä on valtava uima-allas, jota ympäröivät trooppisten kukkien ja upean vihreiden alkuperäisten puiden ja kasvien vehreät puutarhat.

Uxmal, suklaamuseo & cenote

5. Uxmal, suklaamuseo & cenote

Aamulla noudamme matkustajamme, jotka nauttivat lyhyestä ja miellyttävästä matkasta Uxmaliin, jossa he oppivat tästä mayakaupungista samalla kun he nauttivat ja tutkivat vapaa-aikaa. Sitten vierailemme suklaamuseossa "Choco story" tämä museo palauttaa historian, joka osoittaa sen tuhatvuotisen Mayan kaakaon valmistustavat. Museokierroksen lisäksi voit vierailla kasvitieteellisessä puutarhassa, jossa on kaakaopuita, ja eläinsuojassa, jossa voit ihailla pelastettua endeemistä eläimistöä. Museo on vanhan Hacienda Uxmalin jäljennös. Sitten menemme cenote Pebaan, jossa voit nauttia, uida ja rentoutua tämän maagisen ihmeen ainutlaatuisissa, kristallivesissä. Palattuamme viemme sinut Santa Lucian puistoon, joka on yksi kaupungin ikonisimmista ja keskeisimmistä paikoista, jossa on ravintoloita, baareja ja kauppoja, tai hotellillesi/hostaliin.

Mérida: Panoraamakierros bussilippu 2 reittiä.

6. Mérida: Panoraamakierros bussilippu 2 reittiä.

Tutustu Méridaan joustavasti ja rennosti tällä kiertoajelubussilipulla. Nauti 2 reitistä, jotka vievät sinut kaupungin pääkaduille, katedraaliin, historialliseen keskustaan, kauniisiin puistoihin ja paljon muuhun, ja voit liittyä bussiin ja poistua siitä haluamallasi tavalla.Hyvinvointimatkalla on mahdollisuus liittyä bussiin ja poistua siitä haluamallasi tavalla. Laskeudu yhteen tunnusomaisista punaisista kaksikerroksisista busseista ja tutustu kaupungin maya- ja siirtomaaperintöön. Imeydy tunnelmiin paikassa, jossa siirtomaa-ajan asuintalot ja kaunis arkkitehtuuri hiertävät modernin kaupungin tunnelmaa ja liikettä. Nouse ylimmälle kannelle ja nauti upeista näkymistä koko matkan ajan. Opi matkan varrella äänioppaaltasi kaupungin muinaisesta menneisyydestä, sen perinteistä ja mayojen jatkuvasta vaikutuksesta nykypäivään.Matkalla voit tutustua kaupungin muinaiseen menneisyyteen, perinteisiin ja mayojen jatkuvaan vaikutukseen nykypäivään. Kyytiin pohjoisella kierroksella näet nähtävyyksiä, kuten katedraali, Peon Contreras -teatteri, Santa Ana -puisto, G. Cantonin palatsi, lippumonumentti, Itzimna-kirkko, Las Americas -puisto ja Plaza Paseo 60. Vaihtoehtoisesti voit hypätä Barrios Circuitin kyytiin nähdäksesi katedraalin, San Juanin kaupunginosan, Ermitan, San Sebastianin, Meridan eläintarhan, Santiagon kaupunginosan, Paseo Montejo Avenuen ja Lippumonumentin.

Méridasta: Chichén Itzá ja Cenote-kierros buffetlounaalla

7. Méridasta: Chichén Itzá ja Cenote-kierros buffetlounaalla

Koe historiallisen Chichen Itzán kaupungin mystiikka vierailemalla sen arkeologisessa paikassa, joka on nimetty yhdeksi maailman seitsemästä uudesta ihmeestä. Tee kiertotie Yucatán-matkallasi ja liity Méridan retkelle oppiaksesi historiasta, uidaksesi pyhässä cenotessa ja maistelemassa aitoa ruokaa. Suuntaa suoraan Chichén Itzáon bussimatkalla Méridasta. Ota kaikki irti matka-ajasta kuulemalla Maya-sivilisaatiosta ja sen historiasta asiantuntijaoppaaltasi. Saavuta Chichén Itzá, kun on vielä aikaista, ennen kuin väkijoukkoja saapuu ja lämpö alkaa. Ihaile El Castillon täydellisyyttä, joka on tunnustettu kompleksin mestariteokseksi. Vieraile vanhalla kentällä, jossa pelattiin esilatinalaisamerikkalaista pallopeliä, Mayan tähtitieteellisessä observatoriossa, joka tunnetaan nimellä El Caracol, ja Warriors-temppelissä. Ota aikaa tutkiaksesi omaan tahtiisi. Maista seuraavaksi herkullinen meksikolainen buffetlounas kasvisvaihtoehtoineen ja lataa energiaa ennen kuin suuntaat seuraavalle pysäkille. Löydä kaunis cenote, luonnollinen makean veden uima-allas, jossa voit uida sen viileissä vesissä, jotka ovat Mayojen pyhiä. Hyppää takaisin bussiin ja palaa turvallisesti Méridaan.

Meridasta: Uxmal, Hacienda Yaxcopoil ja Cenote ja lounas

8. Meridasta: Uxmal, Hacienda Yaxcopoil ja Cenote ja lounas

Tutustu Meksikon kulttuuriin ja kulttuuriperintöön Uxmalin, Yaxcopoilin ja Cenote Peban kierroksella. Hyödy hotellin nouto- ja palautusjärjestelyistä Meridassa ja nauti herkullinen lounas matkan varrella. Kun sinut on noudettu valitsemastasi hotellista, siirry siirtomaa-alueelle Hacienda Yaxcopoiliin. Tutustu palatsin lukittuihin huoneisiin, kävele käytävillä ja näe alkuperäisiä esineitä. Kävele läpi vehreiden puutarhojen ja opi kartanon historiasta sen alkuperästä henequen-teollisuuteen. Matkusta takaisin esihispaaniseen aikaan Uxmalin opastetulla kierroksella. Tutustu mayojen arkeologisten kohteiden ominaispiirteisiin ja arkkitehtuuriin. Kiipeä Rikkauden pyramidiin, käy nunnaluostarissa ja astu kuvernöörin palatsiin. Kierroksen ja uintiajan jälkeen on aikaa lounaalle paikallisessa ravintolassa ennen paluuta Meridaan. Pysähdy nauttimaan herkullinen ateria paikallisessa ravintolassa, ennen kuin jatkat matkaa Cenote Pebaan. Viilentäydy uimalla kauniissa cenotessa, nauti luonnon kauneudesta ja tunne tämän mineraalitäytteisen veden hyödyt ihollasi. Retken päätteeksi sinut viedään takaisin hotellillesi.

Mérida: 3-tunnin kävelykierros

9. Mérida: 3-tunnin kävelykierros

Aloita kierros tapaamalla Plaza Grande -aukiolla, joka on Méridan kaupungin sydän. Nauti enintään kymmenen hengen pienryhmäkierroksesta asiantuntevan paikallisen oppaan johdolla. Tutustu kaupungin perinteiseen ruokakulttuuriin kaukana tärkeimmistä matkailun keskipisteistä. Aloita nauttimalla perinteisiä virkistäviä juomia päivän ensimmäisen ruokalajin, gorditaksen, kanssa. Maista sitten grillattua poc chucia, joka on sitrusmarinadissa valmistettua grillattua lihaa. Vieraile seuraavaksi yhdellä kaupungin tärkeimmistä ruokamarkkinoista. Maista salbutesia, tamaleita ja kokeile myös paikallisia hedelmiä. Päätä kierros maistamalla tacos al pastoria ja carnitaksia.

Meridasta Cancuniin: Chichen Itza, Valladolid & Cenote: Chichen Itza, Valladolid & Cenote

10. Meridasta Cancuniin: Chichen Itza, Valladolid & Cenote: Chichen Itza, Valladolid & Cenote

Aloitat päiväkierroksen kätevästi noutamalla sinut hotelliltasi Meridassa ja lähdet matkalle yhdelle tärkeimmistä mayojen monumenteista. Ensimmäinen pysähdyspaikka on Chichén Itzá, jossa näet Kukulcanin pyramidin (El Castillo), joka tunnetaan päiväntasauksen valon leikistä, joka heittää varjoja jokaiselle askelmalle luoden kuvan laskeutuvasta käärmeestä. Täällä sinua seuraa asiantunteva, sertifioitu kaksikielinen opas, joka selittää tämän muinaisen kaupungin kaikkien tärkeimpien temppelien historiallisen merkityksen ennen kuin jätät sinut nauttimaan Chichen Itzasta omassa rauhassasi. Kävelykierroksen jälkeen lähdemme muinaiselle cenotelle, joka on yksi niistä vajoamista, jotka ovat osa mayakansalle pyhien maanalaisten jokien verkostoa; siellä nautit herkullisen jukatekalaisen buffet-aterian, ja sen jälkeen kävelet Valladolidin siirtomaa-aikaisessa kaupungissa täydentämään kokemuksesi; Valladolid on yksi Jukatanin kauneimmista siirtomaa-aikaisista kaupungeista, ja se tunnetaan temppeliensä majesteettisuudesta ja vanhojen kortteleidensa muinaisjäännöksistä; nykyään se on rauhallinen kaupunki, jossa voit ihailla kauniita vanhoja taloja. Sitten jatkamme pudottamaan sinut Cancunin tai Playa del Carmenin kaupunkiin, jotta voit rentoutua ja nauttia loppulomastasi.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Merida, Meksiko
Cenoteiden ympäröimä ja Chichén Itzán reunustama kohde on oiva paikka aloittaa Yucatán-seikkailusi.

Kaikki aktiviteetit

77 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 5

Immersiivisiä elämyksiä

Merida, Meksiko: Koe enemmän

Näytä kaikki

Merida, Meksiko: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Merida, Meksiko?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Merida, Meksiko ovat

Chichen Itza

Mitkä ovat kohteen Merida, Meksiko parhaat museot ja näyttelyt?

Merida, Meksiko: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Merida, Meksiko? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.