Metropolitan Museum of Art

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Metropolitan Museum of Art -museon viisi kuuluisaa taideteosta

Yhdysvaltain suurin taidemuseo Metropolitan Museum of Art tunnetaan sen laajasta pysyvästä kokoelmasta, jossa on teoksia aina muinaisesta Egyptistä yhdysvaltalaisiin ja moderneihin teoksiin saakka. Nappaa infopisteeltä mukaasi kartta ja suuntaa näille kuuluisille teoksille.

Suunnittele vierailusi

 • Aukioloajat

  Museo on avoinna koko viikon. Sunnuntaista torstaihin klo 10.00-17.30, perjantaina ja lauantaina klo 10.00-21.00.

 • Liput

  Pääsymaksu riippuu siitä, paljonko haluat museolle lahjoittaa. Tarvitset silti pääsylipun, jonka suositushinta on 25 dollaria. Suosittelemme varaamaan liput etukäteen!

 • Kuljetukset ja sijainti

  Pysäköintimaksu on vähintään 20 dollaria, joten junalla paikalle saapuminen on suositeltavaa. Museo sijaitsee 82nd Streetin ja 5th Avenuen välissä. Kulje junalla 1, 4, 5 tai 6 86th Streetille ja kävele kolme korttelia länteen.

 • Vieraile kattopuutarhassa

  Muista käydä museon veistospuutarhassa nähdäksesi upeat näkymät Central Parkille ja Manhattanille!

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Sunnuntaista torstaihin klo 10.00-17.30, perjantaisin ja lauantaisin klo 10.00-21.00.
 • Hinta
  Suositeltu hinta on 25 dollaria.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Saatavilla on kierroksia ja äänioppaita, mutta voit myös kiertää museossa itsenäisesti kartan kanssa.
 • Kuinka päästä perille
  Kulje junalla 1, 4, 5 tai 6 86th Streetille ja kävele kolme korttelia länteen.
 • Lisävinkkejä
  Reput ja suuret laukut tulee jättää tavaransäilytysalueelle, joten ilman suuria laukkuja museolle saapuminen säästää aikaa.

Metropolitan Museum of Art: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Metropolitan Museum of Art? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Metropolitan Museum of Art : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 3 802 arvosteluun

Erittäin hieno. Kuitenkin tarkastelemme veneen oikeudenmukaisia lähtöpäiviä, emme tienneet silloin, että he lähtivät vain kerran päivässä klo 10.30, jonka ohitsimme. Voit myös lunastaa tositteesi näkemällä Times Squaren lipunmyyjät. Big Bus -asiakaspalvelulla ei koskaan näyttänyt olevan tarkkaa sijaintia, joka todella sai todella ärsyttävää. Vaikka bussimatkaoppaat olivat ystävällisiä antamaan meille hissin lippukuponkiin. * Jos sinulla on Empire State -rakennuspassi, et todellakaan voi lunastaa lippujasi agenttien kanssa, sen sijaan sinun täytyy nähdä heidän edustajansa Madame Tussauds New Yorkissa, Times Square, Big Bus linja 3: lla. En tiennyt mitään tästä joten se kulutti paljon aikamme kaupungissa, mutta varauspäivämäärällä ei ollut heille merkitystä, joten pystyimme lunastamaan liput toisena päivänä, mikä oli siistiä, koska olimme jo viettäneet koko päivän linja-autoilla.

Meillä oli samanlainen matka San Franciscosta viime kesänä. On niin mukavaa, että sinulla on vaihtoehtoja ja kyky ohittaa linjat. Vihje mennä Amerikan luonnonhistorian museon Rose Centerin sisäänkäynnille oli erinomainen! Pitkät siimat lomien ja Kwanza-juhlan takia, mutta käveli suoraan sivuseinään.

Loistava tapa tutustua New Yorkiin

Ei tarvitse jonottaa lipputiskeillä vaan voi kävellä suoraan sisään passin kanssa! Antaa myös motivaatiota käydä eri nähtävyyksissä ja tutustua niihin koko rahan edestä.

Kiitos, se oli niin helppo varata Englannissa ja käyttää New Yorkissa, mikä säästää paljon rahaa

Helpotti tutustumista New Yorkiin

Suosittelen etenkin eka kertaa New Yorkiin matkustavia hankkimaan Passin