MGM Grand

  • Pääsyliput
  • Seikkailut
  • Hop-on hop-off -kierrokset
  • Muut elämykset

MGM Grand: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa MGM Grand? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

MGM Grand : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 1 223 arvosteluun

kaiken kaikkiaan kokemus oli upea. laitoksen henkilökunta oli kohtelias ja avulias. Lentäjä Travis Montanasta, joka otti meidät matkallemme, oli lisäbonus. Hän teki kokemuksesta paljon enemmän kuin vain ratsastaa tuntemallaan alueen ja luottamuksensa ilmaan. Suosittelen ehdottomasti tätä matkaa ainutlaatuisen kokemuksen vuoksi. Haluan lisätä, että pelkään korkeuksia, mutta olin täysin lohdullinen tietäen lentäjän kokemuksen. Tämä matka on pakko tehdä, kun vierailet Las Vegasissa!

Ystäväni ja minulla oli paras kokemus koskaan. Erinomainen asiakaspalvelu, he jopa soittivat minulle 30 m ennen matkaani. Lentäjä oli erittäin kärsivällinen kanssamme, hän antoi meidän ottaa kuvia ajon jälkeen. (tiedät kuinka tytöt voivat ottaa kuvia) lol se oli 4 meistä haha. Kiitos paljon tästä kokemuksesta ihastuttavasta ja kiitos kauniista ryhmäkuvasta. Jokainen meistä osti yhden kehyksen kanssa. Erittäin kaunis. Kiitos taas ! Tulemme varmasti takaisin yöretkelle.

Annoimme yölennon ystäville heidän häihinsä. He olivat innoissaan. Loistavaa palvelua myös getyouguidelta, vähän ennen lentoa lähetetään muistutussähköposti, jossa on kaikki tärkeät tiedot ja Maverickin miehistö soittaa sinulle henkilökohtaisesti retkipäivänä ja kertoo, milloin sinun pitäisi olla paikalla. Jos olet Vegasissa, tämän pitäisi ehdottomasti olla tehtävälistallasi!