Miami Beach

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat nähtävyydet: Miami Beach

Miami Beach: huippunähtävyydet

Other Sightseeing Options in Miami Beach

Want to discover all there is to do in Miami Beach? Click here for a full list.

Miami Beach : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 7 507 arvosteluun

Se oli vastinetta rahalle. Nousimme Miami Beachiltä ja palasimme takaisin samaan sijaintiin. Retki kesti tarkalleen 4 tuntia. Airboat-kokemus oli mahtava ja saimme nähdä monia alligaattoreita. Ainoa haittapuoli oli villinäyttely, jossa ei ollut paljon nähtävää. Se oli enemmän informatiivista istuntoa. Lisäksi saat vähemmän aikaa tutkia puistoa, koska linja-autoyritys kiirehtii saattamaan ihmiset takaisin määränpäähän. Kaiken kaikkiaan se oli hieno kokemus.

Matka oli päivällä, jolla oli hyvä sää. Ei liian kuuma. Bussikuljettaja oli jo hyvä opas ja selitti monia asioita, joiden läpi ajoimme. Itse kiertue oli mahtava. Perheeni nautti siitä todella. Lentoveneen opas oli erittäin hauska ja kaikki kuuntelivat. Olemme nähneet yli 10 alligaattoria (maalla ja vedellä), lintuja ja kilpikonnia! Tein jo Everglades-kiertueen ennen muualla, mutta tämä oli ehdottomasti suosikkini. Hyvä Miami-kokemus!

Oli hieno matka. Näimme delfiinejä ja snorklaus oli myös erittäin hyvä. Veneretki kesti 3 tuntia. Sinulla on noin 2 tuntia vapaa-aikaa Key Westissä. Vain pitkä 4 tunnin bussimatka ja takaisin 3 1/2 tuntia on uuvuttava, mutta se oli sen arvoista. Ehdottomasti suositeltava.

Me todella pidimme tästä matkasta, veneretki on hauskaa ja voit nähdä monia erilaisia kasveja ja eläimiä, ja myös eläinnäyttely alligaattorien ja käärmeiden kanssa oli mielenkiintoista. Se on hieno kokemus lähestyä näitä eläimiä.

Matka vastasi täysin odotuksia. Bussi oli helppo löytää. Kuski oli ystävällinen. Matka meni hyvin. Ja elämys Evergladessa oli loistava.