Miami
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat nähtävyydet: Miami

Miami: Kaikki retket ja aktiviteetit

Miami: huippunähtävyydet

Miamin top 10 -aktiviteetit ja -nähtävyydet

Halusitpa sitten rentoutua rannalla tai bilettää villisti kuubalaisittain, Floridan metropoli tarjoaa nähtävää ja koettavaa jokaiselle. Tässä Miamin parhaat nähtävyys- ja aktiviteettivinkit.

Fisher Island

Fisher Island

Tämä julkkisten ja superrikkaiden suosima alue ei ole avoinna kaikille, mutta venekierroksella voit päästä melko lähelle Fisher Island -saarta.

Miami Seaquarium -akvaario
Valokuva: LEONARDO DASILVA@ Flickr (CC BY 2.0)

Miami Seaquarium -akvaario

Flipper kuvattiin Yhdysvaltain vanhimmassa meriakvaariossa Virginia Keyssa, mutta Miami Seaquariumissa voi tutustua mitä erilaisimpiin eläinmaailmoihin!

Gator Park

Gator Park

Gator Park tunnetaan sen alligaattoreista. Evergladesissa sijaitsevan puiston suokiiturikierroksella voi nähdä myös käärmeitä, kilpikonnia sekä eksoottisia lintuja!

Miami Museum of Science -tiedemuseo

Vuonna 2015 avatussa Miamin johtavassa tiedemuseossa voi tutustua myös eläimiin. Muista käydä petolintukeskuksessa!

South Beach

South Beach

Ocean Drivesta tunnettu kaupunginosa on kaupungin miamilaisin alue. South Beach on yhä tänäkin päivänä yksi kaupungin parhaista rannoista.

Vizcaya-museo ja puutarhat

Vizcaya-museo ja puutarhat

Villa Vizcaya -nimellä tunnettu upea kartanoalue on yleisölle avoin. Alueella vieraillessasi voit tuntea itsesi lottovoittajaksi.

Miami Children's Museum -lastenmuseo
Valokuva: Marc Averette @Wikipedia (CC BY 3.0)

Miami Children's Museum -lastenmuseo

Tämän museon näyttelyt soveltuvat erinomaisesti lapsiperheille (ja lapsenmielisille) sekä aivan erityisesti niille lapsille, jotka eivät yleensä pidä museoista.

Zoo Miami -eläintarha

Zoo Miami -eläintarha

Miamin ilmasto tarjoaa upeat puitteet Yhdysvaltain ainoalle trooppiselle eläintarhalle. Pientä lisäkorvausta vastaan voit ruokkia puiston kirahveja!

Miami Beach Architectural District

Miami Beach Architectural District

Tätä historiallista Miami Beachin aluetta kutsutaan myös art deco -kaupunginosaksi. Alueen talojen ainutlaatuinen arkkitehtuuri on vertaansa vailla!

Bass Museum of Art
Valokuva: Phillip Pessar @Flickr (CC BY 2.0)

Bass Museum of Art

Miami Beachin entisessä kirjastorakennuksessa sijaitsevassa taidegalleriassa voi ihailla eri aikakausien taideteoksia aina renessanssista tähän päivään saakka.

Suunnittele käyntisi paikassa Miami

Paras aika vierailulle

Kaupungin koripallojoukkueen Miami Heatin nimi antaa ilmi, että kaupungissa on aina lämmintä. Kesällä kaupungissa voi ukkostaa, ja hurrikaanijakso kestää kesäkuusta marraskuuhun. Miamissa voi ottaa aurinkoa myös talvella!

Matkan kesto

Miami Beachin parhaat nähtävyydet voi nähdä kolmessa tai neljässä päivässä, mutta varaa aikaa ainakin viikko, mikäli haluat tutustua kaupunkiin tarkemmin tai vierailla Evergladesissa.

Onko Miami turvallinen?

Miami ei ole sellainen kuin jotkut elokuvat antavat ymmärtää. Kaupungissa on kuitenkin useimpien kaupunkien tavoin alueita, joita kannattaa välttää. Rikollisuus on yleisempää Biscayne Boulevardin, Liberty Cityn, Opa-Lockan ja Overtownin alueilla. Downtownilla kannattaa pysyä valppaana pimeän aikaan.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Englanti
 • Rahayksikkö
  USD ($)
 • Aikavyöhyke
  UTC (-05:00)
 • Maakoodi
  +1
 • Paras aika vierailla
  Kevät

Tekemistä: Miami

Huippunähtävyydet kohteessa Miami

Kaupungit: Yhdysvallat

Miami: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Miami? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Miami : Mitä vierailijat sanovat

Retki oli onnistunut, sillä pääsimme näkemään alligaattorin, kuten olimme toivoneetkin. Ilmaveneemme hajosi kesken matkan, mutta saimme pian tilalle uuden, joten se ei paljoa haitannut. Opas oli asiantunteva ja hauska.

Mahtava kokemus alligaattoreita näki paljon ja oppaat olivat mukavia. Miinusta bussista. Penkit olivat huonossa kunnossa! Omani liukui koko ajan miltei kokonaan alta pois. Mutta muuten käymisen arvoista!

Kansallispuisto hieno ja ainutlaatuinen kokemus.

Evergladesin puisto oli mukavaa vaihtelua Miami beachin rannoille. Kuljetus puistoon oli myöhässä ja bussi rähjäinen, meluisa ja vailla kunnollista ilmastointia.

Good price performance. We saw a few alligators and a lot of different birds. Guide was proactively telling interesting facts about everglades fauna.

Matka vastasi täysin odotuksia. Bussi oli helppo löytää. Kuski oli ystävällinen. Matka meni hyvin. Ja elämys Evergladessa oli loistava.