Tekemistä kohteessa
Miami

Rentoudu rannalla, tutustu yöelämään ja katsele ihmisten vilskettä floridalaisessa metropolissa.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Miami: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Miami parhaat nähtävyydet?

Kohteen Miami parhaat nähtävyydet ovat:

Miamin top 10 -aktiviteetit ja -nähtävyydet

Halusitpa sitten rentoutua rannalla tai bilettää villisti kuubalaisittain, Floridan metropoli tarjoaa nähtävää ja koettavaa jokaiselle. Tässä Miamin parhaat nähtävyys- ja aktiviteettivinkit.

 • Fisher Island

  1. Fisher Island

  Tämä julkkisten ja superrikkaiden suosima alue ei ole avoinna kaikille, mutta venekierroksella voit päästä melko lähelle Fisher Island -saarta.

 • Miami Seaquarium -akvaario

  2. Miami Seaquarium -akvaario

  Flipper kuvattiin Yhdysvaltain vanhimmassa meriakvaariossa Virginia Keyssa, mutta Miami Seaquariumissa voi tutustua mitä erilaisimpiin eläinmaailmoihin!

 • Gator Park

  3. Gator Park

  Gator Park tunnetaan sen alligaattoreista. Evergladesissa sijaitsevan puiston suokiiturikierroksella voi nähdä myös käärmeitä, kilpikonnia sekä eksoottisia lintuja!

 • 4. Miami Museum of Science -tiedemuseo

  Vuonna 2015 avatussa Miamin johtavassa tiedemuseossa voi tutustua myös eläimiin. Muista käydä petolintukeskuksessa!

 • South Beach

  5. South Beach

  Ocean Drivesta tunnettu kaupunginosa on kaupungin miamilaisin alue. South Beach on yhä tänäkin päivänä yksi kaupungin parhaista rannoista.

 • Vizcaya-museo ja puutarhat

  6. Vizcaya-museo ja puutarhat

  Villa Vizcaya -nimellä tunnettu upea kartanoalue on yleisölle avoin. Alueella vieraillessasi voit tuntea itsesi lottovoittajaksi.

 • Miami Children's Museum -lastenmuseo

  7. Miami Children's Museum -lastenmuseo

  Tämän museon näyttelyt soveltuvat erinomaisesti lapsiperheille (ja lapsenmielisille) sekä aivan erityisesti niille lapsille, jotka eivät yleensä pidä museoista.

 • Zoo Miami -eläintarha

  8. Zoo Miami -eläintarha

  Miamin ilmasto tarjoaa upeat puitteet Yhdysvaltain ainoalle trooppiselle eläintarhalle. Pientä lisäkorvausta vastaan voit ruokkia puiston kirahveja!

 • Miami Beach Architectural District

  9. Miami Beach Architectural District

  Tätä historiallista Miami Beachin aluetta kutsutaan myös art deco -kaupunginosaksi. Alueen talojen ainutlaatuinen arkkitehtuuri on vertaansa vailla!

 • Bass Museum of Art

  10. Bass Museum of Art

  Miami Beachin entisessä kirjastorakennuksessa sijaitsevassa taidegalleriassa voi ihailla eri aikakausien taideteoksia aina renessanssista tähän päivään saakka.

Suunnittele vierailusi

 • Paras aika vierailulle

  Kaupungin koripallojoukkueen Miami Heatin nimi antaa ilmi, että kaupungissa on aina lämmintä. Kesällä kaupungissa voi ukkostaa, ja hurrikaanijakso kestää kesäkuusta marraskuuhun. Miamissa voi ottaa aurinkoa myös talvella!

 • Matkan kesto

  Miami Beachin parhaat nähtävyydet voi nähdä kolmessa tai neljässä päivässä, mutta varaa aikaa ainakin viikko, mikäli haluat tutustua kaupunkiin tarkemmin tai vierailla Evergladesissa.

 • Onko Miami turvallinen?

  Miami ei ole sellainen kuin jotkut elokuvat antavat ymmärtää. Kaupungissa on kuitenkin useimpien kaupunkien tavoin alueita, joita kannattaa välttää. Rikollisuus on yleisempää Biscayne Boulevardin, Liberty Cityn, Opa-Lockan ja Overtownin alueilla. Downtownilla kannattaa pysyä valppaana pimeän aikaan.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Englanti
 • Rahayksikkö
  USD ($)
 • Aikavyöhyke
  UTC (-05:00)
 • Maakoodi
  +1
 • Paras aika vierailla
  Kevät

Miami: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Miami? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Miami : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 14 902 arvosteluun

Rakastan sitä, se on erittäin interaktiivinen, matelijat ovat erittäin hyvässä kunnossa, hyvin hoidettuja ja niissä on erittäin luonnollinen ympäristö, tyytyväisiä kokemukseeni mieheni ja minulla oli hauskaa, erittäin opettavaiset ja ystävälliset oppaat ja lahjatavarakauppa kaikki kauniita suosittelen 100 % paikkaa

Oppaat olivat hyvin perillä Everglades-puistosta ja olivat myös erittäin ystävällisiä. Kiertue sisälsi airboat show'n ja villieläinten, kuten alligaattoreiden, lintujen jne., katselun sekä nopeiden käännösten tekemisen ilmaveneellä. Pääsimme katsomaan myös villieläinshown lentovenenäytöksen jälkeen.

Hauskaa, lentoveneoppaamme oli erittäin osaava ja viihdyttävä. Et huomaa alligaattoreita helposti, vaikka näimme vauvan. Lopun villieläinshow oli suuri hitti niin lasten kuin aikuistenkin keskuudessa. Toivon vain, että lentovenematka olisi vähän pidempi, muuten suosittelen tätä perheaktiviteetille.

Onneksi saimme viime hetken liput joulun ja uudenvuoden välisellä viikolla (vilkkain aika vuodesta), nautimme siitä niin paljon, teimme toisen, tunnin kestäneen yksityisen kiertueen. Yksityinen kiertue oli hämmästyttävä, pystyimme näkemään niin paljon enemmän aluetta. Suosittelemme tätä!

Hauskaa aikaa kapteeni Joshin kanssa...satuimme näkemään krokon...ei ollut odotettavissa. Hän oli mukava päästä pois ja tehdä jotain erilaista .. näyttelyt olivat myös siistejä .....