Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Miami

Rentoudu rannalla, tutustu yöelämään ja katsele ihmisten vilskettä floridalaisessa metropolissa.

Miami: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Miami? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Miami : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 16 099 arvosteluun

Olin lukenut paljon huonoja arvosteluja tästä toiminnasta, mutta rehellisesti sanottuna kokemuksemme oli hieno, näimme useita alligaattoreita, opas oli viehättävä ja juoksi paljon vedessä, mikä teki siitä hauskaa, esitys oli myös erittäin viihdyttävä. Lapseni olivat myös iloisia siitä, täysin erilainen kokemus ja 100% suositeltava.

Rakastan sitä, se on erittäin interaktiivinen, matelijat ovat erittäin hyvässä kunnossa, hyvin hoidettuja ja niissä on erittäin luonnollinen ympäristö, tyytyväisiä kokemukseeni mieheni ja minulla oli hauskaa, erittäin opettavaiset ja ystävälliset oppaat ja lahjatavarakauppa kaikki kauniita suosittelen 100 % paikkaa

Oppaat olivat hyvin perillä Everglades-puistosta ja olivat myös erittäin ystävällisiä. Kiertue sisälsi airboat show'n ja villieläinten, kuten alligaattoreiden, lintujen jne., katselun sekä nopeiden käännösten tekemisen ilmaveneellä. Pääsimme katsomaan myös villieläinshown lentovenenäytöksen jälkeen.

Hauskaa, lentoveneoppaamme oli erittäin osaava ja viihdyttävä. Et huomaa alligaattoreita helposti, vaikka näimme vauvan. Lopun villieläinshow oli suuri hitti niin lasten kuin aikuistenkin keskuudessa. Toivon vain, että lentovenematka olisi vähän pidempi, muuten suosittelen tätä perheaktiviteetille.

Onneksi saimme viime hetken liput joulun ja uudenvuoden välisellä viikolla (vilkkain aika vuodesta), nautimme siitä niin paljon, teimme toisen, tunnin kestäneen yksityisen kiertueen. Yksityinen kiertue oli hämmästyttävä, pystyimme näkemään niin paljon enemmän aluetta. Suosittelemme tätä!