Tekemistä kohteessa

Miami

Rentoudu rannalla, tutustu yöelämään ja katsele ihmisten vilskettä floridalaisessa metropolissa.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Miamin top 10 -aktiviteetit ja -nähtävyydet

Halusitpa sitten rentoutua rannalla tai bilettää villisti kuubalaisittain, Floridan metropoli tarjoaa nähtävää ja koettavaa jokaiselle. Tässä Miamin parhaat nähtävyys- ja aktiviteettivinkit.

 • Fisher Island

  1. Fisher Island

  Tämä julkkisten ja superrikkaiden suosima alue ei ole avoinna kaikille, mutta venekierroksella voit päästä melko lähelle Fisher Island -saarta.

 • Miami Seaquarium -akvaario

  2. Miami Seaquarium -akvaario

  Flipper kuvattiin Yhdysvaltain vanhimmassa meriakvaariossa Virginia Keyssa, mutta Miami Seaquariumissa voi tutustua mitä erilaisimpiin eläinmaailmoihin!

 • Gator Park

  3. Gator Park

  Gator Park tunnetaan sen alligaattoreista. Evergladesissa sijaitsevan puiston suokiiturikierroksella voi nähdä myös käärmeitä, kilpikonnia sekä eksoottisia lintuja!

 • 4. Miami Museum of Science -tiedemuseo

  Vuonna 2015 avatussa Miamin johtavassa tiedemuseossa voi tutustua myös eläimiin. Muista käydä petolintukeskuksessa!

 • South Beach

  5. South Beach

  Ocean Drivesta tunnettu kaupunginosa on kaupungin miamilaisin alue. South Beach on yhä tänäkin päivänä yksi kaupungin parhaista rannoista.

 • Vizcaya-museo ja puutarhat

  6. Vizcaya-museo ja puutarhat

  Villa Vizcaya -nimellä tunnettu upea kartanoalue on yleisölle avoin. Alueella vieraillessasi voit tuntea itsesi lottovoittajaksi.

 • Miami Children's Museum -lastenmuseo

  7. Miami Children's Museum -lastenmuseo

  Tämän museon näyttelyt soveltuvat erinomaisesti lapsiperheille (ja lapsenmielisille) sekä aivan erityisesti niille lapsille, jotka eivät yleensä pidä museoista.

 • Zoo Miami -eläintarha

  8. Zoo Miami -eläintarha

  Miamin ilmasto tarjoaa upeat puitteet Yhdysvaltain ainoalle trooppiselle eläintarhalle. Pientä lisäkorvausta vastaan voit ruokkia puiston kirahveja!

 • Miami Beach Architectural District

  9. Miami Beach Architectural District

  Tätä historiallista Miami Beachin aluetta kutsutaan myös art deco -kaupunginosaksi. Alueen talojen ainutlaatuinen arkkitehtuuri on vertaansa vailla!

 • Bass Museum of Art

  10. Bass Museum of Art

  Miami Beachin entisessä kirjastorakennuksessa sijaitsevassa taidegalleriassa voi ihailla eri aikakausien taideteoksia aina renessanssista tähän päivään saakka.

Suunnittele vierailusi

 • Paras aika vierailulle

  Kaupungin koripallojoukkueen Miami Heatin nimi antaa ilmi, että kaupungissa on aina lämmintä. Kesällä kaupungissa voi ukkostaa, ja hurrikaanijakso kestää kesäkuusta marraskuuhun. Miamissa voi ottaa aurinkoa myös talvella!

 • Matkan kesto

  Miami Beachin parhaat nähtävyydet voi nähdä kolmessa tai neljässä päivässä, mutta varaa aikaa ainakin viikko, mikäli haluat tutustua kaupunkiin tarkemmin tai vierailla Evergladesissa.

 • Onko Miami turvallinen?

  Miami ei ole sellainen kuin jotkut elokuvat antavat ymmärtää. Kaupungissa on kuitenkin useimpien kaupunkien tavoin alueita, joita kannattaa välttää. Rikollisuus on yleisempää Biscayne Boulevardin, Liberty Cityn, Opa-Lockan ja Overtownin alueilla. Downtownilla kannattaa pysyä valppaana pimeän aikaan.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Englanti
 • Rahayksikkö
  USD ($)
 • Aikavyöhyke
  UTC (-05:00)
 • Maakoodi
  +1
 • Paras aika vierailla
  Kevät

Más actividades y cosas que hacer en Miami

¿Quieres descubrir todas las actividades disponibles en Miami? Pincha aquí para ver la lista completa.

Miami : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 13 182 arvosteluun

Se oli vastinetta rahalle. Nousimme Miami Beachiltä ja palasimme takaisin samaan sijaintiin. Retki kesti tarkalleen 4 tuntia. Airboat-kokemus oli mahtava ja saimme nähdä monia alligaattoreita. Ainoa haittapuoli oli villinäyttely, jossa ei ollut paljon nähtävää. Se oli enemmän informatiivista istuntoa. Lisäksi saat vähemmän aikaa tutkia puistoa, koska linja-autoyritys kiirehtii saattamaan ihmiset takaisin määränpäähän. Kaiken kaikkiaan se oli hieno kokemus.

Matka oli päivällä, jolla oli hyvä sää. Ei liian kuuma. Bussikuljettaja oli jo hyvä opas ja selitti monia asioita, joiden läpi ajoimme. Itse kiertue oli mahtava. Perheeni nautti siitä todella. Lentoveneen opas oli erittäin hauska ja kaikki kuuntelivat. Olemme nähneet yli 10 alligaattoria (maalla ja vedellä), lintuja ja kilpikonnia! Tein jo Everglades-kiertueen ennen muualla, mutta tämä oli ehdottomasti suosikkini. Hyvä Miami-kokemus!

Suosittelen ehdottomasti tätä toimintaa. Matka oli hyvin järjestetty. Minulla on vain yksi negatiivinen tunne. Nousimme klo 7.15 kohtaamispaikkaan järjestäjien ilmoittamana, mutta lähtöaikaksi asetettiin sitten 7.45. Ranta ei ollut niin mukava kuin voit Google, mutta kaiken kaikkiaan Key West on mukava pieni kaupunki, joka kannattaa nähdä.

Oli hieno matka. Näimme delfiinejä ja snorklaus oli myös erittäin hyvä. Veneretki kesti 3 tuntia. Sinulla on noin 2 tuntia vapaa-aikaa Key Westissä. Vain pitkä 4 tunnin bussimatka ja takaisin 3 1/2 tuntia on uuvuttava, mutta se oli sen arvoista. Ehdottomasti suositeltava.

Matka vastasi täysin odotuksia. Bussi oli helppo löytää. Kuski oli ystävällinen. Matka meni hyvin. Ja elämys Evergladessa oli loistava.