Midtown Manhattan
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit
COVID-19:n leviäminen vuoksi retket, nähtävyydet ja paikat tässä paikassa voivat olla väliaikaisesti suljettuja. COVID-19:een liittyvät New Yorkin osavaltion matkaprotokollat ovat luettavissa osoitteessa coronavirus.health.ny.gov
Hanki lippusi nyt
nyc aluksen hudson yards flex pass pääsy
Ympäristösertifioitu

NYC: Aluksen Hudson Yards Flex Pass pääsy

Voimassa: 1 päivä
3 asiakasarvostelua
3

Kiipeä tähän monumentaaliseen hunajakennomaiseen rakenteeseen, joka sijaitsee High Line -linjan pohjoispäässä Hudson Yardsissa. Tämä 16-kerroksinen…

Midtown Manhattan: Varaa liput ja kierrokset

Midtown Manhattan: Kaikki retket ja aktiviteetit

New York: huippunähtävyydet

Kaikki 526 lippua ja kierrosta

Midtown Manhattan : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana
4.5 / 5
perustuen 20 699 arvosteluun

Syyskuun lopussa (28.9.) ei päivällä n. Klo 13 aikaan ollut oikeastaan yhtään jonoja, joten ohituslippu tuli aika kalliiksi. Lipun koodi ei toiminut kännykän näytöstä luettaesss ensimmäisellä lippuportilla lainkaan, mutta portilla ollut vanhempi mies oli todella ystävällinen ja päästi silti läpi ja seuraavalla portilla koodi sitten jo toimikin moitteettomasti. Mutta mukavaa oli noin muuten päästä nopeasti eteenpäin! Ettei tarvinnut mitään hissijonoja tms. odotella vaan pääsi heti suoraan sisään ja ulos. Kiireiselle matkailijalle tämä lippu on todella kätevä vaihtoehto varsinkin ruuhkaiseen aikaan kesällä, ja jos ei ole aikaa tuhla jonoissa seisisoskeluun.

Retkellä näki monta mielenkiintoista paikkaa, opas Carlos kertoi niistä mielenkiintoista , uutta tietoa sekä hän oli erittäin mukava.suosittelen retkeä, todella hyvä kokemus !

Ostin Super Saver lipun ja en voisi olla tähän kokemukseen yhtään enää tyytyväisempi. Kaikki toimi täydellisesti. Museossa varmasti kaikille jotain mielenkiintoista.

Satama oli helppo löytää suoraan Manhattanilta lähdettäessä. Risteily itsessään oli sopivan pituinen ja maisemat oli kyllä koko rahan arvoisia!

Keskellä viikkoa heti aamusta klo 10 ei ollut ruuhkaa, ei tarvinnut jonottaa edes turvatarkastukseen!