Midtown Manhattan
Aktiviteetit

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Midtown Manhattan: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Midtown Manhattan? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Midtown Manhattan : Mitä vierailijat sanovat

Meillä oli samanlainen matka San Franciscosta viime kesänä. On niin mukavaa, että sinulla on vaihtoehtoja ja kyky ohittaa linjat. Vihje mennä Amerikan luonnonhistorian museon Rose Centerin sisäänkäynnille oli erinomainen! Pitkät siimat lomien ja Kwanza-juhlan takia, mutta käveli suoraan sivuseinään.

Fantastinen lento selkeällä taivaalla, lentäjä Keenan oli erittäin informatiivinen ja ystävällinen, 4 perheestäni ei ollut koskaan lentänyt helikopterilla ennen kuin lentokone tuli ylitse. Hyvä arvoinen ja se merkitsi kaikki laatikot kiitos. Maajoukot olivat myös erittäin ystävällisiä ja hauskoja.

Koska meillä ei ollut kiinteää aikaväliä, maa-isännät huolehtivat meistä erittäin hyvin ja olimme paikallaan seuraavalle lennolle, meillä oli loistava kokemus ja lentäjä oli erittäin perehtynyt kaupunkiin, koko lento oli loistava.

Loistava! Rakasta helikopterimatkaa. Helikopteri oli erittäin mukava ja uusi malli! Todella arvoinen rahani! Ajo seuraavalla kerralla newyork-yönäkymästä! 100% suositeltavaa

Kiitos, se oli niin helppo varata Englannissa ja käyttää New Yorkissa, mikä säästää paljon rahaa