Suosittelemamme elämykset kaupungissa Milano

Milano: Milanon katedraali ja terassit: Milanon katedraali ja terassit - eksklusiivinen After-Hours Tour

1. Milano: Milanon katedraali ja terassit: Milanon katedraali ja terassit - eksklusiivinen After-Hours Tour

Tutustu Milanon katedraaliin ja sen terasseihin eksklusiivisella opastetulla kierroksella sen jälkeen, kun ne on suljettu yleisöltä. Nappaa kuvia kaupungista iltavalaistuksessa katolta. Tutustu yli kuuden vuosisadan mittaiseen historiaan, ihastele lasimaalauksia läheltä ja seuraa, kun katedraali suljetaan. Tapaat asiantuntijaoppaasi Marilenan ja Victorin ja saat lyhyen esittelyn katedraalista. Nouse sitten hissillä ylös ja käy Milanon Duomon katoilla, kun kaikki muut ovat lähdössä. Tutustu lukemattomaan määrään gargoyleja, patsaita, torneja ja muuta. Ihaile upeita kaupunkinäkymiä ja kultaista Madonnina.. Kävele sitten portaat alas ja tyhjään katedraaliin, jossa voit nauttia eksklusiivisesta kierroksesta ilman tavallista väkijoukkoa. Tutustu goottilaiseen katedraalikirkkoon, jonka rakentaminen kesti kuusi vuosisataa - 34 000 patsaan, 135 tornin, 55 lasimaalauksen ja 150 vesipatsasikkunan kanssa ymmärrät, miksi se kesti niin kauan. Harrasta hauskasti etsimällä horoskooppimerkkisi marmorilaatoista ja oppimalla, miten tämä epätavallinen aurinkokalenteri toimii. Ylläty - ja ehkä kauhistu - kidutetun Pyhän Bartolomeuksen patsaasta. Ota valokuvia patsaista, jotka ovat seisoneet Duomon pylväillä jo yli 600 vuotta. Käy retrokirkossa ihailemassa monumentaalisia lasimaalauksia, jotka vetävät katseesi puoleensa, kun olet keskilaivassa. Ihaile tarinoita Vanhasta testamentista, Uudesta testamentista ja maailmanlopusta ja tutustu epätavallisiin ainesosiin, joita on käytetty kirkkaiden maalien kirkkaiden värien valmistukseen. Täällä ollessasi avaa silmäsi ja ihaile Italian suurimpia soitto-urkuja - Milanon katedraalin suurissa uruissa on 15 800 pilliä, joiden pituus vaihtelee muutamasta senttimetristä useisiin metreihin, ja ne on päällystetty taidokkailla ovilla, joita koristavat kohtaukset Vanhasta ja Uudesta testamentista. Saa yksinoikeudella pääsy Feriale-kappeliin, johon vierailijat eivät yleensä pääse. Näe lasimaalaukset ja puukuoron monimutkaiset kaiverrukset läheltä. Liikutu tämän pienen kappelin intiimistä tunnelmasta, jota käytetään yleensä messuihin, kun vierailijat valtaavat katedraalin. Katsele lopuksi, kun Milanon katedraali suljetaan yöksi. Todistaminen, kun kaikki koko katedraalia valaisevat valot sammutetaan ennen ovien sulkemista, on todella ainutlaatuinen kokemus.

Milanon katedraali ja katto -lippu

2. Milanon katedraali ja katto -lippu

Tutustu Milanon ikoniseen symboliin Duomoon pääsylippusi avulla ja koe 600 vuotta vanha katedraali. Tutustu Pyhän Ambrosiuksen historiaan ja katedraalin tärkeään rooliin kaupungin henkisessä ja kulttuurisessa kehityksessä.  Ihaile kaupunkipanoraamoja Duomon kattoterasseilta. Duomo on rakennettu Candoglian marmorista, ja kirkkaina päivinä sieltä voi nähdä Alpeille ja Apenniinien vuorille asti. Hissimatka on valinnainen.   Ihaile Duomon 27 salia ja 1300-luvulla rakennetun Palazzo Realen lasimaalauksia, seinävaatteita sekä veistoksia. Näe Battistero di San Giovanni alle Fontin ja San Teclan rauniot.   Tutustu syvällisemmin Milanon kulttuuriseen ja henkiseen perintöön. Pyhän Ambrosiuksen 3. vuosisadalla rakentama ja vuonna 1387 purettu katedraalin rakentamiseksi, kastekirkko oli unohdettu vuoteen 1961 asti.

Milano: Keskusta ja Viimeinen ehtoollinen -kävelykierros

3. Milano: Keskusta ja Viimeinen ehtoollinen -kävelykierros

Tutustu Milanon historiallisesti tärkeimpiin maamerkkeihin tällä kolmen tunnin opastetulla kävelykierroksella. Koe kaupungin kauneus ja opi oppaaltasi lisää sen historiasta, kulttuurista ja perinteistä. Ihaile Leonardo da Vincin viimeistä ehdollista, joka on yksi maailman tunnetuimmista mestariteoksista. Oppaasi tekee kaikkensa tuodakseen tämän seinämaalauksen eloon 15 minuuttia kestävän elämyksesi aikana. Kierros jatkuu sitten kauniin puiston ympäröimälle Sfrozan keskiaikaiselle linnalle, jonka Sforzan perhe uudelleenrakennutti vuonna 1450.  Kävele puiston läpi ja ihastele linnaa ulkopuolelta. Suuntaa sitten Milanon kauniita katuja pitkin Scala-oopperatalolle, joka on Milanon musiikkimaailman temppeli. Kävele Galleria Vittorio Emanuele II:lle, joka on tunnettu upeasta arkkitehtuuristaan ja se on Italian ensimmäisen kuninkaan mukaan nimetty hulppea ostoskeskus. Ihaile ulkopuolelta kaunista goottilaista Duomo di Milanoa, joka on todellinen arkkitehtoninen ihme ja Euroopan viidenneksi suurin katedraali. Valitse lounasvaihtoehto päättääksesi kierroksesi tyypillisellä italialaisella aterialla läheisessä ravintolassa.

Milanosta: Comojärvi, Bellagio ja Varenna - Opastettu päiväretki

4. Milanosta: Comojärvi, Bellagio ja Varenna - Opastettu päiväretki

Hämmästele Como-järven upeita vuoristomaisemia opastetulla päiväretkellä Milanosta. Ihaile Välimeren ja Alppien maisemia kesäisellä laivaristeilyllä Bellagion saarelle ja Varennaan tai aja talvella jyrkällä hammaspyöräradalla Brunaten vuoristokaupunkiin. Aloita matkasi bussilla ja matkusta suoraan Milanosta Comoon. Liity oppaasi mukaan kävelykierrokselle ja tutustu Comon katedraaliin ja muihin historiallisiin helmiin. Kesällä hyppää lauttaan järveä pitkin ja kuuntele suoraa selostusta, jossa esitellään huippuhuviloita, puutarhoja ja muita nähtävyyksiä.Hyvä... Laskeudu laivalta Bellagiossa, jota pidetään yhtenä alueen kauneimmista ja idyllisimmistä kaupungeista, ja nauti 2 tunnin vapaa-ajasta. Rentoudu ja nauti alueellinen ateria yhdessä paikallisista ravintoloista. Laivaudu toiseen lauttaan värikkääseen Varennaan. Kävele tämän viehättävän kylän mukulakivikäytävillä ja tunne sen rauhallisten katujen viehätysvoima. Loppujen lopuksi nouse bussiin ja palaa Milanoon, jossa voit rentoutua ja hyödyntää laivan Wi-Fi-yhteyttä ja jakaa valokuvia päivän unohtumattomista muistoista.

Meno-paluubussi Milanosta Srravalle Designer Outlet -ostoskeskukseen

5. Meno-paluubussi Milanosta Srravalle Designer Outlet -ostoskeskukseen

Tämä Milanosta alkava elämys vie sinut yhteen maanosan suurimmista merkkiliikkeiden myymäläkeskukseen, Serravalle Outletiin. Hyödynnä jopa 30-70 % alennuksia ja tee upeita löytöjä. Löydät alueelta lukuisia merkkejä, jotka ovat suosittuja ympäri maailmaa. Hyödynnä merkittävästi tavallisia liikkeitä matalampia hintoja. Tutustu muun maussa Armanin, Guccin, Versacen ja Pradan kaltaisiin myymälöihin. Kauppoja on yhteensä yli 170. Voit myös löytää North Facen, Adidaksen ja Niken kaltaisia urheilubrändejä. Puiset kävelytiet kulkevat talojen välissä, jotka voi tunnistaa omaperäisestä tyylistään. Siemaile lattea kahvilassa kun mietit, mihin liikkeeseen menet seuraavaksi.

Milano: La Scala ja teatterikierros

6. Milano: La Scala ja teatterikierros

Tutustu Milanon rikkaaseen musiikkihistoriaan ja vieraile yhdessä maailman tärkeimmistä oopperoista. La Scalassa on myös omaa nimeään kantava museo, jossa näytillä on upea pukuvalikoima, soittimia ja muita musiikkiesineitä. Näe myös galleria täynnä tärkeimpiä muusikoita, kuten Giussepe Verdiä ja Arturo Toscaninia, esittäviä maalauksia. Asiantunteva opas vie sinut museon halki kertoen mielenkiintoisia tarinoita ja faktoja artisteista, jotka ovat esiintyneet La Scalan maailmankuululla lavalla. Tulet häikäistymään teatterin taiasta, sen uusklassisesta sisustuksesta ja kristallisesta kattokruunusta. Jos sinulla on tuuria, näet ehkä jopa taiteilijoita harjoittelemassa!

Milanosta: Como, Lugano ja Bellagio - kokopäiväretki

7. Milanosta: Como, Lugano ja Bellagio - kokopäiväretki

Sukellu Sveitsin ja Italian kulttuurin parhaimpiin puoliin tällä kokopäiväretkellä. Lähde Milanosta ja nauti informatiivisesta selostuksesta, jossa kerrotaan historiallisista maamerkeistä ja upeista maisemista matkan varrella.Hyvinvointimatkalla on paljon nähtävää. Ensin saavut sveitsiläiseen Luganon kaupunkiin, jossa sinulla on vapaata aikaa tutustua kaupungin keskustaan ja maistella sveitsiläistä suklaata. Suuntaa pieneen Cadenabbian kylään, jossa sekä Englannin kuningatar Victoria että Venäjän Zar Nikolai kävivät usein. Sieltä lähdet 15 minuutin risteilyllä Bellagioon, joka tunnetaan myös "Como-järven helmenä". Nauti vapaa-ajasta nauttiaksesi tämän idyllisen ja rentouttavan paikan rennosta ilmapiiristä, ja sinulla on aikaa lounaalle.Hyvästi. Kyytiin lautalla, ja sinulla on mahdollisuus nähdä tämä Como-järvi eri näkökulmasta. Panoraamaristeilyn aikana voit katsella rauhassa ympärillesi ja nähdä luonnon ja arkkitehtuurin välisen harmonian. Liu'uta ohi huviloiden ja niiden kauniiden puutarhojen ohi ja koskemattoman luonnon keskellä. Viimeinen pysähdyspaikkasi on viehättävä ja alati suosittu Comon kaupunki. Kun olet poistunut lautalta, nauti kävelykierroksesta kaupungissa ja saavu goottilaiselle katedraalille ammattitaitoisen matkanjohtajan saattelemana, joka auttaa sinua tutustumaan tämän viehättävän kaupungin taiteeseen ja historiaan.Hyvinvointikierroksella voit tutustua tämän viehättävän kaupungin taiteeseen ja historiaan.

Bergamo: Bussikuljetus Milanoon tai takaisin

8. Bergamo: Bussikuljetus Milanoon tai takaisin

Varaa kätevä lentoasemakuljetus etukäteen ja säästä matkustusvaiva. Rentoudu mukavassa, ilmastoidussa bussissa Bergamon lentoaseman ja Milanon välillä. Matkatavaroista peritä lisämaksua. Jos saavut Bergamon lentoasemalle, etsi bussi, joka sijaitsee aivan saapuvien lentojen hallin ulkopuolella. Saavut keskeiselle paikalle Milanon keskustaan, joka sijaitsee on taksien, metron ja julkisten bussikuljetusten läheisyydessä. Lähtiessäsi Milanon keskustasta, hyppää bussiin Piazza Luigi di Savoian rautatieaseman uloskäynnillä. Säästä vaivaa julkisen liikenteen navigoinnista ja nauti siitä, että kaikki ajoneuvot huolletaan säännöllisesti korkeiden hygienia- ja laatustandardien mukaisesti.

Milano: Scala-teatterin ja museon kiertoajelu pääsylippuineen.

9. Milano: Scala-teatterin ja museon kiertoajelu pääsylippuineen.

Jos et malta odottaa, että pääset käymään Milanon musiikin temppelissä, älä etsi kauempaa: tämä opastettu kierros on sinua varten! Se johdattaa sinut läpi Teatro alla Scalan 240-vuotisen historian. Kierros on kokonaan omistettu vierailulle maailmankuuluun Teatro alla Scalaan. Oppaamme johdattaa sinut sen museogallerioiden läpi ja kertoo sinulle salaisuuksia ja yksityiskohtia sen merkittävimmistä esityksistä ja ekstravaganteimmista päähenkilöistä. Museossa on esillä rikas kokoelma pukuja ja soittimia sekä galleria, jossa on muotokuvia ja rintakuvia historian suurista muusikoista. Opas kertoo myös kuriositeetteja tällä tärkeällä näyttämöllä esiintyneiden taiteilijoiden, kuten Verdin, Toscaninin, Maria Callasin, Luciano Pavarottin tai Carla Fraccin, elämästä. Lopuksi pääset myös kurkistamaan teatterin sisälle! Kun kiertelet teatterissa ja museossa, pääset tutustumaan kulissien taakse oopperatuotantoihin, joissa on yli 200 vuoden ajan esiintynyt maailman parhaita laulajia.

Milano: San Siro -stadion ja museokierros

10. Milano: San Siro -stadion ja museokierros

Ole kuin pelaaja ja käy kulissien takana yhdellä maailman tunnetuimmista stadioneista. Vieraile sivurajoilla ja katsomossa, jonne tuhannet kannattajat kokoontuvat viikonloppuisin. Astu sisään pukuhuoneisiin ja seka-alueelle. Kävele mestareiden tunnelin läpi ja kulje La Scala del Calcion kentälle. Hemmottele itseäsi jännittävällä matkalla San Siron legendan parissa ja tyydytä uteliaisuutesi oppaidemme avulla. Stadionkierroksen ensimmäisenä etappina on San Siro -museo, joka on pystytetty sille varattuun tilaan: huoneessa on esillä valikoima pelipaitoja, joita ovat käyttäneet muun muassa Milanon joukkueiden johtavat pelaajat. Kierroksen jatkuessa voit tutustua stadionin "kulissien taakse" kävellen mestareiden jalanjäljissä. Tule sisään Ac Milanin ja Interin pukuhuoneisiin, ylitä sekoitusalue, kulje pelaajien tunnelia pitkin ja valmistaudu lumoavaan näkymään San Siron kentälle, joka on jokaisen jalkapallofanin suurin jännitysmomentti. Kokeile stadionia sankareidesi näkökulmasta oppaidemme johtamissa ryhmissä: nauti anekdootteja, kuriositeetteja ja ainutlaatuisia näkymiä laukauksia varten kentällä, sivurajalla ja penkillä. Jalkapallon historian kierros jatkuu katsomossa, jossa vietät miellyttävän hetken ja rentoudut katsomossa: nauti kaukalon näkymistä ja stadionin mukaansatempaavasta kuvauksesta historiallisesta näkökulmasta. Stadionkierroksen päätteeksi vierailu "Italia 110 & Lode" -näyttelyssä, joka on kokonaan omistettu Italian jalkapallomaajoukkueelle. Tutustu alkuperäisiin muistoesineisiin, kuten ensimmäiseen pelipaitaan, jota käytettiin Ranskaa vastaan vuonna 1910, viiriin Italian ja Unkarin välisestä vuoden 1938 MM-finaalista, Italian ja Jugoslavian vuoden 1968 MM-loppuottelupaitoihin, Italia 1970 -ottelun toppahousuihin sekä pokaaleihin ja pelipaitoihin, jotka ovat peräisin Italian MM- ja EM-kisoista.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Milano
Tämä muoti- ja kulttuuriharrastajien mekka on täynnä nähtävyyksiä, kuten Milanon katedraali.

Parhaat aktiviteetit

Milano: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

524 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 33

Immersiivisiä elämyksiä

Milano: Koe enemmän

Näytä kaikki

Milano: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Milano?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Milano ovat

Comojärvi

Milano: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Milano? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Milano : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 66 199 arvosteluun

Tämä oli ikimuistoinen matka. Kiitos Marina, oppaamme upeasta päivästä. kiitämme linja-autonkuljettajaamme. Marina vei meidät Comon viehättävimpiin paikkoihin, italialaisiin kyliin, alpeille, St Moritziin. Kaikki hänen tiedot ja vinkit matkan aikana olivat uskomattomia. Olimme erittäin onnekkaita, että meillä oli myös niin kuuma aurinkoinen päivä. Gracia !

Hyvin järjestetty kiertue. Opas ja kuljettaja ovat täsmällisiä, erittäin ystävällisiä. Opas Andrea toi meille paljon tietoa vierailluista paikoista, erittäin iloinen ja vaihtoi englannin ja espanjan välillä helposti. Maisema junamatka on kaunis. St Moritz viehätys. Veneretki Como-järvellä oli yli odotusten, uskomaton. Tekisi sen helposti uudestaan.

Oli helppo mennä, heti kunlöysi oikean sisäänkäynnin. Osa ryhmästämme oli ostanut terassilipun. He menivät eri sisäänkäyntiin

Mielenkiintoinen kierros ooppersn tiloissa ja paljon yietoa historiasta.

Fantastinen erittäin hyvä opas. Kohokohta oli selvästi juna