Tekemistä kohteessa
Milano

Tämä muoti- ja kulttuuriharrastajien mekka on täynnä nähtävyyksiä, kuten Milanon katedraali.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Milano: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Milano? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Milano : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 40 772 arvosteluun

A fost o zi minunata. Ghidul a fost foarte amabil si a reusit sa ne tina tot timpul la curent. Am mers cu atocarul pana la Manarosa. De acolo am facut o mica plimbare si ne-am bucurat de privelistea minunata. Olen luat trenul pana la Monteroso. Acolo am avut o ora la dispozitie pentru a ne plimba si vizita. Am mancat pasta cu sos pesto delicioase. Mi-ar fi placut sa stam mai mult in Monteroso. De acolo am facut o plimbare cu barca.

Täydellinen päiväretki Milanosta. Comojärven alue on ehdottoman kaunis ja tämä kiertue antoi meille mahdollisuuden nauttia sen parhaista osista ilman kiirettä tai ilman liiallista ohjausta. Paljon vapaa-aikaa, mutta oppaan hyödyllisillä tiedoilla se on juuri sitä mitä halusimme ja mitä tämä kiertue tarjosi. Suosittelisin kaikille Milanossa vieraileville! !

Erittäin ainutlaatuinen kokemus olla katedraalin katolla, upeat näkymät yli kaupungin ja sen ulkopuolelle sekä kiehtovaa arkkitehtuuria ja veistoksia katolle piilossa. Ei heikkohermoisille, huipulle ja kapeassa portaassa kiertelee monia portaita.

Liput kannattaa ostaa etukäteen, varsinkin kun oltiin pääsiäisen aikaan liikkeellä.

Oli tosi mahtava retki ja oppaat, hyvä fiilis koko päivän.