Milano
Bussi- ja tila-automatkat

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Milano: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Milano? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Milano : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 4 940 arvosteluun

Mikä poikkeuksellinen kokemus ... saamisesta linja-autolla lopulliseen määränpäähän St Moritziin ... punaisen junan tasaisesti kääntyvä kiipeily .... muuttuvat maisemat ..... matkan takaisin rauhallista järveä pitkin jalka lumen peittämiä vuoria .. käämityspassi ... Kaunis päivä, jota ei kannata jättää väliin ja jota suositellaan jokaiselle matkailijalle.

Beatrice oli hämmästyttävä

Hyvä opas tekee maailmasta eron. Hanki Beatric, jos voit. Hän oli nuori, mutta niin paljon tietoa ja niin kokenut ryhmänsä johtamisessa. Tämä aktiviteetti oli hienoa ja 3,5 tunnin sisällä oli paljon. Rahat käytetty hyvin ja kaikilla oli hauskaa, vaikka päivä oli kuuma, kiitos Beatricen, joka valvoi meitä kaikkia.

Tämä kiertue oli loistava. Oppaamme Inna oli upea. Ainoa haittapuoli on, että aika Saint Moritzissa on hyvin vähäinen. Jälleen kerran, tämä erityinen kiertue koskee matkaa eikä määränpäätä. Myös Pizzochoeri-pastaa lounaalle Tironassa on pakko kokeilla :)

Erinomainen ajo! Opas oli hieno, erittäin hauska. Se on väsyttävä kiertue, koska matkaan kestää yli 3 tuntia ja sama palata, mutta Venetsia on kaunis kaupunki ja vierailun arvoinen.

Venetsia on upea kohde, kauniit palatsit, kanavat, gondoliajelu, hyvä ruoka ja erinomainen opastus!