Valitse päivämäärät
Milano

Bussi- ja tila-auto-kierrokset

  • Opastetut kierrokset
  • Hop-on hop-off -kierrokset
  • Yksityiskierrokset
13 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Milano: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Milano? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Milano : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 4 940 arvosteluun

Olimme 4 perheen ja 15 hengen ryhmä. Varasin ja maksoin kaiken netissä. Kaikki meni loistavasti. Aloituspisteen nainen oli erittäin ystävällinen. Jotkut meistä kävivät Uffizissa välissä. Muilla oli mahtava bussimatka lasten kanssa. Henkilökohtaisesti minusta on joskus sääli, että ääni ei vastaa kappaletta 100%. Usein se on vain sekunteja, mutta sitten olet unohtanut jotain tärkeää. Valitettavasti Gallilein talossa kävi näin. Valitettavasti emme tienneet tarkalleen missä se oli. Mutta ainakin näimme alueen. Mielellään taas

Oli helppo tilata tämä retki netin kautta. Ajomatka Milanosta Comoon sujui sutjakkaasti ilmastoidussa bussissa. Kuskille nostan hattua ajotaidosta kapeilla teillä Comosta Varennaan. Opas oli hyvä, osasi kertoa hyvin historiaa Comosta. Veneretkellä Varennasta Bellagioon näki upeat Villat rannoilla ja Comojärven ympäristöä. Kaiken kaikkiaan erittäin onnistunut retki.

Kätevä varaus etukäteen ja lahjakortin käyttö matkapuhelimella. Istuimet olivat mukavat ja bussissa ei ollut liian tungosta, tallennettu opas oli hyvä, joka havainnollistaa kiinnostavia kohteita ja kertoo myös kulttuuriluonteisia tarinoita, käytimme sekä italiaa että saksaa. Täsmällisiä pysäkeillä teimme kiertueen melkein kahdesti. Neuvon!

Suosittelen kaikkia turisteja hyödyntämään tätä bussia vieraillakseen Firenzen kaupungissa. Bussi vie sinut paikkoihin, joita et olisi koskaan nähnyt kävellen. Voit jäädä pois haluamaltasi bussipysäkiltä ja noutaa sen hieman kauempana. Vierailet kaupungissa omaan tahtiisi ja lepäät aika ajoin tällä bussilla.

Hieno retki extra stoppeineen. Hyvä opas, kertoi paljon muutakin mielenkiintoista alueeseen liittyen.