Milano Kävelykierrokset

  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
112 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/7

Milano: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Milano parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Milano?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Milano ovat

Venetsia

Milano: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Milano? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Milano : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 8 104 arvosteluun

Kävimme perheeni kanssa läpi Duomon opasasiantuntijan Victorin Duomon esittelyn. Victor antaa sinulle erinomaisen esityksen tosiseikoista koko Duomon historian yhteydessä, ja se on kietoutunut omistautumiseen ja rakkauteen Duomoa ja Milanoa kohtaan. Nämä olivat 2 upeaa tuntia sellaisen henkilön kanssa, joka oli myös hyvin perillä kotoisin olevasi kaupungin historiasta ja monumenteista. Victorin esitys oli dialogi, hän vastasi kärsivällisesti kaikkiin erikoisiin kysymyksiimme. Pyhä Georg Duomon katolla teki selväksi olevansa iloinen siitä, että Duomo oli Victorin kaltaisten asiantuntijoiden joukossa. Kiitos kiertueesta, jota perheeni ja emme koskaan unohda.

Olen iloinen, että varasin Fast-Track Milanon katedraalin ja terassien opastetun kiertueen. Tapaamispaikkamme oli erittäin helppo löytää, turvatarkastus sujui sujuvasti ja meni kirjaimellisesti sisään ilman odotusaikaa. Oppaamme oli erittäin osaava ja erittäin suloinen. Kiertueen lopussa meidät jätettiin omiin tutkimaan kattoa ja se oli kaunista! Matkallamme sinne pääsimme hissiin ja nousimme lyhyen matkan. Paluumatkalla alas menimme portaita, mutta se ei ollut niin paha kuin luulin.

Erinomainen kiertue katedraalissa. Oppaamme Linda oli uskomattoman asiantunteva ja erittäin mukaansatempaava, humoristinen ja ystävällinen. Tuomiokirkko itsessään on henkeäsalpaava, mukaan lukien katedraalin terassi. Opin kiertueelta monia mielenkiintoisia juttuja. Tämä kiertue on pakollinen ja jokaisen pennin arvoinen.

Opas oli todella erinomainen. Oli nähtävissä ja havaittavissa naisen intohimo ja innostus aihetta kohtaan. Hän laittoi sydämensä ja sielunsa siihen, puhui erittäin selkeästi ja hyvin ja oli erittäin pätevä. Tätä kiertuetta kannattaa suositella.

Opas oli todella hyvä ja perehtynyt historiaan. Erinomainen englannin kielen taito ja kierros oli hyvin suunniteltu. Suosittelen.