Milano
Kirkot ja katedraalit

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Kirkot ja katedraalit: Suosikit / Milano

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Milano, Kirkot ja katedraalit

Kirkot ja katedraalit: Mitä muuta kokemista on kohteessa Milano?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Milano ovat:

Milano: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Milano? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Milano : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 3 648 arvosteluun

Fantastinen kokemus! Tapasimme 2 tyttöä ollessamme ulkona ja he ilmoittivat meille junasta Milanon keskusasemalta ja junasta vuorelle vain 5 €, mutta bussimatka, venematka ja audiokierros olivat ehdottomasti sen arvoisia. Erittäin asiantunteva opas ja todella hieno kokemus. Suosittelen 100 % kaikille, jotka haluavat mukavan päiväretken, varsinkin kun Milanon kaupunkia voidaan kiertää hieman yli päivässä.

Tämä oli hieno kiertue! Luulimme sen olevan opastettu, mutta kävi ilmi, että voimme vain kävellä omaan tahtiimme. Ensin piti mennä katolle ja sitten tutkia sisäpuolta. Se oli henkeäsalpaava ja ehdottomasti vierailun arvoinen! Menimme myös aikaisin, mikä oli hienoa, koska se oli erittäin täynnä, kun lopetimme.

Erittäin ainutlaatuinen kokemus olla katedraalin katolla, upeat näkymät yli kaupungin ja sen ulkopuolelle sekä kiehtovaa arkkitehtuuria ja veistoksia katolle piilossa. Ei heikkohermoisille, huipulle ja kapeassa portaassa kiertelee monia portaita.

Hyvä yhdistelmä. Katolle voi hyvin kiivetä, vaikka ei huippu-urheilija olekaan. Portaita oli 166. Katolta on huikeat näkymät. Suosittelen.

Liput kannattaa ostaa etukäteen, varsinkin kun oltiin pääsiäisen aikaan liikkeellä.