Milano
Lentokenttäkuljetukset

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Milano, Lentokenttäkuljetukset

Lentokenttäkuljetukset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Milano?

Milano: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Milano? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Milano : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.8 / 5

perustuen 493 arvosteluun

Hyvin järjestetty, erittäin helppo varaus Get Your Guide -oppaan kautta, erittäin hyvä kuvaus ja selitys tapaamispaikasta. Oppaamme, Oleg, oli hieno !!!! On antanut meille paljon tietoa koko ajan ja tuonut myös postikortteja, jotka osoittavat meille paremmin Como -järven huviloita. Kiitos paljon Oleg !!! Myös bussikuski Emilianolle. Paikoille on riittävästi aikaa. Ei stressiä, ei kiireistä ... Olin innoissani, vaikka valitettavasti satoi tuona päivänä. Aina iloni! Get Your Travel -palvelussa kaikki on täydellistä !!!!

Se on nopea ja kätevä. Milanon keskusasemalle on noin tunti. Lähdimme bussilla klo 13.48 ja saavuimme Milanoon klo 14.45. Muista kiinnittää huomiota määränpäähän. Menimme väärään bussiin ja nousimme bussiin Bresciaan. Onneksi kuljettaja muistutti meitä. Olen jo harjaanut QR -koodin ja hyvittänyt sen meille. Kun olemme löytäneet auton Milanoon, sinun ei tarvitse ostaa uutta lippua. Kiitos, herra kuljettaja

Hyvä, nopea ja halpa kuljetusvaihtoehto Bergamon lentokentän ja Milanon välillä. Saatat joutua odottamaan hieman, ennen kuin bussi lähtee (odotimme noin 15 minuuttia), mutta sitten matka on sujuvaa ja nopeaa - meidän tapauksessamme (myöhään illalla) kesti alle 1 tunti. Bussi on mukava.

Jos ostat lipun ennen matkaa, sinun ei tarvitse odottaa pitkää jonoa. Et tule pettymään

Tarkka lähtö, osta lippu verkossa välttääksesi jonon.