Milano
Lentokenttäkuljetukset

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Milano: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Milano? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Milano : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.8 / 5

perustuen 493 arvosteluun

Se oli erittäin helppo löytää. Koska bussit ovat aivan uloskäynnin kohdalla. QR-koodi skannattu lentokentällä ja siinä se. Ainoa asia on, että kuvauksessa lukee lähtö Milano Centrosta klo 16:00-20:30 20 minuutin välein. Tämä on hieman pelottavaa, koska lähdöt eivät pysähdy ennen klo 16 ja ymmärtävät, että bussit eivät lähde Milano Centrosta ennen klo 16. Meidän tapauksessamme kävi näin, olimme vielä klo 14 Milano Centron linja-autoasemalla ja bussi lähti ajallaan.

Se on nopea ja kätevä. Milanon keskusasemalle on noin tunti. Lähdimme bussilla klo 13.48 ja saavuimme Milanoon klo 14.45. Muista kiinnittää huomiota määränpäähän. Menimme väärään bussiin ja nousimme bussiin Bresciaan. Onneksi kuljettaja muistutti meitä. Olen jo harjaanut QR -koodin ja hyvittänyt sen meille. Kun olemme löytäneet auton Milanoon, sinun ei tarvitse ostaa uutta lippua. Kiitos, herra kuljettaja

Hyvä, nopea ja halpa kuljetusvaihtoehto Bergamon lentokentän ja Milanon välillä. Saatat joutua odottamaan hieman, ennen kuin bussi lähtee (odotimme noin 15 minuuttia), mutta sitten matka on sujuvaa ja nopeaa - meidän tapauksessamme (myöhään illalla) kesti alle 1 tunti. Bussi on mukava.

Jos ostat lipun ennen matkaa, sinun ei tarvitse odottaa pitkää jonoa. Et tule pettymään

Tarkka lähtö, osta lippu verkossa välttääksesi jonon.