Milano
Päiväretket

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Milano: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Milano? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Milano : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 2 328 arvosteluun

Mikä poikkeuksellinen kokemus ... saamisesta linja-autolla lopulliseen määränpäähän St Moritziin ... punaisen junan tasaisesti kääntyvä kiipeily .... muuttuvat maisemat ..... matkan takaisin rauhallista järveä pitkin jalka lumen peittämiä vuoria .. käämityspassi ... Kaunis päivä, jota ei kannata jättää väliin ja jota suositellaan jokaiselle matkailijalle.

Mukava kiertue 5 tunnin Venetsiassa

Matka alkoi mukavalla 5 * linja-autolla. Kuljettaja oli hieno ja melkein 4 tunnin kuluttua saavutimme Venetsiaan. Siellä kaupunkiopas muuttui ja kertoi paljon tarinaa. Sitten muutimme pois ryhmästä ja liittyimme heihin vain sovitussa paluumatkan kohtaamispaikassa. Minä tekisin matkan uudelleen milloin tahansa! Erittäin suositeltavaa!

Tämä kiertue oli loistava. Oppaamme Inna oli upea. Ainoa haittapuoli on, että aika Saint Moritzissa on hyvin vähäinen. Jälleen kerran, tämä erityinen kiertue koskee matkaa eikä määränpäätä. Myös Pizzochoeri-pastaa lounaalle Tironassa on pakko kokeilla :)

Erinomainen, hyvin organisoitu, Eddy-opas oli erityisen houkutteleva

Erinomainen kiertue Venetsian päivälle. Eddy-opas oli erityisen houkutteleva, kokenut, täydellinen englanti ja espanja. Ehdottomasti suositella sitä! Vain FYI, takseja Milanossa yöllä on vaikea saada, suunnitella vastaavasti.

Erinomainen ajo! Opas oli hieno, erittäin hauska. Se on väsyttävä kiertue, koska matkaan kestää yli 3 tuntia ja sama palata, mutta Venetsia on kaunis kaupunki ja vierailun arvoinen.