Milano
Retket/kierrokset

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Milano: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Milano? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Milano : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 14 174 arvosteluun

Upea kokemus ja hieno kiertue! Itse kiertue kestää noin tunnin. Enemmän kuin tarpeeksi oppiaksesi kaikki tärkeät asiat kirkosta Santa Maria Della Grazie ja Leonardos -maalaus "Viimeinen illallinen". Kiertueen ohjannut nainen puhuu erinomaista englantia (mikä on valitettavasti harvinaista Italiassa). Ske piti huomiomme alusta loppuun erinomaisella tietämyksellä ja värikkäällä tulkinnalla curchista ja maalaushistoriasta. Jos tie vie minut uudelleen Milanoon, käytän varmasti tätä palvelua uudelleen.

Opas oli erittäin asiantunteva ja paimensi pientä ryhmäämme Covid -seulonta- ja lippuprosessin kautta asiantuntevasti. Hän tarjosi opittua kertomusta kiertueemme aikana, mutta oli myös viisas salliessaan viettää hiljaista, arvaamatonta aikaa viettääksemme Viimeisen illallisen. Varaisin mielelläni tämän oppaan kanssa uudelleen.

Vaikuttava ja oivaltava opas näytti kaiken duomosta ja muusta. Hän kykeni selittämään asiat hyvin sekä italian että englannin vihollisina, jotta kaikki ymmärtäisivät mitä sanoivat. Ajoitus oli täydellinen, joudut nähdä kaiken menemättä liian nopeasti. Suosittelen ehdottomasti muille tekemään saman kiertueen!

Ensimmäinen kerta Milanossa, joten emme halunneet jättää näkemättä Leonardon mestariteosta. Emme olleet onnistuneet saamaan lippuja etukäteen, joten kiertue vaikutti parhaalta vaihtoehdolta. Menimme illalla, kun oli pimeää, mikä lisäsi kokemusta. Se oli lyhyt vierailu (15 minuuttia), mutta erinomainen.

Erinomainen opas teki kokemuksesta todella mieleenpainuvan. Suosittelen:)