Milanon katedraali (Duomo)

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Milanon katedraali (Duomo): Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Milanon katedraali (Duomo)? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Milanon katedraali (Duomo) : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 16 279 arvosteluun

Todella poikkeuksellinen kokemus Rooftopista. Suosittelisin 100 %, koska on pakko tehdä. Tämän lisäksi teimme Self Guide Cathedral Tourin, ja se oli kaikki ja kaikki mitä voit tarvita ilman koko Tour Groupin ja henkilökohtaisen oppaan rajoituksia. Voit vapaasti vaeltaa missä haluat ja silti saada kaikki tiedot.

Tämä oli hieno kiertue! Luulimme sen olevan opastettu, mutta kävi ilmi, että voimme vain kävellä omaan tahtiimme. Ensin piti mennä katolle ja sitten tutkia sisäpuolta. Se oli henkeäsalpaava ja ehdottomasti vierailun arvoinen! Menimme myös aikaisin, mikä oli hienoa, koska se oli erittäin täynnä, kun lopetimme.

Erittäin ainutlaatuinen kokemus olla katedraalin katolla, upeat näkymät yli kaupungin ja sen ulkopuolelle sekä kiehtovaa arkkitehtuuria ja veistoksia katolle piilossa. Ei heikkohermoisille, huipulle ja kapeassa portaassa kiertelee monia portaita.

Hyvä yhdistelmä. Katolle voi hyvin kiivetä, vaikka ei huippu-urheilija olekaan. Portaita oli 166. Katolta on huikeat näkymät. Suosittelen.

Liput kannattaa ostaa etukäteen, varsinkin kun oltiin pääsiäisen aikaan liikkeellä.