Valitse päivämäärät

Milanon katedraali (Duomo)

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Muut elämykset
  • Päiväretket
60 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 60

Milanon katedraali (Duomo): Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Milanon katedraali (Duomo)? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Milanon katedraali (Duomo) : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 23 070 arvosteluun

Kävimme perheeni kanssa läpi Duomon opasasiantuntijan Victorin Duomon esittelyn. Victor antaa sinulle erinomaisen esityksen tosiseikoista koko Duomon historian yhteydessä, ja se on kietoutunut omistautumiseen ja rakkauteen Duomoa ja Milanoa kohtaan. Nämä olivat 2 upeaa tuntia sellaisen henkilön kanssa, joka oli myös hyvin perillä kotoisin olevasi kaupungin historiasta ja monumenteista. Victorin esitys oli dialogi, hän vastasi kärsivällisesti kaikkiin erikoisiin kysymyksiimme. Pyhä Georg Duomon katolla teki selväksi olevansa iloinen siitä, että Duomo oli Victorin kaltaisten asiantuntijoiden joukossa. Kiitos kiertueesta, jota perheeni ja emme koskaan unohda.

Olen iloinen, että varasin Fast-Track Milanon katedraalin ja terassien opastetun kiertueen. Tapaamispaikkamme oli erittäin helppo löytää, turvatarkastus sujui sujuvasti ja meni kirjaimellisesti sisään ilman odotusaikaa. Oppaamme oli erittäin osaava ja erittäin suloinen. Kiertueen lopussa meidät jätettiin omiin tutkimaan kattoa ja se oli kaunista! Matkallamme sinne pääsimme hissiin ja nousimme lyhyen matkan. Paluumatkalla alas menimme portaita, mutta se ei ollut niin paha kuin luulin.

Varauksesta en voi muuta kuin sanoa, että kaikki sujui nopeasti ja sujuvasti katedraalissa odotellessa sovelluksen kautta. Sinun täytyy vain olla varovainen valitessasi lippua, että valitset lipun hissille. Huomiona: Menimme hissillä katedraalin terasseille, koska siellä jono oli lyhyempi. Lopulta pääset sieltä suoraan katedraaliin ja sitten voit käydä kaikessa. Jos menisit ensin katedraaliin, joutuisit taas jonoon katedraalin terassin portaisiin tai hissiin.

Erinomainen kiertue katedraalissa. Oppaamme Linda oli uskomattoman asiantunteva ja erittäin mukaansatempaava, humoristinen ja ystävällinen. Tuomiokirkko itsessään on henkeäsalpaava, mukaan lukien katedraalin terassi. Opin kiertueelta monia mielenkiintoisia juttuja. Tämä kiertue on pakollinen ja jokaisen pennin arvoinen.

Helppoa kun liput valmiina ostettuna puhelimessa. Hissillä vaivaton mennä ylös, ei tarvitse hikoilla portaissa.