Lisää päivät

Milanon katedraali (Duomo)

Milanon katedraali (Duomo): Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Milanon katedraali ja katto -lippu

1. Milanon katedraali ja katto -lippu

Tutustu Milanon ikoniseen symboliin Duomoon pääsylipulla, jolla pääset kaikille alueille, ja tutustu 600 vuotta vanhaan katedraaliin. Tutustu Pyhän Ambrosiuksen historiaan ja katedraalin tärkeään rooliin kaupungin kehityksen aikana sekä hengellisesti että kulttuurisesti. Hämmästele kaupunkipanoraamoja Duomon terasseilta. Candoglian marmorista rakennetuilta portailta voi kirkkaina päivinä nähdä aina Alpeille ja Apenniinien vuorille asti. On mahdollisuus käyttää hissiä (ei sisälly hintaan).Vaihtoehtona on käyttää hissiä (ei sisälly hintaan). Hämmästele Duomon 27 salia ja 1300-luvulla rakennetun Palazzo Realen lasimaalauksia, seinävaatteita ja veistoksia.Katsele Duomon 27 salia ja 1300-luvun Palazzo Realen lasimaalauksia, seinävaatteita ja veistoksia.

Milanon katedraali: Pääsylippu kattoterassille

2. Milanon katedraali: Pääsylippu kattoterassille

Säästy lippujen ostamisen sähläykseltä Milanon Duomolla ja osta lippusi etukäteen. Milanon katedraalin ehdottomasti mahtavin piirre on sen mahtava kattoterassi josta avautuu upeat maisemat kaupungin ylle ja itse kirkkoon. Voit joko haastaa itseäsi nousemassa kaikki 250 rappusta huipulle, tai nousta kätevästi hissillä. Kattoterassi on esteetön, jotta kaikki pääsevät ihailemaan ikonista maisemaa. Katolta voit tiirailla kaupunkia 45 metriä katujen yläpuolella, ihaillen riveittäin marmorisia tornien huippuja horisontissa. Katedraalin, Milanon ikuisen symbolin, rakennus alkoi vuonna 1386 ja se saatiin valmiiksi vasta vuonna 1965. Se rakennettiin Candoglian alueelta kaivetusta kauniista marmorista, ja on yksi italialaisen goottilaisen arkkitehtuurin kiistämättömistä helmistä.

Milano: Milanon katedraali Suora sisäänkäynti - Terassi ei sisälly hintaan.

3. Milano: Milanon katedraali Suora sisäänkäynti - Terassi ei sisälly hintaan.

Nauti nopeasta sisäänkäynnistä Milanon katedraaliin, joka on Milanon kansainvälinen symboli ja yksi Italian ja Euroopan suurimmista goottilaisista katedraaleista. Vieraile tässä taiteen ja uskon aarteessa ja tutustu sen erityispiirteisiin, kuten lumoaviin lasimaalauksiin ja upeisiin pylväisiin. Tutustu kauniiden patsaiden, kuten katedraalin kuuluisimman patsaan, Pyhän Bartolomeus nyljetyn patsaan, historiaan. Näe sarkofagit, upeat alttarit ja vaikuttavat urut.

Fast Track -lippu Duomon terasseille & valinnainen Duomo Entry -lippu

4. Fast Track -lippu Duomon terasseille & valinnainen Duomo Entry -lippu

Ohita yhden Milanon upeimman monumentin pitkät jonot Duomo di Milanon terassien pikasisäänpääsylipun avulla. Valinnaisen päivityksen avulla voit myös suunnata katedraalin sisälle erityissisäänkäynnin kautta ja nauttia pääsystä katedraalin kaikille alueille nähdäksesi taiteen sekä arkkitehtuurin mestariteoksia. Hämmästele kauniita koristeita ja ikkunoiden lasimaalauksia tutustuen entiseen herttuan palatsin kappeliin San Gottardo in Cortessa arkeologisella alueella. Opi lisää pyhästä monumentista kiehtovassa museossa ja nouse sitten hissillä ylös ihaillaksesi panoraamanäkymiä upeilta terasseilta. Pue yllesi ilmainen viitta päästäksesi sisään katedraaliin ja käytä lippua saadaksesi 10% alennuksen lahjatavaramyymälän valikoiduista tuotteista.

Milano: Pikasisäänpääsy Milanon katedraaliin ja terasseille

5. Milano: Pikasisäänpääsy Milanon katedraaliin ja terasseille

Nauti 1,5 tunnin kierroksesta Milanon katedraalikompleksissa, mukaan lukien terassit ja katedraalin alla oleva arkeologinen alue. Tutustu tämän kuuluisan muistomerkin historiaan asiantuntijaoppaan kanssa. Sinulla on myös pääsy Duomo -museoon ja San Gottardon kirkkoon. Mikä parasta, valitse joko jaetusta pienryhmäkokemuksesta tai yksityisestä kiertueesta mieltymystesi mukaan. Ohita liput ja mene katedraaliin. Ihaile tätä upeaa esimerkkiä goottilaisesta arkkitehtuurista ja sen sisustusta koristavista taideteoksista. Jatka kattoterasseille hissillä, josta on henkeäsalpaavat näkymät kaupunkiin. Tutustu sitten arkeologiseen alueeseen Duomon alla, josta löytyi San Giovanni alle Fontin kasteen rauniot. Opastetun kierroksen jälkeen voit vierailla Duomo -museossa ja San Gottardon kirkossa.

Milano: Historiallinen kävelykierros ja viimeinen ehtoollinen

6. Milano: Historiallinen kävelykierros ja viimeinen ehtoollinen

Tutustu Milanon kohokohtiin historiallisella kävelykierroksella, joka sisältää ohituslipun nähdäksesi Da Vincin mestariteoksen "Viimeinen ehtoollinen". Tapaa englanninkielinen oppaasi Santa Maria delle Grazien kirkon luona, jotta pääset nopeasti tutustumaan maailman kuuluisimpaan renessanssin seinämaalaukseen. Katselukertoja on tiukasti rajoitettu, ja Da Vincin yksityiskohtien tutkimiseen kuluu jopa 15 minuuttia. Sitten kävele Sforzan linnaan ja sitä ympäröivään puistoon. Milanon tärkeimpien perheiden 1300-luvulla rakentama linnoitus on nyt monien tärkeiden näyttelyiden ja museoiden koti. Kävele Via Dantea pitkin Piazza dei Mercantille, kaupungin keskiaikaisten markkinoiden paikalle. Jatka ylelliseen La Scala -teatteriin, joka rakennettiin vuonna 1776 Piazza della Scalalle. Astu lasikattoiseen Galleria Vittorio Emanuele II:een nähdäksesi 1800-luvun tekniikan ihme. Lopeta Duomon ulkopuolella ja ihaile Milanon symbolisimman rakennuksen julkisivua.

Milano: 24, 48 tai 72 tunnin Hop-On Hop-Off-bussilippu.

7. Milano: 24, 48 tai 72 tunnin Hop-On Hop-Off-bussilippu.

Hyödynnä tämä passi Milanon avoimeen hop-on hop-off -kiertoajelubussiin ja nauti panoraamanäkymistä kaupunkiin. Tällä lipulla pääset neljälle erilliselle, mutta toisiinsa liittyvälle bussisilmukalle, ja voit hypätä pois niiden nähtävyyksien kohdalla, joihin haluat tutustua tarkemmin. Voit valita 10 kielellä saatavilla olevan selostuksen audio-oppaan kautta ja kuulla faktoja merkittävistä rakennuksista, kuten oopperatalosta ja Castello Sforzescosta. Opit myös paikallisesta ruoasta, kuten Cotoletta alla Milanesen reseptistä ja panettonen historiasta. Linja A: Pysäkki 1 - Castello Pysäkki 2 - Cadorna Pysäkki 3 - Cenacolo Pysäkki 4 - Corso Magenta Pysäkki 5 - Duomo Pysäkki 6 - Manzoni - Scala Pysäkki 7 - Manin Pysäkki 8 - Moscova Linja B: Pysäkki 1 - Duomo Pysäkki 2 - La Scala Pysäkki 3 - Manin Pysäkki 4 - Repubblica Pysäkki 5 - Palazzo Lombardia Pysäkki 6 - Stazione Centrale Pysäkki 7 - Buenos Aires Pysäkki 8 - Porta Venezia Pysäkki 9 - San Babila Linja C: Pysäkki 1 - Castello Pysäkki 2 - Triennale Pysäkki 3 - Arco della Pace Pysäkki 4 - City Life Pysäkki 5 - Casa Milan Pysäkki 6 - Mico - Kongressikeskus Pysäkki 7 - Lotto -Montebianco Pysäkki 8 - Lido Pysäkki 9 - Ippodromo Pysäkki 10 - Stadio San Siro Pysäkki 11 - Lotto - Monterosa Pysäkki 12 - Buonarroti Pysäkki 13 - Pagano Pysäkki 14 - Conciliazione Pysäkki 15 - Parco Sempione Linja D : Pysäkki 1 - Castello Pysäkki 2 - Cadorna Pysäkki 3 - Cenacolo Pysäkki 4 - Navigli Pysäkki 5 - Via Olona Pysäkki 6 - Corso Magenta Pysäkki 7 - Duomo Pysäkki 8 - La Scala Pysäkki 9 - Brera

Milano: katedraali, arkeologinen alue ja museolippu

8. Milano: katedraali, arkeologinen alue ja museolippu

Tutustu yhden maailman tunnetuimman katedraalin historiaan ja aarteisiin, kun pääset sisään Duomoon, sen arkeologiselle alueelle ja museoon. Tutustu 600 vuotta vanhaan laitokseen, Veneranda Fabbrica del Duomoon, ja sen jatkuvaan suojeluun ja kehittämiseen tämän poikkeuksellisen taide-, kulttuuri- ja historiaperinnön osalta, joka on Milanon symboli. Seuraa matkareittiä Duomo di Milanon läpi. Tutustu San Giovanni alle Fontin kastekirkon raunioihin arkeologisella alueella. Tutustu Pyhän Theklan 4. vuosisadan basilikan historiaan. Astu sisään katedraaliin ja löydä taiteen ja uskon rikkaus kietoutuneena toisiinsa. Seuraa katedraalin rakentamisen jokaista vaihetta Duomo-museosta San Gottardo in Corten kirkkoon veistosten, lasimaalausten, puisten pienoismallien ja seinävaatteiden avulla. Muista vierailua suunnitellessasi, että museo ja San Gottardon kirkko ovat keskiviikkoisin kiinni.

Milano: Duomo Rooftops and Cathedral Guided Tour with Tickets: Duomo Rooftops and Cathedral Guided Tour with Tickets.

9. Milano: Duomo Rooftops and Cathedral Guided Tour with Tickets: Duomo Rooftops and Cathedral Guided Tour with Tickets.

Ohjattu kierroksemme kattoterasseille ja Duomolle on täydellinen tilaisuus tutustua Milanon merkittävimpään monumenttiin jokaisesta näkökulmasta! Duomolla on yli seitsemän vuosisadan historia. Se aloitettiin vuonna 1386 ja saatiin valmiiksi vasta 1900-luvulla, ja se on ohittamaton pysähdyspaikka Milanossa oleskelussasi: sen mahtavaa läsnäoloa ja silkkaa kauneutta on mahdoton sivuuttaa. Tavataan katedraalin edessä ja noustaan hissillä henkeäsalpaavalle, noin 8 000 neliömetrin kattoterassille. Siellä voit ihailla 135 tornia, huiputusta, lentäviä tukipilareita ja monia patsaita. On lähes mahdotonta uskoa, mutta Duomossa on noin 3 400 patsasta! Ne on suunniteltu ja veistetty vuosisatojen aikana, ja ne esittävät monenlaisia raamatullisia ja historiallisia hahmoja, vesikäärmeitä, eläimiä, pieniä hirviöitä, lohikäärmeitä, kasvoja ja arvoituksellisia siluetteja. Ja jos luulet, että Duomo on nyt valmis, olet väärässä! Viime aikoina on veistetty ja asennettu uusia patsaita, jotka edustavat kaupungin nykyhistoriaa. Kierroksen toisessa osassa pääset myös katedraaliin, joka on ehdoton mestariteos, upea arkkitehtuuri, jonka valmistuminen kesti vuosisatoja. Vuonna 1386 Milanon ensimmäinen herttua Gian Galeazzo Visconti tilasi tämän katedraalin rakentamisen kahden aiemman kirkon, Santa Maria Maggioren ja Santa Teclan, raunioille. Katedraali oli alusta alkaen omistettu Santa Maria Nascente -nimiselle kirkolle ja suunniteltu goottilaiseen arkkitehtuuriin. Tutustut paikkaan, joka on täynnä historiaa, taidetta ja uskoa, ja ihailet upeita lasimaalauksia, erinomaisia taideteoksia, palvottuja pyhäinjäännöksiä ja vertaansa vailla olevia arkkitehtonisia ratkaisuja. Nykyään Duomo on Italian suurin kirkko ja maailman kuudenneksi suurin kirkko. Tämä kiertoajelu on ainutlaatuinen. Se saa sinut kokemaan Duomon syvällisesti, sillä se vie sinut aivan huipulle ja katedraalin sisälle.

Milanon tuomiokirkko ja kattokerroksen 2 tunnin opastettu kierros

10. Milanon tuomiokirkko ja kattokerroksen 2 tunnin opastettu kierros

Tapaat lisensoidun oppaan Piazza del Duomolla ja suuntaat hissin sisäänkäynnille, josta nouset hissillä nauttimaan unohtumattomasta kokemuksesta, kun kävelet upean Duomon katedraalin katolla. Tämän goottilaisen arkkitehtuurin kokonaisuus on vaikuttava, ja sen lentävät tukipilarit ja valkoinen marmori tekevät siitä ainutlaatuisen.Katsomo on ainutlaatuinen. Kiipeä lähes 50 porrasta ylös katolla sijaitsevalle korkeimmalle tasolle ja ole valmis ihailemaan upeita näkymiä Milanon horisonttiin, mukaan lukien upouudet tulevat pilvenpiirtäjät. Nauti Italian suurimman katedraalin ja yhden maailman suurimmista katedraaleista katolla jännittävistä näkymistä Milanoon. Kirkkaana päivänä näet aina Italian Alpeille asti, vuorille, jotka erottavat Italian Sveitsistä. Yli 3.400 patsasta ja 135 tornia odottavat paljastustaan, ja se on ehdottomasti parasta nähdä ylhäältä! Vierailun päätteeksi voit ihailla kultaista Neitsyt Marian patsasta, joka loistaa kirkkaana Majorin tornin huipulla. Sitten sinulla on uskomaton etuoikeus ohittaa katedraalin ulkopuolella olevat jonot ja päästä sisään ilman muuta odottelua suoraan erityisestä sisäänkäynnistä katolta (laskeutuminen saattaa tapahtua portaita pitkin). Kuuntele, kun oppaasi kertoo lukemattomista patsaista, koristeista ja värikkäistä lasimaalauksista, joita väsymättömät käsityöläiset ovat suunnitelleet vuosisatojen kuluessa. Hämmästy kuullessasi tarinoita "pyhästä naulasta" Jeesuksen oikeasta rististä tai aurinkokellopolusta ja sen horoskooppimerkeistä.

Saatavilla olevat aktiviteetit

111 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:
Sivu 1 / 7

Milanon katedraali (Duomo): Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Milanon katedraali (Duomo)? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Milanon katedraali (Duomo) : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 31 476 arvosteluun

Menimme ensimmäiseksi klo 9. Suosittelen ensimmäisenä tai viimeisenä vetoa väkijoukkoon. Se oli pitkä matka alas portaikon kautta. Jos sinulla on ongelmia portaiden kanssa, suosittelen, että älä tee kattokierrosta. Vaikka matkustat ylös hissillä, alas tulee aina portaita pitkin. Erinomainen näkymä katolta ja varmista, että nappaat äänen - tekee kaiken eron. Vietimme 90 minuuttia katon ja katedraalin välillä. Yksinkertaisesti hämmästyttävää ja suosittelen ehdottomasti tätä nähtävyyttä. Täynnä historiaa ja 700 vuotta vanha. Annamme tälle arvosanan 10/10

Upea kokemus! Katedraali ja ääniopas ovat erittäin suositeltavia! Nousu ei ole liian vaikea, voit myös pitää taukoja välissä, jos tarvitset niitä ja päästää ihmisiä ohi. Ei myöskään liian kapeita ja leveitä askelmia. Ylhäällä näkymä on yksinkertaisesti upea ja valokuvavaihtoehtoja on monia. Se ei ole liian täynnä. Tähän mennessä ylivoimaisesti paras katedraalikierros, joka minulla on ollut, ja paras vastine rahalle.

Loistava! Vierailu katoilla ja sisätiloissa oli upea. Sinulla on myös pääsy alla olevaan arkeologiseen kryptaan. Hissillä käyminen säästi energiaa vierailua varten, koska Duomo on jättimäinen. Pääsytiedot ovat erittäin selkeät. Suosittelen tätä toimintaa 200%.

Oli helppo mennä, heti kunlöysi oikean sisäänkäynnin. Osa ryhmästämme oli ostanut terassilipun. He menivät eri sisäänkäyntiin

Helppoa kun liput valmiina ostettuna puhelimessa. Hissillä vaivaton mennä ylös, ei tarvitse hikoilla portaissa.