Milanon päärautatieasema

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Milanon päärautatieasema: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Milanon päärautatieasema? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Milanon päärautatieasema : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 660 arvosteluun

Hyvin järjestetty, erittäin helppo varaus Get Your Guide -oppaan kautta, erittäin hyvä kuvaus ja selitys tapaamispaikasta. Oppaamme, Oleg, oli hieno !!!! On antanut meille paljon tietoa koko ajan ja tuonut myös postikortteja, jotka osoittavat meille paremmin Como -järven huviloita. Kiitos paljon Oleg !!! Myös bussikuski Emilianolle. Paikoille on riittävästi aikaa. Ei stressiä, ei kiireistä ... Olin innoissani, vaikka valitettavasti satoi tuona päivänä. Aina iloni! Get Your Travel -palvelussa kaikki on täydellistä !!!!

Se oli erittäin helppo löytää. Koska bussit ovat aivan uloskäynnin kohdalla. QR-koodi skannattu lentokentällä ja siinä se. Ainoa asia on, että kuvauksessa lukee lähtö Milano Centrosta klo 16:00-20:30 20 minuutin välein. Tämä on hieman pelottavaa, koska lähdöt eivät pysähdy ennen klo 16 ja ymmärtävät, että bussit eivät lähde Milano Centrosta ennen klo 16. Meidän tapauksessamme kävi näin, olimme vielä klo 14 Milano Centron linja-autoasemalla ja bussi lähti ajallaan.

Varaus oli todella helppoa, kaikki toimi niin sujuvasti. Yllä mainittua palveluntarjoajaa ei kuitenkaan löytynyt logona bussista, joten meidän piti ensin kysyä itseltämme, mikä ei ollut suuri ongelma. Varasin sen uudelleen milloin tahansa. Mukava matka ja helppo käsitellä.

Minua ei vastaanotettu ensimmäisellä bussilla, joka lähti lentokentältä, odottaen vielä tunnin seuraavaan bussiin.