Milford Sound
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit
Suosikki

Milford Sound: Varaa liput ja kierrokset

milford sound luontoristeily
Ympäristösertifioitu

Milford Sound -luontoristeily

Kesto: 2 tuntia
4 asiakasarvostelua
4

Tutustu Milford Soundin parhaisiin paloihin luontoristeilyllä. Informatiivinen, interaktiivinen ja rento luontoristeily on paras tapa kokea vuonojen…

te anau premium milford sound yhtye
Ympäristösertifioitu

Te Anau: Premium Milford Sound -yhtye

Kesto: 9 tuntia
23 asiakasarvostelua
Menestys
23

Tutustu majesteettiseen Milford Soundiin pienryhmäkierroksella, johon osallistuu 19 osallistujaa. Nauti henkeäsalpaavasta risteilystä ja paljon…

Milford Sound: Kaikki retket ja aktiviteetit

Viisi parasta tapaa tutustua Milford Soundiin

Uuden-Seelannin henkeäsalpaavan upea vuono on yksi maailman parhaista matkakohteista. Rudyard Kipling nimesi vuonon maailman kahdeksanneksi ihmeeksi, eikä hän edes voinut nähdä sitä tavoilla, jotka ovat käytössäsi! Minkä näistä upeista tavoista sinä valitset?

Laiva

Laiva

Maisemaristeily vuonolla Mitre Peakilta vesiputouksille ja sademetsään tarjoaa parhaat puitteet ottaa upeita valokuvia alueesta!

Kajakki

Kajakki

Kajakkikierroksella voi tutustua niihin alueisiin, johon suuremmat alukset eivät pääse. Täydellinen tapa bongata delfiinejä, hylkeitä sekä pingviinejä!

Vaellus

Vaellus

Milford Soundilla on lukuisia vaellusreittejä kaikentasoisille vaeltajille. Kuka tahansa voi siis kokea upeat näköalat ja vehreän kasvillisuuden lähietäisyydeltä!

Lentäminen

Lentäminen

Lentäminen ei luonnollisestikaan ole vaihtoehdoista edullisin, mutta lentokoneella tai helikopterilla voit nähdä upeat maisemat mitä parhaiten!

Sukeltaminen
Valokuva: empty007@flickr (CC BY-SA 2.0)

Sukeltaminen

Milford Sound kuuluu maailman upeimpiin paikkoihin, mutta myös pinnan alla on paljon koettavaa! Lähde sukellusoppaan kanssa matkalle, jolla voit tutustua vesissä piileviin salaisuuksiin.

Sisäpiirin vinkkimme

Paras aika vierailulle

Suosituin sesonkiaika on uuden vuoden aikaan, jolloin Uuden-Seelannin eteläsaari on lämpimimmillään. Alueella on harvoin todella kuuma, mutta jos haluat välttää väkijoukkoja ja korkeimpia hintoja, kannattaa vierailla maaliskuun ja toukokuun välisenä aikana. Muista, että Milford Sound on yksi maailman kosteimmista asuttamattomista alueista, joten sade saattaa olla jäätävän kylmä syksyllä ja keväällä!

Kuinka pukeutua?

Ota mukaasi hyvä sadetakki ja tukevat vedenkestävät vaelluskengät vaikket olisikaan lähdössä vaellusretkelle. Muista, että sade on osa kokemusta! Pukeudu lämpimästi risteilyille tai ota mukaasi vähintään muutamia varavaatteita sen varalta, että lämpötilat laskevat nopeasti.

Mitä ottaa mukaan?

Suosittelemme välttämään ylimääräisen tavaran mukaan ottamista, mutta pakkaa mukaasi ainakin vesipullo, aurinkovoidetta sekä hyttysmyrkkyä. Älä missään nimessä unohda hyttysmyrkkyä! Muista ottaa mukaasi myös kamera.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Avoinna aina.
 • Hinta
  Lippujen hinnat vaihtelevat aktiviteetista riippuen. Tarjolla on kajakkiretkiä, risteilyitä ja lentomatkoja.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Opastettu kierros on oiva tapa tutustua alueeseen, jonka vuoksi saatavilla on useita vaihtoehtoja ja aktiviteetteja!
 • Kuinka päästä perille
  Milford Sound sijaitsee 295 km päässä Queenstownista ja 121 km päässä Te Anausta.
 • Lisävinkkejä

  • Varaudu siihen, että lämpötila muuttuu nopeasti. Ota mukaasi hyönteismyrkkuä sekä aurinkovoide!

  • Älä ota mukaasi ylimääräistä tavaraa, mutta älä kuitenkaan unohda vesipulloa sekä lisävaatteita.