Millennium Bridge

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Millennium Bridge : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 11 081 arvosteluun

Kierros Harry Potterin kulmilla antoi sekä kirjoihin ja elokuviin perehtyneille että vähemmän niistä tietäville molemmille paljon. Reitti kulki keskeisillä paikoilla Lontoossa ja opas kertoi Lontoon historiaan liittyviä asioita ja tarinoita monipuolisesti. Reitin varrella näki paikkoja, joissa tuskin tulisi omatoimisesti käytyä. Mukavaa oli, että kierroksen aikana jalkauduimme oikeasti Lonyoon kaduille. Oikein hyvä ja mielenkiintoinen kokemus. Kehitysideana, että oppaalla voisi olla jokin maston päässä liehuva lippu tai muu, jolla ohjaisi ryhmää kulkemaan niillä paikoilla, joilla vierailtiin.

Ihanan oppaan matkassa Potterin tarina on elämys

Lontoosta löytyi hienoja, historiaan ja tarinoihin liittyviä paikkoja joita ei itse löytäisi ilman kävelyä pieniä kujia pitkin. Ainutlaatuista. Ann Marie pirtsakka tyyppi. Mukana oli useista maista ja yhteinen tekeminen ja näkeminen toi ryhmähengen. Harry Potter kauppa kind toi lisänsä. Jos ei päivän reissu studiolle kiinnosta, niin tämä vajaa kolmen tunnin kävely hyvillä kengillä on erinomainen. Lapsetkin pysyvät mukana omalla energialla.

Hyvä mitta lyhyt. Kesti vain kaksi tuntia.

Opas oli hyvä mutta hän opasti vain kaksi tuntia. Minusta on vähän hujauksen makua jos kolmasosa ajasta ei opasteta. Kahteen tuntiin sisältyi vielä viivästys, siksi että London Tower Bridge oli terroriiskun takia suljettu ja jouduimme tekemään ylimääräisen kierroksen sen takia. Eli tämän aktiviteetin osalta pitäisi lukea 2 tunnin Harry Potter-kierros!

Exceeded all the expectations! Great experience and lots of interesting little facts about the movies and books. Tour suited both Harry Pottet fans and those who are not the biggest fans of the franchaise. Our guide Anton was also amazing.

We walked around for a couple of hours with a really fun group and a good guide. The experience was really enjoyable, and I learned a lot of things I didn't know before. Thank you to our lovely guide, Gabriel!