Miracle Garden: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Dubai: Dubai Miracle Garden: Skip-The-Line-lippu Dubai Miracle Gardeniin

1. Dubai: Dubai Miracle Garden: Skip-The-Line-lippu Dubai Miracle Gardeniin

Tutustu Dubai Miracle Gardeniin, maailman suurimpaan luonnolliseen kukkapuutarhaan, tällä puolen päivän lipulla, jolla voit ohittaa jonon. Tutustu 50 miljoonasta kukasta koostuvaan maailmaan, vehreään aarreaittaan, joka vangitsee mielikuvituksen. Hämmästy veistoksista, jotka ovat voittaneet 3 Guinnessin maailmanennätystä. Todista 45 miljoonaa kukkivaa kukkaa upeissa kuvioissa, mahtavissa muodoissa ja silmiä hivelevissä väreissä Miracle Gardenissa. Näe elämää suurempi Emiratesin A380-lentobussin kaksikerroksinen muotoilu, joka on peitetty yli 500 000 tuoreella kukalla ja elävällä kasvilla. Näe tuttuja kasvoja, kuten Mikki Hiiri, Mini Hiiri ja heidän ystävänsä. Kävele auringonkukkakentällä, järvipuistossa, Smurffien kylässä ja sateenvarjotunnelissa. Kuuntele elävää musiikkia, ihaile katutanssijoita vaunuissa ja nauti unohtumattomasta kokemuksesta perheesi ja ystäviesi kanssa.

Dubain kasvisto ja eläimistö, 4 tunnin kierros

2. Dubain kasvisto ja eläimistö, 4 tunnin kierros

Vaihda Dubain betoni ja teräs luontoon tällä puolen päivän vierailulla kahdessa kauniissa puutarhassa. Sinut noudetaan hotelliltasi, jonka jälkeen vierailet Al Barshan perhospuutarhassa kokemassa puutarhan, jonka kolmeulotteiset kohteet on koristeltu värikkäillä kukilla. 1800 neliömetrin puutarhoihin mahtuu kerralla jopa 300 vierasta. Käy yhdeksän kuvun sisällä, joista jokaisesta löytyy eri värisiä, kokoisia ja lajisia perhosia. Käy houkuttelevassa perhosmuseossa ja perhoskukkapuistossa. Jatka Miracle Gardeniin, vain 5 minuutin kävelymatkan päähän, ja näe yli 45 miljoonaan kukan loisto eri muodoissa ja rakennelmissa. Näe Guinnessin ennätyskirjassa oleva maailman suurin kukkamuuri. Tutustu Miracle Gardenin uusiutuvaan filosofiaan, joka mahdollistaa uusia suunnitelmia ja nähtävyyksiä kullekin kaudelle.

Dubai: Miracle Garden: Miracle Garden Entry Ticket with Hotel Transfer

3. Dubai: Miracle Garden: Miracle Garden Entry Ticket with Hotel Transfer

Tutustu maailman suurimpaan kukkapuutarhaan, joka on tunnettu Airbus A380:n elämää suuremmasta kukkajäljitelmästä. Kuljeskele Smurffien kylässä ja ihaile sienitaloja. Arvosta upean Lake Parkin moniväristä kukkanäyttelyä. Hyödy edestakaisesta hotellikuljetuksesta. Valitse jaettu tai yksityinen kuljetus ja tapaa kuljettaja hotellillasi. Hyppää ajoneuvoon ja aja kukkapuutarhaan. Tutustu seuraavaksi puutarhaan ja tutustu kukkiin. Näe 500 000 tuoreesta kukasta ja muusta kasvista tehty lentokoneen jäljitelmä. Vieraile perhospuutarhassa. Katsele tämän jälkeen kelluvaa naista, vaikuttavaa veistosta, jossa nainen makaa punaisilla ja valkoisilla petunioilla koristellun kukkapellon yllä. Kävele myös Smurffien kylässä, katso aikaa kukkakellosta, kulje sateenvarjotunnelin läpi ja paljon muuta. Siirry lopuksi takaisin hotelliisi, kun olet saanut kauniin kukkapuutarhan tutkimisen päätökseen.

Dubai SuperSaver Pass

4. Dubai SuperSaver Pass

Hyvästä Dubain huippunähtävyyksiä omaan tahtiisi kätevällä SuperSaver Passilla, joka on voimassa 7 päivää ensimmäisestä aktivoinnista alkaen. Valitse joko 3, 5 tai 7 nähtävyyttä sisältävä passi ja saat yhden sisäänpääsyn lukuisiin elämyksiin eri puolilla Arabiemiraatteja. Mene Burj Khalifan huipulle tai The Views at The Palmiin nauttimaan henkeäsalpaavista näköaloista, tutustu elämään kaupungin keskustan ulkopuolella aavikkosafarilla tai rentoudu dhow-veneen kyydissä illallisristeilyllä Dubain venesatamassa tai Dubain kanaalissa, rentoudu hauskassa vesipuistossa, kuten Laguna Aquaparkissa, tutustu vanhan ja modernin Dubain kuuluisiin maamerkkeihin puolen päivän kaupunkikiertoajelulla tai vieraile KidZaniassa, jossa pienimmät lapset voivat opetella lääkärin, journalistin tai kosmetologin uraa hauskojen roolileikkien avulla. Top Deluxe -nähtävyydet ja -retket: - Ain Dubai (muu kuin prime time) - Burj Khalifa - huipulla (muu kuin pääkaupunkiaika) - Aavikkosafari (nouto ja kyyditys hotellista) - Dhow-illallisristeily Dubain venesatamassa (hotellilta nouto ja kyyditys)- Dubain akvaario ja vedenalainen eläintarha - The View at The Palm- Dubai Fountains Show Lake Ride- SkyView Observatory- Dubai Frame -liput- Dubai City Tour (vain puoli päivää; hotellista nouto ja kyyditys.off)- Green Planet- iFly- IMG Worlds of Adventure- Kidzania- Dubai Ice Rink- Ski Dubai- Dubai Canal Dinner Cruise- Dubai Dolphinarium- Laguna Waterpark- The Flying Cup- Museum of Illusions- Etihad Museum- Yellow Boats Dubai ( 60min/5 nähtävyyttä)- Love Boat Dubai ( jakoperuste/ei kuljetuksia/90minuuttia)- Madame Tussauds- Chillout Lounge- 3D World Selfie Museum sisäänpääsyliput- Infinity Des Lumieres- Five-Star Sunset Cruise Dubai Marinassa- The Lost Chambers -akvaarion liput- The Lost Chambers -akvaarion liput

Dubai: Miracle Garden ja Global Village Entry with Transfer

5. Dubai: Miracle Garden ja Global Village Entry with Transfer

Tutustu yli 45 miljoonaan kukkivaan kukkaan upeiden istutusten, mahtavien muotojen sekä katseen vangitsevien värien muodossa Dubain uraauurtavassa Miracle Gardenissa, joka on ylellinen ulkoilmakohde, ja se tarjoaa jo ensimmäisessä vaiheessaan vierailijoiden käyttöön huippupalvelut, kuten rukoushuoneen, kärryt liikuntarajoitteisille vieraille sekä kioskeja. Näe maailman pisin kukkaseinä ja vaeltele 3D-perhospuutarhassa nähdäksesi ihastuttavia perhosia sekä puutarhassa että museossa. Ihastele kokonaan kukista tehtyjä Arabiemiraattien maamerkkejä ja nauti yli 200 maasta peräisin olevien lääkekasvien vahvoista aromeista. Olet tervetullut koskettelemaan ja haistelemaan kasveja, ja voit jopa tehdä itsellesi kupillisen teetä tuoreeltaan puutarhasta. Ihastele vuodenajan mukaan muuttuvaa valtavaa kukkakelloa, joka on tehty aidoista kasveista ja kukista. Matkamuistomyymälä on ihanteellinen paikka ostaa lahjoja kotona odottavilla ystävillesi ja löydät sieltä esimerkiksi useita perhosiin liittyviä esineitä. Lasten leikkialue taas on täydellinen paikka pitää lapset viihdytettyinä erityisesti fyysisiä aktiviteetteja tarjoamaan suunniteltujen pelien avulla. Pienellä lavalla esitetään silloin tällöin myös taikuutta ja illuusioita. Vieraile sitten Global Villagessä, joka sijaitsee nyt pysyvästi Emirates Roadin poistumistiellä 37. Vuosittain lokakuusta maaliskuuhun järjestettävä Global Village esittelee shoppailun ja viihteen fantasiaa ulkoilmateemapuistossa. Maistele ympäri maailmaan peräisin olevaa ruokaa ja tee ostoksia kiinalaisissa, italialaisissa, iranilaisissa, marokkolaisissa, malesialaisissa ja monissa muissa jännittävissä maateemaisissa paviljongeissa.

Dubai: Dubai Miracle Garden Tour: Global Village ja Dubai Miracle Garden Tour

6. Dubai: Dubai Miracle Garden Tour: Global Village ja Dubai Miracle Garden Tour

Hemmottele Dubain loistoa tällä kierroksella Global Villageen ja Miracle Gardeniin. Nauti saumattomasta kokemuksesta hotellikuljetuksineen ja pääsylippuineen. Uppoudu Dubain ihmeiden ytimeen ja luo muistoja, jotka säilyvät vielä pitkään kierroksen jälkeen. Aloita päiväsi noutamalla sinut hotellista ja vierailemalla Miracle Gardenissa, jossa miljoonat kukat luovat upean väriloiston. Kuljeskele kukkaihmeiden halki ja vangitse hetkiä huolellisesti suunniteltujen maisemien kauneuden keskellä. Valmistaudu seuraavaksi jännittävään matkaan Global Villageen, joka on kulttuurien ja viihteen sulatusuuni. Kuljeskele erilaisissa paviljongeissa, joista jokainen tarjoaa jännittäviä ajeluja, eläviä kulttuuriesityksiä, herkullisia ruokia ja maailmanluokan ostosmahdollisuuksia.

Dubai: Miracle Garden & Global Village Combo ja kuljetus

7. Dubai: Miracle Garden & Global Village Combo ja kuljetus

Uppoudu 90 kulttuuriin ja eri maahan Global Villagessa ja ihaile maailman suurimman luonnonkukkapuutarhan upeita värejä Dubai Miracle Gardenissa. Säästä aikaa varaamalla pääsyliput ja kuljetukset kätevänä yhdistelmäkierroksena. Kiipeä yksityisen kuljetuksesi kyytiin ja sinut viedään suoraan Dubai Miracle Gardeniin. Ihaile upeita kukkia ja värejä ja nappaa kuvia, joista kaikki ystäväsi Instagramissa ovat kateellisia. Ihaile luonnonkukista tehtyjen ainutlaatuisten veistosten nerokkuutta. Seuraavaksi sinut viedään Global Villageen, jossa voit vierailla 27 kansallisaiheisessa paviljongissa, jotka edustavat yli 90 eri kulttuuria. Tutustu kauppoihin, kulttuuriesityksiin, ruokaan ja muuhun tässä lumoavassa kohteessa. Rentoudu varmana siitä, että kuljettajasi vie sinut takaisin hotelliisi, kun olet valmis.

Dubai: Global Village & Miracle Garden ja hotellin kuljetukset.

8. Dubai: Global Village & Miracle Garden ja hotellin kuljetukset.

Tutustu maailman suurimpaan kukkapuutarhaan ja tutustu moniin eri kulttuureihin, kun hankit liput Miracle Gardeniin ja Global Villageen Dubaissa. Jätä kuljetuksen järjestämisestä aiheutuva stressi väliin sisältyvän hotellikuljetuspalvelun avulla ilmastoidulla maasturilla. Huidaan majapaikastasi ja kuljetetaan Miracle Gardeniin. Tutustu 150 miljoonaan kukkivaan kukkaan tässä 72 000 neliömetrin kasviparatiisissa. Herkuttele silmilläsi taianomaisissa luomuksissa, kuten kukkalinnoissa ja kelluvassa naisessa. Hengitä luonnonkukkien runsaita tuoksuja. Siirry Global Villageen, ulkona sijaitsevaan huvipuistoon, joka tarjoaa laajan valikoiman viihde-, virkistys-, ruokailu- ja ostosmahdollisuuksia. Se esittelee yli 35 paviljongissaan yli 70 kansakuntaa. Palaa majapaikkaasi tämän elämyksen päätteeksi.

Dubai: Global village and miracle garden Tour kuljetuksineen

9. Dubai: Global village and miracle garden Tour kuljetuksineen

Koe 70 maan kulttuurit lipulla Global Villageen ja tutustu lumoaviin kukkaihmeisiin lipulla Miracle Gardeniin tällä kiertomatkalla, joka sisältää hotellikuljetukset Dubaissa. Sinut haetaan majapaikastasi ja kuljetetaan Miracle Gardeniin. Tutustu 45 miljoonaan kukkivaan kukkaan tässä 72 000 neliömetrin kasviparatiisissa. Ihaile taianomaisia luomuksia, kuten kukkalinnoja ja kelluvaa naista. Hengitä luonnonkukkien runsaita tuoksuja. Suuntaa Global Villageen, ulkona sijaitsevaan huvipuistoon, joka tarjoaa laajan valikoiman viihde-, virkistys-, ruokailu- ja ostosmahdollisuuksia. Yli 35 paviljongissa esitellään yli 70 kansakuntaa. Palaa majapaikkaasi tämän elämyksen päätteeksi.

Yksityinen siirto sekä Miracle Gardeniin että Global Villageen

10. Yksityinen siirto sekä Miracle Gardeniin että Global Villageen

Aamu - Miracle Garden: Liput: Kuljettaja antaa liput asiakkaille. Lähtö: Aloita päiväsi Miracle Gardenilla, joka aukeaa yleensä aamulla. Tarkista nykyiset aukioloajat niiden virallisilta verkkosivuilta, sillä ne voivat vaihdella kausittain. Tutustu Miracle Gardeniin: Vietä aamu tutustumalla kauniiseen Miracle Gardeniin. Ihaile elinvoimaisia ja huolellisesti suunniteltuja kukkanäyttelyitä, joihin kuuluu miljoonia kukkia eri muodoissa ja asetelmissa. Älä unohda ottaa runsaasti valokuvia, sillä puutarha on tunnettu upeista näytöksistään. Virvokkeita: Miracle Gardenissa on useita kahviloita ja ruokapaikkoja, joissa voit nauttia kevyen välipalan tai kahvin. Iltapäivä - Global Village: Liput: Kuljettaja antaa asiakkaille liput. Lounas: Suuntaa lounaalle johonkin läheisistä ravintoloista tai kahviloista tai voit halutessasi syödä lounaan Global Villagessa myöhemmin päivällä. Vieraile Global Villagessa: Vietä iltapäiväsi ja iltasi tutustumalla eri paviljonkeihin, nauttimalla kansainvälisistä ruokalajeista, shoppailemalla, osallistumalla live-esityksiin ja tutustumalla Global Villagen eri maiden elinvoimaiseen kulttuuriin. Shoppailu: Osta matkamuistoja ja ainutlaatuisia tuotteita eri puolilta maailmaa. Global Village on erinomainen paikka kansainvälisille ostoksille. Illallinen: Nauti herkullinen illallinen jossakin Global Villagen monista ruokakojuista tai ravintoloista. Valittavana on laaja valikoima kansainvälisiä ruokia. Viihde: Katso eläviä esityksiä, kulttuurinäytöksiä ja illaksi suunniteltuja tapahtumia. Global Village tarjoaa monipuolisia viihdevaihtoehtoja. Sulkemisaika: Global Village sulkeutuu yleensä myöhään illalla, noin keskiyöllä tai 1:00 aamulla, joten voit nauttia puiston tarjonnasta useiden tuntien ajan. Kaikkien aktiviteettien jälkeen viemme sinut takaisin hotelliisi tai asuinpaikkaasi.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Miracle Garden
Koe 150 miljoonan kukan väriloisto ja tuoksut yli 72 000 neliömetrin alueella.

Kaikki aktiviteetit

17 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Immersiivisiä elämyksiä

Miracle Garden: Koe enemmän

Näytä kaikki

Miracle Garden: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Miracle Garden? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.