Miracle Garden

Koe 150 miljoonan kukan väriloisto ja tuoksut yli 72 000 neliömetrin alueella.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Miracle Garden: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Miracle Garden? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Miracle Garden : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 3 208 arvosteluun

Valinnanvaraa

Hop-on hop-off bussi sinällään ideana hyvä, kiertää lähes kaikki kohteen mielenkiitoiset paikat ja kertoo samalla tietoa niistä. Ruuhkaisessa kaupungissa joihin Dubai kuuluu, aikataulut voivat venyä ja vaihdot reiteiltä toiselle eivät aina mene suunnitelmien mukaan. The hop-on hop-off bus as such is a good idea, spins almost all the places of interest and tells travellers about them. In the congested city of Dubai, schedules can stretch and switching from one to another does not always go as planned.

Menimme Ihmepuutarhaan ensin klo 14.30. Koska sää oli erittäin hyvä, mutta myös melko kuuma, suihkusimme puutarhan läpi lyhyesti ja raikkaasti noin 35 minuutissa. Se oli vain liian kuuma. Voit nähdä tämän kukissa (koska kaksi puutarhaa ovat sisämaahan päin). Aamu tai ilta on parempi täällä. Pidimme Butterfly Gardenista erittäin paljon ja on erittäin suositeltavaa myös keskipäivän helteellä.

Hyppäävä linja-auto on hieno tapa nähdä Dubai. Se pysähtyi kaikkiin tärkeimpiin nähtävyyksiin. Saimme nähdä Dubain tärkeimmät sivustot ja tehdä ostoksia samanaikaisesti. Ainoa kaatuminen on, että joitain linja-autoista jouduimme odottamaan melko vähän.

nähdä, mutta aiemmin kauden aikana upeita perhosia

Taikapuutarhan tulee olla upea täydessä kukassa, kukkien määrä on vaikuttava ja upeissa medioissa, kuten lentokoneessa, taloissa, autoissa jne. Perhosvierailu on myös miellyttävä ja mielenkiintoinen.

Se oli mahtavaa. Mutta 1 tunti ei riitä käymään kaikkea rauhassa. 4 tuntia on siirrolla.