Valitse päivämäärät

Miracle Garden

Koe 150 miljoonan kukan väriloisto ja tuoksut yli 72 000 neliömetrin alueella.

Miracle Garden: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Miracle Garden? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Miracle Garden : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 2 117 arvosteluun

Erilainen ratsastaa

Rakastamme ratsastusta. Puutarhat ovat kauniita, vaikka pääsimmekin täyteen aurinkoon, joten etsimme varjoa. Global Village on myös hieno tutustua muihin kulttuureihin, tehdä ostoksia ja kokeilla uusia makuja. Oli hyvä, että pääsimme sinne varhain, koska klo 18 jälkeen siitä tuli suurin ihmisten keskittymä, jonka näin Dubaissa. Oppaalla oli erittäin huono englannin kieli, jonka pitäisi olla kiertueella.

Iso unelma toteutui!

Paljon kukkia yhdellä molemmalla geredenillä oli upea nähdä. Oikeat lentävät perhoset niin upea lentävät rauhassa. Globaali kylä on uskomaton paikka yhdelle. Voit tutkia kaikkia eri maita yhdessä paikassa paljon erilaisia ruokia yhdessä. Palaamme ehdottomasti takaisin yhtenä päivänä, ei riitä, että kaikki nähdään, joten tulemme pian takaisin!

Paketti sisältää myös perhospuiston, joka ei mielestäni ole kovin kaunis ... Puiden välillä lentää perhosia, ei mitään erikoista. Mutta puisto kukilla ja globaali kylä kaunis, upea. Hämmästy.

Siirto oli hienoa. Suunnittelu oli hyvin jäsennelty. Sekä Miracle Garden että Global Village ovat kauniita! Aina onnellinen!

Fabulous, otamme täydet silmät, perhoset kukat, maailman hulluuden kylä, siirto ja moitteeton hoito