Miracle Garden

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Miracle Garden: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Miracle Garden? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Miracle Garden : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 2 637 arvosteluun

Valinnanvaraa

Hop-on hop-off bussi sinällään ideana hyvä, kiertää lähes kaikki kohteen mielenkiitoiset paikat ja kertoo samalla tietoa niistä. Ruuhkaisessa kaupungissa joihin Dubai kuuluu, aikataulut voivat venyä ja vaihdot reiteiltä toiselle eivät aina mene suunnitelmien mukaan. The hop-on hop-off bus as such is a good idea, spins almost all the places of interest and tells travellers about them. In the congested city of Dubai, schedules can stretch and switching from one to another does not always go as planned.

Hyppäävä linja-auto on hieno tapa nähdä Dubai. Se pysähtyi kaikkiin tärkeimpiin nähtävyyksiin. Saimme nähdä Dubain tärkeimmät sivustot ja tehdä ostoksia samanaikaisesti. Ainoa kaatuminen on, että joitain linja-autoista jouduimme odottamaan melko vähän.

Mukava tapa tutustua kaupunkiin! Great bus tour! Lots to see!

Suosittelen tutustumista kaupunkiin tällä tavalla! Näkemistä riittää. Illalla ruuhkat hidastivat ja liikenne oli melkoista. I recommend these bus tours. Nice way to see the most popular places! Traffic was crazy at nights and did affect on timetable.

Ehdottomasti sen arvoista!

Oli mukavaa vain istua kyydissä, rentoutua ja nauttia. Pysäkkejä oli kyllä välillä hankalaa löytää mutta onneksi ystävällisten ihmisten avulla ne lopulta aina löytyivät.