Suosittelemamme elämykset kaupungissa Mirissa

Mirissa: Aamupäivän valaidenbongausretki

1. Mirissa: Aamupäivän valaidenbongausretki

Lähde purjehtimaan Mirissasta todistamaan henkeäsalpaavaa näkyä planeetan suurimmasta nisäkkäästä, sinivalaasta, sen luonnollisessa elinympäristössä. Sri Lankan eteläiset vedet ovat täynnä vesielämää. Sinivalaiden lisäksi saatat nähdä myös suomen-, siitin- ja luotovalaan sekä monia delfiinilajeja. Lähtö klo 6.30 aamulla ennen muita veneitä. Aluksella tarjoillaan ilmainen aamiainen voileipiä ja hedelmiä sekä vettä ja teetä tai kahvia. Asiantuntevat oppaat ovat aluksella vastaamassa kysymyksiinne ja auttamassa teitä havaitsemaan nämä ihanat eläimet. Veneessä on GPS-paikannusjärjestelmä, joka ohjaa sinut parhaaseen paikkaan nähdä nämä erikoiset eläimet. Valaiden ja delfiinien näkemisen todennäköisyys on yli 90 prosenttia, joten sinulle luvataan ikimuistoinen aamu.

Galle/Weligama/Mirissa: Päiväretki Ella Highlandsiin

2. Galle/Weligama/Mirissa: Päiväretki Ella Highlandsiin

Aloita Ella-kierros klo 7.00, Ella on puhdasta luonnonkauneutta, vesiputouksineen, vehreineen ja kukkuloineen se on vain leuanvetoa. Ella on täydellinen paikka, jos haluaa virkistää aivoja. Siellä on monia kuuluisia paikkoja, ja se on ollut matkailijoiden huomion alla jo hyvän aikaa. Matkalla Ellaan ensimmäinen vierailumme on Buduruwagalan kalliotemppeli. Buduruwagala on ikivanha buddhalainen temppeli Sri Lankassa. Kompleksi koostuu seitsemästä patsaasta ja kuuluu mahayana-koulukuntaan. Seuraava pysähdyspaikka on Ravana-vesiputous, joka on suosittu nähtävyys Sri Lankassa. Se on tällä hetkellä yksi maan laajimmista putouksista. Sen jälkeen saavumme Ella Cityyn, joka on pieni kaupunki Badullan piirikunnassa Uvan maakunnassa, ja se sijaitsee 1041 metrin korkeudessa merenpinnan yläpuolella. Seuraavaksi menemme Nine Arch -sillalle. Se on yksi maan parhaista esimerkeistä siirtomaa-ajan rautatierakentamisesta. Sitten on aika kiivetä Little Adams Peakille, Little Adam's Peak houkuttelee monia Sri Lankaan tulevia matkailijoita. Kiipeäessäsi Adamsin huipulle nauti lounasta 98 Acres Resort & Spa -hotellissa. Se on tyylikäs ja tyylikäs hotelli, joka sijaitsee luonnonkauniilla 98 hehtaarin teetilalla, jota ympäröi upea maisema. Lounaan nautittuasi voit kokea Flying Ravana Mega Zip Linen, Etelä-Aasian pisimmän ja Sri Lankan kaikkien aikojen ensimmäisen mega-kaksois-zip-linjan, joka sijaitsee keskellä Ellan vehreitä tiloja Sri Lankassa. Vieraile lopuksi Halpewaththan teetehtaalla. Juo kuppi ja nauti samalla alueen upeasta luonnonkauneudesta. Se on matkamme viimeinen kohde. Lopuksi paluu hotellille.

Galle/Unawatuna/Weligama/Mirissa: Yalan kansallispuiston safari

3. Galle/Unawatuna/Weligama/Mirissa: Yalan kansallispuiston safari

Kokemuksesi alkaa noudolla hotellistasi joko Gallen, Unawatunan, Weligaman tai Mirissan alueilta. Sieltä voit rentoutua ajaessasi Yalan kansallispuistoon. Saapuessasi lähdet safarille Jeepillä ja pidät silmällä paikallisia leopardeja ja norsuja niiden luonnollisessa elinympäristössä. Muita alkuperäisiä villieläimiä, joita voidaan havaita tässä puistossa, ovat laiskiaiset, sakaalit, mangustit, pilkkupeurat, puhvelit, villisikoja, sambhur ja jänis. Nyt Sri Lankan suosituin puisto, Yala on myös tärkeä luonnonsuojelualue 50 perhoslajille ja monille lintulajeille. Safarin jälkeen matkusta takaisin lähtöpisteeseen, jotta sinut palautetaan majoituspaikkaasi.

Yala: Kansallispuisto Safari Yksityinen All-Inclusive päiväretki

4. Yala: Kansallispuisto Safari Yksityinen All-Inclusive päiväretki

Yala Safari -päiväretken järjestää Bentota Travel Mart. Ilmainen nouto ja kyydinotto on saatavilla seuraavilta alueilta. Wadduwa, Kalutara, Waskaduwa. Beruwala, Bentota, Kosgoda, Ahungalla. Hikkaduwa, Galle, Unawatuna, Talpe. Ahangama, Koggala, Habaraduwa. Weligama, Mirissa, Matara Dikwella, Tangalle, Ranna. Hambantota, Weerawila Nähtävyydet ja aktiviteetit - Yalan kansallispuiston jeeppisafari (4 tuntia) Sisältää - Safari jeeppi - Kansallispuiston sisäänpääsymaksut - Lounas - Ilmainen nouto ja jättäminen - Yksityinen kuljetus englanninkielisen kuljettajan ja oppaan kanssa Tärkeimmät kohdat Retki alkaa noutopaikalta klo 4.00-6.00 (Aamusafari) ja 10.00-12.00 (Ilta-Safari). Tämä on All Inclusive-paketti & Ei piilokustannuksia.

Ella: Teetehdas, juna ja yhdeksän kaaren päiväretki noutoineen

5. Ella: Teetehdas, juna ja yhdeksän kaaren päiväretki noutoineen

Tutustu kohoaviin vesiputouksiin ja henkeäsalpaaviin maisemiin päiväretkellä Ellaan, jonka lähtöpaikkoihin kuuluvat muun muassa Colombo, Kalutara ja Negombo. Vieraile Ravana-vesiputouksella, Nine Arch -sillalla ja Ravana Pool Clubilla. Vaella Little Adam's Peakille ja liidä taivaan halki köysiradalla. Saavu Ravana-vesiputoukselle, joka on ikoninen nähtävyys, joka kuuluu maan suosituimpiin nähtävyyksiin. Näe vesiputoukset vehreässä ympäristössä ja saavu sitten Ellaan, viehättävään kaupunkiin, joka sijaitsee ainutlaatuisten maisemien keskellä. Vieraile seuraavaksi yhdeksän kaaren sillalla, joka on siirtomaa-ajalta peräisin oleva arkkitehtuurin ihme. Matkusta menneeseen aikaan, kun kävelet sillan tyylikkäitä kaaria pitkin vehreyden ympäröimänä. Jos haluat nauttia kunnioitusta herättävistä panoraamanäkymistä, nouse Little Adams Peakille 45 minuutin vaelluksella. Matka voi olla hieman haastava, mutta odottavat näkymät ovat sen arvoisia. Kun nälkä kutsuu, nauti lounas maineikkaassa 98 Acres Resort & Spa -hotellissa (ei sisällä kustannuksia). Tämä luonnonkauniiden teeviljelmien keskellä sijaitseva elegantti lomakeskus tarjoaa herkullisen keittiön lisäksi myös hetken rauhaa luonnon syleilyssä. Adrenaliiniryöppyä etsivät voivat valmistautua kokemaan elämänsä jännityksen Flying Ravana Mega Ziplinne -hiihtoladulla. Tunne vertaansa vailla olevan seikkailun tunteen virtaavan suonissasi, kun lennät taivaalla. Matka ei olisi täydellinen ilman vierailua Halpewaththan teetehtaalla. Nauti tuoretta teetä ja ihaile samalla alueen kauneutta ja tunne syvää yhteyttä Sri Lankan rikkaaseen teeperintöön. Jos haluat lisätä rentoutumisen ripauksen, voit päättää päiväsi rentoutumalla Ravana Pool Clubilla.

Ella: Kuljetus Mirissa/Galle Udawalawe Safarin kanssa.

6. Ella: Kuljetus Mirissa/Galle Udawalawe Safarin kanssa.

Kun olet noussut hotellistasi Ella, Haaputale tai Bandarawela, suuntaa Udawalawen kansallispuistoon, jossa vaihdat avoimeen safari-jeepiin parhaiden näköalojen saamiseksi. Aikainen aamulähtö takaa, että näet eläimet yhtenä niiden aktiivisimmista vuorokaudenajoista. Näet varmasti norsulaumoja, ja sinulla on hauskaa tarkkailla krokotiileja, apinoita, vesipuhveleita, erilaisia endeemisiä lintulajeja ja paljon muuta. Matkan varrella opit paikallisen villieläimistön luonnollisista elinympäristöistä ja voit tarkkailla niitä samalla, kun nappaat upeita valokuvia. Kolmen tunnin safariseikkailun päätteeksi voit siirtyä takaisin mukavaan, ilmastoituun autoon ja jatkaa matkaa Mirissaan/Weligamaan/Unawatunaan tai Galleen, josta sinut jätetään hotellillesi.

Ella: Siirto Mirissa/Galle Yala Safari Tourin kanssa

7. Ella: Siirto Mirissa/Galle Yala Safari Tourin kanssa

Yhdistä Ellan, Haaputalen tai Bandarawelan kuljetus Mataran, Mirissan, Weligaman, Unawatunan tai Gallen alueelle ja jännittävä päiväretki Yalan kansallispuistoon. Koe tämän puiston valtava biologinen monimuotoisuus tällä Sri Lankan eläinsafarilla. Sinut haetaan majapaikastasi Ella, Haaputale tai Bandarawela. Rentoudu ja nauti paikallisista maisemista ajomatkalla Yalan kansallispuistoon. Nouse avoimeen safarijengiin, jotta saat parhaat näkymät ja valokuvakulmat. Näe eläimet päivällä, jolloin ne ovat aktiivisimpia. Tarkkaile leopardeja, laiskiaiskarhuja, norsuja, krokotiileja, apinoita, vesipuhveleita ja lukuisia lintulajeja. Ota upeita kuvia näistä upeista otuksista. Kuule villieläimistä ja saat valokuvausvinkkejä paikalliselta oppaaltasi. Anna oppaasi näyttää paikat, joissa eläimet todennäköisesti kokoontuvat. Palaa sitten ilmastoituun autoosi ja lähde matkaan majapaikkaasi Matarassa, Mirissassa, Weligamassa, Unawatunassa tai Gallessa.

Galle/Mirissa: Safaripäiväretki Yalaan ja Udawalaween w/ piknikillä

8. Galle/Mirissa: Safaripäiväretki Yalaan ja Udawalaween w/ piknikillä

Kokemuksesi alkaa noutamalla sinut majapaikastasi joko Hikkaduwan, Gallen, Unawatunan, Weligaman tai Mirissan alueella. Sieltä voit rentoutua ajellessasi Yalan kansallispuistoon, joka on 44 nisäkäslajin ja 215 lintulajin koti. Tapaa yksityinen oppaasi ja nouse tukevaan 4x4-ajoneuvoon. Nauti puiston auringonnoususta - päivän "kultaisista tunneista" - ja tutustu valoisaan metsään, pensaikkoon, ruohikkoon, laguuneihin ja upeaan eläinlajistoon. Safarin jälkeen tarjolla on piknik-lounas ennen ajoa Udawalawen norsujen siirtokotiin. Pysähdy seuraavaksi Elephant Transit Homeen ruokinta-aikoina ja tutustu tarkemmin satoihin villiintyneisiin norsunpoikasiin. Kun olet nauttinut Elephant Transit Home -elokodista, saavut Udawalawen kansallispuistoon iltapäivällä, voit tutustua puistoon kello 15.00 alkaen aina auringonlaskuun asti, jolloin puisto sulkeutuu kello 18.00. Etsi maailman keskittynein määrä norsuja, täpläpeuroja, sakaaleja, villisikoja, villisikoja, puhveleita, krokotiileja ja monia muita eläimiä, kun asiantunteva oppaasi ja kuljettajasi navigoi asiantuntevasti laajalla alueella ja teillä. Safarin jälkeen matkusta takaisin lähtöpaikkaasi, josta sinut viedään takaisin majapaikkaasi.

Mirissa, Weligama tai Galle: Siirto Ella & Yala Safarille

9. Mirissa, Weligama tai Galle: Siirto Ella & Yala Safarille

Yhdistä kuljetus Mirissasta, Weligamasta tai Gallesta Ellan kaupunkiin Sri Lankan eläinsafaripäiväretken seikkailuun. Koe Yalan kansallispuiston valtava biologinen monimuotoisuus ja pysähdy nauttimaan herkullinen pakattu ateria. Noudetaan majoituksestasi Mirissasta, Weligamasta tai Gallesta. Rentoudu ja ihaile paikallisia maisemia ajaessasi Yalan kansallispuistoon. Nouse avokätiseen safari-jeeppiin saadaksesi parhaat näkymät ja kuvakulmat. Näe eläimet päivän aikana, kun ne ovat aktiivisimpia. Katso leopardeja, laiskiaisia, norsuja, krokotiileja, apinoita, vesipuhveleita ja monia erilaisia lintulajeja. Ota upeita kuvia näistä upeista olennoista. Kuuntele villieläimistä ja hanki valokuvausvinkkejä paikalliselta oppaaltasi. Anna oppaasi näyttää paikat, joihin eläimet todennäköisesti kokoontuvat. Syö mukava ateriapaketti ennen kuin lähdet takaisin ilmastoituun autoosi matkaaksesi majoituspaikkaasi Ellassa.

Udawalawe Safari päiväretki (yksityinen) - All Inclusive paketti

10. Udawalawe Safari päiväretki (yksityinen) - All Inclusive paketti

Udawalawe Safari -päiväretken järjestää Bentota Travel Mart. Tämä sisältää myös maidon ruokintaistunnon vierailun Elefanttien kauttakulkukodissa. Ilmainen nouto ja jättäminen on saatavilla seuraavilta alueilta. Wadduwa, Kalutara, Waskaduwa. Beruwala, Bentota, Kosgoda, Ahungalla. Hikkaduwa, Galle, Unawatuna, Talpe... Ahangama, Koggala, Habaraduwa. Weligama, Mirissa, Matara Dikwella, Tangalle, Ranna. Hambantota, Weerawila Nähtävyydet ja aktiviteetit - Udawalawen kansallispuiston jeeppisafari (3 tuntia) - Vierailu Elefantti Transit Home Maidon ruokinta istunto Sisältää - Safari jeeppi - Kansallispuiston sisäänpääsymaksut - Elefantti Transit Home Sisäänpääsymaksut - Lounas - Ilmainen nouto ja jättäminen - Yksityinen kuljetus englantia puhuvan kuljettajan ja oppaan kanssa Tärkeimmät kohdat Retki alkaa noutopaikalta klo 4.00, 7.30 ja 11.00. Tämä on All Inclusive-paketti & Ei piilokustannuksia.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Mirissa

Kaikki aktiviteetit

81 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Immersiivisiä elämyksiä

Mirissa: Koe enemmän

Näytä kaikki

Mirissa: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Mirissa parhaat nähtävyydet?

Kohteen Mirissa parhaat nähtävyydet ovat:

Mirissa: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Mirissa? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.