Moco Museum

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Moco Museum: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Moco Museum? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Moco Museum : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 3 563 arvosteluun

Oikeat vapaat ajoitukset tulee mainita kartalla. Vain GVB-kuljetukset ovat käytettävissä tälle passille. R-net eivät ole. Kaiken kaikkiaan se on paras tarjous. Niin monia paikkoja on vierailulla. Muista, että luottokortti on aina mukanasi, koska tämä kortti on voimassa vain Amsterdamissa, ei missään muussa kaupungissa, joten joudut maksamaan kuljetuksen luottokortillasi muihin kaupunkeihin. Tämä kulku oli todella hyödyllinen meille monissa yhteyksissä. IAmsterdamin edustajat opastavat sinua parhaiten. Epäilemättä heidän taitoissaan. Kiitos hämmästyttävästä palvelustasi IAmsterdam

Ehdottomasti jokaiselle Banksy-faneille. Museo sijaitsee kauniissa, vanhassa huvilassa, joka on itsessään näkemisen arvoinen. Museon nimisivun teosten lisäksi näytteille saatiin D. Arsham, Yayoi Kusama ... Koons, Kusama, Hirst & Dali! Älä unohda pientä mutta hienoa veistospuutarhaa. Valokuvaus on sallittua, lippuja verkossa - suositeltava. Se voi täyttyä nopeasti huoneen koon vuoksi. Vaatesäilytys, hyvin piilossa ;-) aivan kassan vieressä! Kuten kaikkialla Alankomaissa, voit maksaa kortilla. Päätelmä - uudestaan ja uudestaan!

Amsterdamin kaupunkikortti on ehdottomasti oltava! Julkisilla kulkuvälineillä matkustaminen on tehty niin helpoksi, ettei sinun tarvitse huolehtia lippujen hankkimisesta. Aktivoidaan helposti I Amsterdam -myymälässä heti, kun poistut keskusasemalta. Suosittelisin ehdottomasti. Kun varaat ajan museosta/galleriasta, vaikka myöhästyisitkin, he ovat silti hyvin lempeitä ja sallivat sinun mennä sisään.

Oikein toimiva systeemi, enemmänkin olisi voinut hyödyntää mutta aika ei riittänyt niin moneen aktiviteettiin. Helppo kun sai käyttää liikennevälineissä rajattomasti. Ei tarvinnut etsiä automaattia matkalipun ostoa varten.Olis saanut Anne Frankin museo kuulua museokierroksiin.

Kätevä passi, paljon sisäänpääsymaksuja tärkeimpiin nähtävyyksiin. Hyvä myös liikkumiseen julkisilla kulkuvälineillä ja helppokäyttöinen. Sinun on suunniteltava etukäteen saadaksesi vastinetta rahoillesi, sillä nähtävää on paljon ja useimmat paikat vaativat aikavarauksen.