Suosittelemamme elämykset kaupungissa Montego Bay

Montego Bay: Reggae Catamaran Cruise With Snorkeling: Reggae Catamaran Cruise With Snorkeling

1. Montego Bay: Reggae Catamaran Cruise With Snorkeling: Reggae Catamaran Cruise With Snorkeling

Nouse Montego Bayssä upealle katamaraanille, jossa on hauska juhlatunnelma, ja purjehdi sitten rannikkoa pitkin. Pysähdy matkan varrella upealla snorklauspaikalla, jossa voit sukeltaa virkistäviin vesiin ja tutkia läheisiä riuttoja, jotka ovat täynnä eksoottista merielämää. Vedenalaisen seikkailun jälkeen voit nousta takaisin veneeseen nauttimaan musiikista ja tilata juomia baarista. Nauti herkullisia alkupaloja ja rajattomasti eksoottisia cocktaileja ihaillessasi panoraamanäkymiä rannikolle. Viimeisenä pysähdyksenä voit sitten suunnata maailmankuuluun Jimmy Buffett's Margaritavilleen, jossa hauskanpito jatkuu. Pomppikaa vesitrampoliineilla ja roiskukaa Karibianmereen, kun liukastutte alas 120-metrisellä vesiliukumäellä. Koe ainutlaatuinen päivä tässä "klubissa veden päällä", kun tunnet saaren sykkeen ja näet kaikki Karibian ihmeitä.

Montego Bay: Dunn's River ja Beach Club -matka: Blue Hole, Dunn's River ja Beach Club Trip

2. Montego Bay: Dunn's River ja Beach Club -matka: Blue Hole, Dunn's River ja Beach Club Trip

Seikkailusi alkaa matkalla Blue Hole -vesien upeisiin taivaansinisiin vesiin. Tämän tyypillisen uintikuopan kirkas turkoosi vesi houkuttelee sinut sukeltamaan sinne. Voit kiivetä minivesiputouksille, tutkia piilossa olevia luolia ja ottaa ikimuistoisia kuvia rehevän kasviston ja alkuperäiskasvien ympäröimänä. Seuraava pysähdyspaikka on Dunn's River Falls. Lähde mukaan jännittävään kiipeilyyn kuuluisalle vesiputoukselle. Kiipeilyoppaasi opastaa sinut parasta reittiä pitkin ja osoittaa monia viileitä syöksylammikoita, joihin voit liukua matkalla ylöspäin. Sitten on vuorossa Bamboo Beach Club, jossa voit nauttia auringosta, hauskanpidosta ja rentoutumisesta. Rentoudu ilmaisessa rantatuolissasi ja nauti kevyestä viihteestä, reggae-musiikista ja cocktail-esittelyistä. Nauti hintaan sisältyvästä tapas-lounaasta sekä talon cocktaileista ja juomista, jotka hymyilevät ja ystävälliset emännät tarjoilevat tuolillesi.

Jamaika: Mile ja valinnainen laguunikierros.

3. Jamaika: Mile ja valinnainen laguunikierros.

Tällä retkellä voit tutustua kaikkiin näihin suosittuihin jamaikalaisiin nähtävyyksiin vain yhden päivän aikana sen sijaan, että käyttäisit lomastasi kolme päivää. Kiipeä Dunn's River Fallsin putouksille. Kiipeät oppaasi avustuksella 600 metriä tämän upean vesiputouksen huipulle, joka on porrastettu kuin hääkakku. Pysähdy uimaan virkistäviin kallioaltaisiin. Oppaan avustuksella kiipeäminen on helppoa, ja kaikki voivat nauttia siitä. Putouksen jälkeen teillä on kierros Ocho Riosin kaupungissa, jossa pysähdytte matkamuisto-ostoksille ja nautitte tyypillisen jamaikalaisen lounaan. Seuraavaksi lähdet ajamaan pienten kauppakylien ja kukkuloiden halki 9 Mileen, joka on reggaen supertähti Bob Marleyn syntymä- ja viimeinen leposija. Kuule tarina hänen lapsuudestaan ja nousustaan tähteyteen. Vaihtoehto Bioluminescent Lagoon -risteily ja illallinen Kun suuntaat takaisin kohti rannikkoa, pysähdyt Joe James -ravintolassa ja taidegalleriassa. Nauti herra Jamesin taideteoksista ja istu alas jamaikalaiselle perhetyyliselle illalliselle (sisältyy hintaan). Kierroksen päätteeksi vierailet Luminous Lagoonissa, jota asuttavat mikroskooppiset eliöt, jotka säteilevät fosforisoivaa valoa, kun vettä liikutellaan. Pian auringonlaskun jälkeen nouset veneeseen, joka vie sinut laguunin poikki. Kun vesi häiriintyy, näet veden valaistuvan veneen takana. Pysähdy nauttimaan uimisesta ja katsele, kuinka kehosi hehkuu. Tämä valoisa ilmiö nähdään vain kolmessa paikassa maapallolla.

Montego Baystä ja Negrilistä: Ratsastus ja uinti

4. Montego Baystä ja Negrilistä: Ratsastus ja uinti

Koe Jamaikan kaunis maaseutu hevosen selässä, kun oppaasi kertoo sinulle tämän kiehtovan saaren historiasta ja kulttuurista. Tämän 2,5 tunnin kiertueen aikana ratsastaa trooppisen sademetsän läpi ja otat hevosesi jopa uimaan Karibianmeren lämpimiin vesiin. Seikkailusi alkaa, kun nouset satulaan alkuperäiselle ratsastusmatkalle ja uit! Näet upeat näkymät kallioiden sivuille ja Karibianmerelle. Yksityisellä rannalla voit kokea vertaansa vailla olevan, innostavan matkan lämpimien Karibian vesien läpi. Kokemusta ei tarvita! Hyvin koulutetut hevoset ja tarkkaavaiset oppaat varmistavat, että nautit Jamaikan parhaasta ratsastuksesta! Opit Montego Baystä, jota pidetään Jamaikan "toisena kaupunkina" ja sen matkailualan pääkaupunkina. Kokeneet oppaat ovat valmiita antamaan apua, mitä saatat tarvita matkan varrella, vaikka hevoset ovat niin hyvin koulutettuja, että et todennäköisesti tarvitse apua! Jopa aloittelevat ratsastajat pitävät tätä seikkailua mukavana ja nautinnollisena sekä ainutlaatuisena tilaisuuden kokea upeat näkymät Jamaikan rannikolle ja sen sisätilojen karuihin vuoristomaisemiin.

Montego Bay: MBJ: Lentokenttäkuljetukset kaikkiin hotelleihin saaren laajuisesti.

5. Montego Bay: MBJ: Lentokenttäkuljetukset kaikkiin hotelleihin saaren laajuisesti.

Varaa tämä huoleton yksisuuntainen tai edestakainen kuljetuspalvelu Montego Bayn lentokentän (MBJ) ja hotellien välillä missä tahansa Jamaikan suurimmista lomakaupungeista, mukaan lukien Montego Bay, Negril, Lucea, Ocho Rios, Runaway Bay, Trelawny, ja Rosehall. Aloita lomasi heti ilman, että sinun tarvitsee neuvotella taksinkuljettajien kanssa tai järjestää lentokenttäkuljetusta. Kulje hotellillesi ja sieltä pois mukavasti ja ilman hälyä ja stressiä. Valitse jaetuista, yksityisistä ja ylellisistä kuljetusvaihtoehdoista. VIP-palvelut saatavilla VIP Arrival Meet and Greet -palvelu sisältää: • Nopeutettu saattajapalvelu tulli- ja maahanmuuttoviraston kautta • Erillinen istuinalue, kun matkatavarat noudetaan • Saapumislounge, jossa on ilmainen WIFI ja välipaloja ja juomia sekä yksityinen wc ja pukuhuone VIP-lähtöpalvelu sisältää: • Nopeutetut oikeudet Immigration & Securityn kautta • ilmaisia tuoreita hedelmiä, leivonnaisia, välipaloja, voileipiä, tapaksia ja pihvejä • ilmaiset alkoholipitoiset ja alkoholittomat juomat (kuumat/kylmät) • rajoittamaton WIFI ja täysin varustettu bisneskeskus • Suihkutilat • Ilmaiset puhelut Yhdysvaltoihin, Kanadaan ja Iso-Britanniaan lankapuhelimiin

Montego Bay: Bayego Bay: Yksityinen bambulauttaristeily Suurella joella: Yksityinen bambulauttaristeily Suurella joella

6. Montego Bay: Bayego Bay: Yksityinen bambulauttaristeily Suurella joella: Yksityinen bambulauttaristeily Suurella joella

Jos haluat rentoutua täydellisesti, lähde koskenlaskuun Lethen suurelle joelle. Lethe (paikalliset lausuvat sitä Lee-tieksi) sijaitsee kukkuloilla Great Riverin rannalla, joka rajoittuu Hanoverin ja St. Jamesin seurakuntiin. Lethe, entinen sokeri- ja banaaniviljelmä, tarjoaa nyt jokiretkiä kokeneiden lauttakapteenien johdolla. Nauti viehättävistä maisemista, kun koskenlasku tapahtuu 30 jalan pituisilla bambulautoilla. Lautat kulkevat pitkin Great River -jokea ja Lethen historiallisen sillan alitse, joka rakennettiin orjatyövoimalla yli 200 vuotta sitten vuonna 1820. Uppoudu jokeen sopivissa paikoissa ja nauti viileästä vedestä, kun nouset ja laskeudut jokea pitkin. Osta muun muassa jerk-kanaa ja juomia kosken "kaupoista". Näitä joen varrella olevia kelluvia kauppoja tarjoavat nerokkaat jamaikalaiset. Nouse ylös ja tanssi lautta-"kaupoista" pauhaavan musiikin tahtiin. Nauti lautan kapteenien tarjoamista jalkojen ja jalkojen kuorinnoista, joissa käytetään joen rannalta löytyvää kalkkikiveä. Kapteenit ovat kärsivällisiä, informatiivisia, ystävällisiä ja kohteliaita, mikä lisää koskenlaskukokemustasi.

Montego Bay: Lagoon iltainen veneretki

7. Montego Bay: Lagoon iltainen veneretki

Tämä retki on ainutlaatuinen kokemus. Yöllä laguuni kimaltelee ja kiiltelee, kun sitä häiritään, sillä nämä mikroskooppiset organismit tuottavat aavemaista hehkua, joka heijastaa kalojen ja muiden vedessä olevien esineiden ääriviivat. Loistelaguunin sanotaan olevan maailman suurin ja loistavin neljästä, mikä houkuttelee ja hämmästyttää jatkuvasti vierailijoita ja tiedemiehiä ympäri maailmaa Vieraile yksinkertaisesti Jamaikan visuaalisesti silmiinpistävimmässä nähtävyydessä. Nouse hämärässä veneeseen laguunissa, purjehdi ulos ja hämmästy, kun "luonto" herää eloon. Kun vene liikkuu, sen kulkema reitti loistaa kirkkaana kuin tulikärpäset, ja kuvittele näkeväsi kalojen valaistut ääriviivat niiden liikkuessa. Jos olet uimari, hyppää mukaan ja hehkut heti, kun liikettä tapahtuu. jos odotat innolla, että pääset paljastamaan yhden "LUONNON JALOKIVISTÄ", pelkät sanat eivät riitä selittämään. Näkeminen on uskomista.

Montego Bay: Bayego Bay: River Rafting ja Kalkkikivijalkahieronta

8. Montego Bay: Bayego Bay: River Rafting ja Kalkkikivijalkahieronta

Matkustajat noudetaan 30 minuuttia ennen aktiviteetin alkamisaikaa, minkä jälkeen he lähtevät maisemakyydillä Lethe-rafting-kylään. Kiipeä 30 jalan käsintehdyn bambusta valmistetun lautan kyytiin, jota luotsaa sertifioitu opas. Risteile suurta jokea pitkin samalla, kun opit ympäröivien alueiden historiasta ja kulttuurista. Katsele kasvien ja jokirantojen kauneutta. Saatte maistaa kauden hedelmiä, kuten kookospähkinää, sokeriruokoa jne. Kokemuksen päätteeksi voit nauttia unohtumattomasta kalkkikivitahnasta tehdystä jalkahieronnasta, joka on valmistettu jokikivistä, jotka tunnetaan paikallisesti "viidakkosukkina". Tämä tekee ihostasi silkkisen sileän ja antaa sinun tuntea olosi nuorekkaaksi. Pysähdyksiä tehdään valokuvausmahdollisuuksia ja virvokkeita varten. Tämä retki tarjoaa yksityisen edestakaisen kuljetuksen ja päättyy samaan paikkaan, josta se alkoi. Tule nauttimaan tästä unohtumattomasta kokemuksesta. Montego Bayn hotelleilta kestää 30-45 minuuttia päästä tähän paikkaan.

Montego Bay: Yhdensuuntainen lentokenttäkuljetus hotellille/hotellista

9. Montego Bay: Yhdensuuntainen lentokenttäkuljetus hotellille/hotellista

Kun varaat tämän luotettavan lentokenttäkuljetuspalvelun, voit olla varma, että kuljetuksesi on aina turvattu. Edustajat ovat paikan päällä lentokentällä ja hotellissasi tarkkailemassa saapumis- tai lähtölentoaikaasi ja järjestävät kuljetuksesi uudelleen, jos lentosi myöhästyy tai peruuntuu. Lentokenttäkuljetuksia tarjotaan Sangsterin kansainvälisen lentoaseman (MBJ) ja eri puolilla Jamaikaa sijaitsevien hotellien välillä. Voit varata yhteiskuljetusbussin tai yksityisauton välttyäksesi odotusajalta. Muista ilmoittaa lentosi päivämäärä, numero ja kellonaika sekä hotellisi nimi. Tapaa kuljetusedustajasi lentoaseman maaliikennehallissa sijaitsevalla vieraanvaraisuustiskillä (Desk #11), joka saattaa sinut bussillesi aivan saapumisterminaalin ulkopuolella. Nauti mukavasta kyydistä hotellillesi ja hyödynnä samalla ilmaista WiFi:tä bussissa. Ihaile maisemia matkalla hotellillesi tai lentokentälle. Jättöpaikka on aivan hotellisi aulan ulkopuolella. Nouset bussiin samalla alueella paluumatkaa varten lentokentälle.

Sangsterin lentoasema (MBJ): Rose Hall Area

10. Sangsterin lentoasema (MBJ): Rose Hall Area

Voit nauttia kuljetuksista loistavan yrityksen kanssa. Parhaat reitit valitaan turvallisuutesi varmistamiseksi. Sukeltaja/matkaopas kertoo hieman kulttuuristamme Sangsterin kansainvälisen lentokentän ja Rose Hallin majoituspaikkasi välisen edestakaisen kyydin aikana. Olet vapaa esittämään kysymyksiä ihmisistä, maasta ja elämäntyylistä. Kuljettaja/matkaopas voi jopa suositella sinulle parhaita paikkoja, joissa voit vierailla lomasi aikana. Matkusta tilavassa ja ilmastoidussa pakettiautossa tai henkilöautossa määränpäähäsi. Aloita lomasi nopealla kuljetuksella nopeammin. Vältä stressiä kuljetuksen järjestämisestä takaisin lentokentälle yksinkertaisella edestakaisella kuljetuspalvelulla, jonka avulla ehdit sujuvasti kotilennollesi. Tässä on luettelo joistakin alueen hotelleista: Half Moon Holiday Inn Sunspree Iberostar Hilton Rosehall Resort

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Montego Bay

Parhaat aktiviteetit

Montego Bay: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

224 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 14

Immersiivisiä elämyksiä

Montego Bay: Koe enemmän

Näytä kaikki

Montego Bay: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Montego Bay?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Montego Bay ovat

Kingston, Jamaika

Montego Bay: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Montego Bay? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.