Lisää päivät

Montego Bay
Ulkoilmaurheilu

Ulkoilmaurheilu

Suosituksemme kategoriassa Montego Bay Ulkoilmaurheilu

Montego Bay: MBJ: Lentokenttäkuljetukset kaikkiin hotelleihin saaren laajuisesti.

1. Montego Bay: MBJ: Lentokenttäkuljetukset kaikkiin hotelleihin saaren laajuisesti.

Varaa tämä huoleton yksisuuntainen tai edestakainen kuljetuspalvelu Montego Bayn lentokentän (MBJ) ja hotellien välillä missä tahansa Jamaikan suurimmista lomakaupungeista, mukaan lukien Montego Bay, Negril, Lucea, Ocho Rios, Runaway Bay, Trelawny, ja Rosehall. Aloita lomasi heti ilman, että sinun tarvitsee neuvotella taksinkuljettajien kanssa tai järjestää lentokenttäkuljetusta. Kulje hotellillesi ja sieltä pois mukavasti ja ilman hälyä ja stressiä. Valitse jaetuista, yksityisistä ja ylellisistä kuljetusvaihtoehdoista. VIP-palvelut saatavilla VIP Arrival Meet and Greet -palvelu sisältää: • Nopeutettu saattajapalvelu tulli- ja maahanmuuttoviraston kautta • Erillinen istuinalue, kun matkatavarat noudetaan • Saapumislounge, jossa on ilmainen WIFI ja välipaloja ja juomia sekä yksityinen wc ja pukuhuone VIP-lähtöpalvelu sisältää: • Nopeutetut oikeudet Immigration & Securityn kautta • ilmaisia tuoreita hedelmiä, leivonnaisia, välipaloja, voileipiä, tapaksia ja pihvejä • ilmaiset alkoholipitoiset ja alkoholittomat juomat (kuumat/kylmät) • rajoittamaton WIFI ja täysin varustettu bisneskeskus • Suihkutilat • Ilmaiset puhelut Yhdysvaltoihin, Kanadaan ja Iso-Britanniaan lankapuhelimiin

Montego Bay: Reggae Catamaran Cruise With Snorkeling: Reggae Catamaran Cruise With Snorkeling

2. Montego Bay: Reggae Catamaran Cruise With Snorkeling: Reggae Catamaran Cruise With Snorkeling

Nouse Montego Bayssä upealle katamaraanille, jossa on hauska juhlatunnelma, ja purjehdi sitten rannikkoa pitkin. Pysähdy matkan varrella upealla snorklauspaikalla, jossa voit sukeltaa virkistäviin vesiin ja tutkia läheisiä riuttoja, jotka ovat täynnä eksoottista merielämää. Vedenalaisen seikkailun jälkeen voit nousta takaisin veneeseen nauttimaan musiikista ja tilata juomia baarista. Nauti herkullisia alkupaloja ja rajattomasti eksoottisia cocktaileja ihaillessasi panoraamanäkymiä rannikolle. Viimeisenä pysähdyksenä voit sitten suunnata maailmankuuluun Jimmy Buffett's Margaritavilleen, jossa hauskanpito jatkuu. Pomppikaa vesitrampoliineilla ja roiskukaa Karibianmereen, kun liukastutte alas 120-metrisellä vesiliukumäellä. Koe ainutlaatuinen päivä tässä "klubissa veden päällä", kun tunnet saaren sykkeen ja näet kaikki Karibian ihmeitä.

Montego Baysta tai Negrilistä: Chukka Horseback Ratsastus ja uinti

3. Montego Baysta tai Negrilistä: Chukka Horseback Ratsastus ja uinti

On aika leikkiä Chukka Ocean Outpostissa, jossa merta rakastavat jännityksen etsijät ja kulttuurin löytöretkeilijät yhdistyvät! Satuloi ja tutustu uuteen kavioystävääsi ainutlaatuisen ja unohtumattoman kokemuksen merkeissä. hevosen selässä tapahtuvaan seikkailuun. Ratsasta ylös vuoristomaastoon, josta avautuvat upeat näkymät merelle. Matkusta läpi Jamaikan takamaille ja kulje viljelysmaiden halki samalla kun tutkit 1700-luvun vanhan raunioita. sokeriplantaasia. Jatka merenrannalle, jossa hevosesi valmistellaan elämykselliseen elämäsi hevosta. Tunne todellinen hevosvoima, kun ratsastat lämpimään Karibianmereen uivan hevosesi selässä; hetki, jota et unohda koskaan! Sijainnin tavaramerkit: v Mountain Trails with Ocean Vistas v Allekirjoitettu hevosajelu ja uintikokemus v Monipuolinen maalaismainen valtamerenranta v Historiallinen Blue Hole Estate ja 18. vuosisadan sokeritehtaan rauniot.

Jamaika: Mile ja valinnainen laguunikierros.

4. Jamaika: Mile ja valinnainen laguunikierros.

Tällä retkellä voit tutustua kaikkiin näihin suosittuihin jamaikalaisiin nähtävyyksiin vain yhden päivän aikana sen sijaan, että käyttäisit lomastasi kolme päivää. Kiipeä Dunn's River Fallsin putouksille. Kiipeät oppaasi avustuksella 600 metriä tämän upean vesiputouksen huipulle, joka on porrastettu kuin hääkakku. Pysähdy uimaan virkistäviin kallioaltaisiin. Oppaan avustuksella kiipeäminen on helppoa, ja kaikki voivat nauttia siitä. Putouksen jälkeen teillä on kierros Ocho Riosin kaupungissa, jossa pysähdytte matkamuisto-ostoksille ja nautitte tyypillisen jamaikalaisen lounaan. Seuraavaksi lähdet ajamaan pienten kauppakylien ja kukkuloiden halki 9 Mileen, joka on reggaen supertähti Bob Marleyn syntymä- ja viimeinen leposija. Kuule tarina hänen lapsuudestaan ja nousustaan tähteyteen. Vaihtoehto Bioluminescent Lagoon -risteily ja illallinen Kun suuntaat takaisin kohti rannikkoa, pysähdyt Joe James -ravintolassa ja taidegalleriassa. Nauti herra Jamesin taideteoksista ja istu alas jamaikalaiselle perhetyyliselle illalliselle (sisältyy hintaan). Kierroksen päätteeksi vierailet Luminous Lagoonissa, jota asuttavat mikroskooppiset eliöt, jotka säteilevät fosforisoivaa valoa, kun vettä liikutellaan. Pian auringonlaskun jälkeen nouset veneeseen, joka vie sinut laguunin poikki. Kun vesi häiriintyy, näet veden valaistuvan veneen takana. Pysähdy nauttimaan uimisesta ja katsele, kuinka kehosi hehkuu. Tämä valoisa ilmiö nähdään vain kolmessa paikassa maapallolla.

Jamaika: Bioluminescent Lagoon Boat Cruise with Transfers: Bioluminescent Lagoon Boat Cruise with Transfers

5. Jamaika: Bioluminescent Lagoon Boat Cruise with Transfers: Bioluminescent Lagoon Boat Cruise with Transfers

Nouse veneeseen ja lähde ajelulle bioluminesenssilaguunille katsomaan veden valaistumista, joka tapahtuu, kun vene häiritsee laguunissa eläviä mikroskooppisia eliöitä. Tällä veneajelulla auringon laskettua veneen kapteeni ja opas kertovat sinulle laguunin tarinan ja miksi se hohtaa. Kun veneenne lähestyy laguunin keskustaa, kapteeni kertoo teille laguunissa uintiin liittyvistä kansanperinteistä. Sitten sinulla on mahdollisuus pulahtaa laguuniin, joka on alle metrin syvyinen. Uidessasi vesi ympärilläsi alkaa hehkua. Katso, kun kätesi alkavat kimmeltää kuin kimalluksen peitossa. Kun olet tutustunut tähän Jamaikan luonnonihmeeseen, sinut kuljetetaan takaisin hotelliisi.

Montego Baysta: Ocho Riosiin.

6. Montego Baysta: Ocho Riosiin.

Tervetuloa Negril-hotellin Premier-kuljetuspalveluun: Montego Bayn lentokentältä Paradise Haveniin. Varaa etukäteen yksityinen, henkilökohtainen kuljetuspalvelu, joka vie sinut Montego Bayn Sangsterin kansainväliseltä lentokentältä Ocho Riosin lomakohteeseesi. Koe kätevyyden ja mukavuuden ruumiillistuma huippuluokan kuljetuspalvelussamme Montego Bayn lentoaseman ja upean Negril-hotellin Paradise Havenin välillä. Matkasi alkaa heti laskeutumishetkellä, sillä omistautunut tiimimme varmistaa saumattoman siirtymisen lentokentältä trooppiseen lomapaikkaasi. Sitoutumisemme huippuosaamiseen näkyy kuljetuskokemuksenne jokaisella osa-alueella: Tehokkuus: Sano hyvästit pitkille odotusajoille ja epävarmuudelle. Täsmälliset kuljettajamme ovat strategisesti sijoitettuina Montego Bayn lentokentälle, valmiina viemään sinut Negril-hotellin seesteiseen keitaaseen. Ei hukkaan heitettyä aikaa, ei turhaa vaivaa. Ylellinen mukavuus: Nauti ansaitsemastasi rentoutumisesta. Nykyaikainen ja hyvin huollettu autokalustomme tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja mieltymystesi mukaan, tilavista sedaneista, pakettiautoista, linja-autoista ja linja-autoista. Istu muhkeisiin istuimiin ja nauti henkeäsalpaavista näkymistä, kun kuljemme maisemareittiä Paradise Haveniin. Turvallisuus etusijalla: Hyvinvointisi on etusijalla. Kokeneilla kuljettajillamme on täysi ajokortti, ja he noudattavat tiukkoja turvallisuusprotokollia, mikä takaa turvallisen ja rauhallisen matkan. Lepää rauhassa tietäen, että olet osaavissa käsissä. Henkilökohtainen palvelu: Ymmärrämme, että jokainen matkustaja on ainutlaatuinen. Olitpa sitten sooloseikkailija, romantiikkaa etsivä pariskunta tai hauskanpitoa kaipaava perhe, huomaavainen henkilökuntamme räätälöi kuljetuskokemuksen juuri sinun erityistarpeisiisi sopivaksi. Paikallinen asiantuntemus: Löydä piilotettuja helmiä ja paikallisia näkemyksiä, joita vain todellinen sisäpiiriläinen voi tarjota. Kuljettajamme eivät ainoastaan navigoi teillä, vaan tarjoavat myös korvaamattomia vinkkejä ja ehdotuksia, jotka parantavat vierailuasi Negrilissä. Edullista ylellisyyttä: Hemmottele ylellisyyttä rikkomatta pankkia. Kilpailukykyiset hintamme takaavat, että nautit ensiluokkaisesta kuljetuksesta tinkimättä budjetistasi. Saumattomat varaukset: Kuljetuksen varaaminen on lastenleikkiä. Käyttäjäystävällisen verkkoalustamme avulla voit varmistaa paikkasi etukäteen, jolloin viime hetken stressi jää pois. Koe mukavuuden, ylellisyyden ja edullisuuden saumaton yhdistelmä Negril-hotellin tarjoaman kuljetuspalvelun avulla. Anna meidän kohottaa matkasi Montego Bayn lentokentältä Paradise Haveniin ja tehdä lomasi jokaisesta hetkestä ikimuistoinen muisto. Varaa nyt ja lähde mukaan kuljetuskokemukseen, joka on ainutlaatuinen.

Montego Bay: Bayego Bay: Yksityinen bambulauttaristeily Suurella joella: Yksityinen bambulauttaristeily Suurella joella

7. Montego Bay: Bayego Bay: Yksityinen bambulauttaristeily Suurella joella: Yksityinen bambulauttaristeily Suurella joella

Jos haluat rentoutua täydellisesti, lähde koskenlaskuun Lethen suurelle joelle. Lethe (paikalliset lausuvat sitä Lee-tieksi) sijaitsee kukkuloilla Great Riverin rannalla, joka rajoittuu Hanoverin ja St. Jamesin seurakuntiin. Lethe, entinen sokeri- ja banaaniviljelmä, tarjoaa nyt jokiretkiä kokeneiden lauttakapteenien johdolla. Nauti viehättävistä maisemista, kun koskenlasku tapahtuu 30 jalan pituisilla bambulautoilla. Lautat kulkevat pitkin Great River -jokea ja Lethen historiallisen sillan alitse, joka rakennettiin orjatyövoimalla yli 200 vuotta sitten vuonna 1820. Uppoudu jokeen sopivissa paikoissa ja nauti viileästä vedestä, kun nouset ja laskeudut jokea pitkin. Osta muun muassa jerk-kanaa ja juomia kosken "kaupoista". Näitä joen varrella olevia kelluvia kauppoja tarjoavat nerokkaat jamaikalaiset. Nouse ylös ja tanssi lautta-"kaupoista" pauhaavan musiikin tahtiin. Nauti lautan kapteenien tarjoamista jalkojen ja jalkojen kuorinnoista, joissa käytetään joen rannalta löytyvää kalkkikiveä. Kapteenit ovat kärsivällisiä, informatiivisia, ystävällisiä ja kohteliaita, mikä lisää koskenlaskukokemustasi.

Montego Baysta: Kahvilan auringonlasku: Negrilin päiväretki ja Rick's Café Sunset

8. Montego Baysta: Kahvilan auringonlasku: Negrilin päiväretki ja Rick's Café Sunset

Nauti laiskasta päivästä Negrilin kauniissa lomakaupungissa ja rentoudu West Endin legendaarisessa Rick's Caféssa. Hyödy noutamisesta majoituspaikastasi Montego Bayssä ja lähde sitten maisemalliselle ajelulle rannikkoa pitkin. Ihaile rohkeita ihmisiä, jotka laskeutuvat Rick's Cafén kallioilta laskeutumaan Karibianmeren taivaansinisiin vesiin. Tutustu erilaisiin uinti- ja sukellusmahdollisuuksiin tai vain rentoudu ja kuuntele paikallisen bändin soittavan Bob Marleyn ja muita reggaehittejä. Koe yksi maailman kauneimmista auringonlaskuista Jamaikan rennossa pääkaupungissa ennen matkaa takaisin Montego Bayhin.

Montego Bay: Bayego Bay: River Rafting ja Kalkkikivijalkahieronta

9. Montego Bay: Bayego Bay: River Rafting ja Kalkkikivijalkahieronta

Matkustajat noudetaan 30 minuuttia ennen aktiviteetin alkamisaikaa, minkä jälkeen he lähtevät maisemakyydillä Lethe-rafting-kylään. Kiipeä 30 jalan käsintehdyn bambusta valmistetun lautan kyytiin, jota luotsaa sertifioitu opas. Risteile suurta jokea pitkin samalla, kun opit ympäröivien alueiden historiasta ja kulttuurista. Katsele kasvien ja jokirantojen kauneutta. Saatte maistaa kauden hedelmiä, kuten kookospähkinää, sokeriruokoa jne. Kokemuksen päätteeksi voit nauttia unohtumattomasta kalkkikivitahnasta tehdystä jalkahieronnasta, joka on valmistettu jokikivistä, jotka tunnetaan paikallisesti "viidakkosukkina". Tämä tekee ihostasi silkkisen sileän ja antaa sinun tuntea olosi nuorekkaaksi. Pysähdyksiä tehdään valokuvausmahdollisuuksia ja virvokkeita varten. Tämä retki tarjoaa yksityisen edestakaisen kuljetuksen ja päättyy samaan paikkaan, josta se alkoi. Tule nauttimaan tästä unohtumattomasta kokemuksesta. Montego Bayn hotelleilta kestää 30-45 minuuttia päästä tähän paikkaan.

Jamaika: YS Falls ja Black River Safarin päiväretki

10. Jamaika: YS Falls ja Black River Safarin päiväretki

Koe Jamaikan toinen puoli ja huomaa, että maa on paljon enemmän kuin rannalla! Aloita tämä koko päivän kiertue, joka nauttii luonnonkaunis ajaa Jamaikan kukkuloilla. Jatka Pyhän Elizabethin kukkuloille, mikä näyttää olevan pieni kauppa pitkin maantietä pitkin. Tulet junan, joka vie sinut metsän läpi maisemaan vesiputouksia, joita ympäröivät vehreät puutarhat ja upeat puut. Kaikissa on 7 vesiputousta, joista useat kaskadista luonnollisiin altaisiin. Paikan päällä olevat hengenpelastajat ilmoittavat, mitkä alueet ovat avoinna uimiseen. On luonnollinen uima-allas, jota ruokitaan maanalaisilla ja maanläheisillä lähteillä, jotka soveltuvat lapsille ja niille, jotka eivät voi uida. Kun poistut tästä trooppisesta keisarista, kiertosi jatkuu etelärannikolla sijaitsevalle Black Riverille. Pysähdy reitillä paikalliselle Jamaikan lounaalle ennen kuin lähtee veneestä luontomatkalle Jamaikan pisin jokeen. Kun risteily Black River, näet native luonto, mukaan lukien eri lintulajeja ja Jamaikan krokotiili. Veneurheilun lopussa junan bussi lähtee luonnonkauniille ajelulle Jamaikan pohjoisrannikolle.

100 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Immersiivisiä elämyksiä

Montego Bay

Montego Bay

Montego Bay: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Montego Bay? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.