Valitse päivämäärät

Montjuïc-köysirata

8 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Montjuïc-köysirata: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Montjuïc-köysirata? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Montjuïc-köysirata : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 4 918 arvosteluun

Jos ostat lipun täältä etukäteen, säästät 10%. Hanki opas -lipusta huolimatta sinun täytyy joutua myyntijonoon. Odotusaika sunnuntaina klo 14 oli 10 minuuttia. Tie ylös vuorelle ei ole niin pitkä kuin luulin sen olevan. Voidaan ehdottomasti harkita kävelyä vuorelle tai vaihtoehtoisesti ostaa lippu paikan päällä gondolille ylös ja sitten kävellä vuorelta alas.

OlgaEscribado opasti ihanasti pienryhmäämme: 3 lasta iältään 8-11-15 ja aikuinen, joka tuntee hyvin Picasson elämän ja työn. Vierailu oli erittäin animoitu ja interaktiivinen. Jokainen lapsi osallistui ja opimme paljon maalarin elämästä ja tekniikasta. Hänen unelmistaan hänen elämänsä eri ajanjaksoihin. Kiitos Olga. Nähdään pian seuraavalla vierailulla

Se oli miellyttävä ajomatka kauniilla näkymällä kaupunkiin, erityisesti Barcelonan satamaan. Pidimme siitä. Huipulla ei ole mahdollisuutta syödä jotain, kannattaa ottaa eväät mukaan ja sitten voidaan pitää mukava piknik. Voit kuitenkin vierailla vuoren huipulla olevassa linnassa, mutta emme menneet sisälle.

Jono meni nopeasti ohi varsinkin näiden passien ostamisen myötä. Kävin kaveriporukan kanssa ja siellä oli paljon valokuvauksia kaupungista ja maisemista, jotka olivat henkeäsalpaavia, ja sitten nousimme pois linnasta ja vietimme siellä enemmän aikaa. Ehdoton kohokohta matkaltamme!

Ylhäällä olisi voinut olla enemmän jotain nähtävää linnan lisäksi ja enemmän kahviloita/ruokapaikkoja.