Tekemistä kohteessa
Montmartre

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Montmartre: usein kysytyt kysymykset

Montmartre: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Montmartre? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Montmartre : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 3 356 arvosteluun

Tänään minulla oli kiertue Sacre Coure -basilikassa ja ympäröivässä Montmartren taiteilijaalueella, oppaamme Julian oli erittäin asiantunteva ja antoi taustan itse Pariisille syyn Sacre Coure (pyhä sydän) -basilikan rakentamiseen tapahtumien ja historiallisten nimien aikajanalla. luvut, hänen huomionsa yksityiskohtiin on valtava. Matka Montmartren ympäri oli yhtä informatiivinen, kun kuvattiin alueella asuneita taiteilijoita ja heidän yhteyksiään eri rakennuksiin ympäri kaupunkia, Juliansin kuvaus oli yksityiskohtainen ja hauska, mikä osoitti hänen kiistattoman innostuksensa tätä aihetta kohtaan, suosittelen ehdottomasti tätä kiertuetta, et tee sitä. olla pettynyt.

Ehdottomasti sen arvoista!

Matkaoppaamme Severine oli upea! Tämä oli ensimmäinen kerta Pariisissa, emmekä tienneet mitään Montmartresta. Odotin peruskierrosta kirkossa ja vähän kaupungin historiaa. Tulin opiskelemaan paljon historiaa ja tuntemaan paljon enemmän yhteyttä kaupunkiin. Tarinat, jotka hän kertoi meille, olivat kiehtovia. Severine oli niin mukaansatempaava ja upea tarinankertoja. Hän tunsi kaupungin edestakaisin. Hänellä oli jopa hieman sideainetta ihmiskuvien ja maalausten kanssa, jotka saivat tarinat todella eläviksi. Nyt tuntuu, että voisin itsekin käydä kiertueella! Suosittelen tätä kiertuetta, ja toivon, että saat Severinen! :)

Ystävällinen ja informatiivinen

Opas oli ystävällinen (Janet), asiantunteva ja helppo ymmärtää. Hän vastasi kaikkiin kysymyksiimme ja oli persoonallinen. Suosittelen Janetia oppaaksi! Ainoa asia, jonka muuttaisin, on kohtaamispaikan selkeys (yrityksen asia, ei opas) ehkä täsmentäisi kahvila tai millä puolella köysirata tavata, koska kukaan meistä ei voinut paikantaa häntä alun perin.

Opas oli erittäin mukava ja vastasi kärsivällisesti kaikkiin kysymyksiin. Hän seurasi meitä sekä veneretkellä että ensisijaisella sisäänkäynnillä Moulin Rougeen.

Organisaatio loistava ja luotettava. Sinun täytyy nähdä se kerran