Montparnassen torni

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Suunnittele vierailusi

 • Tornin aukioloajat


  1. huhtikuuta - 31. syyskuuta torni on avoinna joka päivä klo 9.30-23.30. Muina aikoina torni on auki sunnuntaista torstaihin klo 9.30-22.30 ja lauantaisin sekä pyhäpäivien aattoina klo 23.00 saakka. Varaa liput etukäteen verkosta välttääksesi jonottamisen!

 • Paras aika vierailulle

  Tarkista sääennuste ennen vierailuasi, sillä näköalat ovat parhaimmillaan selkeänä päivänä. Illallinen 56. kerroksen Ciel de Paris -ravintolassa on suositeltava aktiviteetti, kuten myös vieraileminen kesäisinä perjantai-iltoina, jolloin katon terassibaarissa on livemusiikkia klo 19.00 alkaen!

 • Kuinka tornille pääsee?

  Lähin metroasema on Montparnasse-Bienvenüe, joka sijaitsee linjojen 4, 6, 12 ja 13 varrella.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?

  1. huhtikuuta - 31. syyskuuta joka päivä klo 9.30-23.30. Tarkista tarkat aukioloajat verkosta, sillä ne vaihtelevat vuodenajan mukaan.

 • Hinta
  Aikuisten lippu maksaa vain 15 euroa.
 • Tarvitsenko oppaan?
  *Oppaasta on ehdottomasti apua. Suosittelemme katsastamaan suosituimmat kierroksemme.
 • Kuinka päästä perille
  Lähin metroasema on Montparnasse-Bienvenüe, joka sijaitsee linjojen 4, 6, 12 ja 13 varrella.
 • Lisävinkkejä   1. kerrokseen pääsee vain portaita pitkin 56. kerroksesta.


Montparnassen torni: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Montparnassen torni? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Montparnassen torni : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 3 551 arvosteluun

Meillä oli mukava Eiffel-tornin opas, joka ilahdutti meitä hauskoilla tarinoilla Eiffel-tornista ja Pariisista. Tietysti Eiffel-tornissa yöpyminen on täydellistä massaprosessointia, mutta näin on monessa paikassa. Myös venematka oli mukavaa, Pariisin näkeminen vedestä upeiden siltojen kanssa on todella mukavaa. Jos haluat tehdä matkan yhdeksältä illalla, sinun tulee olla paikalla hyvin aikaisin, jälleen väkijoukkoja muita turisteja. Kupongin kanssa muista kiinnittää huomiota kohtaamispaikkaan, joka ei ole Eiffel-tornissa, vaan läheisellä kadulla - mutta se on helppo löytää.

Kaiken kaikkiaan erittäin positiivinen kokemus, koska passi tarjoaa erittäin monipuolisen valikoiman vaihtoehtoja aktiviteetteihin, joita haluat tehdä. Pariisin kaltaisessa metropolissa on tietysti melko vaikeaa käydä kaikessa, mitä ehdotetaan, mutta järjestämällä itsesi niin, että valitset lähimmät nähtävyydet, voit suunnitella päivät alueen mukaan hyödyntäen mahdollisimman paljon. passin potentiaali.

Aivan upeat näkymät kaupunkiin! No hintansa arvoinen. Erittäin nopea hissi, joka vie sinut kerrokseen 56, josta on kaunis suljettu näkymä kaupunkiin. On vielä muutamia portaita, jotka on kiivettävä päästäkseen ulkopuoliselle näköalatasanteelle, joka on kaunis ... vain vähän kylmä! Pukeutua lämpimästi! Loistava valokuvausmahdollisuus. Suosittelen käymään päivällä ja yöllä

Todella upeat näkymät yli kaupungin. Teimme matkan yöllä ja oli taianomaista nähdä kaikki valaistuna ja Eiffel-torni kimaltelevan

Upea näkymä Pariisiin, eikä tarvinnut jonottaa pitkään.