Tekemistä kohteessa
Montparnassen torni

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat nähtävyydet Montparnassen tornin huipulta

210 metriä korkea Montparnassen torni on Pariisin korkein rakennus, jonka huipulta aukeavat upeat näkymät joka puolelle Pariisia. Tässä viisi nähtävyyttä, jotka tämän turistien keskuudessa vähemmän tunnetun rakennuksen huipulta voi bongata.

 • Eiffel-torni

  1. Eiffel-torni

  Kuvittele jonottavasi koko iltapäivä päästäksesi kokemaan näköalat Pariisin suosituimmalta nähtävyydeltä ilman, että näet itse tätä kyseistä nähtävyyttä. Tämän vuoksi näköalat Montparnasselta ovat Eiffel-tornia paremmat!

 • Montparnassen hautausmaa

  2. Montparnassen hautausmaa

  Tornista avautuu upeat näkymät paitsi Luxembourgin puutarhoihin, myös henkeäsalpaavat näkäalat kuuluisalle hautausmaalle, jonne Samuel Beckett on haudattu.

 • Orlyn lentokenttä

  3. Orlyn lentokenttä

  Selkeänä päivänä ja ripauksella tuuria voit nähdä lentokoneiden laskeutuvan Pariisin eteläisimmälle lentokentälle.

 • Auringonlasku

  4. Auringonlasku

  Sacré-Cœuria on hankala päihittää, mitä tulee valojen välkkeen ihailuun. Montparnassen huippu on silti paras paikka ihailla auringonlaskua!

 • Gare Montparnasse

  5. Gare Montparnasse

  Mikäli vierailet tornilla hämärän laskeuduttua, katso hetkeksi toiseen suuntaan ja ihaile valaistujen junien lähtöä Gare Montparnasselta kohti Pariisin lähiöitä.

Suunnittele vierailusi

 • Tornin aukioloajat


  1. huhtikuuta - 31. syyskuuta torni on avoinna joka päivä klo 9.30-23.30. Muina aikoina torni on auki sunnuntaista torstaihin klo 9.30-22.30 ja lauantaisin sekä pyhäpäivien aattoina klo 23.00 saakka. Varaa liput etukäteen verkosta välttääksesi jonottamisen!

 • Paras aika vierailulle

  Tarkista sääennuste ennen vierailuasi, sillä näköalat ovat parhaimmillaan selkeänä päivänä. Illallinen 56. kerroksen Ciel de Paris -ravintolassa on suositeltava aktiviteetti, kuten myös vieraileminen kesäisinä perjantai-iltoina, jolloin katon terassibaarissa on livemusiikkia klo 19.00 alkaen!

 • Kuinka tornille pääsee?

  Lähin metroasema on Montparnasse-Bienvenüe, joka sijaitsee linjojen 4, 6, 12 ja 13 varrella.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?

  1. huhtikuuta - 31. syyskuuta joka päivä klo 9.30-23.30. Tarkista tarkat aukioloajat verkosta, sillä ne vaihtelevat vuodenajan mukaan.

 • Hinta
  Aikuisten lippu maksaa vain 15 euroa.
 • Tarvitsenko oppaan?
  *Oppaasta on ehdottomasti apua. Suosittelemme katsastamaan suosituimmat kierroksemme.
 • Kuinka päästä perille
  Lähin metroasema on Montparnasse-Bienvenüe, joka sijaitsee linjojen 4, 6, 12 ja 13 varrella.
 • Lisävinkkejä   1. kerrokseen pääsee vain portaita pitkin 56. kerroksesta.


Montparnassen torni: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Montparnassen torni? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Montparnassen torni : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 890 arvosteluun

Hyvää vastinetta rahalle, mutta silti parempi tehdä hyviä suunnitelmia

Helppo varata, välitön vahvistus. CityPass-tiski on helppo löytää ja siellä oleva nainen oli mukava ja avulias. Otimme 11 mainituista Pariisin kaupungin museoista / gallerioista / nähtävyyksistä. Ei jonoissa jonottamista, ei ongelmia ollenkaan ja voit hallita matkojasi. Viininmaistelu on supersuositeltu ja yksistään 30e arvoinen, mutta kannattaa varata etukäteen. Louvren alueella voit vierailla noin 4-6 museossa yhden intensiivisen päivän aikana. Jos tietäisin aiemmin, että jotkut nähtävyyksistä (mutta harvat niistä) ovat saatavilla vain tiettynä päivänä, tekisin paremman suunnittelun. Paras tapa tutustua kaupunkiin, hyvää vastinetta rahalle

Se oli uskomaton matka perheen kanssa

Ensimmäistä kertaa Pariisissa. Olimme hämmästyneitä!!!Tyttäreni surullinen paras matka kaikesta mitä hänellä on, ja olemme olleet monissa paikoissa!!! Parispassi säästää aikaa ja rahaa!!!

tapa tehdä se

Erittäin tehokas ja vaatii epäröintiä ostaa tavaroita, joita sinulla voi olla, kun maksat tavaroista osittaisesti tien päällä.

Erinomainen

Tänne ei ollut muutenkaan jonoa, joten sen kun marssittiin hissiin ja ylös.

Upeat näkymät. On parempi kiivetä tähän torniin Eiffel -tornin sijaan