Suosittelemamme elämykset kaupungissa Mooloolaba

Mooloolaba: Lounasristeily merenelävillä

1. Mooloolaba: Lounasristeily merenelävillä

Lähde äyriäislounasristeilyllesi The Wharfista Mooloolabassa. Hyppää tälle viihdyttävälle 1,5 tunnin risteilylle Australian huippukohteen Mooloolaban jokea ja kanavia pitkin! Rentoudu pöytätarjoilun ja oppaasi viihdyttävien kommenttien avulla. Tule ruokahalulla - risteilyllä on neljä ateriaa: fish and chips, calamari ja chips, tuoreet Mooloolaba-katkaravut tai hampurilainen ja sipsejä. Päivityksiä ja lisälaitteita on saatavilla aluksella. Nauti herkullisesta ateriasi purjehtiessasi Mooloolaban kauniilla aurinkoisilla rannikoilla. Täysin lisensoidun baarin ja mukavien koppiistuimien ansiosta tämä päivä on koko perheen voimin!

Mooloolaba: Valaanvartiointiristeily

2. Mooloolaba: Valaanvartiointiristeily

Käy Mooloolaba Wharfista ja näe valaita tällä veneretkellä. Kuuntele valaiden laulua aluksella olevan hydrofonin avulla. Seilaa nopealla veneellä, jotta saat mahdollisimman paljon aikaa valaiden kanssa. Kiinnity Mooloolaba Wharfista ja nauti panoraamanäkymistä rannikolle, kun suuntaat kohti valaiden tarkkailupaikkaa. Rentoudu mukavassa istuimessa, jossa on korkea selkänoja. Tunne moottorin teho, kun kiihdytät määränpäähäsi. Kuuntele kipparisi selostusta ja opi lisää näistä salaperäisistä otuksista. Seuraa, kun valaat ryntäävät, läpsyttelevät vettä massiivisella pyrstöllään ja suorittavat vakoiluhyppyjä ja jalkaheittoja.

Valaanvartiointi ilman väkijoukkoja

3. Valaanvartiointi ilman väkijoukkoja

Etsitkö valaanbongauskokemusta, jonka muistat ja josta haluat puhua pitkään? Crusader 1:n matkustajamäärä on rajoitettu 22:een, joten se tarjoaa sinulle henkilökohtaisen päivän vesillä ja esteettömät näkymät näihin uteliaisiin majesteettisiin eläimiin. Hämmästele valasvalaiden upeaa breikkausta, läheisiä kohtaamisia, taianomaisia lauluja ja pyrstön läpsyttelyä. Pääset lähelle näitä meren lempeitä jättiläisiä ja tapaat delfiini- ja kilpikonnalaumoja. Crusader 1 -aluksella tapahtuvan valaiden tarkkailun suurin etu on se, että sinulla on aina kaiteen puoleinen paikka valmiina täydellistä valokuvaushetkeä varten. Crusader 1 on avokannellinen alus, joka on erittäin turvallinen ja mahdollistaa täydellisen kulkuyhteyden jopa veneen keulaan, jossa voit katsella delfiinien leikkiä ja seurata polkuasi.

Sunshine Coast: Mooloolaba River Sunset Cruise

4. Sunshine Coast: Mooloolaba River Sunset Cruise

Rentoudu Mooloolaba-illassa cocktailin tai kahden ja päivän saaliin kanssa, kun purjehdit vaivattomasti Mooloolah-joen taianomaisissa maisemissa. Risteily noutaa sinut Wharf Mooloolaban laiturilta ja vie sinut ensin joen suulle, josta avautuvat maisemalliset näkymät aina Noosan niemimaalle asti. Seuraava pysähdyspaikka on Mooloolaban paikalliset kalamarkkinat, joista voit poimia päivän tuoreen saaliin. Jatkat sitten rauhallista risteilyä Mooloola-joen alaosan läpi ja sen jälkeen sataman ja kanavien läpi. Veneellä on täysi toimilupa, joten voit ostaa viiniä, olutta, cocktaileja ja virvoitusjuomia kaikki aluksella. Ja jos haluat syödä, tarjolla on täysi à la carte -menu, jossa käytetään päivän tuoretta saalista, joka poimitaan markkinoilta.

Mooloolaba: Mooloola: Canal Cruise with Commentary

5. Mooloolaba: Mooloola: Canal Cruise with Commentary

Tutustu Sunshine Coastiin veden ääreltä kanavaristeilyllä historiallisella puutavaralautalla, joka on alueen ainoa vielä toiminnassa oleva lautta. Lähde Mooloolabasta, tutustu rannikkoon ja kanavajärjestelmään ja nauti risteilyn jälkeen valinnainen lounas läheisessä ravintolassa. Lähdön jälkeen risteile laiturikompleksin ja venesataman ohi kohti Moolooloolah Islandia, keinotekoista saarta, jossa on joitakin Moolooloolaban ylellisimpiä kartanoita ja palkittuja koteja. Jatka matkaa Minyama Islandin ohi ja tutustu sen kuuluisiin asukkaisiin, kuten julkkiksiin ja urheilutähtiin. Siirry sitten Kawana-kanavajärjestelmään ja tutustu alueen kehityshistoriaan hyödyttömästä suomaasta joihinkin Queenslandin kalleimmista kiinteistöistä.Hyväksyttiin. Nauti henkeäsalpaavista näkymistä rannikolle Mooloolaba Beachilta aina Noosa Headsille asti, kun vene kääntyy joen päissä, ennen kuin se palaa takaisin joen kautta. Ohita Brisbanen luotsipalvelun käyttämät luotsiveneet ja näe, missä luonnonvaraiset kalasääskikotkat pesivät. Paluumatkalla ohitat kaupalliset kalastusalukset, joihin kuuluu Australian suurin pitkäsiimakalastuslaivasto. Päätä risteily ohittamalla Mooloolaban venesatama ja huviveneklubi. Valitse lounasvaihtoehto ja yhdistä risteilykokemus ateriaan paikallisessa ravintolassa. Valitse erityisestä kala-, liha- ja kasvisruokalistasta sekä lisukkeista ja 1 talon viinin, oluen tai virvoitusjuoman.

Mooloolaba: Sunshine Coast Sunset Canal Cruise

6. Mooloolaba: Sunshine Coast Sunset Canal Cruise

Kun laskeva aurinko liukuu hitaasti majesteettisen Blackall-vuorijonon taakse Mooloolaban länteen, risteily vesistöjen läpi. Katso, kun öisiä villieläimiä alkaa ilmestyä ja lintujen kutsut toivottavat tervetulleeksi illan. Kuuntele laivan kipparin kommentteja. Ota illallinen mukaan laivaan ja osta juomia lisensoidusta baarista. Suuntaa laiturille tapaamaan oppaasi ja ryhmääsi ja hyppää aluksen kyytiin. Kapteeni kommentoi, kun lasiseinäiset rantakartanot heijastavat laskevaa aurinkoa. Tutustu satamaan palaaviin kalastusaluksiin tuoreiden katkarapujen, rapujen ja kalan saaliineen. Matka päättyy takaisin laiturille.

Sunshine Coast: SEA LIFE Sunshine Coast pääsylippu

7. Sunshine Coast: SEA LIFE Sunshine Coast pääsylippu

Osallistu eläinten suojeluun liittyviin aktiviteetteihin Australian Sunshine Coastin akvaariossa, kun pääset SEA LIFE Sunshine Coast -tapahtumaan Mooloolabaan, joka sijaitsee noin 1 tunnin ajomatkan päässä Brisbanesta. Tutustu paikallisiin ympäristönsuojeluhankkeisiin, tutustu billabongien ainutlaatuiseen villieläimistöön ja muuhun. Tule sitten kasvokkain hylkeiden, saukkojen ja jopa haiden kanssa! Pääsymaksulla pääset lähelle monia meren alla eläviä olentoja ja saat tietää lisää niiden herkistä ekosysteemeistä. Tutustu siihen, mitä eläimiä Queenslandin lähivesissä asuu ja mihin toimiin niiden suojelemiseksi ryhdytään. Ihastu merihevosten herkkään liikkeeseen merihevosten suojelualueella. Kosketa meritähtiä ja merikurkkuja Tidal Touchpoolissa. Tutustu Tyynenmeren riutan korallipuutarhoihin, pellekaloihin ja merianemoniin. Käy upouudella Coastal Wreck -alueella ja tutustu Australian koralliriuttojen moniin lajeihin. Tutustu billabongien ainutlaatuiseen luontoon, kuten makean veden sahakaloihin, barramundiin ja pacukaloihin (piranhan serkku). Ihaile meduusojen valtakunnassa olentoja, joiden esi-isät ovat eläneet maailmassa yli 650 miljoonaa vuotta, ja tule lähelle hurjan näköisiä muraaleja ja paljon muuta.

Sunshine Coast: Jaettu paluukuljetus Eumundi Marketsille

8. Sunshine Coast: Jaettu paluukuljetus Eumundi Marketsille

Vietä päivä tutustuen Australian suurimpiin ulkomarkkinoihin, Eumundi Marketsiin. Varmista stressittömät ostokset ja nauti näiden maailmankuulujen markkinoiden lumoavasta kokemuksesta. Nouto on saatavilla Mooloolaba, Maroochydore, Alexandra Headlands, Cotton Tree, Coolum, Twin Waters, Marcoola, Peregian Beach, Sunshine Beach, Noosa, Noosaville, Tewantin. Hyödynnä edestakainen kuljetuspalvelu, joka vie sinut perille mukavasti ja aikaisin, jotta voit ostaa parhaita paikallisia käsityöläisiä ja tuoreita herkkuja ennen väkijoukon saapumista. Tutustu valikoimaan taidetta, käsitöitä ja maukkaita tuotteita joidenkin Australian lahjakkaimmista käsityöläisistä erittäin alhaisilla hinnoilla. Selaa myyntikojuja, nauti gourmetpalasista tai osta taidetta, käsintehtyjä kodintuotteita, käsintehtyjä huonekaluja, trendikästä keramiikkaa tai funky-muotia ja koruja. Kun olet syönyt paikallisia herkkuja ja tehnyt ostokset, voit rentoutua hieronnassa, lukea kämmenestäsi tai kuunnella paikallisia muusikoita ennen kuin lähdet takaisin hotellillesi iltapäivällä.

Mooloolaba: 1 tunnin maa- ja vesikierros

9. Mooloolaba: 1 tunnin maa- ja vesikierros

Yhden tunnin amfibinen Aquaduck-kierros sisältää informatiivisen kiertueen Mooloolaba Beachillä, Esplanadilla ja Sunshine Stripillä sekä risteilyn kanavien ja vesistöjen läpi. Tämä kiertue tarjoaa täydellisen sekoituksen kauniiden luonnonmaisemien, villieläinten ja vesistöjen välillä superrikkaiden ja kuuluisien koteihin ja mega-kartanoihin. Laivalla jaetaan tarinoita, jotka kertovat alueen historiasta, mukaan lukien alkuperäisten omistajien tarinat, rantakulttuurista, paikallisista tuotteista, villieläimistä ja paljon muuta. Kiertue kestää tunnin, ja se on loistava tapa nähdä ja kokea Sunshine Coastin sydän. Kiertueella on monia valokuvausmahdollisuuksia, ja vieraita kehotetaan ottamaan mukaan kamerat, puhelimet ja GoProt.

Noosa: Tandemlaskuvarjohyppy 15 000 metrin korkeudesta

10. Noosa: Tandemlaskuvarjohyppy 15 000 metrin korkeudesta

Hyödy 10 minuutin opastuksesta ja harjoittelusta ennen kuin lähdet taivaalle Sunshine Coastin yläpuolelle. Hyppää sitten lentokoneesta, joka on kiinnitetty kokeneeseen ohjaajaasi. Sukella takaisin maahan jopa 200 km/h nopeudella. Näe upeita rantoja ja merinäköaloja, kun putoat vapaasti jopa 15 000 jalan korkeudesta yhteen Australian suosituimmista matkailukohteista. Kun olet kokenut vapaapudotuksen, ohjaajasi vetää varjon irti, ja voit leijua seesteisesti jopa 7 minuutin ajan nauttien maisemista. Jos tunnet olosi rohkeaksi, voit ottaa laskuvarjon hallintaasi ja ohjata sitä ennen kuin laskeudut turvallisesti takaisin pehmeälle Coolumin rannalle.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Mooloolaba

Parhaat aktiviteetit

Mooloolaba: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

21 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 2

Immersiivisiä elämyksiä

Mooloolaba: Koe enemmän

Näytä kaikki

Mooloolaba: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Mooloolaba? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.